- 29 Haziran 2022
- 3.762
- 2.131
- 83
- 32
Benim de 36+0 da o civarda çıktı doktor normal dedi. Aslında önceki gidişimde 10 günde 300 gram almıştı bu kez 14 günde 300 gram almış. Şimdi siz diyince fark ettim . İyi olsunlar da kilo doğunca da aldırırız2660 ölçtü, normalde ileri gidiyordu o yüzden bir 2800 bekliyordum en az bir de sadece benim başıma geldi sandım ama çoğunluk oynama oluyor demiş rahatladım o yüzden
Açıklayan herkese çok teşekkür ederimm
Benim de önceki gidişte güzel almıştı ondan bi panik oldum ama sanırım kıyaslamamak gerek hala yavaşlama veya büyüme atakları oluyor anladığım kadarıyla. Hala birkaç haftamız var, dediğiniz gibi devamı da doğumdan sonra inşallahBenim de 36+0 da o civarda çıktı doktor normal dedi. Aslında önceki gidişimde 10 günde 300 gram almıştı bu kez 14 günde 300 gram almış. Şimdi siz diyince fark ettim . İyi olsunlar da kilo doğunca da aldırırız
2200 olan var :)2660 ölçtü, normalde ileri gidiyordu o yüzden bir 2800 bekliyordum en az bir de sadece benim başıma geldi sandım ama çoğunluk oynama oluyor demiş rahatladım o yüzden
Benim ilk normal doğumdu canım boyum 1.77. Benim de riskim olmasaydı isterdim ama sağlıklı olalım da önemli olan o. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?
2660 ölçtü, normalde ileri gidiyordu o yüzden bir 2800 bekliyordum en az bir de sadece benim başıma geldi sandım ama çoğunluk oynama oluyor demiş rahatladım o yüzden
Ben çok çok kilo aldım, rekor bendedir iddia ediyorum hatta söylemeyeyim bereketi kaçmasın2200 olan var :)benim minnak kızım kilo almamak için 20. haftadan beri diyet yapıyor, gerçi uterin arterde hep direnç vardı, 36. Haftada kan sulandırıcı kesilirken tekrar dirençe baktı perinatolog dirençten etkilenmemiş çok da dedi,derdi ne kızımın bilmiyorum :) ben de öyle aman aman kilo alamadım, yani ben şükür ediyorum. 2500 ile 4000 arası normal kilo sayılıyor, ben o 2500 e razıyım 2 günlük gerilik vs bunlar manalı şeyler değil, kul yapısı makina minicik bir ölçümle fazla da çıkar az da çıkar, 20 ye kadar hep bir hafta önden giderken 1 hafta sonra 2 hafta geriden gelmeler, o geriden gelmelere bağlı bu çocuk normal olmayabilirler şüpheler ve test önerileri vs. Velhasıl çok şükür deyip yola devam etmek lazım diye düşünüyorum. Bu saatten sonra korkmamak lazım kilodan sizin için diyorum, yoksa ben 2 haftada acaba 300 gr alır inşallah, almasa da başka sorun yaşamaz inşallah diye diye günlerimi geçiriyorum. Bi yandan şükür bi yandan endişe
Al benden de o kadar canım. Sol kasık altı vajinama vuran ağrı yüzünden çok yürüyorum ben de. Geçen doktora gittim dönüşte arabadan eve zor yürüdüm. Bebek aşağıda olduğu için sinirlere baskı yapıyor sanırım. Bu arada benim de ya 30 Mayıs ya da 2-3 Haziran gibi canım. Aynı gün de doğurabiliriz belki.Ben yuruyemez hale geldim ya bu vajina agrisi yüzünden
Ama doktor dikkate almıyor bebek iyi durumda 1 gun bile 1 gundur diyor
Kanaman olmadigi ve suyun gelmedigi surece haziran ayının 2-3 üne kadar bekleyeceğiz dedi.
Bana kalsa bugün dogururum o durumdayım :)
Sen nasılsın nasıl gidiyor
Al benden de o kadar canım. Sol kasık altı vajinama vuran ağrı yüzünden çok yürüyorum ben de. Geçen doktora gittim dönüşte arabadan eve zor yürüdüm. Bebek aşağıda olduğu için sinirlere baskı yapıyor sanırım. Bu arada benim de ya 30 Mayıs ya da 2-3 Haziran gibi canım. Aynı gün de doğurabiliriz belki.
İnşallah canım.Süreci ayni atlattik dogumu da insallah saglikla ayni atlatiriz :)
Benim doktorum bu konuda öyle rahat ki bir bakima psikolojik acidan da iyi geliyor
Olacak diyor bu ağrilar normal gece de uyumayacaksın diyor :) olsun bakalım sağlıklı gelsinler de şu iki haftayı da atlatırız insallah
İnşallah canım.Benim de aynı kanama ve su olmadığı sürece yola devam. Benimki de birşey demiyor valla normal diyor.
Nst ye giriyor musun sen de artık her hafta canım? Bebiş senin döndü mü? Makat geliş mi duruyor?
Aynen canım dönmez dedi doktorum da. Ayaklar tam vajinanın üstünde. Tamam öğren canım söylersin bana. Ama mecbur sezeryan olcaz zaten kısmet ise. Ufaklıklar 2 hafta daha beklesinler inşallah.Gecen hafta sokmadı nstye bu persembe tekrar randv. var belki sokar :) en son sancim cikmamisti
Ben varya hep diyor ama pozisyonunu unutuyorum :)
Persembe gunu ögrenir sana yazarım
Senin nasil duruşu makat geliş mi?
Plesanta privelerde genelde donmuyorlar
Oğlum makat gelisi gelmisti :)
Aynen canım dönmez dedi doktorum da. Ayaklar tam vajinanın üstünde. Tamam öğren canım söylersin bana. Ama mecbur sezeryan olcaz zaten kısmet ise. Ufaklıklar 2 hafta daha beklesinler inşallah.
Henüz doğum yapmadım çok feci sancılarım var 3 cm acilmam var bekliyoruzAllah yardımcın olsun. Başka mesaj yazdın mı bize görmedim henüz ama iyi misin? Bebeğin nasıl? Doğum gerçekleşti mi
Oyy kuzum kıyamam yaa doğum sancıları çekenlere ayrı bı kıyamıyorum ne zorluklar çekiyoruz biz kadınlar Rabbim yardımcın olsun inşallah bı avazda gelsin miniğimiz dua edecem sana inşallah bı kaç saatte kucağına alirsin kuzuyu geçer gider ağrıların kolaylıkla geçsin bu gece senin içinHenüz doğum yapmadım çok feci sancılarım var 3 cm acilmam var bekliyoruz
Ayy inşallah canım. İç sesime yanıt verdin valla teşekkür ederim.Plasenta dönmesine engel oluyor ama korkma hiç oğlumdan biliyorum çok sorunsuz bir doğum olmuştu. Sezaryendan da korkma inanılmaz rahat geçmişti benim umarım bu doğumlarımız da öyle olur
insallah 2 hafta sonra unutacağız bu ağrıları
Allan kurtarsın canım. Yorulmuşsundur sen şimdi. Az kaldı inşallah.Henüz doğum yapmadım çok feci sancılarım var 3 cm acilmam var bekliyoruz
Bir avazda sağlıkla gelsin bebişHenüz doğum yapmadım çok feci sancılarım var 3 cm acilmam var bekliyoruz
Allah kolaylık versin bir an önce bebişine kavuşursun inşallahHenüz doğum yapmadım çok feci sancılarım var 3 cm acilmam var bekliyoruz
Bende biraz fazla kilo aldim 36. Haftada 3100 du sali son kontrolum var cuma dogum var son aya kdr agzimi guzel turmustum ama koyverdim vallahi ne bulursm yiyorumBen çok çok kilo aldım, rekor bendedir iddia ediyorum hatta söylemeyeyim bereketi kaçmasınve bunu bebek kilo alsın diye yaptım çünkü takıntı derecesinde erken doğum korkum vardı (ısrarcı enfeksiyon sebepli) aman 2 kg olsun, aman 2500 olsun, şimdi de 3 olsun diye diye hamileliğimi kendime zorlaştırdım halbuki dediğiniz gibi nasıl yetişkinler olarak hepimizin boyu kilosu fiziği farklı, bebeklerin de bir yapısı var. Önemli olan beslenmeye devam etmesiymiş. Kesinlikle öyle, şükür diyip son haftalarımızın keyfini çıkarmalıyız artık
Ayy kolayca gelsin insallahHenüz doğum yapmadım çok feci sancılarım var 3 cm acilmam var bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?