Zaman yaklastikca iyice dusunur oldum oglumu nasil birakicam, minik bebek ilgi beklerken buyuk bebegi nasil idare edecegizBebiş zaten gelince odaya siz yatakta oluyorsunuz bebekle beraber hemşirelerden geliyor odaya direk memenize koyuyorlar emzirmeyi gösteriyorlar siz daha sonra ayaklanınca hatta direk emzirme yöntemi olan avuç ve parmakları nasıl tutulduğu ile ilgili YouTube'da video filan var o yöntem ile yapınca yastık bence gereksiz kalıyor bana kalırsa boşuna getir götür çünkü çok minicikler yastıklık olmuyor
Ben çantama koydum asıl ilk zamanlar ihtiyacımız olur diye düşündüm bebeğin üstüne eğilmeden destek almamızı sağlayacak onun dışında epizyotomi dikişlerinden rahat oturamayan kişilerin altına koyduğunu gördümYa evet sizde haklısınız bende sizin gibi düşündüm aslında çünkü baya büyük bi şey. Ama kesinlikle götürün çok işe yarıyor diyen de var o yüzden kafam karıştır
ben götürmüyorumKızlar gruba sürekli bi şeyler yazmış gibi oluyorum amahastaneye emzirme yastığı da götürecek miyiz? 1-2 gün için gerek var mı?
Ben götürmicem canım evde rahat oluyo ama hastaneye götürmem yastık koyarım diye düşündümKızlar gruba sürekli bi şeyler yazmış gibi oluyorum amahastaneye emzirme yastığı da götürecek miyiz? 1-2 gün için gerek var mı?
Şimdi yazılanları okuyuncaBazıları kesin götürün diyor bebek çok ufak olqdığu için ve sezaryen ağrısı içij çok önemli diyor. Bwzıları da 2 gün e gerek yok diyoe. İkisi de mantıklı geldi bana
Ben de çok üzülüyorum bir anda büyücekler ya valla yaklaştıkça iyice sinirlerimde yıprandı harekette edemiyorum çok hareketli sürekli ona kızarken buluyorum kendimi sonra vicdan azabıZaman yaklastikca iyice dusunur oldum oglumu nasil birakicam, minik bebek ilgi beklerken buyuk bebegi nasil idare edecegizdoktor ne zamana gun verecek? bu sefer annem de cok uzun kalmayacak gibi. Heyecan yükleniyor gerçekten.
Hele ben 15 yıl sonra sil baştan garip geliyor herşey salı kontrol var büyük ihtimal 2 hazıran verecek normal dogum olmayacağı için 38. hafta denk geliyor evde ilgili bekleyen bir büyük bir minik bebek olacak lise 1 dönemi birde tam sınav haftasına denk geliyor dogum sürece son haftalaro beni düşündürüyor haksızlık yapmaktan çünkü ilgi minikte olunca oğlumu ertelemekten korkuyorum annem ilk dogum da kalmıştı ama bu sefer çok İstemem tam bayram haftasına denk geliyor kurban bayramını işleri güçleri olacak evde ilk hafta kalsın yanımda yeter ev halkı ile bakarız artıkZaman yaklastikca iyice dusunur oldum oglumu nasil birakicam, minik bebek ilgi beklerken buyuk bebegi nasil idare edecegizdoktor ne zamana gun verecek? bu sefer annem de cok uzun kalmayacak gibi. Heyecan yükleniyor gerçekten.
Yalnız değilmişimBen de çok üzülüyorum bir anda büyücekler ya valla yaklaştıkça iyice sinirlerimde yıprandı harekette edemiyorum çok hareketli sürekli ona kızarken buluyorum kendimi sonra vicdan azabısağlıkla alıp gelelim evlerimize de bi düzen olur inşallah
Sizin yas farki cokmus ama ayri zorluklar iste, sinav donemi etkilenir mi su buHele ben 15 yıl sonra sil baştan garip geliyor herşey salı kontrol var büyük ihtimal 2 hazıran verecek normal dogum olmayacağı için 38. hafta denk geliyor evde ilgili bekleyen bir büyük bir minik bebek olacak lise 1 dönemi birde tam sınav haftasına denk geliyor dogum sürece son haftalaro beni düşündürüyor haksızlık yapmaktan çünkü ilgi minikte olunca oğlumu ertelemekten korkuyorum annem ilk dogum da kalmıştı ama bu sefer çok İstemem tam bayram haftasına denk geliyor kurban bayramını işleri güçleri olacak evde ilk hafta kalsın yanımda yeter ev halkı ile bakarız artıksağsalim kavuşalım da nasıl olacak bakalım
Coook normal. Tam afacanlar, ikna etmek söz dinletmek zor. Ben de kiziyorum bazen istemedenBen de çok üzülüyorum bir anda büyücekler ya valla yaklaştıkça iyice sinirlerimde yıprandı harekette edemiyorum çok hareketli sürekli ona kızarken buluyorum kendimi sonra vicdan azabısağlıkla alıp gelelim evlerimize de bi düzen olur inşallah
2 haziran olursa aynı gün doğum yaparızHele ben 15 yıl sonra sil baştan garip geliyor herşey salı kontrol var büyük ihtimal 2 hazıran verecek normal dogum olmayacağı için 38. hafta denk geliyor evde ilgili bekleyen bir büyük bir minik bebek olacak lise 1 dönemi birde tam sınav haftasına denk geliyor dogum sürece son haftalaro beni düşündürüyor haksızlık yapmaktan çünkü ilgi minikte olunca oğlumu ertelemekten korkuyorum annem ilk dogum da kalmıştı ama bu sefer çok İstemem tam bayram haftasına denk geliyor kurban bayramını işleri güçleri olacak evde ilk hafta kalsın yanımda yeter ev halkı ile bakarız artıksağsalim kavuşalım da nasıl olacak bakalım
Başka tarih kabul etmem2 haziran olursa aynı gün doğum yaparız
Araya bayram gireceği için benim doktorum da 2 ya da 3 ünü seçmemi istedi . Ben garanti olsun diye 2 olsun dedimBaşka tarih kabul etmemya mayıs sonu cuma olsun yada hazıran başı pazetesi bu hafta bol bol bebişin kilo alacagı besinler tükettim ki bebek kilosu sorun olmasın doktor ya işte bekleyelim demesin Diye
Avokada, kabak çekirdeği, badem, ceviz. gına geldi
Aslında götürülebilir ne olacak ki sanki yatak götürmüyoruz tek emzirme yastığı bana da mantıklı geldi bi arkadaş yazmış ya çok tecrübesizim diye bende aşırı tecrübesizim bebek tutmayı bile bilmem o yüzden benim için kolaylık olabilirBazıları kesin götürün diyor bebek çok ufak olqdığu için ve sezaryen ağrısı içij çok önemli diyor. Bwzıları da 2 gün e gerek yok diyoe. İkisi de mantıklı geldi bana
Off uykusuzluk geliyor gümbür gümbür allah yardımcımız olsunYalnız değilmişimher sabah 5te uyandırdığı için benden azar işitiyor
Şimdiden sinirlerim yıprandı
Hallederiz destek oluruz inşallah burdan da birbirimize tabi fırsat olursaCoook normal. Tam afacanlar, ikna etmek söz dinletmek zor. Ben de kiziyorum bazen istemedenbu ara cok kizacagimda gel sarilalim diyoeum bazen en azindan bana da iyi geliyor. Yani simdi bile zorken bir de bebekle halledecegiz insallah :)
Ben iş e gitmiceğim için bir sürü vaktim olacakmış gibi konuşuyorum her yerde. Millette çocuk işten çoo daha zor diyip kursağımda bırakıyor sevincimiHallederiz destek oluruz inşallah burdan da birbirimize tabi fırsat olursa
Ben de sorucam 31 cumartesi olabilir mi diye eşim rica etti iş yoğunluğu nedeniyle 38+1 oluyorBaşka tarih kabul etmemya mayıs sonu cuma olsun yada hazıran başı pazetesi bu hafta bol bol bebişin kilo alacagı besinler tükettim ki bebek kilosu sorun olmasın doktor ya işte bekleyelim demesin Diye
Avokada, kabak çekirdeği, badem, ceviz. gına geldi
Kuzum olur vaktin emzirirken falan telefonla uğraşıyodum ben ilkinde yani ilk başlarda almıodum elime aman radyasyon falan baktım vakit geçmio bunalıyorum uzaktan tutup kullanıodum hepBen iş e gitmiceğim için bir sürü vaktim olacakmış gibi konuşuyorum her yerde. Millette çocuk işten çoo daha zor diyip kursağımda bırakıyor sevincimiolsun ya iş e gitmemek güzel bi duygu olacaktır bence
Ayyy ne güzel doğumdan bi kaç saar sonra kendimize gelince yazalım mutlakaBen de sorucam 31 cumartesi olabilir mi diye eşim rica etti iş yoğunluğu nedeniyle 38+1 oluyoryok falan derse benimde 2-3 ten biri olur tahminen bayrama bırakmicam dedi arka arkaya dığururuz artık hayırlısıyla B brcubrcu0101
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?