- 29 Haziran 2022
- 3.762
- 2.131
- 83
- 32
Bu arada benimde 38+2 olmuş olacak. Bence iyidir o civarları .Ben de sorucam 31 cumartesi olabilir mi diye eşim rica etti iş yoğunluğu nedeniyle 38+1 oluyoryok falan derse benimde 2-3 ten biri olur tahminen bayrama bırakmicam dedi arka arkaya dığururuz artık hayırlısıyla B brcubrcu0101
Haklısınız ya bence asıl zor olan emekleme ve yürüme dönemleri. Herkes en kolayı bebeklik dönemleri diyor. Yaşayıp göreceğizKuzum olur vaktin emzirirken falan telefonla uğraşıyodum ben ilkinde yani ilk başlarda almıodum elime aman radyasyon falan baktım vakit geçmio bunalıyorum uzaktan tutup kullanıodum hepyeni düzene alışınca her şeyi rahatlıkla halledersin evin içinde de oturur sistem
Evet evet valla dua edelim birbirimze hayırlısıyla valla ağrı sızı düşünmiceksin gör bakAyyy ne güzel doğumdan bi kaç saar sonra kendimize gelince yazalım mutlakabi iki günün ağrısını sızısını birlikte atlatalım sabah 9 da alalım dedi doktorum . Sabahın köründe
Ayyy insanlar çok hadsiz yaBugün parka gittik kızımı götürdük yaşlı teyzeler de torunlarını getirmiş bana sordu ne kadar kaldı diye dedm 2 hafta sezaryen mi normal mi diye sordu sez. Dedim olsun dedi yüzü gözü değişti sanki onlara noluyosa aşağıladı resmen beni dedim ben böyle tercih ettim çok rahattı doğumum, şimdiki gençler böyle dio bana hala çok komik ya size ne kardeşim niye yorum yapıyosunuz ki diyemedim tabii ki
İlki 39+0 olunca erken geliyo bana da keyfi tarih belirlemek ama bakalım hayırlı olan olsun dr ne derse o olcak sonuçtaBu arada benimde 38+2 olmuş olacak. Bence iyidir o civarları .
Siz tecrübelisinizEvet evet valla dua edelim birbirimze hayırlısıyla valla ağrı sızı düşünmiceksin gör baktahminen benim de o saatlerde olur 9 diip 10 da girmiştik ilkinde de
Kendi tecrübem her yeni güncelleme geldikçe bir öncekinin kolay olduğuna karar veriyodumHaklısınız ya bence asıl zor olan emekleme ve yürüme dönemleri. Herkes en kolayı bebeklik dönemleri diyor. Yaşayıp göreceğiz
Hiç düşünme o zamanları olup gidip geçiyor herşeyi ilk yaşayacağının için otomatik yönlendirme oluyor işte gelip alıyorlar Eğil kalk yat komut verince otosmtige bağlıyorsun olup bitiyor sonuça odaklan tavsiyemSiz tecrübelisinizben ne yaşayacağım o gün acaba diye diye geceleri uykum kaçıyor . Hiçbir şey hissedilmiyor diyor herkes. Ama sanırım o ameliyata giriş vs belki ağlarım ya
Girince suya alışıyosunuzSiz tecrübelisinizben ne yaşayacağım o gün acaba diye diye geceleri uykum kaçıyor . Hiçbir şey hissedilmiyor diyor herkes. Ama sanırım o ameliyata giriş vs belki ağlarım ya
Cumartesi sakın olur hastane mis ertesi pazar kalır pazartesi çıkmış olursunuz ama olmazsa pazartesi arka arkaya yazarız çıkınca doğumdanBen de sorucam 31 cumartesi olabilir mi diye eşim rica etti iş yoğunluğu nedeniyle 38+1 oluyoryok falan derse benimde 2-3 ten biri olur tahminen bayrama bırakmicam dedi arka arkaya dığururuz artık hayırlısıyla B brcubrcu0101
İnşallah tatlışım bu hafta belli olur aşağı yukarı tarihlerimiz en hayırlı zamanda olsun inşallahCumartesi sakın olur hastane mis ertesi pazar kalır pazartesi çıkmış olursunuz ama olmazsa pazartesi arka arkaya yazarız çıkınca doğumdanzaman su gibi ya daha en son arka arkaya ayrıntılı ya girmiştik
O duygu çok kötü bende oglum 2 yaşındayken yaşadım safra kesesi ameliyat oldum görseniz beni beyin ameliyatına gitcem sankiŞimdi mesela kızımı düşünüyorum bişey olursa bana diye düşünüyorum saçma sapan eşime diyorum bana bişey olursa kızlarıma iyi bak diye2. Ameliyat iyi geçer mi orda sonuçta bi yara izi var gene nasıl iz olcak vs va hepsini düşünüyo insan valla bilmekte bilmemekte stres yaratıyor ama gelip geçicek allahım izniyle
Neredeyse 24 saat olmuş sen yazalı. Allah yardımcın olsun gerçekten ne zor bir süreç bu doğum. İnşallah hayırla sağlıkla geçmiştir günün. Nasılsın? Yorgun olduğuna eminiz de, bedenin nasıl, ağrın sızın çok var mıHenüz doğum yapmadım çok feci sancılarım var 3 cm acilmam var bekliyoruz
AynıyızKızlar son haftalar çok zormuş çokuyumak işkenceymiş . Yaklaşan doğum psikolojisi de bir yandan . Ben galiba şimdiden lohusa depresyonuna girdim. Tadım tuzum kalmadı. Geceler işkence oldu resmen
Aynı sorular bende de oluyor. Artık olduğu kadar olcak. Allah yardımcımız olsun inşallah. Herşey su gibi olsun.Zaman yaklastikca iyice dusunur oldum oglumu nasil birakicam, minik bebek ilgi beklerken buyuk bebegi nasil idare edecegizdoktor ne zamana gun verecek? bu sefer annem de cok uzun kalmayacak gibi. Heyecan yükleniyor gerçekten.
Tabii tabii eczanede satılıyor. Benim de bebeğime enjektörle vermişlerdi ilk. Her şey her yerde bulunuyor artık, hiç endişe etmeBirsey olur ise hastanede veya eczanede varmidir?
MantıklıAraya bayram gireceği için benim doktorum da 2 ya da 3 ünü seçmemi istedi . Ben garanti olsun diye 2 olsun dedim5 i arefe çünkü doktorum çalışmıyor. E doğumdan 1 gün sonrada doktorun kontrol etmesü gerekiyor vs
Benim de 2 Haziran olma ihtimali var.2 haziran olursa aynı gün doğum yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?