2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Bugün parka gittik kızımı götürdük yaşlı teyzeler de torunlarını getirmiş bana sordu ne kadar kaldı diye dedm 2 hafta sezaryen mi normal mi diye sordu sez. Dedim olsun dedi yüzü gözü değişti sanki onlara noluyosa aşağıladı resmen beni dedim ben böyle tercih ettim çok rahattı doğumum, şimdiki gençler böyle dio bana hala çok komik ya size ne kardeşim niye yorum yapıyosunuz ki diyemedim tabii ki

Haklısınız ya bence asıl zor olan emekleme ve yürüme dönemleri. Herkes en kolayı bebeklik dönemleri diyor. Yaşayıp göreceğiz

Ayyy ne güzel doğumdan bi kaç saar sonra kendimize gelince yazalım mutlaka bi iki günün ağrısını sızısını birlikte atlatalım sabah 9 da alalım dedi doktorum . Sabahın köründe
Evet evet valla dua edelim birbirimze hayırlısıyla valla ağrı sızı düşünmiceksin gör bak tahminen benim de o saatlerde olur 9 diip 10 da girmiştik ilkinde de

Ayyy insanlar çok hadsiz ya sezaryen e neden by kadar takıyor insanlar anlamadım . Herkese kolay gelen yöntem farklı. Normal doğumu seçenler için de normal doğum daha kolay demekki. Sezaryeni seçende o yöntemde daha rahat demek.

Evet evet valla dua edelim birbirimze hayırlısıyla valla ağrı sızı düşünmiceksin gör bak tahminen benim de o saatlerde olur 9 diip 10 da girmiştik ilkinde de
Siz tecrübelisiniz ben ne yaşayacağım o gün acaba diye diye geceleri uykum kaçıyor . Hiçbir şey hissedilmiyor diyor herkes. Ama sanırım o ameliyata giriş vs belki ağlarım ya

Haklısınız ya bence asıl zor olan emekleme ve yürüme dönemleri. Herkes en kolayı bebeklik dönemleri diyor. Yaşayıp göreceğiz
Kendi tecrübem her yeni güncelleme geldikçe bir öncekinin kolay olduğuna karar veriyodum 3 yaş mesela krizlerle çok zor gelio ne yürüme ne bişey hatırlamıyorum zormuydu diye herkesin tecrübesi kendine gerçekten kendi deneyiminizi yaşadıkça anlicaksınız. Kolil bebek annelerine soralım bakalım bebeklik kolay derler mi

Siz tecrübelisiniz ben ne yaşayacağım o gün acaba diye diye geceleri uykum kaçıyor . Hiçbir şey hissedilmiyor diyor herkes. Ama sanırım o ameliyata giriş vs belki ağlarım ya
Hiç düşünme o zamanları olup gidip geçiyor herşeyi ilk yaşayacağının için otomatik yönlendirme oluyor işte gelip alıyorlar Eğil kalk yat komut verince otosmtige bağlıyorsun olup bitiyor sonuça odaklan tavsiyem

Girince suya alışıyosunuz ben kendi o günümü hatırlayınca sadece bebeğe odaklandım hiç ağrı sızı iğne şu bu düşünmedim pozitif bir şekilde kendimi telkin ede ede girdim tek başıma bir de hayatımda ilk ameliyattı benimde hemşireler falan çok yardımcıydı zaten bebek hemen çıkıyor sağlıklı şekilde inşallah çıkınca o stres bitiyor bi de bence sakinleştirici biii verdiklerini düşünüyorum ben sonraki süreçte sormadım ama videolara bakınca anlıyorum o rahatlık gelmesini sonradan

Cumartesi sakın olur hastane mis ertesi pazar kalır pazartesi çıkmış olursunuz ama olmazsa pazartesi arka arkaya yazarız çıkınca doğumdan zaman su gibi ya daha en son arka arkaya ayrıntılı ya girmiştik

Şimdi mesela kızımı düşünüyorum bişey olursa bana diye düşünüyorum saçma sapan eşime diyorum bana bişey olursa kızlarıma iyi bak diye 2. Ameliyat iyi geçer mi orda sonuçta bi yara izi var gene nasıl iz olcak vs va hepsini düşünüyo insan valla bilmekte bilmemekte stres yaratıyor ama gelip geçicek allahım izniyle

İnşallah tatlışım bu hafta belli olur aşağı yukarı tarihlerimiz en hayırlı zamanda olsun inşallah evet hızlı geçti gibi geliyor bana da ilki böyle bitmek bilmemişti sanki

O duygu çok kötü bende oglum 2 yaşındayken yaşadım safra kesesi ameliyat oldum görseniz beni beyin ameliyatına gitcem sanki o moddaydın iyi düşünelim iyi olsun pozitif enerji

Henüz doğum yapmadım çok feci sancılarım var 3 cm acilmam var bekliyoruz
Neredeyse 24 saat olmuş sen yazalı. Allah yardımcın olsun gerçekten ne zor bir süreç bu doğum. İnşallah hayırla sağlıkla geçmiştir günün. Nasılsın? Yorgun olduğuna eminiz de, bedenin nasıl, ağrın sızın çok var mı

Zaman yaklastikca iyice dusunur oldum oglumu nasil birakicam, minik bebek ilgi beklerken buyuk bebegi nasil idare edecegiz doktor ne zamana gun verecek? bu sefer annem de cok uzun kalmayacak gibi. Heyecan yükleniyor gerçekten.
Aynı sorular bende de oluyor. Artık olduğu kadar olcak. Allah yardımcımız olsun inşallah. Herşey su gibi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…