2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar 36+1 deyim hareketleri çok azaldı gibi hissediyorum. Endişeleniyorum öyle olunca hareket var aslında mesela 5 dk önce tekme attı ama 1 tane attı ve durdu. Öyle baya sakin geçiyor gün
Bende 36+2 yim aynı şeyi merak ettim girip yazan var mı diye bakmaya gelmiştim benimde bugün hareket ediyor ama ağır ağır ediyor ama karnım da büyüdü sanki biraz daha yeri daraldı gibi geliyor sertleşti iyice karnım sorun yoktur umarım ikimizde de Emzirme yastığı kendim almadım ama bir yakınım sezeryan olmuştu benim dikişlerden dolayı emziremiyordu hastanede acıyordu ona almıştık biz rahat etmişti.

O zmaan normaldir herhalde ya . Benim bebeğin boynunda kordon var hareketlerini takip etmek lazımmış. O yüzden psikolojikmen bile hissetmiyor olabilirim. Sağ salim alalım kucağımıza

Kızlar gruba sürekli bi şeyler yazmış gibi oluyorum ama hastaneye emzirme yastığı da götürecek miyiz? 1-2 gün için gerek var mı?
Benim ilk bebeğim olacağı için aşırı tecrübesizim, bebek tutmayı da emzirmeyi de asla bilmiyorum o sebeple götüreceğim çünkü ilk emzirmeler çok önemli, rahatlık sağlayacaksa neden olmasın zaten zamanla onsuz emzirmeye başlarız muhtemelen. Önemli olan ilk günler gibime geldi, bilemedim

Benimde ilk. Çok iş e yaradığını bilsem bende alırım tecrübeli anneler yorumlar bizi

Kızlar 36+1 deyim hareketleri çok azaldı gibi hissediyorum. Endişeleniyorum öyle olunca hareket var aslında mesela 5 dk önce tekme attı ama 1 tane attı ve durdu. Öyle baya sakin geçiyor gün
Benim de son günlerde hareketleri yavasladi sanki. 35+0 bugun. Gecen haftalar gum gum gumdu

Ama artık hareket alanları çok azaldığı için az hareket ederler diyorlar ya

Kızlar gruba sürekli bi şeyler yazmış gibi oluyorum ama hastaneye emzirme yastığı da götürecek miyiz? 1-2 gün için gerek var mı?
Yok iyi ki yazdın bak fikir oldu bizede gerçekten kolaylık sağlar aslında götürsek mi

35+5 haftalığım benimki daha kudurdu kızlar. Dün gece uyutmadı. Bugün hiç durmadı inşallah bu da normaldir. Hayırlısıyla bir kucağımıza alsaydık iyiydi.

Bana kalırsa gereksiz emzirme yastıgı boşuna yük minicik oldukları için birde hemşireler gösteriyor ilk emzirme olayını filan gerek kalmıyor bence instagramda yada başka yerlerde de gerekli gereksiz die yazılan yazılar var

Ben de size katiliyorum, kisisel de bisey fazla yorum yapamadim. Ilk gun hemsire geldi mememe birakti gitti ben kafam hafif yukarida oylece yatiyordum zaten.

Ya evet sizde haklısınız bende sizin gibi düşündüm aslında çünkü baya büyük bi şey. Ama kesinlikle götürün çok işe yarıyor diyen de var o yüzden kafam karıştır

Ben de size katiliyorum, kisisel de bisey fazla yorum yapamadim. Ilk gun hemsire geldi mememe birakti gitti ben kafam hafif yukarida oylece yatiyordum zaten.

Ya evet sizde haklısınız bende sizin gibi düşündüm aslında çünkü baya büyük bi şey. Ama kesinlikle götürün çok işe yarıyor diyen de var o yüzden kafam karıştır
Bebiş zaten gelince odaya siz yatakta oluyorsunuz bebekle beraber hemşirelerden geliyor odaya direk memenize koyuyorlar emzirmeyi gösteriyorlar siz daha sonra ayaklanınca hatta direk emzirme yöntemi olan avuç ve parmakları nasıl tutulduğu ile ilgili YouTube'da video filan var o yöntem ile yapınca yastık bence gereksiz kalıyor bana kalırsa boşuna getir götür çünkü çok minicikler yastıklık olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…