- 14 Ağustos 2011
- 28.803
- 4.542
- 448
Ben almadım canim. Kolunun altına yastık koyman yeterli oluyor.Kızlar gruba sürekli bi şeyler yazmış gibi oluyorum amahastaneye emzirme yastığı da götürecek miyiz? 1-2 gün için gerek var mı?
Hastanede olur, kasik biberon ile vermistik biz. Hastane direkt kendi verdi o olmasa bile eczanelerde steril edilmis sekilde oluyor.Birsey olur ise hastanede veya eczanede varmidir?
Gerekli degil bana gore deKızlar gruba sürekli bi şeyler yazmış gibi oluyorum amahastaneye emzirme yastığı da götürecek miyiz? 1-2 gün için gerek var mı?
Hastaneden dönünce tekrar yıkamak gerekcek çünkü sırf ona üşendiğim için götürmek istemiyorumGerekli degil bana gore de
Teşekkür ederim canım.Hastanede olur, kasik biberon ile vermistik biz. Hastane direkt kendi verdi o olmasa bile eczanelerde steril edilmis sekilde oluyor.
Bende 36+2 yim aynı şeyi merak ettim girip yazan var mı diye bakmaya gelmiştim benimde bugün hareket ediyor ama ağır ağır ediyor ama karnım da büyüdü sanki biraz daha yeri daraldı gibi geliyor sertleşti iyice karnım sorun yoktur umarım ikimizde deKızlar 36+1 deyim hareketleri çok azaldı gibi hissediyorum. Endişeleniyorum öyle oluncahareket var aslında mesela 5 dk önce tekme attı ama 1 tane attı ve durdu. Öyle baya sakin geçiyor gün
O zmaan normaldir herhalde ya . Benim bebeğin boynunda kordon var hareketlerini takip etmek lazımmış. O yüzden psikolojikmen bile hissetmiyor olabilirim. Sağ salim alalım kucağımızaBende 36+2 yim aynı şeyi merak ettim girip yazan var mı diye bakmaya gelmiştim benimde bugün hareket ediyor ama ağır ağır ediyor ama karnım da büyüdü sanki biraz daha yeri daraldı gibi geliyor sertleşti iyice karnım sorun yoktur umarım ikimizde deEmzirme yastığı kendim almadım ama bir yakınım sezeryan olmuştu benim dikişlerden dolayı emziremiyordu hastanede acıyordu ona almıştık biz rahat etmişti.
Evet olabilirr inşallahhO zmaan normaldir herhalde ya . Benim bebeğin boynunda kordon var hareketlerini takip etmek lazımmış. O yüzden psikolojikmen bile hissetmiyor olabilirim. Sağ salim alalım kucağımıza
Benim ilk bebeğim olacağı için aşırı tecrübesizim, bebek tutmayı da emzirmeyi de asla bilmiyorum o sebeple götüreceğim çünkü ilk emzirmeler çok önemli, rahatlık sağlayacaksa neden olmasın zaten zamanla onsuz emzirmeye başlarız muhtemelen. Önemli olan ilk günler gibime geldi, bilemedimKızlar gruba sürekli bi şeyler yazmış gibi oluyorum amahastaneye emzirme yastığı da götürecek miyiz? 1-2 gün için gerek var mı?
Benimde ilk. Çok iş e yaradığını bilsem bende alırımBenim ilk bebeğim olacağı için aşırı tecrübesizim, bebek tutmayı da emzirmeyi de asla bilmiyorum o sebeple götüreceğim çünkü ilk emzirmeler çok önemli, rahatlık sağlayacaksa neden olmasın zaten zamanla onsuz emzirmeye başlarız muhtemelen. Önemli olan ilk günler gibime geldi, bilemedim
Benim de son günlerde hareketleri yavasladi sanki. 35+0 bugun. Gecen haftalar gum gum gumduKızlar 36+1 deyim hareketleri çok azaldı gibi hissediyorum. Endişeleniyorum öyle oluncahareket var aslında mesela 5 dk önce tekme attı ama 1 tane attı ve durdu. Öyle baya sakin geçiyor gün
Ama artık hareket alanları çok azaldığı için az hareket ederler diyorlar yaKızlar 36+1 deyim hareketleri çok azaldı gibi hissediyorum. Endişeleniyorum öyle oluncahareket var aslında mesela 5 dk önce tekme attı ama 1 tane attı ve durdu. Öyle baya sakin geçiyor gün
Yok iyi ki yazdın bak fikir oldu bizede gerçekten kolaylık sağlar aslında götürsek miKızlar gruba sürekli bi şeyler yazmış gibi oluyorum amahastaneye emzirme yastığı da götürecek miyiz? 1-2 gün için gerek var mı?
Bazıları kesin götürün diyor bebek çok ufak olqdığu için ve sezaryen ağrısı içij çok önemli diyor. Bwzıları da 2 gün e gerek yok diyoe. İkisi de mantıklı geldi banaYok iyi ki yazdın bak fikir oldu bizede gerçekten kolaylık sağlar aslında götürsek mi
Ben de size katiliyorum, kisisel de bisey fazla yorum yapamadim. Ilk gun hemsire geldi mememe birakti gitti ben kafam hafif yukarida oylece yatiyordum zaten.Bana kalırsa gereksiz emzirme yastıgı boşuna yük minicik oldukları için birde hemşireler gösteriyor ilk emzirme olayını filan gerek kalmıyor bence instagramda yada başka yerlerde de gerekli gereksiz die yazılan yazılar var
Ya evet sizde haklısınız bende sizin gibi düşündüm aslında çünkü baya büyük bi şey. Ama kesinlikle götürün çok işe yarıyor diyen de var o yüzden kafam karıştırBana kalırsa gereksiz emzirme yastıgı boşuna yük minicik oldukları için birde hemşireler gösteriyor ilk emzirme olayını filan gerek kalmıyor bence instagramda yada başka yerlerde de gerekli gereksiz die yazılan yazılar var
Ben de size katiliyorum, kisisel de bisey fazla yorum yapamadim. Ilk gun hemsire geldi mememe birakti gitti ben kafam hafif yukarida oylece yatiyordum zaten.
Bebiş zaten gelince odaya siz yatakta oluyorsunuz bebekle beraber hemşirelerden geliyor odaya direk memenize koyuyorlar emzirmeyi gösteriyorlar siz daha sonra ayaklanınca hatta direk emzirme yöntemi olan avuç ve parmakları nasıl tutulduğu ile ilgili YouTube'da video filan var o yöntem ile yapınca yastık bence gereksiz kalıyor bana kalırsa boşuna getir götür çünkü çok minicikler yastıklık olmuyorYa evet sizde haklısınız bende sizin gibi düşündüm aslında çünkü baya büyük bi şey. Ama kesinlikle götürün çok işe yarıyor diyen de var o yüzden kafam karıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?