2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Benim de öyle oldu. İlk oğlumda da ikiz mi diye soruyorlardı.

Yaa çok tatlıymış. Biz 17 kişiyiz, aynı şehirde olanlar buluştular falan (ay bi ben gidemedim üzüldüm). Çok güzel bir arkadaşlık yaa, bi yerden sonra sanallıktan çıkılıyor çünkü bana hiç garip gelmiyor

Ben de öyle rahat olmak istiyorum valla. İkinci cocuk insallah öyle olabilirim.

Benim de var burda hala konuştuğum arkadaşlarım. 30 yas üstünden bekarlar grubu açmıştım. Simdi hepimiz evlendik tabi.

Ben de ayni kafadayım valla. Doldurmadım cok.

Ben de öyle rahat olmak istiyorum valla. İkinci cocuk insallah öyle olabilirim.
Ben herkese, aman çok rahat bir anne olurum ben, öyle ne çok üzerine düşerim, ne de kendime bağımlı bir birey yaparım, yok biraz salacaksin çocuğu ki hayata alışacak, falanlar filanlar havada uçuyordu geçen gece uykudan uyanıp tekrar uyuyamadigimda kızın yatağı çok camın önünde yürümeye başlayınca ya kokuluklardan tırmanıp cama çıkarsa diye düşünürken yakaladım kendimi sonra dedim Melek yok artık yoksa sen pimpirikli bir anne mi olacaksın

O da çok erken konuşmasın bence son ay şişmeyenimiz kaldı mı? Fiskos edenler oluyor evet. Hiç mi hamile görmediniz diye bağıracağım suratına birinin en son

beşik yatak filan zaten kurulu değil onları ben yapmayacağım için gözüme gelmiyor ama çanta olmazsa aniden rahatsızlanırsam çok panik olacam sanki eksikleri bu hafta alıp tamamlasak iyi olacak emzirme sütyenlerini pijamaları vs yıkamakla başlayayım
Bana gün vermedi daha zamanım var galiba Çarşamba kontrolüm var doğum yakındaysa söyler diye düşünüyorum

Ya zaten sen o şekilde konuşan insana ne bakıyosun. Bunlar daha iyi günlerinmiş. Neresi iyi allasen insan sürekli endişeli, ay bi şey oldu mu bebeğe, iyi mi bebek vs. Endişeli. Nefes alamıyosun yatamıyosun kalkamıyosun eğilemiyosun. Bu mu iyi günler. Gıcık oluyorum öyle konuşanlara. Şey gibi bu, dilek gibi aslında. Hani umarım bebeğin doğunca mahvolursun diyemiyorlar da bunlar iyi günlerin diyorlar
Yok canım yaa, nasıl baktığınla alakalı. Bana sorarsan her gün gerçekten iyi günün zor mu evet zooor, ama farketmez, oldukça güzel olacak.

Anladım seni de. Sorun yok canım, yazı dilinde bazen yanlış anlamalar oluyor

Kızlar bişey soracam sabahtan beri farklı konular soramadım bi türlü. Benim sabah bebek hareket ederken karnından çıt diye bir ses geldi buda 3. Kez falan oluyordur yaklaşık bir hafta içinde ve eminim karnimin içinden geldiğine nasıl desem karnımın içi sanki dış katmana yapışıp ayrılıyormus gibi bir çıt sesi minik ama duyulabilir bir ses sabah sessizliginde de gayet net duyuldu yani böyle bişey yaşayan var mı ben yoksa iyice patolojik bir manyak haline mi geldim

Yok yaa demek ki işte en ihtiyacın olacak şeyleri koymuş arkadaşın sen de çıkartayım da bi daha yerleştireyim falan dememişsin. İyi de yapmışsın ne uğraşçan
Aklıma geldi, depend alın kızlar bak o önemli

Evet bazen çok zorlanıyorum gerçi çok şükür hamilelik fiziksel olarak beni zorlamadı nankörlük edemem, ben psikolojik olarak çok zorlandım, hepimiz gibi yaşanılan aksilikler den dolayı. Ama biliyorum ki bu zmanlar belki de bir kez yasayacagim essiz büyülü günler birdaha asla böyle hissetmeyecem l, tekrar hamile kalmak istesem bile farklı deneyimler yaşayacağım. Bu zorlukları da ,mucizeleri deneyimlemeyi de, yaşadığımız değişimleri de, yaşayacağımız o güzel gunleri de biz kabul edip girdik bu yola rabbim hepimizin yollarına çiçekler sersin, her işimizi kolaylaştırsın inşallah

Gayet yeterli. Çorap koymayı unutma ben de göğüs kalkanı unutmayayım

Aaa benim burdan anksiyetem tuttu onu biraz camdan uzaklaştıralım evet hem soğuk gelir hahaha arkadaşlarımı da çocukları için darlıyorum şimdi sıra burda

Hiç stres yapma şimdi söyleyince hatırladım ben emzirme atleti almadım hemen isteyeyim kiyafetelrin hepsini yıkadım ilk ve son kez ütüleyip tık tık yerlestirecem
Sende yavaştan eksikleri al yıka yerleştirmek en kolayı zaten birkaç gün içinde bitiverir sezeryan değilse gidebildigi yere kadar gitsin diyo doktorlar ama biz yinede hazırlıklı olalım

Evet canım benim de sezaryen 2. Ameliyat dikiş yerleri aynı mı oluyor ekstra bi iz olur mu mesela ben de onu düşünüyorum nasıl olcak diye insan alışıyo o ize de tabi farklı iki tane iz nasıl olur bilmiyorum

Ben en küçük bavulumu hastane çantası yaptım.
Hemşire için
• Alt üst takım , şapka , çorap, eldiven
• Takımın müslin battaniyesi
• 1 tane de bez koydum
Bebek için yedek
• 2 alt üst takım 1 tane de tulum
• 2 çift çorap , 2 adet ağız mendili
• 2 adet şapka
• 1 tane ince müslin bi tane de kalın battaniye
• 8 adet bez , alt değiştirme örtüsü ve pamuk koydum ıslak mendil kullanmayacağım
Kendim için
• 2 adet pijama takımı birisi günlük birisi daha özel
• Depend ve uzun ped
• Çorap ve hırka
• Göğüs kalkanı ve göğüs pedi
• Çamaşır
• Emzirme sütyeni ve ıslak mendil koydum terlik giderken giymeyi düşünüyorum
Yanıma çanta almayı düşünüyorum kendim için onada makyaj malzemesi bakım malzemeleri vesaire koyarım yeterli gibi geldi bana hastaneye de evim yakın 5 dk arabayla lazım olursa extra bir şey eşim getirir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…