2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191

Yaa ben kocaman basketbol topunu yutmuş gibiyim aşırı belli yani oraya da sığmazsa nereye sığacak diyorum çizgi filmlerde oluyor ya bir şey yutunca aynı şekilde belli oluyor hani midede işte benim de hareket edince aynı şekilde çok komik geliyor bazen

Ay süper ben de yaptırdım hem de koşa koşa çünkü müthiş çarpıntım ve nefes darlığım vardı. Bebeğim de ondan çok iyi gelişmedi geçtiğimiz hafta zaten muhtemelen. Siz böyle diyince umutlandım, şifa olsun inşallah

Kızlar, soruyorum doğum çantası / valizi için bir liste yapan oldu mu? Ben çok kafama göre koydum çünkü, eksiksiz olmasın gibi bi derdim yok ama önemli bi şeyi unutur muyum kiii
Ben kendim bi liste yapmadan hazırladım ama Instagram'da bu konuda çok fazla reels düşmüştü önüme onlardan izlemiştim hemşireye verilecek bı 10'lu hastane çıkışı 2 tane 5 li hastane çıkışı bı tane de yedek takım koydum 2-3 tane eldiven çorap ağız mendili 1 tane muslin 1 tane penye battaniye (10 li set harici) 1 de çok kalın olmayan hafif bı peluş battaniye koyduk nolur nolmaz diye 15 tane falan bezle ıslak mendil koyduk ben kendime fotoğraf çekimi için , normal giymelik vs derken 3 takım pijama koydum 2-3 ic çamaşırı emzirme sütyeni terlik gümüş kapak göğüs kremi göğüs pedi lohusa tacı koydum kaba tabiriyle benim çantam böyle ama hastanem liste vermişti onu da bırakayım hazirlayinca bı göz atarsınız ben öyle yapmıştım önemli bişi kalmış mi diye

Eklentiler

• IMG_20250519_195838.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 33
Şifa olsun Bebeğe çok güzel etki ediyor. Ana gıda malzemesi zaten demir. Siz de çok fayda göreceksiniz. Doğum zamanı iyice yükselmiş olur değerleriniz, doğumda inanılmaz hızlandırır ayaklanma sürecinizi

Ben de aynıyım, avmde falan size de dehşetle bakıyorlar mı? Geçenlerde bi mağazada kendimi yandan gördüm, bilmesem ikiz sanırdım net Bebeğim de öyle çok kilolu değil. Tamamen kişinin anatomisi ve çocuğun pozisyonuna bağlı bence

Zaten sorun bizde değil yüzyüze geldiğimiz bazı insanlarda
Endişe etmeyin taze meyve yediğimde hareketleniyor benimki ya da yan yatıp biraz müzik dinliyorum o zaman da fark ediyor bunları denediniz mi
Denedim yaaaa yok arada bir kıpırdıyor ama çok sakin bi şekilde gitmedim de acile ama kafam hep onda belki 5 farklı doktor suyun iyi demesine rağmen kendi doktorumun dedikleri hep beynimin içinde yankılanıyor bu haftayı çıkaramazsin bu suyla hemen sezeryanla almamız lazım suyun biter farketmezsen bebek oksijensiz kalır demişti ya o kafamın içinde ya bittiyse o yüzden mi az harekte ediyor o yüzden mi hareketleri güçsüz. Bu hafta o kadar çok ultrasona nst ye girdim ki o yüzden az da olsa hareketini hissettiğim için acile de gitmedim inşallah gümbür gümbür yine döner içerde de şu yüreğim biraz rahatlar

Ya bana da öyle bakıyorlar gibi geliyor biraz bacaklarım kollarım kalınlaşmış ama karnımda basbayağı top varmış gibi hemen erkek mi diyorlar

Ben de bugün pazara giderken hamile bı kadınla kocası az otemde yuruyolardi ama kadın daha 6 aylık falan hamile gibiydi anca kocasına beni gösterip ne kadar şişmiş dediğini duydum incindim benim de fotoğraflarda fotosopla göbek kısmım yanlışlıkla öne cekistirilmis gibi duruyo 3+1 ev genişliğinde gobusum maşallah

O süreçten sonra korkmak endişelenmek de çok normal aslında keşke böyle şeyler yaşamak zorunda kalmasaydınız eğer çok zorlanmış hissederseniz gidin mutlaka stres olmaktan iyidir

O rahatlıkta ben en zirvedeyim bence normalde de çanta vs hiç sevmem. Herşeyi en min.seviyede tutma derdim var. Bi çantanın içine ne sığarsa artık ilkinde de böyleydim sonuncuda da
Bende diyorum ki bişey unutursak da dağ başında yaşamıyoruz her zman herşeye hemen ulasabiliriz evlerimiz hastanelere aman aman uzaklıkta da değildir diye düşünüyorum eve gidip alır eşlerimiz ne güne duruyor doguramiyorlar bari organize etsinler

Canım benim gittiğim hastanede suni sancı sezeryan sonrasi da veriliyor ki rahim kasılıp toparlansin diye birkaç videoda izlediğim kadarıyla sakinlik içinde sancılar düzene oturuncaya kadar evde zaman geçirmek saçları islatmadan ılık duş almak ve günlük düzenli ilişkiye girmek vajinal doğumu kolaylaştırıyor tabi bünyeye bağlı bunlar ev ortamının rahatlatıcı özelliği olduğu için hastanedeki kasvet korkudan iyi gelir diyordular
Tecrübeli anneler detaylı bilgi verirse daha güzel aydınlanırız

O süreçten sonra korkmak endişelenmek de çok normal aslında keşke böyle şeyler yaşamak zorunda kalmasaydınız eğer çok zorlanmış hissederseniz gidin mutlaka stres olmaktan iyidir
Düşünmemeye çalışıyorum buraya yazmak da iyi geliyor mutfakta yemek masasını toplamadim öylece duruyor buraya yazacam diye

Kızlar siz doğurdukça ben panik olmaya başladım daha çantayı hazırlamadım üşenmekten

Doğum yapanların gözü aydın allah sizi yavrularınızdan ayırmasın darısı bizlere
Bende henüz hicbisey yapmadım doktor 16 hazirana gün verdi ama oglumun o günü bekleyeceğini hiç sanmıyorum bebek çantasına üç beş parça koydum acil bişey olursa diye eksiği bol şekilde
Kendime hicbisey hazirlamadim eşim haftasonu gelirse eve geçersem beşiği ablamdan getirip kumaş yerleri söküp yikamakla başlayacam maratonuma inşallah

Biz de bugün stüdyo çekimine gittik Hamilelik fotoğrafım yok diye üzülüyordum, bugün yüzlercesi oldu Çok alışık olduğumuz bir durum değil. En son on beş sene evvel evlenirken çekilmişti. O da dış çekimdi ve yanımızdaki arkadaşlarla kakari kikiri yaparken anlamamıştık. Pek de güzel sonuç alamamıştık zaten. Memleketlerinde böyle adetler yokmuş, adamcağız ilk defa dış çekim yapıyormuş Bu sefer şöyle dur, başını böyle yatır, şuraya bak, ayağını kaldır vs derken bayağı bayağı mankenlik yaptık Güzel pozlar çıktı gibi sanki. Kendimiz için değil, oğlana bırakabileceğimiz bir hatıra olsun istedik. Öyle işte, sizinle de paylaşmak istedim

Oyyy insallah saglikli olsunlar baska bisey istemiyor insan sizin vajinal doğummu olcak kısmetsee ??
Hayır sezaryen olacak. Oğlumdan önce geçirdiğim bi ameliyatım vardı o yüzden oğlum da sezaryen oldu, zorunlu olarak. Bu 3. Ameliyat olacak, o yüzden dikiş yerlerim biraz ağrıyo. Çalışırken daha çok ağrıyodu da şimdi evdeyim daha iyi.
Senin doğum şeklin belli mi?

Hahaha ben terlikle gidicem direkt yoksa kesin unuturum. O havlu terliklerden aldıysan onu koymalısın evet

Şöyle bir liste yollamış çok birşey yok ama kendi çanta vericek acıbadem de öyle bir sistem var göğüs kremi , göğüs kalkanı geldi aklıma ekstra
Aaa gerçi doğru unutmuşum, ben de acıbademe gidiyorum öyle bi liste vermişlerdi. Kimbilsin nerde

Ayy o çok genel bi söz ya tek çok hiç çocuk diye. Ben de diyorum ki tek çocuk hiç çocuksa 2 çocuk da çok çocuk bu biraz anneliği nasıl karşıladığımızla da alakalı. Ben çok pimpirikli biriyim mesela, bi arkadaşım var aşırı rahat, 2. Bebeği oldu onda da öyle rahat

İnşallah beklediğimizden farklı bi şeyle karşılaşmayız. Allah sağlık versin gerisi bi şekilde halloluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…