2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Balkan düğünleri yazın bir aratın

Kızlar birisi sanki kemik suyu içiyordu bebek için görürse o kişi nasıl içiyor acaba bende şuan kemik kaynatıyorum ilikli kemik. Sade olarak mı içiyor farklı bir şekilde mi cevap gelirse çok sevinirim
Sade icemezsin heralde ağır olur tatlım ben değilim o kişi ama görünce yazayım dedim çorbalara köy biraz

Ya zaten niyet gönül almak olsa yapılabilecek milyon tane şey var ne bileyim bazıları el kızı vurgusu yapmayı seviyor gibi hissediyorum çok sinirleniyorum

Biz de hamileliğim boyunca eşimle maddi olarak zor zamanlar atlattık Aralık ayinda işten çıkardılar eşimi aylarca iş bulamadı kendi kendini yiyip bitirdi hep ben calisiyodum Allah'tan gercekten bebek kismetiyle gelir derler bı şekilde döndürdük kimseye de muhtaç olmadan atlattık zorlu sureci benim annem babam ablamlar sağolsun kendilerince destek olmaya çalıştılar hep eşim daha bugün yeni iş başı yapti ama baktığım zaman da sanki bu süreç bizi daha da yakınlaştırdı gibi geliyo bizim daha 2 yil olmadı evliliğimiz sanki böyle bı zorlukla daha bı evliliğimiz oturdu birbirimizin hayatındaki yeri daha baskalasti daha bi aile olmayı benimsedik gibi geliyo sağolsun her yerde de anlatır bu süreçte en büyük destekcim esimdi hep diye her serde bı hayir var derler ya öyleymis cidden diyorum bende

Ya zaten niyet gönül almak olsa yapılabilecek milyon tane şey var ne bileyim bazıları el kızı vurgusu yapmayı seviyor gibi hissediyorum çok sinirleniyorum
Benim kvmin ailesinde 70 yaşındaki yengelerden bile hala gelin diye bahsediliyor. Kadıncağızlar o sülaleye gireli 50-55 sene olmuş. Bir sürü çocukları, torunları var. O sülalenin en yaşlıları haline gelmişler neredeyse. Ama hala arkalarından gelin deniyor, gelin diye dedikoduları yapılıyor. Bunu kalabalık bir ortamda yüzlerine de söylemiştim. Çok ayıp ediyorsunuz demiştim.

Kızlarr doğum hediyesi geliyo mu kocalardannnn
Bu ara bizim durumlar sıkıntılı tahsilatlar Eylül gibi anca başlıyor Daha 3 ay olmadı ev değiştirdik koltuklar perdeler de değişti mecbur. Yolda buzdolabı çamaşır makinesi bozuldu mecbur onlar da değişti Normalde özel günleri hiç atlamaz beklemez de beğendiği ne olsa toplar getirir bana durumlardan ötürü ben ekimden önce hediye falan istemiyorum diye özellikle belirttim ama bakalım hayırlısı belki minik bir şey alır bilemedim

Teşekkür ederimm gerçekten düşünmeniz yeter Yani almak isteyen bir şekil alabilir artık bakalım o zaman
Biz buradan hepimiz dogumlarimiz haber ederiz Allah'ın izniyle çiçek gibi güzel msjlar da bizi motive eder

Allah hep daha çok versin, bereketinizi artırsın inşallah Benim babam da annem bana gebeyken işsiz kalmış. Neredeyse 40 sene evvel, sigortan yoksa evde doğuruyormuşsun. Annem kara kara düşünürken, annemin ailesinin desteğiyle yaşarlarken benim doğmama bir ay kala babam çok güzel bir işe girmiş. Annem de çok güzel bir hastanede yapmış doğumunu. Beni kimseye muhtaç olmadan büyütmüşler. O zamandan sonra Allah'a şükür sırtları yere gelmemiş. Bin yıllık evliler Sizin de öyle olmuş, çok duygulandım. Gelen kısmetiyle geliyor

Canı sağ olsun, zaten canınızı dişinize takıp çalışmışsınız, bundan güzel hediye mi olur bir çift için

Kızlar bu konuda sıktıysam sizi özür dilerim ama ben gerçekten psikolojik olarak çok kötüyüm sabahtan beri ağlamaktan helak oldum yine, yani eşimi aradım en son, ben bu korkuyla yasayamayacam kabul eden doktor olursa gidip sezeryan mi olsam bu hafta diyorum. Hiç bişey yapmak istemiyorum, hiç bişey bana keyif vermiyor sıpa dünden beri çok az hareket etti bgn yine acile gittim ağlaya ağlaya herşey yolunda şimdi hareketleri normale dönmeye başladı hem çok ağlıyorum tutamıyorum kendimi, hem bebegide iyice strese soktum orda diye üzülüyorum çok değişik bi kısır döngüye girdim çıkamıyorum, çok yoruldum

Detaylı bilgi verdi mi peki bu konuda ?
Kiyafet nasil olmali, cebinde telefon kalabilir mi vb. Etkileyecek görüntü oluyor mu ve ya kan kokusu oluyor mu gibi
Yok hayır henüz onları konuşmadık ama çok normal bir şeymiş gibi karşıladı doktor. Sadece bayılmamak koşuluyla dedi Eşim de yok bayılmam hocam deyince konu kapandı. Ama sosyal medyada gördüğüm kadarıyla önlük, bone vs giydirip alıyorlar. Telefon da görüyorum doğumhane videolarında. Yine de bir sonraki kontrolde belki daha ayrıntılı sorarım. Görüntü konusunda da bence sorun çıkmaz, sizin başınızda durduğu takdirde zaten grafik görüntülerden uzak kalmış olur

Detaylı bilgi verdi mi peki bu konuda ?
Kiyafet nasil olmali, cebinde telefon kalabilir mi vb. Etkileyecek görüntü oluyor mu ve ya kan kokusu oluyor mu gibi
Buna ben cevap verebilirim ya bir sürü sezeryana girmiş biri olaraktan Kıyafet konusunda sorun olmuyor üstüne önlük bone ve galoş veriliyor. Telefonda fotoğraf çekecekse bebeği vesaire yine izinli olarak alabilir yanına çünkü biz annelerin telefonlarını da alıyorduk onlar için fotoğraf çekiyorduk ya da kendimiz çekip ona gönderiyorduk. Kesiden ve kandan etkileniyorsa eşiniz sizin başucunuzda kalırsa görmeyeceği için etkilenmez ama alt taraftan izlerse etkilenebilir çünkü sonuçta açık ameliyat gibi bir şey. Kan kokusu olmuyor havalandırma ve klimalar vesaire çalıştığı için sadece kanama olmasın diye lazer gibi bir cihazla deriyi ya da içerdeki dokuyu yaktıklarında onun kokusu oluyor oda geçiyor sonra anlık oluyor.

Hastane paraları bebek eşyası masrafları şu bu herşey gerçekten çok sıkıntılı eminim burdaki herkes de o bilinçte zaten eşi hediye almadı diye üzülüp küscek değil bebeklerimiz bereketLeriyle gelsinler inşallah

Ya canım yanına gelcek kalcak biri yok mu annen kardeşin bir yakının tek kalmasan bu süreçte eşin de gelene kadar bebiş iyiymiş sağlıklıymış bak gidip görmüşsün çok şükür. Zor günler geride kalcak inşallah sağlıkla alcaksınız kucağınıza , son günler haftalar yorucu yıpratıcı artık hepimiz için ama birazcık daha sık dişini güzel enerjiler yolluyorum

Evet ben yerli Bursaliyim hem anne hem baba tarafından onlarda yıllardır Bursa'da yasiyolar insan az buçuk bilir bilmezse de bak bu kızın ailesi böyle bu kadar şey yapiyo bende elimden geldiğince yapayım der dediğiniz gibi isin kolayını bulmuşlar

Canim psikolojik destek alsan aslında iyi olur gibi. Her sey yolunda çok şükür. Ama sen öyle hissetmiyorsun anlıyorum. Hormonlar da etkili tabi ki. Allah ferahlık versin kalbine insallah canim.

Ay bizde de var bursalılık neresinden benim anne tarafı gürsuda akrabalarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…