2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kizlar merhabalar cuma gunu 35 hafta olacagim vajinal kulturde enfeksiyon cikti doktor fitil verdi basina gelen var mi hamilelik surecinde stres oldum
Bir kurtulamadım ki... Gebelik öncesi yıllar önce sadece bir kez olmuştum son 6 ayım enfeksiyonla boğuşmakla geçti. Fitil iyi gelir doktorlar bu konuda çekimser davranmıyor çok kişi kullanıyor dert etmeyin inşallah benimki gibi uzun soluklu olmaz hemen geçer

Çok da iyi söylemişsiniz ağzınıza sağlık ayıp artık senle aynı soyadını taşıyan ve bunu tercihen yapan bir insan var karşında. Hediye bilezik vs hepimiz için hikaye sevilmek ve sayılmak istiyoruz bu bu kadar zor olmamalı ya

Tabii canım işten yana sıkıntılı olan var borcu harcı olanlar var. Alanlara helal olsun zaten alamayanların da canı sağ olsun iyi olalım mutlu olalım da insanın gözü gerisini görmüyor zaten

Aynen canım iyi gelecegini düşünüyorum. Korku yaşadın cunku. Ben de kanama yasadigim günden sonra düzelmem zor olmuştu. Senj anlıyorum.

Kızlar ya bebeğin boynunda kordon olduğu için sürekli aklıma geliyor ve strese giriyorum keşke doktor hiç söylemedeydi bana

Kızlar ya bebeğin boynunda kordon olduğu için sürekli aklıma geliyor ve strese giriyorum keşke doktor hiç söylemedeydi bana
Oyyyy kıyamam seni o kadar iyi anlıyorum ki benimde aklım sürekli suyunda seninde şu an hep onda biliyorum Allah gönlümüze ferahlık versin, hayırlısıyla bi doğursaydık

Son düzenleme:
Oyyyy kıyamam seni o kadar iyi anlıyorum ki benimde aklım sürekli suyunda seninde şu an hep onda biliyorum Allah gönlümüze ferahlık verdi hayırlısıyla bi dogursaydik
Hiç sormayın ya bi de doğum sancısı olursa beklemeden gel dedi. Sanırım normal doğum için riskliymiş, kanala girmeden sezaryenle alınması gerekcek. Şimdi onun stresi bastı acaba doğum sancısını hemen anlayabilecek miyim hemen gidebilecek miyim. Kordon zarar verir mi zaten hiçbiröşey ortada yokken bile endişe oluyordu bi de somut bir şey oldu mu

Yaaaa kıyamam sana çok yardımcı olmak isterim şu an ama bende senden farksız durumdayım iyi hissetmeye çalışmaktan başka elimizden bişey gelmiyor maalesef, biliyorum hiç birşey korktuğumuz gibi olmayacak ama yine de korkularımıza engel olamiyoruz işte. Bol bol ısıralım bu bebelere kavuşunca aklımızı aldınız bizim diyelim

Ay evet ya benim bebiş baştan beri fazla hareketliydi ve ben kordondan korkmuştum. Öyle de oldu. Şimdi hala hiç duemuyor. Bari şimdi biraz sakinlese de daha fazla dolamasa diyoeum. Neredeuee geceden beri hareketleri hiç durmadı . Şuan 1 buçuk tur kordon var ama höylr hareket ettikçe fazlalaşcak diye korkuyorum . İnşallah hareketleri iyiye işaret olurda doladıpı kordonu geri çözer

Ayyy evetttt inşallah çözer, ah biz anneler az hareket edince korkuyoruz çok hareket etse korkuyoruz. Senin kaç hafta olmuştu canım ne zman dedi doktor sezeryan için tarih vermiş miydi

Çok geçmiş olsun canım, sağlıkla kavuşun inşallah.

Süt için kızlar da yazmış zaten kuru meyve, su vs. Bunun dışında sıcak havlu vs. Uygula göğsüne. Mutlaka 2 saatte 1 süt gelmese de sağım yap. Sağım yapmayı hiç bırakma

Cok teşekkürler bilgiler için
Hayırlısı bakalim, neyle karşılaşacağız
Sakinleştirici bir besin takviyesi vardı evde, unutmazsam ondan iciricem doğumdan önce

Evet kesinlikle katılıyorum keşke söylemeseymiş doktor. Öyle hadiseler çok olabiliyor ve aslında normal doğuma bile engel değil. Sizin bu durumda yapabileceğiniz hiçbir şey yok, bununla hiç boşuna kendinizi üzmeyin. Allah’a tevekkül edelim, dua edelim bol bol, sağlıkla kucağınıza alın inşaallah. Size bir video atıyorum, bir nebze rahatlatır ve altındaki yorumları da okursanız herkes gayet sağlıkla kavuşmuş evladına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…