Anlayabiliyorum seni bende ailelerden uzakta yaşadığım için farklı olarak mesela ani bir şey olursa kimse gelemezse diye endişeleniyorum sürekli kafamda oluyor olumsuz etkileniyorum. Ama şöyle düşün bebeğin içeride ne kadar kalırsa o kadar güzel gelişir çünkü dışarıdaki gelişimi ile içerideki aynı değil. Endişelendiğin zaman acile git rahatla birazcık daha sık dişini en azından 38 i görsen bence daha güzel olur. Bilmiyorum yanında biri var mı yoksa eğer bu dönemlerde yanında olsun biri daha rahat hissedersin. Birazcık daha sabır güzel günler çok yakınKızlar bu konuda sıktıysam sizi özür dilerim ama ben gerçekten psikolojik olarak çok kötüyüm sabahtan beri ağlamaktan helak oldum yine, yani eşimi aradım en son, ben bu korkuyla yasayamayacam kabul eden doktor olursa gidip sezeryan mi olsam bu hafta diyorum. Hiç bişey yapmak istemiyorum, hiç bişey bana keyif vermiyor sıpa dünden beri çok az hareket etti bgn yine acile gittim ağlaya ağlaya herşey yolunda şimdi hareketleri normale dönmeye başladı hem çok ağlıyorum tutamıyorum kendimi, hem bebegide iyice strese soktum orda diye üzülüyorum çok değişik bi kısır döngüye girdim çıkamıyorum, çok yoruldum
Eşim burda tatlım işte sadece o yüzden aradım, annem maalesef gelemiyor benim abimin kızı ilik nakli oldu onların yanında onlara destek oluyor şu an. Benim için de onların yanında olması daha önemli zaten ama annemin desteğini de çok arıyorum cidden ameliyat oldum bir ay yattım hamileliğimde, annem gelemedi yeğenim o ara çok hastaydı şimdi öyle yalnızlar annem olması lazım yani yanlarında. Ameliyat olduğum ara annemi çok özledim diye bile ağlamıştım zaten bilmiyorum ilk hamileliğim herşey benim için üst üste geldi sanki ölümden bile döndüm o yüzden sanki biraz kırgınim hayataYa canım yanına gelcek kalcak biri yok mu annen kardeşin bir yakının tek kalmasan bu süreçte eşin de gelene kadarbebiş iyiymiş sağlıklıymış bak gidip görmüşsün çok şükür. Zor günler geride kalcak inşallah sağlıkla alcaksınız kucağınıza , son günler haftalar yorucu yıpratıcı artık hepimiz için ama birazcık daha sık dişini güzel enerjiler yolluyorum
Ben de çok duygulandım şimdi sizden bu hikayeyi duyuncaAllah hep daha çok versin, bereketinizi artırsın inşallahBenim babam da annem bana gebeyken işsiz kalmış. Neredeyse 40 sene evvel, sigortan yoksa evde doğuruyormuşsun. Annem kara kara düşünürken, annemin ailesinin desteğiyle yaşarlarken benim doğmama bir ay kala babam çok güzel bir işe girmiş. Annem de çok güzel bir hastanede yapmış doğumunu. Beni kimseye muhtaç olmadan büyütmüşler. O zamandan sonra Allah'a şükür sırtları yere gelmemiş. Bin yıllık evliler Sizin de öyle olmuş, çok duygulandım. Gelen kısmetiyle geliyor
Yaa mantığımla duygularım o kadar ayrı konuşuyor ki şu aaralar mantığım bir sürü doktor iyi oldugunu söyledi diyor ama duygularım ya ilk kendi doktorumun dedikleri olursa suyum biterse anlamazsam bebek oksijensiz kalırsa diye korkuyor. Tamam acile gittim iyi işte herşey yolunda diyorum ama bogazimdaki düğüme ve gözyaşlarima engel olamıyorum çok ağladım bgn hemşireler bile kıyamadı bana. Aslında yarın bi psikolog randevusu alsam iyi olacak sanırımCanim psikolojik destek alsan aslında iyi olur gibi. Her sey yolunda çok şükür. Ama sen öyle hissetmiyorsun anlıyorum. Hormonlar da etkili tabi ki. Allah ferahlık versin kalbine insallah canim.
Ayy ağlayacağımBen de çok duygulandım şimdi sizden bu hikayeyi duyuncabenim annem babam da hep der önemli olan paranın çokluğu değil bereketi diye gerçekten onu deneyimlemis olduk biz de Allah hepimize çocuklarımızı bereketli paralarla yetiştirmeyi nasip etsin
Bu sağlık ocaklarında bebeklerin kalbini dinledikleri bı alet oluyo internettede satılıyo adını unuttum şimdi ama acaba ondan mı sipariş etseniz içinize suphe düştükçe kendiniz kalp atışını duyarsiniz içiniz ferahlar belkiKızlar bu konuda sıktıysam sizi özür dilerim ama ben gerçekten psikolojik olarak çok kötüyüm sabahtan beri ağlamaktan helak oldum yine, yani eşimi aradım en son, ben bu korkuyla yasayamayacam kabul eden doktor olursa gidip sezeryan mi olsam bu hafta diyorum. Hiç bişey yapmak istemiyorum, hiç bişey bana keyif vermiyor sıpa dünden beri çok az hareket etti bgn yine acile gittim ağlaya ağlaya herşey yolunda şimdi hareketleri normale dönmeye başladı hem çok ağlıyorum tutamıyorum kendimi, hem bebegide iyice strese soktum orda diye üzülüyorum çok değişik bi kısır döngüye girdim çıkamıyorum, çok yoruldum
Yanımda olacak çok sevdiğim kardeşim olarak gördüğüm bir arkadaşım birde eşim var sağolsun eşimde benimle çok ilgilendi her konuda en büyük destegim o. Ama şu sıralar hiç bişey keyif vermiyor, o arkadaşıma gittim hastaneden sonra bgn onda da ağla ağla kızı da ağlattım en sonundaAnlayabiliyorum seni bende ailelerden uzakta yaşadığım için farklı olarak mesela ani bir şey olursa kimse gelemezse diye endişeleniyorum sürekli kafamda oluyor olumsuz etkileniyorum. Ama şöyle düşün bebeğin içeride ne kadar kalırsa o kadar güzel gelişir çünkü dışarıdaki gelişimi ile içerideki aynı değil. Endişelendiğin zaman acile git rahatla birazcık daha sık dişini en azından 38 i görsen bence daha güzel olur. Bilmiyorum yanında biri var mı yoksa eğer bu dönemlerde yanında olsun biri daha rahat hissedersin. Birazcık daha sabır güzel günler çok yakın
Şu sıralar hepimizin bebekleri çok az hareket ediyor çoğu arkadaş yazdı, ben de dahil. Bu çok normal. Ama tabii ki senin suyla ilgili geçmişte yanlış teşhisler konduğu için ister istemez içinde bir acaba mı diye kurt düştü. Ama bence şu anki doktorlarına güven. Bir de arada inşirah suresi okursan için ferahlar inşaallahYaa mantığımla duygularım o kadar ayrı konuşuyor ki şu aaralar mantığım bir sürü doktor iyi oldugunu söyledi diyor ama duygularım ya ilk kendi doktorumun dedikleri olursa suyum biterse anlamazsam bebek oksijensiz kalırsa diye korkuyor. Tamam acile gittim iyi işte herşey yolunda diyorum ama bogazimdaki düğüme ve gözyaşlarima engel olamıyorum çok ağladım bgn hemşireler bile kıyamadı bana. Aslında yarın bi psikolog randevusu alsam iyi olacak sanırım
Doğru bahsetmiştin hatırlamadım haklısın çok zor dönemlerden geçmişsin gerçektenEşim burda tatlım işte sadece o yüzden aradım, annem maalesef gelemiyor benim abimin kızı ilik nakli oldu onların yanında onlara destek oluyor şu an. Benim için de onların yanında olması daha önemli zaten ama annemin desteğini de çok arıyorum cidden ameliyat oldum bir ay yattım hamileliğimde, annem gelemedi yeğenim o ara çok hastaydı şimdi öyle yalnızlar annem olması lazım yani yanlarında. Ameliyat olduğum ara annemi çok özledim diye bile ağlamıştım zaten bilmiyorum ilk hamileliğim herşey benim için üst üste geldi sanki ölümden bile döndüm o yüzden sanki biraz kırgınim hayata
Benim anne tarafı kemalpasali baba tarafı da büyükorhanli evlendikten sonra yildirimda yaşamaya baslamislar ama Gürsu da oturan tanidiklarimiz var bizim deAy bizde de var bursalılık neresinden benim anne tarafı gürsuda akrabalarımız
Evet aslında şu an benim kendimi rahatalatabilmem lazım çünkü doktorlar falan da değil ben psikolojik olarak çok etkilendim o bu hale getirdi beni. Biraz gönlüm ferahlasa daha iyi hissedecem onun içinde gideyim yarın bi psikologa böyle olmayacak çünküŞu sıralar hepimizin bebekleri çok az hareket ediyor çoğu arkadaş yazdı, ben de dahil. Bu çok normal. Ama tabii ki senin suyla ilgili geçmişte yanlış teşhisler konduğu için ister istemez içinde bir acaba mı diye kurt düştü. Ama bence şu anki doktorlarına güven. Bir de arada inşirah suresi okursan için ferahlar inşaallah
Yıldırım da yakınBenim anne tarafı kemalpasali baba tarafı da büyükorhanli evlendikten sonra yildirimda yaşamaya baslamislar ama Gürsu da oturan tanidiklarimiz var bizim de
Dolaba girince üzerinde beyaz bir yağ tabakası oluyor onu atın kolesterol u yükseltir.ve (kolesterol sanırım gebelerde hep yüksek çıkarmış )benimde çok yüksek çıkmıştı doktor gebelerde dikkate almıyoruz kolesterol u demişti)))) ama dediğim gibi kemik suyunun üzerindeki o yağ tabakasıni mutlaka atın.Kolestrolüm aşırı olmasada yüksek çıkıyor onu da göz önünde bulundurayım teşekkür ederimm
İzlemeye çalışıyorum, kitap okumaya çalışıyorum hiç biseye konsantire olamıyorum, böyle şımarık iyileşmek istemeyen insanlar gibi görünmek istemem ama insan kafasını biseye veremeyince ne yapsa olmuyormus cidden, dün iyi gelir diye zorla çıktım evden hava almaya sahile gittim, birazcık iyi hissederim belki diye yok orda da ağla ağla, neyse ya böyle gidecek bu durum ya da bir an önce bir çare bulcam kendime yoksa artık erkenden sezeryana girmeyi düşünmeye başladım ciddi ciddiDoğru bahsetmiştin hatırlamadım haklısın çok zor dönemlerden geçmişsin gerçektenAllah çok büyük sayılı gün var zaten sağlıkla kucağımıza alalım biraz dua okuyup dinlesen fayda sağlar diye düşünüyorum ağlamak kötü bişey değil rahatlarsın ama toparlamak için mücadele etmen gerekiyor bak bebişinde hissediyor annesi sen ağlayınca güzel şeyler düşün oyalancak bişeyler bulmaya çalış dizi izle dağılır birazcıktta olsa belki kafan
Evet ben de dogma buyume buralı olduğum için hiç başka yerde yaşama fikrini düşünemedim bile üniversiteye istanbula gittim geldim bı dedim taşını toprağını seveyim memleketiminYıldırım da yakınbaba tarafindan da kuzenler var ciborekciler onlar da bursayi cok seviyorum insanlarini da cok memnun oldum
Dr unuzu degistirmistiniz belirlediniz mi yenisini takip olcaginizi dogum yaptircak olani onlarda netlesirse bi tik rahatlarsiniz en azindan iletisimde olcaksiniz surekli. Gecicek hormonlar ele gecirdi artik hepimiziİzlemeye çalışıyorum, kitap okumaya çalışıyorum hiç biseye konsantire olamıyorum, böyle şımarık iyileşmek istemeyen insanlar gibi görünmek istemem ama insan kafasını biseye veremeyince ne yapsa olmuyormus cidden, dün iyi gelir diye zorla çıktım evden hava almaya sahile gittim, birazcık iyi hissederim belki diye yok orda da ağla ağla, neyse ya böyle gidecek bu durum ya da bir an önce bir çare bulcam kendime yoksa artık erkenden sezeryana girmeyi düşünmeye başladım ciddi ciddi
Evet bu belirsizlikde beni üzüyor zaten, şimdi bu Zeynep Kamil dediğim araştırma Hastanesi'nde Perşembe günü de bir randevum var sanırım ondan sonra normal düzene geçebilirim diye düşünüyorum o zmn aklımda bi doktor var farklı bir hastane farklı bir doktor ona gidecem.Yasadiğim şeyleri de anlatmayacam ki bakalım o nasıl bir şey söyleyecek sonrasında anlatırım diyorum bu şekilde oldu diyeDr unuzu degistirmistiniz belirlediniz mi yenisini takip olcaginizi dogum yaptircak olani onlarda netlesirse bi tik rahatlarsiniz en azindan iletisimde olcaksiniz surekli. Gecicek hormonlar ele gecirdi artik hepimizi
Allah bı daha yaşatmasın inşallahBiz de hamileliğim boyunca eşimle maddi olarak zor zamanlar atlattık Aralık ayinda işten çıkardılar eşimi aylarca iş bulamadı kendi kendini yiyip bitirdi hep ben calisiyodum Allah'tan gercekten bebek kismetiyle gelir derler bı şekilde döndürdük kimseye de muhtaç olmadan atlattık zorlu sureci benim annem babam ablamlar sağolsun kendilerince destek olmaya çalıştılar hep eşim daha bugün yeni iş başı yapti ama baktığım zaman da sanki bu süreç bizi daha da yakınlaştırdı gibi geliyo bizim daha 2 yil olmadı evliliğimiz sanki böyle bı zorlukla daha bı evliliğimiz oturdu birbirimizin hayatındaki yeri daha baskalasti daha bi aile olmayı benimsedik gibi geliyo sağolsun her yerde de anlatır bu süreçte en büyük destekcim esimdi hep diye her serde bı hayir var derler ya öyleymis cidden diyorum bende
Zaten şuan başıma öyle bir şey geldiki ben almadan yağını kendi attıDolaba girince üzerinde beyaz bir yağ tabakası oluyor onu atın kolesterol u yükseltir.ve (kolesterol sanırım gebelerde hep yüksek çıkarmış )benimde çok yüksek çıkmıştı doktor gebelerde dikkate almıyoruz kolesterol u demişti)))) ama dediğim gibi kemik suyunun üzerindeki o yağ tabakasıni mutlaka atın.
Yoruldum demekten bile yoruldumEnerjiiiiiresmen sabah buna ağladım ya. Artık eski enerjim olsun istiyorum.
Ama nolcak şurda ne kaldı yat tadını çıkar demiyok işte illa insan normal halini özlüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?