2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar ya ben yine uyuyamadım. Vücudumun her yeri alerji gibi kaşınıyor ve baş dönmesi yaşıyorum neden olabilir
Farkli bir duş jeli, şampuan vb. kullandin mi?
Ben de geçen yeni bir duş jeli açmıştım, sonrasında çok kasindim. Aslinda hep kullandığım markaydi farkli bir kokuydu. Sanki her yerimi karincalar isiriyor gibi bir histi. Sabun cildimi kurutur, catlatir diye kullanmak istemiyordum ama bi deneyeyim dedim ve onunla duş aldiktan sonra rahatladım geçti bitti kaşıntı. Umarim seninki de öyle basit bir nedendendir

Aaaa canim daha öncede oluyormuş bu yazını görmemiştim kusura bakma tek seferlik falan yazmıştım ya
Kaşınmaktan odaklanamıyorum yarın kontrol var neyse ki. Gece gece başım da dönünce belki sık yaşanan bir şeydir bir çözüm bulurum diye yazmıştım. Son olasılık öğleden sonra bir kez daha gidicem iyice artarsa

Evet senin az kaldı tarihin belli rahatsın tabi benim daha nasıl doğuracağım bile belli değil hepimiz en kolayıyla en sağlıklısıyla kavusalim bebislerimize
Valla rahat değilim pek ya hayırlısıyla hepşmiz kavuşalım bebeklerimize de artık bu grupta bebeklerimizfen bahsedelimmm

Yapısal biraz belki ondan da olmamıştır inşallah olmaz benim de geçen iki hafta full ödemdi başladı artık dedim, bu hafta hiç yok anlamadım nasıl oldu son 11 gün çok heyecanlı benim de öyle bir netleşseydi inşallah bakalım 31 mi olcak 2-3 mü

Evet tatlım git ihmal etme, ama gecer inşallah hala çok mu kaşınıyor

Alerjilerden dolayı böyle değişiklikler yapamıyorum malesef alerji ilaçlarımı da almıyordum şimdi aldım inşallah geçer birazdan

Ben de sabah görünce geceden beri ne durumdasınız diye merak ettim, hemen yazdım ama bir şey yoktur Allah'ın izniyle
Yorgunlukla uyuyakalmışım neyse ki ama sabah 7de yine kaşıntıyla uyandım. Bakalım ilaç kolonya kremler hepsini deniyorum inşallah geçer çok teşekkür ederim

Yorgunlukla uyuyakalmışım neyse ki ama sabah 7de yine kaşıntıyla uyandım. Bakalım ilaç kolonya kremler hepsini deniyorum inşallah geçer çok teşekkür ederim
Kolonya sürmeyin, o bize iyi gelmez. Ben de kolonya bağımlısıyım, aşırı kullanırım temizlik hissiyle ama alerjik bünyeler malum alkolü sevmez. Soğuk suyla yıkayın elinizi ayağınızı. Baktınız durulacak gibi değil, gidin doktora.

Maalesef depremzedeleri insan değilmiş gibi dağ başına gönderdiler yavaştan yol hastane pazar ve ömür törpüsü PTT kargo gelmeye başlamış ama tam ilçeleşmesi birkaç yılı bulur ben yine misafirim birkaç haftada bir 1 saatlik yol yapar gelir giderim de burda yaşayanların gerçekten Allah yardımcısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…