Dediğiniz gibi ödem muhtemelen zaten. Gece uyutmayınca belki çözüm bulurum diye yazmıştımTamam o zaman rahat olun. Zaten yarın kontrolünüz varmış. Yine de çok içinize sinmezse bugün de gidersiniz.
Evet senin az kaldı tarihin belli rahatsın tabiİnşallah olmaz doğuma 11 gün kaldıgünler geçtikçe heyecan basıyor
Güzel haberlerinizi bekliyoruz sağlıkla gelsin bebişinizKızlar günaydın çıktım gidiyorum hepinize dua edeceğim hakkınızı helal edin
Farkli bir duş jeli, şampuan vb. kullandin mi?Kızlar ya ben yine uyuyamadım. Vücudumun her yeri alerji gibi kaşınıyor ve baş dönmesi yaşıyorum neden olabilir
Kaşınmaktan odaklanamıyorumAaaa canim daha öncede oluyormuş bu yazını görmemiştim kusura bakma tek seferlik falan yazmıştım ya
Valla rahat değilim pek yaEvet senin az kaldı tarihin belli rahatsın tabibenim daha nasıl doğuracağım bile belli değil hepimiz en kolayıyla en sağlıklısıyla kavusalim bebislerimize
Yapısal biraz belki ondan da olmamıştır inşallah olmazKızlar 36+ 4 teyim. Şimdi ödem olmadıysa artık olmaz di mi? 38 de doğum yapacağım zaten. Aklıma ablam vs geldi de ayakları 3-4 numara büyümüştü ödemden. Ama normal doğum için 40-41. Haftaları beklemişti onunla mı alakalı acaba
Evet tatlım git ihmal etme, ama gecer inşallahKaşınmaktan odaklanamıyorumyarın kontrol var neyse ki. Gece gece başım da dönünce belki sık yaşanan bir şeydir bir çözüm bulurum diye yazmıştım. Son olasılık öğleden sonra bir kez daha gidicem iyice artarsa
Alerjilerden dolayı böyle değişiklikler yapamıyorum malesefFarkli bir duş jeli, şampuan vb. kullandin mi?
Ben de geçen yeni bir duş jeli açmıştım, sonrasında çok kasindim. Aslinda hep kullandığım markaydi farkli bir kokuydu. Sanki her yerimi karincalar isiriyor gibi bir histi. Sabun cildimi kurutur, catlatir diye kullanmak istemiyordum ama bi deneyeyim dedim ve onunla duş aldiktan sonra rahatladım geçti bitti kaşıntı. Umarim seninki de öyle basit bir nedendendir
Doğru sende kordondan dolayı rahat değildin demiValla rahat değilim pek yahayırlısıyla hepşmiz kavuşalım bebeklerimize de artık bu grupta bebeklerimizfen bahsedelimmm
İlaçlarımı aldım biraz kolonya döktüm koluma bacağıma daha iyi gibiyim inşallah geçer birazdan yoksa kalkıp hastaneye gidecek gücüm de kalmadıEvet tatlım git ihmal etme, ama gecer inşallahhala çok mu kaşınıyor
Yaaaa kıyamamİlaçlarımı aldım biraz kolonya döktüm koluma bacağıma daha iyi gibiyim inşallah geçer birazdan yoksa kalkıp hastaneye gidecek gücüm de kalmadı
Bol bol su icsen acaba faydası olur muİlaçlarımı aldım biraz kolonya döktüm koluma bacağıma daha iyi gibiyim inşallah geçer birazdan yoksa kalkıp hastaneye gidecek gücüm de kalmadı
Bilmem ki enfeksiyon gibi durumlarda genelde fayda ediyor gidip içeyim belki buna da olurBol bol su icsen acaba faydası olur mu
Ben de sabah görünce geceden beri ne durumdasınız diye merak ettim, hemen yazdım ama bir şey yoktur Allah'ın izniyleDediğiniz gibi ödem muhtemelen zaten. Gece uyutmayınca belki çözüm bulurum diye yazmıştımteşekkür ederim
Yorgunlukla uyuyakalmışım neyse ki ama sabah 7de yine kaşıntıyla uyandım. Bakalım ilaç kolonya kremler hepsini deniyorum inşallah geçerBen de sabah görünce geceden beri ne durumdasınız diye merak ettim, hemen yazdım ama bir şey yoktur Allah'ın izniyle
Hayırlı haberlerle inşaallahKızlar günaydın çıktım gidiyorum hepinize dua edeceğim hakkınızı helal edin
Kolonya sürmeyin, o bize iyi gelmez. Ben de kolonya bağımlısıyım, aşırı kullanırım temizlik hissiyle ama alerjik bünyeler malum alkolü sevmez. Soğuk suyla yıkayın elinizi ayağınızı. Baktınız durulacak gibi değil, gidin doktora.Yorgunlukla uyuyakalmışım neyse ki ama sabah 7de yine kaşıntıyla uyandım. Bakalım ilaç kolonya kremler hepsini deniyorum inşallah geçerçok teşekkür ederim
Aaa Diyarbakır gibi koca şehirde hem de, nasıl olur da kargo bile gelmez. Baya o zaman kuş uçmaz kervan geçmez bir yer, çok zor olur yaa. İnsanların acil ihtiyacı olur, hastane ihtiyacı olur. İnşallah bi çözüm üretilir en kısa zamanda. Anladım canım, evine geçince daha rahat edersin tabii
Maalesef depremzedeleri insan değilmiş gibi dağ başına gönderdiler yavaştan yol hastane pazar ve ömür törpüsü PTT kargo gelmeye başlamış ama tam ilçeleşmesi birkaç yılı bulur ben yine misafirim birkaç haftada bir 1 saatlik yol yapar gelir giderim de burda yaşayanların gerçekten Allah yardımcısı olsun inşallahAllah sabır versin ya benim ailemde diyarbakırda yaşıyor/ onlara da toki çıkmışto. Gidip görmüştük ve gitmekten vazgeçmişlerdi. Evleri yerinde dönüşüme girdi de tokiden kurtuldular . Cidden çok enteresan bir yerde yapılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?