2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar ya ben yine uyuyamadım. Vücudumun her yeri alerji gibi kaşınıyor ve baş dönmesi yaşıyorum neden olabilir
Daha iyi misiniz bu sabah? Ne durumdasınız? Kaşıntı tam olarak nerelerde var?
Benim de ellerimde ve ayaklarımda kaşıntım var bir süredir. Sabah uyandığımda ve gece yatmadan oluyor, gün içinde pek hissetmiyorum. Yine de doktor karaciğer ve safra enzimlerine bakılması gerektiğini söyledi. Safranın sonuçları birkaç günde çıkıyormuş, henüz çıkmadı ama ALT/AST sonuçları çıktı, sıkıntı yokmuş. Muhtemelen alerjik olmamdan kaynaklı kaşıntılar. Bir de ödemden de kaşınıyor sanırım. Siz de alerjiktiniz diye hatırlıyorum. Bugün gidin aç karına bir tahlil alsınlar. Hemen kötüsünü düşünmeyin internette yazanlara bakıp

Pazartesi gittim zaten hiçbir şey yok dedi. Ama dün aşırı arttı bacaklarım kollarım ellerim ayaklarım ve karnımın alt kısmı komple kaşınıyor. Karnımdaki kaşıntı çatlaktan ya da büyümeden olabilir belki dedim. Alerjim olan bir şey de yemedim defne yaprağına maruz kaldığımda böyle olurdu eskiden ama çok uzun zamandır onu da eve sokmuyorum. Yarın kontrol var ama devam ederse öğleden sonra bir daha gideyim bari

kaşıntı dikkate alınması gereken bir konu diye biliyorum, kolestaza işaret edebiliyor. doktorunuza ulaşın bence. o daha iyi yönlendirir
Pazartesi gittim aslında bir şey çıkmadı test sonuçları iyiydi ama gece çok arttı. Yarın da kontrol var. Geçmezse yemekten sonra gidicem tekrar
Eline ayağına biraz soğuk su dök canım ama yüzünü ıslatma daha da uykun kaçmasın
İctigin bı ilaç falan mı yan etki etti acaba yada yediklerin
Bilmiyorum ki normalde defne yaprağı bende çok kaşıntı döküntü yapar ama bütün gün de evdeydim.soğuk duş da aldım ama hala devam ediyor

Dediğim tahliller yapıldı mı?

Kızlar 36+ 4 teyim. Şimdi ödem olmadıysa artık olmaz di mi? 38 de doğum yapacağım zaten. Aklıma ablam vs geldi de ayakları 3-4 numara büyümüştü ödemden. Ama normal doğum için 40-41. Haftaları beklemişti onunla mı alakalı acaba

ohhh güzel gözünüz aydın. bir sey çıkmadıysa alerjik reaksiyondur muhtemelen, yedikleriniz dokunuyordur biraz onu takip edin.

Kızlar günaydın çıktım gidiyorum hepinize dua edeceğim hakkınızı helal edin
Canım Allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz, güzel gececek ameliyatın ben inanıyorum, yavruna kolaylıkla kavuş inşaallah dualarımız seninle olacak

Tamam o zaman rahat olun. Zaten yarın kontrolünüz varmış. Yine de çok içinize sinmezse bugün de gidersiniz.

Öyle tek seferlik bişey olmuştur canım devamı olmadıysa endişe etme ben anlamıyorum kaşıntı falan olaylarından o yüzden yorum yapmadım böyle yazılara ama inşallah tek seferlik bişey olmuştur, sıcak basıyor bizi ondan olabilir ne bileyim hormonlarımız horon tepiyor şu an ondan olabilir

Valla çok şükür bende hiç ödem olmadım çok fazla su içiyorum ona bağlıyorum ama canını sıkmak gibi olmasın da bana daha son haftalarda olursun diyorlar ama olsak da şimdiye kadar olmadık şimdiden sonra da aşırı sisecek değiliz diye düşünüyorum yürüyüşümüzü yaptıktan suyumuyuzu bol ictikten sonra bişey olmaz Allah'ın izniyle bide daha önce de demiştim ben sabahları yüzümü buzlu suyla yıkıyorum bide ellerimi de buzlu suyun içinde bekletiyorum

Aaaa canim daha öncede oluyormuş bu yazını görmemiştim kusura bakma tek seferlik falan yazmıştım ya

İnşallah olmaz doğuma 11 gün kaldı günler geçtikçe heyecan basıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…