2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
İnşallah biran önce geçer doktoruna yada acile görün istersen hamilelikte en çekilmeyecek şey kaşıntı
İnşallah anlık geçici bı durumdur geçmiş olsun

Günaydınn herkese bende nst de sıra bekliyorum İki cihaz var iki yatak var tek tek alıyorlar ya çıldırmalık

Günaydın kızlar bugün 36 haftam bitti çok şükür, yani prematüre sorunu da ortadan kalkmış oldu. Bugünleri gördüğümüze o kadar mutluyum ki. Allah’a çok şükür. Yarın randevum var, doktor bütün ilaçları iğneleri keseceğini söylemişti, artık doğum ne zaman olursa olsun önemli değil. Ama bana sanki hemen olacakmış gibi gelmiyor, eşim de illa bayramdan sonra olsun diye kafayı takmış durumda. Herkes tam 40ı doldurmak ister de, ben o kadar 4 hafta daha bekleyebileceğimi sanmıyorum, en fazla 38 gibi gelir bence, bakalım hayırlısı. Doktor yataktan kalkabilirsin, yürümeye başlayabilirsin der inşaallah. Dün yere bir şey düşmüş, normalde almazdım da işte, bir an dalgınlıkla dizimi kırıp çömeldim, Allah-u ekber, dizlerime öyle bir vücut ağırlığım bindi ki, çömeldiğim yerden nasıl zor kalktım bilmiyorum. Artık bacaklarımda dizlerimde resmen kas kalmamış galiba, sıfır güç. Doğuma bu şekilde girersem ben nasıl güç bulup doğuracağım bilmiyorum, biraz yürümem güçlenmem lazım bence.

Çok şükür zor süreci atlattınız inşallah en sağlıklı en kolay şekilde gelir. Yürüyüş bir yapabilirseniz yüzme kaslar için çok iyi geliyor ama sizin durumunuzda zorlar mı bilemem. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

İnşallah biran önce geçer doktoruna yada acile görün istersen hamilelikte en çekilmeyecek şey kaşıntı
İnşallah anlık geçici bı durumdur geçmiş olsun
Yaa çok teşekkür ederim bakıyorum geçmezse doktora giderim artık ama yoruldum da uyumaya çalışacağım biraz

Geçmiş olsun . Doktorunuzlw görüşüp risk yoksa az az yürüyüş yapabilirsiniz bence. Ben hafta içi çalışıyorum haftasonu evdeyim , haftasonu evde olduğum zaman sürekli uzan otur derken baya ağırlaşıp kötü oluyorum gece uykumu bile etkiliyor hareketsiz bir hasta gibi kalakalıyorum. İşe geldiğimde ise öyle ya da böyle biraz yürümüş hareket etmiş oluyorum sanırım akşam ve gece çok daha iyi hissediyoeum ağırlık gidiyor üzerimden

Kızlar ya ben yine uyuyamadım. Vücudumun her yeri alerji gibi kaşınıyor ve baş dönmesi yaşıyorum neden olabilir
Gitmediysen eğer hemen dr una git,allah korusun gebelik zehirlenmesi denilen şey bile olabilir,tabi bu kötü ihtimal, cildin kurumuş da olabilir :) kaşınman geçmediyse, ödem fark ettiyse hiç sorgulamadan bi kontrol ol bakalım, allaha emanet olun

Vücutla alakalı bence. Yada beslenme vs de etkiliyordur tabi. Benim 40+3 te doğan oldu. Ödem yine yoktu. Sizinde olmaz bence

Kızlar sizede oluyormu bazen doğumum çok yakınmış gibi hissediyorum telaş yapıyorum daha çantamı hazırlamafım
Doğumum çok yakınmış gibi hissetmiyorum tatlım ama hazırla çantanı inanki kafan çok rahat eder o hazır değilken kafanı meşgul ediyor gerek yok

Kızlarrr 36+1 kontrolüm vardı. Doktor net tarih vermedi. Nst sonucum iyi geldi. Durabildiği kadar dursun dedi. 50 cm boy 2839 gram çıktı. Her şey yolundaymış. Haftaya Salı tekrar gideceğim bakalım
Maşallah Alttan muayene yapıldı mı bana haftaya gel alttan muayene yapıcam normal mi sezeryan mı belli olcak dedi

pilates topu vs doğum egzersizlerine başlayan oldu mu? Benim doktorum 36 hafta ve sonrası için çok yoğun bi liste verdi ama 38de falan anca başlarım sanırım hemen doğum başlasın da istemiyorum şu an 3 kilo bile olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…