İnşallah biran önce geçer doktoruna yada acile görün istersen hamilelikte en çekilmeyecek şey kaşıntıPazartesi gittim aslında bir şey çıkmadı test sonuçları iyiydi ama gece çok arttı. Yarın da kontrol var. Geçmezse yemekten sonra gidicem tekrar
Bilmiyorum ki normalde defne yaprağı bende çok kaşıntı döküntü yapar ama bütün gün de evdeydim.soğuk duş da aldım ama hala devam ediyor
Eveeet kesinlikleKızlar sizede oluyormu bazen doğumum çok yakınmış gibi hissediyorum telaş yapıyorum daha çantamı hazırlamafım
Çok şükür zor süreci atlattınız inşallah en sağlıklı en kolay şekilde gelir. Yürüyüş bir yapabilirseniz yüzme kaslar için çok iyi geliyor ama sizin durumunuzda zorlar mı bilemem. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahGünaydın kızlar bugün 36 haftam bitti çok şükür, yani prematüre sorunu da ortadan kalkmış oldu. Bugünleri gördüğümüze o kadar mutluyum ki. Allah’a çok şükür. Yarın randevum var, doktor bütün ilaçları iğneleri keseceğini söylemişti, artık doğum ne zaman olursa olsun önemli değil. Ama bana sanki hemen olacakmış gibi gelmiyor, eşim de illa bayramdan sonra olsun diye kafayı takmış durumda. Herkes tam 40ı doldurmak ister de, ben o kadar 4 hafta daha bekleyebileceğimi sanmıyorum, en fazla 38 gibi gelir bence, bakalım hayırlısı. Doktor yataktan kalkabilirsin, yürümeye başlayabilirsin der inşaallah. Dün yere bir şey düşmüş, normalde almazdım da işte, bir an dalgınlıkla dizimi kırıp çömeldim, Allah-u ekber, dizlerime öyle bir vücut ağırlığım bindi ki, çömeldiğim yerden nasıl zor kalktım bilmiyorum. Artık bacaklarımda dizlerimde resmen kas kalmamış galiba, sıfır güç. Doğuma bu şekilde girersem ben nasıl güç bulup doğuracağım bilmiyorum, biraz yürümem güçlenmem lazım bence.
Yaa çok teşekkür ederimİnşallah biran önce geçer doktoruna yada acile görün istersen hamilelikte en çekilmeyecek şey kaşıntı
İnşallah anlık geçici bı durumdur geçmiş olsun
Karapınar köyündelerAy hangi köyü acaba benim ananem kemalpasanin tepecik köyünde
Geçmiş olsun . Doktorunuzlw görüşüp risk yoksa az az yürüyüş yapabilirsiniz bence. Ben hafta içi çalışıyorum haftasonu evdeyim , haftasonu evde olduğum zaman sürekli uzan otur derken baya ağırlaşıp kötü oluyorum gece uykumu bile etkiliyor hareketsiz bir hasta gibi kalakalıyorum. İşe geldiğimde ise öyle ya da böyle biraz yürümüş hareket etmiş oluyorum sanırım akşam ve gece çok daha iyi hissediyoeum ağırlık gidiyor üzerimdenGünaydın kızlar bugün 36 haftam bitti çok şükür, yani prematüre sorunu da ortadan kalkmış oldu. Bugünleri gördüğümüze o kadar mutluyum ki. Allah’a çok şükür. Yarın randevum var, doktor bütün ilaçları iğneleri keseceğini söylemişti, artık doğum ne zaman olursa olsun önemli değil. Ama bana sanki hemen olacakmış gibi gelmiyor, eşim de illa bayramdan sonra olsun diye kafayı takmış durumda. Herkes tam 40ı doldurmak ister de, ben o kadar 4 hafta daha bekleyebileceğimi sanmıyorum, en fazla 38 gibi gelir bence, bakalım hayırlısı. Doktor yataktan kalkabilirsin, yürümeye başlayabilirsin der inşaallah. Dün yere bir şey düşmüş, normalde almazdım da işte, bir an dalgınlıkla dizimi kırıp çömeldim, Allah-u ekber, dizlerime öyle bir vücut ağırlığım bindi ki, çömeldiğim yerden nasıl zor kalktım bilmiyorum. Artık bacaklarımda dizlerimde resmen kas kalmamış galiba, sıfır güç. Doğuma bu şekilde girersem ben nasıl güç bulup doğuracağım bilmiyorum, biraz yürümem güçlenmem lazım bence.
Gitmediysen eğer hemen dr una git,allah korusun gebelik zehirlenmesi denilen şey bile olabilir,tabi bu kötü ihtimal, cildin kurumuş da olabilir :) kaşınman geçmediyse, ödem fark ettiyse hiç sorgulamadan bi kontrol ol bakalım, allaha emanet olunKızlar ya ben yine uyuyamadım. Vücudumun her yeri alerji gibi kaşınıyor ve baş dönmesi yaşıyorum neden olabilir
Vücutla alakalı bence. Yada beslenme vs de etkiliyordur tabi. Benim 40+3 te doğan oldu. Ödem yine yoktu. Sizinde olmaz benceKızlar 36+ 4 teyim. Şimdi ödem olmadıysa artık olmaz di mi? 38 de doğum yapacağım zaten. Aklıma ablam vs geldi de ayakları 3-4 numara büyümüştü ödemden. Ama normal doğum için 40-41. Haftaları beklemişti onunla mı alakalı acaba
Doğumum çok yakınmış gibi hissetmiyorum tatlım ama hazırla çantanı inanki kafan çok rahat eder o hazır değilken kafanı meşgul ediyor gerek yokKızlar sizede oluyormu bazen doğumum çok yakınmış gibi hissediyorum telaş yapıyorum daha çantamı hazırlamafım
Gözünaydın canımKızlar benim bebiş haftasını yakalamışşTek dikkat ettiğim benim vitaminleri aksatmamak oldu çünkü geri kaldığında aksatıyodum
Teşekkür ederimmGözünaydın canımhangi multivitamini kullanıyorsun
MaşallahKızlarrr 36+1 kontrolüm vardı. Doktor net tarih vermedi. Nst sonucum iyi geldi. Durabildiği kadar dursun dedi. 50 cm boy 2839 gram çıktı. Her şey yolundaymış. Haftaya Salı tekrar gideceğim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?