2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Gümüş kapak ya da göğüs ucu kremine başlayan oldu mu? Bir videoda 36. Hafta itibariyle başlanırsa iyi olur deniyordu
Başlayan var mı bilmiyorum ama şöyle bir şey var göğüs ucunu okşamak sıkmak vesaire erken doğumu tetikliyor sürecekseniz ucunda bırakmanız lazım sadece bide kremlerin içerikleri de önemli içerisinde tetikleyici maddeler olmaması gerekiyor

Canim ben de ayni durumdayim. 5 aydir yatiyorum biliyorsun. 36 bitti çok şükür. Bu günleri görmek nasip oldu. 15mm rahim ağzı ve hunileşme vardı ben de. Hep endiseliydim. Ama Allah'a güvenmek çok önemli. O ne derse o oluyor bin şükür. Doğumumuzda kolaylıkla olur inşallah canım.

Evet evet bundan. 4 yaşına kadar sığıyor mu gerçekten harikaymış Kısa süreli mi olur kullanımı diye şüpheye düşmüştüm. İlerleyen aylarda banyoda gideri açık şekilde yapsanız da içinde su birikiyor mu? Bir de bebeği dik şekilde de yıkayabiliyor musunuz? Çok sığ göründü gözüme, sadece oturabilir gibi

Valla tatlım ben cooookkk uzun zamandır yürüyüş yoga yapıyordum zaten, yaklaşık bir buçuk aydır üstüne bide pilates topunda ki hareketleride ekledim ama benim bebiş makat geliş şu an hala dönmemis öyle hemen doğum başlayacak diye bişey olmuyor korkma, doğumu kolaylastirmak için o hareketler baslayabilirsin doktorunda başla dediyse

Uyudum uyandım doktoru aradım. Pazartesi gitmiştim sonuçları tekrar kontrol etti yarın gidince bakacak tekrar

Gümüş kapak ya da göğüs ucu kremine başlayan oldu mu? Bir videoda 36. Hafta itibariyle başlanırsa iyi olur deniyordu
Ben krem uzun zamandır sürüyorum göğüs ucu için geçenlerde erken doğum korkuma lansinohun kremine de başlamıştım ama zararı olmaz bana yaaa ne zman demişti doktorum nemli kalsın yağ sür sürekli demişti ben hic kuru bırakmam o yüzden öyle hemen doğum başlar falan bana hurafe geliyor göğüs ucuna krem surdun diye erkenden doğum olması bana mantıklı gelmiyor

Normalde yüzmeyi çok severim belediyede kayıtlıydım hatta gidiyordum ama hamilelikte ara vermiştim, ayağım kayar düşerim gibi korkularım yüzünden. Yoksa evet çok sağlıklı. Ben evin etrafında şöyle 1-2 tur yürüsem, hatta evin içinde salondan mutfağa bile yürüsem bana çok iyi gelecek şu an kurduğum hayaller bunlar

Zaten son zmanlarda yüzmek bence enfeksiyona çok açık olduğumuz için doğru da olmaz gibi geliyor bana.

Amiiin amiiin bugünleri gösterdi Mevla, ne kadar şükretsek az benim de en son kısalık 20ydi açılmam da vardı bakalım onlar ne durumda yarın görürüz. Ama cidden yatmak dinlenmek en iyi çare. Çok şükür sen de riskli süreci geçtin. Ne kadar şükür Allahtan bize yardımcı olabilecek yakınlarımız annelerimiz var. Zaten anne hakkı ödenmez, şimdi nasıl büyük bir hakları geçti üzerimde ne yapsam ödeyemem. Allah annelerimizden babalarımızdan hepsinden razı olsun. İyi ki varlar. Çok duygusalım bu aralar.

küvetin giderini açınca içinde su kalmıyor. tabi sürekli içine su akıtırsak biraz birikir.
yeni doğduğunda filede yatırarak yıkamıştık, kafası havada kalıyor. oturmaya başlayınca da galiba fileyi çıkardım, hep içinde oturdu. şimdi 4 yaşında oyun oynuyor falan. arabalarını yüzdürüyor içinde koca bir çocuk tabi ama sorun yok yani :)

Amin canım Allah razı olsun hepsinden. Ben de öyleyim canım. Duygusalım yani. İnşallah her daim güzel haberler alırız.

Benim ilk harekette doğum başlayacak sanmadaki saflığım Bi ara haftalarca annemlere gitmedim merdiven çıkarsam bebek aşağı iner diye hey Allahım bir de 41.haftayı beklerse benim bebiş bak sen şu işe Hafiften başlamak en iyisi sanırım en azından biraz esnemek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…