- 22 Kasım 2023
- 902
- 593
- 23
- 29
Başlayan var mı bilmiyorum ama şöyle bir şey var göğüs ucunu okşamak sıkmak vesaire erken doğumu tetikliyor sürecekseniz ucunda bırakmanız lazım sadece bide kremlerin içerikleri de önemli içerisinde tetikleyici maddeler olmaması gerekiyorGümüş kapak ya da göğüs ucu kremine başlayan oldu mu? Bir videoda 36. Hafta itibariyle başlanırsa iyi olur deniyordu
Hazırlayın artık şu çantalarınızıRüyamda 30 Mayıs'ta doğurduğumu görüyordum. Daha çantam hazır değil
bu ürün mü? https://www.akakce.com/bebek-kuveti...-u-1-arada-akilli-kuvet-fiyati,821953591.htmlBir de Skip Hop Moby bebek küveti kullanan oldu mu?
Canim ben de ayni durumdayim. 5 aydir yatiyorum biliyorsun. 36 bitti çok şükür. Bu günleri görmek nasip oldu. 15mm rahim ağzı ve hunileşme vardı ben de. Hep endiseliydim. Ama Allah'a güvenmek çok önemli. O ne derse o oluyor bin şükür. Doğumumuzda kolaylıkla olur inşallah canım.Günaydın kızlar bugün 36 haftam bitti çok şükür, yani prematüre sorunu da ortadan kalkmış oldu. Bugünleri gördüğümüze o kadar mutluyum ki. Allah’a çok şükür. Yarın randevum var, doktor bütün ilaçları iğneleri keseceğini söylemişti, artık doğum ne zaman olursa olsun önemli değil. Ama bana sanki hemen olacakmış gibi gelmiyor, eşim de illa bayramdan sonra olsun diye kafayı takmış durumda. Herkes tam 40ı doldurmak ister de, ben o kadar 4 hafta daha bekleyebileceğimi sanmıyorum, en fazla 38 gibi gelir bence, bakalım hayırlısı. Doktor yataktan kalkabilirsin, yürümeye başlayabilirsin der inşaallah. Dün yere bir şey düşmüş, normalde almazdım da işte, bir an dalgınlıkla dizimi kırıp çömeldim, Allah-u ekber, dizlerime öyle bir vücut ağırlığım bindi ki, çömeldiğim yerden nasıl zor kalktım bilmiyorum. Artık bacaklarımda dizlerimde resmen kas kalmamış galiba, sıfır güç. Doğuma bu şekilde girersem ben nasıl güç bulup doğuracağım bilmiyorum, biraz yürümem güçlenmem lazım bence.
Evet evet bundan. 4 yaşına kadar sığıyor mu gerçekten harikaymışbu ürün mü? https://www.akakce.com/bebek-kuveti...-u-1-arada-akilli-kuvet-fiyati,821953591.html
bizde bu üründen var. 4 yaşı bitecek hala kullanıyoruz. bebekken file kullanımı rahattı, büyüyünce çıkardık.
Valla tatlım ben cooookkk uzun zamandır yürüyüş yoga yapıyordum zaten, yaklaşık bir buçuk aydır üstüne bide pilates topunda ki hareketleride ekledim ama benim bebiş makat geliş şu an hala dönmemis öyle hemen doğum başlayacak diye bişey olmuyor korkma, doğumu kolaylastirmak için o hareketler baslayabilirsin doktorunda başla dediysepilates topu vs doğum egzersizlerine başlayan oldu mu? Benim doktorum 36 hafta ve sonrası için çok yoğun bi liste verdi ama 38de falan anca başlarım sanırım hemen doğum başlasın da istemiyorum şu an 3 kilo bile olmadı
Uyudum uyandım doktoru aradım. Pazartesi gitmiştim sonuçları tekrar kontrol etti yarın gidince bakacak tekrarGitmediysen eğer hemen dr una git,allah korusun gebelik zehirlenmesi denilen şey bile olabilir,tabi bu kötü ihtimal, cildin kurumuş da olabilir :) kaşınman geçmediyse, ödem fark ettiyse hiç sorgulamadan bi kontrol ol bakalım, allaha emanet olun
Ben krem uzun zamandır sürüyorum göğüs ucu için geçenlerde erken doğum korkuma lansinohun kremine de başlamıştım ama zararı olmaz bana yaaa ne zman demişti doktorum nemli kalsın yağ sür sürekli demişti ben hic kuru bırakmam o yüzden öyle hemen doğum başlar falan bana hurafe geliyor göğüs ucuna krem surdun diye erkenden doğum olması bana mantıklı gelmiyorGümüş kapak ya da göğüs ucu kremine başlayan oldu mu? Bir videoda 36. Hafta itibariyle başlanırsa iyi olur deniyordu
Normalde yüzmeyi çok severim belediyede kayıtlıydım hatta gidiyordum ama hamilelikte ara vermiştim, ayağım kayar düşerim gibi korkularım yüzünden. Yoksa evet çok sağlıklı. Ben evin etrafında şöyle 1-2 tur yürüsem, hatta evin içinde salondan mutfağa bile yürüsem bana çok iyi gelecek şu an kurduğum hayaller bunlarÇok şükür zor süreci atlattınız inşallah en sağlıklı en kolay şekilde gelir. Yürüyüş bir yapabilirseniz yüzme kaslar için çok iyi geliyor ama sizin durumunuzda zorlar mı bilemem. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Zaten son zmanlarda yüzmek bence enfeksiyona çok açık olduğumuz için doğru da olmaz gibi geliyor bana.Normalde yüzmeyi çok severim belediyede kayıtlıydım hatta gidiyordum ama hamilelikte ara vermiştim, ayağım kayar düşerim gibi korkularım yüzünden. Yoksa evet çok sağlıklı. Ben evin etrafında şöyle 1-2 tur yürüsem, hatta evin içinde salondan mutfağa bile yürüsem bana çok iyi gelecek şu an kurduğum hayaller bunlar
Ben yaptım çok rahat atabiliyorum ama haftam 36+5 zaten normal yani sizin ilerlemiş haftanız kanala girdi demekkiTolga çevik testinin denedim bugün kesinlikle bacağımı kaldıramıyorum bilevarmı deneyen bunu
Amiiin amiiin bugünleri gösterdi Mevla, ne kadar şükretsek azCanim ben de ayni durumdayim. 5 aydir yatiyorum biliyorsun. 36 bitti çok şükür. Bu günleri görmek nasip oldu. 15mm rahim ağzı ve hunileşme vardı ben de. Hep endiseliydim. Ama Allah'a güvenmek çok önemli. O ne derse o oluyor bin şükür. Doğumumuzda kolaylıkla olur inşallah canım.
küvetin giderini açınca içinde su kalmıyor. tabi sürekli içine su akıtırsak biraz birikir.Evet evet bundan. 4 yaşına kadar sığıyor mu gerçekten harikaymışKısa süreli mi olur kullanımı diye şüpheye düşmüştüm. İlerleyen aylarda banyoda gideri açık şekilde yapsanız da içinde su birikiyor mu? Bir de bebeği dik şekilde de yıkayabiliyor musunuz? Çok sığ göründü gözüme, sadece oturabilir gibi
Hadi inşallah 3 güne gelirBen yaptım çok rahat atabiliyorum ama haftam 36+5 zaten normal yani sizin ilerlemiş haftanız kanala girdi demekki
Amiiin amiiin bugünleri gösterdi Mevla, ne kadar şükretsek azbenim de en son kısalık 20ydi açılmam da vardı bakalım onlar ne durumda yarın görürüz. Ama cidden yatmak dinlenmek en iyi çare. Çok şükür sen de riskli süreci geçtin. Ne kadar şükür Allahtan bize yardımcı olabilecek yakınlarımız annelerimiz var. Zaten anne hakkı ödenmez, şimdi nasıl büyük bir hakları geçti üzerimde ne yapsam ödeyemem. Allah annelerimizden babalarımızdan hepsinden razı olsun. İyi ki varlar. Çok duygusalım bu aralar.
Amin canım Allah razı olsun hepsinden. Ben de öyleyim canım. Duygusalım yani. İnşallah her daim güzel haberler alırız.Normalde yüzmeyi çok severim belediyede kayıtlıydım hatta gidiyordum ama hamilelikte ara vermiştim, ayağım kayar düşerim gibi korkularım yüzünden. Yoksa evet çok sağlıklı. Ben evin etrafında şöyle 1-2 tur yürüsem, hatta evin içinde salondan mutfağa bile yürüsem bana çok iyi gelecek şu an kurduğum hayaller bunlar
Amiiin amiiin bugünleri gösterdi Mevla, ne kadar şükretsek azbenim de en son kısalık 20ydi açılmam da vardı bakalım onlar ne durumda yarın görürüz. Ama cidden yatmak dinlenmek en iyi çare. Çok şükür sen de riskli süreci geçtin. Ne kadar şükür Allahtan bize yardımcı olabilecek yakınlarımız annelerimiz var. Zaten anne hakkı ödenmez, şimdi nasıl büyük bir hakları geçti üzerimde ne yapsam ödeyemem. Allah annelerimizden babalarımızdan hepsinden razı olsun. İyi ki varlar. Çok duygusalım bu aralar.
Yok alttan muayene hakkında bir şey demedi. Haftaya tekrar konuşuruz dedi sadeceMaşallahAlttan muayene yapıldı mı bana haftaya gel alttan muayene yapıcam normal mi sezeryan mı belli olcak dedi
Benim ilk harekette doğum başlayacak sanmadaki saflığımValla tatlım ben cooookkk uzun zamandır yürüyüş yoga yapıyordum zaten, yaklaşık bir buçuk aydır üstüne bide pilates topunda ki hareketleride ekledim ama benim bebiş makat geliş şu an hala dönmemis öyle hemen doğum başlayacak diye bişey olmuyor korkma, doğumu kolaylastirmak için o hareketler baslayabilirsin doktorunda başla dediyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?