2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
O kadar cok grip oldum ki umarim dogumda iyi olurum nefes almak istiyorum
Ihlamur iç canım bol bol, geçmiş olsun hemen toparlasın inşallah. ben grip değilim ama iki haftadır burnum tıkalı sürekli burun spreyi sıkıyorum nefes alamıyorum ikisi birden tıkanıyor çok yoruyor sadece burun tıkanıklığı bile

Ya benimde hoşuma gitmedi çünkü 2 gün hastanede kalcam ne gerekiyorsa yapılacak ben bir de o halde kendime gelmeden sağlık ocağına gitmek istemiyorum. Tabi gerejkiyse gideyim de 2 kez yapıldığını yeni duydum

Korkuyla hiçbir alakası yok. Doktorlara da güvenim tam iyi ki varlar. Fakat mantığıma pturmayan bir şey olunxa mutlaka doktora sorarım. Yani bilgilenmek ve bilmek isterim

Ya bide bi sürü şey duyuyoruz. Artık neye kime güveneceğiz derken ve birine razıyken 2.yi istememde açıkçası. Hastaneyle işimiz biter inş sonra rutin sağlık ocağına da devam ederiz umarım.

Sezeryan olacaklara da arkadaşlarımdan bildiğim kadarıyla çatı muayenesi yapiolar yine de bakıyorlar yani açılma olmuş mu falan diye açılma olsun istemiyorlar ya

İyi ama ne güzel bitirmişsin bende temizlik yapıyordum genelde akşama doğru enerjim geliyor ama mide yanması ile ara verdim

Eklentiler

• IMG_4610.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 37
Korkuyla hiçbir alakası yok. Doktorlara da güvenim tam iyi ki varlar. Fakat mantığıma pturmayan bir şey olunxa mutlaka doktora sorarım. Yani bilgilenmek ve bilmek isterim
Yok korkuyosunuz gibi demedim genel yazdım onu yanlış anlaşılmasın yani özet olarak sizinki yapmıyomuş benim ki yapıo sez olsada konu bu , sizinki yanlış benimki doğru ya da tam tersi diyemeyiz ben onu belirtmek istemiştim kesin bir dil kullanmamak adına

Sezeryan olacaklara da arkadaşlarımdan bildiğim kadarıyla çatı muayenesi yapiolar yine de bakıyorlar yani açılma olmuş mu falan diye açılma olsun istemiyorlar ya
Açılmaua bakılabilir elbette doktorumda bakabiliriz haftaya dedi. Fakat açılma ile çatı muayenesi farklı şeyler.
Bu arada ben kesin biliyorum diye bi şey demiyorum yanlış anlaşılmasın sadefe bildiğim böyleydi. Eğer yapılıyorsa sebebi nedir bilmek isterim diye söyledim

Öyle tabi. Bende kendi söylediğimden emin değilim zaten kesin öyledir demiyorum

2 kez aliniyor evet, ama biz hastaneye kontrole gittigimizde alindi. Galiba 1 hafta-10 gun kontroluydu. Tam gununu hatirlayamadim simdi. Ya da gobek bagi kanamisti dusunce, 5. Gun gidince aldilar galiba gitmisken. Yani hastanede de verebilirsiniz 2. Kani.

O zaman sevindim bu duruma / özellikle sağlık ocağından 48 saat sonra mutlaka gelmelisiniz onun bir süresi var denince merak ettim sağolun

Ya bide bi sürü şey duyuyoruz. Artık neye kime güveneceğiz derken ve birine razıyken 2.yi istememde açıkçası. Hastaneyle işimiz biter inş sonra rutin sağlık ocağına da devam ederiz umarım.
İşitme testine de gidiliyor hastaneye. Saglik ocagindanss bu testler hastanede daha guvenilir olur bana gore. Belki saglik ocagu yapmiyordue işitme testi. Bie de test yapilmadan ve zaten gobek bagi dusmeden hemen yikamayin derim bebegi, sonra sorun olabiliyor.

Doktorların bu konu da çok kafasi karışık, ben bi kaç video izlemiştim bazı doktorlar kesinlikle gerekli görürken, bazıları hiç bir şekilde çatı muayenesi yapmıyormus artık o senin doktoruna bağlı canım bide ben hastanede yattığımda bana çati muayenesi yapılmıştı iki kere hemde öyle zor bişey yok bence, hiç canım da yanmadı biraz rahatsız hissediyorsun mahremiyet olarak yani o kadar .

Alışığım zaten alttan muayeneye şansıma detaylıda bile alttan bakıldı Birde sağlıkçı olduğum için sanırım böyle işlemler bana sıradan bir şey gibi geliyor. Ama yine insan az da olsa çekiniyor halbuki onlar için bir rutin haline gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…