2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Streslik bişi yok ben zatwn olmicam muayene bu arada acıbademin kendi sayfasında yazan yazı da şurda dursun.
Tamam en doğru sizsiniz ne diyim ben şimdi komik sanki yarış yapıyoruz güzel bişi yazdım muayene anlamında yazmadım aslında onu da ters cevaplıyosunuz hakkınızda hayırlısı olsun sevgiler

Benim iki arkadaşımda biri kendi isteği ile sezeryan diğeri mecburi sezeryandi doğum zamanları da belliydi, ikisi de farklı hastanelerde ,farklı doktorlar özel ikisinin gittiği hastane de, ikisine de çatı muayenesi yapıldı hatta onlarda anlamsız bulmuşlardi ama yapilmisti. Hadi birinin sancıları falan çıkıyordu nst de onun için bakıyordu belki ama diğerini hiç anlamadık ya açılma olmasın doğuma kadar diye baktığını düşünüyoruz

Tamam en doğru sizsiniz ne diyim ben şimdi komik sanki yarış yapıyoruz güzel bişi yazdım muayene anlamında yazmadım aslında onu da ters cevaplıyosunuz hakkınızda hayırlısı olsun sevgiler
Siz yanloş anlıyorsujuz bence niye en doğru ben olayım ki bastıra bastıra söyledim benimki kesin doğru olcak diye bir
Şey yok dedim. Araştırmayı ve öğrenmeyi seviyorum . Bir fikir söylediniz bende acaba sebebi nedir dedim o kadar >]{ neyee

Yani tabi ki rutin bişey onlar için ama kendin bi tık tedirgin oluyorsun işte ne bileyim ben hala öyleyim

Çatı muayenesi ile açılma olup olmadıpına bakılan muayene aynı değil. :) ama elbette çatı muayenesi de yapılmış olwbilir illaki benim bilmediğim bir sebebi de vardır. Ama açılma için yapılwn muayene çatı muayenesi değil

Bana dua eder misiniz, sancım vardı sabahtan beri,kontrolde nst de çıktı, dr yatış veriyor,sancılar geçmezse doğuma alacakmış, daha çok erken,36+4te ve ilk kez 2500 gr mı gördük
İnşallah sancın geçer canım. Üzülme bebekte sen de iyi olacaksınız inşallah.

Arkadaşlar çatı muayenesi sohbetim için sayfayı çok meşgul ettiysem kusura bakmayın sezaryen olacsğı kesin net olan birine neden çatı muayenesi yapılıyor bunun sebebini bilen bir arkadaşım beni aydınlatabilir mi. Gerçekten merak ettim öğrenemezsem doktoruma soracağım

Aaaa ahududu çayını duymamıştım bak iyi oldu onu öğrendiğim

Açılma daha yüzeysel çatı muayenesi daha içe doğru oluyor
Aaaa o zmn bana çatı muayenesi değil açılma var mı diye bakılmıştı hastanede yatarken, ikisinin farklı olduğunu bilmediğim için çatı muayenesi zannettim ben hatta kendi kendime herkes çok canım yandı bilmem ne diyor benim canım yanmadı kolaymış falan demiştim.

Ben sebebini hiç bilmiyorum balım hatta ben çatı muayenesiyle açılmaya bakmanın farklı olduğunu bile bilmiyordum ilk hamileliğim öğrenmiş olacaz artık yavaş yavaş

Çatı muyenesinde kemiğin yapısına bakılıyor bebek geçebilir mi kemik yapısı geniş mi dar mı diye açılmada ise sadece rahim ağzına bakılıyor ortak yanları ikiside elle bakılıyor

Çatı muyenesinde kemiğin yapısına bakılıyor bebek geçebilir mi kemik yapısı geniş mi dar mı diye açılmada ise sadece rahim ağzına bakılıyor ortak yanları ikiside elle bakılıyor
Himmmm anladım canım evet mantıklı olan da o ama işte bilmeyince aynı zannediyordum

herşeyin en iyisini dr lardan çoook daha iyi biliyoruz sanırım ben hem planlı sez oldum hem çatı muayenesi oldum nasıl böyle hata yaptı dr um bilmiyorum kusura bakmayın giidnce kızayım bana niye bunu yaptınız diye

Son düzenleme:
Sezaryen korkutucu asiri agrili bir ameliyat degil korkma yani yuruyebiliyosun aci icinde kivranilmiyo oyle gidebilirsin yani cocugunla dr a
Ağrısı bı yana evim yüksek olduğu için 6. Kat eve gecmezsem anneme gelirsem bile 1 saat yol gitmem gerekiyor arabada git gel veya merdiven yürü zor olur annemlerle gönderirim diye düşündüm yoksa ameliyat ağrılarını genelde çabuk tolere ediyorum kesiden korkuyordum ama onu da kabullendim korkumu yendim az buçuk

Anladım canım siz daha iyi bilirsiniz tabi ki en doğru olanı bebeğiniz kendiniz için ben ameliyat için yazdım

Canım maşallahhh ay darısı başımıza . Biz de bu riskli dönemleri atlatalım inşallah

Canım gözün aydın tez zamanda şifalar inşallah . Maşallah kilosu herşeyi çok güzel . Ömrü de güzel olsun .

Gerçekten üzülüyorum tatlı bir dille yazmaya çalışıyorum ama çok ters bir üslupla karşılaşıyorum hepimiz bir amaç doğrultusunda burdayız ve tek bir doğru yok her seferinde bunu dile getirmeye çalışıyorum ama yanlış anlaşılıyorum sanırım.
Chat gpt den de sorularınıza cevap bulabilirsiniz, sevgiler

Eklentiler

• IMG_1642.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 28
Anladım canım siz daha iyi bilirsiniz tabi ki en doğru olanı bebeğiniz kendiniz için ben ameliyat için yazdım
Hepimiz için hayirli kolay sağlıklı doğumlar olsun inşallah gezmeyi severim kötü durumlar olmasın da 2. Günde kalkıp gideriz bebislerle hiç önemli değil yeter ki biz ve onlar iyi olalım kolaylıkla atlatalim inşallah

Ters bir üslup ya da yazım var ise gösterin isterseniz . Varsa kusura bakmayın. Hiçbir yazımda benimki doğru diye bir şey geçmiyor. Yapılıyor ise sebebini merak ediyorum dedim . Sebebini bilen yazar diye söyledim . yapılıyorsa yapılıyordur sadece sebebi nedir dedim . Başka bir şey yazdığımı fark etmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…