- 4 Mayıs 2023
- 1.184
- 1.092
- 63
- 34
Evet bende hemen chatgpt ye sordum da çok güvenli değil diyor. Neyse bende bidaha asla yapmam ama çok yapmıştım hiç öyle kasilmam falan da yok benim.Ben chatgpt ye benim cihazın markasını yazdım böyle cevap verdi sende bi bak istersen belki bunun kadar yüksek değildir
Bir zararı olmamış demekki ona da şükür bilmeden yapmışsın yaEvet bende hemen chatgpt ye sordum da çok güvenli değil diyor. Neyse bende bidaha asla yapmam ama çok yapmıştım hiç öyle kasilmam falan da yok benim.
Ben kamu personeliyim. 32 de çalışabilir raporu almıştım. 37 ye kadar çalışsaydım almayacaktım başka rapor bebeğimi doğuracaktım. Doğum raporu alacaktım. Ama ben 36. Haftada ayrılmaya karar verdim. İş göremezlik raporu aldım. Doğum olunca bir daha alacağım doğum raporu. Özelde nasıl oluyor bilmiyorum.Arkadaşlar 37. Haftaya gelip çalışamaz raporu alan var mı? Onu alıp daha sonra doğum gerçekleşince de bu kez doğum sonrası raporu mu alacağız? Yoksa 37. Haftada aldığımız rapor artık yeterli midir
Merhaba bugün solgarın takviyesini aldım 250 tabletliymiş günde kaç adet nasıl alıyorsunuz acabaAllah analı babalı büyütsün gözünüz aydın2 saatte bir sağman lazım demişti bana hemsire süt gelmese bile gece gündüz sağım yaptım. Bebekle ilk zaman temasım olmadıgı için daha zor gelir demişlerdi. Sağım yaptıkça geliyor merak etme . Sıcak duş öneririm. Gögüslerine duşta masaj yapabilirsin. Su harici ,boza ,yulaf-kuru incir-kuru kayısı-kuru dut olan komposto bende çok işe yaradı. Her sabah yapıyorum . Birde geçen yazmıştım solgar süt yapan bir hapı var . Bende inanılmaz etki etti. İnşallah sendede etki eder.
Doktorum da yok benimBir zararı olmamış demekki ona da şükür bilmeden yapmışsın yaAma doktoruna sorup devam da edebilirsin yani o güvenli bölgelere
Hayirli olsun, hosgelmis Yunus Emreumarim bundan sonraki surecler de kolaylikla atlatilir gecer gider
Çok şükür senin içinde her şey yolunda gider umarım. Bebeğinle çocuklarınla güzel günleriniz olsunn
Maşaallah Maşaallah gözünüz aydın. İsmiyle yaşasın güzel bebek. Boyu kilosu her şeyi çok güzel. Çok geçmiş olsun diliyorum, inşaallah en temiz şekilde plasenta da kendisini güzelce atar. Güzelce evinize dönersiniz.
Gözünüz aydın sizde hemen toparlar iyileşirsiniz inşallah geçmiş olsun
Maşallah canim cok sevindim. Saglikla buyut insallah oğlunu. Sana da acil şifalar diliyorum canim.
Allah analı babalı büyütsün. Sizde hemen sağlıkla iyileşin inşallah
SAğlıkla mutlulukla büyüsün inşallahburadan sonrası çok daha kolay olur umarım bir an önce bu süreci de atlatır rahat bir ohh çekersiniz
Saglikla buyusun insallahsiz de bir an evvel iyilesin insallah kolayca gecip bitsin bu surec
Oooo çok uzun sürmüş ama çok şükür iyisiniz canımhemen toparlasın inşallah
Canım gözün aydın tez zamanda şifalar inşallah . Maşallah kilosu herşeyi çok güzel . Ömrü de güzel olsun .
Gözünüz aydın Allah analı babalı uzun ömür versin bebeğinize
Hepinize teşekkür ederim darısı size inşallah hepiniz sağ Salim bebeklerinize kavuşursunuzGözünüz aydın, kavuştunuz yavrunuzaEpey zorluk çektiniz ama değdi İnşallah çabucak toparlanırsınız.
Kistik fibrozis sma gibi hastalık değerleri birinde normal dışı çıkarsa ikinciyle sağlama alınması nedeniyle 2 yerden de bakılır sağlık ocağında kan beklediği için yanlış ihtimali de oluyor yeğenim kistikfibrozis genetik baktirmadan hamile kaldım doktor sadece saglikocagi dese bile ben 2 yerde verecem ki kesinlik olsun
Benim annem ve eşim götürür bebeği diye düşünüyorum sezeryan olunca ben çıkamam heralde o günlerde ablam ve yengelerimde bebeği annem götürdü hep bizimde öyle olur
Merak etmeyin muhtemelen hastaneden cikarken bile iyi hissedersinizSöyleyin bu şekilde bence yardımcı olurlar. Çünkü ben 5. Gün bile erken değil mi nasıl toparlanıp geleceğim dedim. Gelirsin bir şeycik olmaz annesin sen o güç gelecektir dedi şakalaştık. 48 saat baya erkenmiş.
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün bebeğimizi siz de hızlıca toparlarsınız inşallahHepinize teşekkür ederim darısı size inşallah hepiniz sağ Salim bebeklerinize kavuşursunuz
Benim de epeydir baş aşağı pozisyonda ve baskı hissi oluyor doktorum başından dolayı oluyor demişti muhtemelen sizin de öyle olabilirKızlar 36+1 deyim. bebeğin kafası aşağıya dönük onu biliyorum. Ama ilk kez akşamüstü artık bebeğin al kısmıma daha baskı yaptığımı hissettim. Sizce normal mi ? Doktordan gelince başladı. Hep böyle olur ya öncesinde olsa sorardım
Kesin öyledir o zaman ya korktum yeni hissetmeye başlayınca.Benim de epeydir baş aşağı pozisyonda ve baskı hissi oluyor doktorum başından dolayı oluyor demişti muhtemelen sizin de öyle olabilir
Büyüdükleri için biraz fazla hissettiriyorlar artıkKesin öyledir o zaman ya korktum yeni hissetmeye başlayınca.
Benimde öyle canım özellikle bu hafta çok ciddi hissetmeye başladım bi ara doğuruyorum sandım ama kanala girmeye başladığı içinmiş nasıl bebişin kilosuKızlar 36+1 deyim. bebeğin kafası aşağıya dönük onu biliyorum. Ama ilk kez akşamüstü artık bebeğin al kısmıma daha baskı yaptığımı hissettim. Sizce normal mi ? Doktordan gelince başladı. Hep böyle olur ya öncesinde olsa sorardım
Nişan genelde kanlı bir yapıda olur. Bu şekilde şeffaf su gibi ya da jel pelte gibi bir yapıda gelmesi normal. Velev ki nişan gelse bile, su gelmesi gibi acil bir durum değil, nişan gelince hemen doğum olacak diye bir şey yok, 4-5 gün sonra bile doğum olduğu olabiliyor.36 haftalığım ara ara adet sancısı gibi sancım oluyor makatta baskı ve bel ağrısı da eklendi bugün böyle bir akıntı geldi şeffaf ama sümüksü hiç böyle bir akıntım olmamıştı ya nişan olabilir mi sizce?
Yanlis anlamayin, goruntuyu kaldirmak iyi olabilir36 haftalığım ara ara adet sancısı gibi sancım oluyor makatta baskı ve bel ağrısı da eklendi bugün böyle bir akıntı geldi şeffaf ama sümüksü hiç böyle bir akıntım olmamıştı ya nişan olabilir mi sizce?
Yarım saat geçmiş üstünden, artık maalesef mesaj düzenlenemez, en geç 10 dk içinde yapılması gerekiyordu.Yanlis anlamayin, goruntuyu kaldirmak iyi olabilirbenim nisanim daha kanli gibiydi , o yuzden bilemedim. İnternette bakinca seffaf da olabiliyormus. Doktorunuza bilgi verin derim.
Kamu personeliyim bende teşekkür ederimBen kamu personeliyim. 32 de çalışabilir raporu almıştım. 37 ye kadar çalışsaydım almayacaktım başka rapor bebeğimi doğuracaktım. Doğum raporu alacaktım. Ama ben 36. Haftada ayrılmaya karar verdim. İş göremezlik raporu aldım. Doğum olunca bir daha alacağım doğum raporu. Özelde nasıl oluyor bilmiyorum.
Yaa kusura bakmayın kaldıramıyormuşum artıkYanlis anlamayin, goruntuyu kaldirmak iyi olabilirbenim nisanim daha kanli gibiydi , o yuzden bilemedim. İnternette bakinca seffaf da olabiliyormus. Doktorunuza bilgi verin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?