2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Ben de izmirdeyim canım. Dokuz eylülün iyi olmasına sevindim. Odalar kaç kişilik? Yanında biri var mı? Sütün bol olsun canım. Kolaylıkla yürürsün inşallah.

Evet doğru tabii yanılma oluyor. Ama bir gün arayla 300 grama yakın fark olunca garip geldi. Doktorlar zaten diyor ölçerken fark olabilir diye. Ay içeride dursun da 200-300 umrumda değil. Sağlıkla gelsinler inşallah

Yaaaa deme öyle bak benim gibi olanlar en azından 37 yi görsek diyoruz, ben en azından 37 yi tamamlasak diyorum

Herkes için en hayırlısı sağlıklısı olsun tabii ki o ayrı ama ne bileyim doktor söyleyince çok komik geldik geldi 41. hafta nerden çıktı şimdi

Çok sevindim canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Darısı başımıza inşallah.

Tam 38 bugün hani erken gelse de erken değil sanki
Durun bakalim belli olmaz, 39. Haftada isler degisebilir. Doktorunuzun izniyle belki yurume ya da alternatif hareketler yapabilirsiniz. Hurma oneriyorlar ama ise yariyor mu bilmem

Ayy ileri haftalara özeniyorum valla, hayirlisiyla benim de o zamanlarim gelse 35+4’um, doktorum israrla yok yok dogmasin, 38 bitsin modunda.

çok sevindim canım aynı süreçleri yaşadık biliyorsun. Ben de ayaklanmadim ama ilacı bıraktım. Bizimki de daha 3 kg olmadi. 2.800-3.00 kg arası olucak gibi dedi. Ben bekleyemiyorum fazla. Kanama riskinden dolayı. Amin inşallah canım en hayırlı zamanda gelsinler inşallah.

Kızlar evde tekken duş felan alıyor musunuz ben bayadır evde kimse yokken girmiyorum da girsem bir şey olur mu diye merak ettim

İnşaallah senin de 3 kg ya gelir, öyle doğar miniğin. Allah sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip eylesin. Çok şükür iyi dayandık, Allah yardım etti bugünleri gördük

Aaa canım hastanede mi yatıyorsun? Aynen artık riskli günler bitti ne zaman gelir ise sağlıkla gelsin inşallah canım. Dualarımız seninle canım. Güzel haberlerini bekliyoruz.

İnşaallah senin de 3 kg ya gelir, öyle doğar miniğin. Allah sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip eylesin. Çok şükür iyi dayandık, Allah yardım etti bugünleri gördük
Aynen canım ne kadar şükretsek az gerçekten. Hep bir tedirginlik vardı. Hep prematüre bebeklere bakiyordum onlar için dua ediyordum. 30. Haftaya gelebilir miyim diyordum.26. Haftada ciğer geliştirici vurulmustum. Doktor 3 hafta daha durursa yaşam sınırına girer demişti. Bu günleri görmek benim için mucize. Maşallah Rabbim nasip etti bize, sağlıkla da kavuşmayı nasip etsin inşallah. Bebisler de sağlıkla dünyaya gelsinler inşallaha canım. Inşallah canım çok teşekkür ederim. Ben de yarın doktora gidicem. Bakalım tarih verir artık herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…