Tam 38 bugün hani erken gelse de erken değil sankiAy olsun erken gelmesindense![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam 38 bugün hani erken gelse de erken değil sankiAy olsun erken gelmesindense![]()
Ben de izmirdeyim canım. Dokuz eylülün iyi olmasına sevindim. Odalar kaç kişilik? Yanında biri var mı? Sütün bol olsun canım. Kolaylıkla yürürsün inşallah.Ben normal süreç içerisindeyim,ağrılar,elle sağım yapmalar vs, İzmir de 9 eylül üniversitesi nde doğum yaptım doğumhane ekibi müthiş tatlıydı,çok destek oldular,servis öyle değil ama ilgililer sağolsunlar. Elle sağım yapıyorum ama malesef,ilk başta çıkan kolestrum şimdi yok,bastırmam lazım.o da olmamalı,drum stres e gerek yok,sen uyarmaya devam et dedi. Bol su içiyorum,henüz yürütmedile,ilk sezeryanım da aynı saatteysdi,şu an yürüyordum ama bunda ne o gücüm var ne de hemşirelerin niyeti. 3 gibi dediler.bekliyorum,şükrediyorjm,dua ediyorum.
Evet doğru tabii yanılma oluyor. Ama bir gün arayla 300 grama yakın fark olunca garip geldi. Doktorlar zaten diyor ölçerken fark olabilir diye. Ay içeride dursun da 200-300 umrumda değil. Sağlıkla gelsinler inşallahBenim de bugün zate 36+1, 2800 gibi çıktı kilosu, 3 gün önde gidiyor dedi doktor. Geçen hafta 35te gittiğimde ilk ölçtüğünde 2500 ölçmüştü sonra tekrar başka açıdan ölçünce 2650 ölçmüştü. Böyle başka açılardan ölçümler yapılınca farklı sonuçlar çıktığı oluyor normal bir durum. Zaten cihazlarda yanılma payları +- Range 300 filan diye ultrason kağıdında yazar. Benim ilk bebeğim için tam 3 kg ölçmüşlerdi 2800 doğmuştu, 2. bebeğimde de tam 3 kg ölçmüşlerdi 3,250 doğmuştu. Böyle yanılmalar olabiliyor cihazlarda. Sorun olduğunu sanmıyorum, bebeğinizin kilosu iyidir bence şu an.
Yaaaa deme öyle bak benim gibi olanlar en azından 37 yi görsek diyoruz, ben en azından 37 yi tamamlasak diyorumBenimki normalde bayramda dışarda olacaktı zaten. Şimdi kontrolden çıktım doktor 41i bile görebilirsin diyorçıldırıcam artıkkkkk
Yaaaa deme öyle bak benim gibi olanlar en azından 37 yi görsek diyoruz, ben en azından 37 yi tamamlasak diyorum
Bu arada haziran boyu hava serin görünüyor izmirde gözümüz aydınBen de izmirdeyim canım. Dokuz eylülün iyi olmasına sevindim. Odalar kaç kişilik? Yanında biri var mı? Sütün bol olsun canım. Kolaylıkla yürürsün inşallah.![]()
Çok sevindim canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Darısı başımıza inşallah.Kızlar ben 21.05.2025 saat 19.31 de vajinal doğum yaptım. Şuan hastanedeyim. 37+6 da doğum yaptım. Kilosu 3310 boyu 50 cm adını da Nehir koyduk. İnşallah sağlıkla sizde bebişlernizi kucağınıza alırsınız :)
Ay hadi inşallah canım. Bugün bana çok sıcak geldi valla.Bu arada haziran boyu hava serin görünüyor izmirde gözümüz aydın![]()
Durun bakalim belli olmaz, 39. Haftada isler degisebilir. Doktorunuzun izniyle belki yurume ya da alternatif hareketler yapabilirsiniz. Hurma oneriyorlar ama ise yariyor mu bilmemTam 38 bugün hani erken gelse de erken değil sanki![]()
çok sevindim canım aynı süreçleri yaşadık biliyorsun. Ben de ayaklanmadim ama ilacı bıraktım. Bizimki de daha 3 kg olmadi. 2.800-3.00 kg arası olucak gibi dedi. Ben bekleyemiyorum fazla. Kanama riskinden dolayı. Amin inşallah canım en hayırlı zamanda gelsinler inşallah.Kızlar şimdi kontrolden eve geldim. Çok şükür artık risk durumum bitti. 36 haftayı devirdik elhamdülillah. Doktor Adalatı kesiyoruz dedi, son kez yarın progestan iğneyi ol sonra onu da kes dedi. Ama ilaçları kestik diye hemen ayaklanmak yok 1 hafta daha yatış devam, bir 3 kg olduğunu görelim öyle ayaklanırsın dedi. Eşim de hemen o zaman hocam ilaçları kesmeyelim yine devam edelim olmaz mı bebek daha uzun durmuş olur diye sordu. Doktor da, yok olmaz ona da hakkımız yok, bebek artık içerde yerini sevmiyor çıkmak istiyorsa da 36 haftadan sonra onu daha fazla içerde tutmayı zorlamaya hakkımız yok artık ne zaman isterse o zaman doğacak biz karışamayız, ama sadece 3 kg olsun diye 1 hafta daha yatmasını öneriyorum haftaya 3 kg olur zaten dedi. Ondan sonra isterse 40ta bile gelebilir dedi. Çok şükür bugünleri gördük. İnşaallah tüm bebeklere vaktinde doğumlar diliyorum. Sağlıkla kucağımıza alalım inşaallah.
Benim de hareket edince oluyor. Bebek büyüyor ve sinirlere baskı yapıyor canım.2-3 gundur bacaklarim agriyor, bacak degil de ust bacagin tam yukarida birlestigi yer. Neden acaba?![]()
Hayır canım girmiyorum. Girme canım.Kızlar evde tekken duş felan alıyor musunuz ben bayadır evde kimse yokken girmiyorum da girsem bir şey olur mu diye merak ettim
İnşaallah senin de 3 kg ya gelir, öyle doğar miniğin. Allah sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip eylesin. Çok şükür iyi dayandık, Allah yardım etti bugünleri gördükçok sevindim canım aynı süreçleri yaşadık biliyorsun. Ben de ayaklanmadim ama ilacı bıraktım. Bizimki de daha 3 kg olmadi. 2.800-3.00 kg arası olucak gibi dedi. Ben bekleyemiyorum fazla. Kanama riskinden dolayı. Amin inşallah canım en hayırlı zamanda gelsinler inşallah.![]()
Şuan yanıyor amaBu arada haziran boyu hava serin görünüyor izmirde gözümüz aydın![]()
Aaa canım hastanede mi yatıyorsun? Aynen artık riskli günler bitti ne zaman gelir ise sağlıkla gelsin inşallah canım.Kızlar benim kız sabredemiyor ne acelesi varsa gelmek için çok ısrarcı. Bgn daha önce yattigim hastane perinatoloji bölümünde randevum vardı ya. Suyum yine çok az göründü yatış verdiler ben anlamıyorum sınırda bile değil suyun çok iyi deyip gönderdiler geçen hafta şimdi bu hafta doğum olabilir diyorlar neyse artık korkmuyorum doğum olacaksa da olsun artık zaten çok stresli geçiyordu günlerim belki böylesi daha hayırlı. Sağlıkla kolaylıkla kavusalim inşallah bana da dua edin lütfen![]()
En son sağlık ocağı kontrolümde artık bu haftalarda evde kimse yokken duşa girme dedi.Kızlar evde tekken duş felan alıyor musunuz ben bayadır evde kimse yokken girmiyorum da girsem bir şey olur mu diye merak ettim
Aynen canım ne kadar şükretsek az gerçekten. Hep bir tedirginlik vardı. Hep prematüre bebeklere bakiyordum onlar için dua ediyordum. 30. Haftaya gelebilir miyim diyordum.26. Haftada ciğer geliştirici vurulmustum. Doktor 3 hafta daha durursa yaşam sınırına girer demişti. Bu günleri görmek benim için mucize. Maşallah Rabbim nasip etti bize, sağlıkla da kavuşmayı nasip etsin inşallah. Bebisler de sağlıkla dünyaya gelsinler inşallaha canım. Inşallah canım çok teşekkür ederim. Ben de yarın doktora gidicem. Bakalım tarih verir artık herhalde.İnşaallah senin de 3 kg ya gelir, öyle doğar miniğin. Allah sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip eylesin. Çok şükür iyi dayandık, Allah yardım etti bugünleri gördük![]()