- 21 Kasım 2022
- 690
- 781
- 33
Benimde riskim yoktu. Bu haftalarda artık tekken evde duşa girme dedi. Genel uyarısıydı.AngelHeart Y yakamozlugece5 pekş bir riskiniz var diye mi yoksa her süreç için geçerli mi yani benim şuan sıkıntım yok şükür ona rağmen giremez miyim
Yok risk olmasa da canım. Tansiyonun düşer, ayağın kayabilir Allah korusun. Akşam eşini bekle istersen.AngelHeart Y yakamozlugece5 pekş bir riskiniz var diye mi yoksa her süreç için geçerli mi yani benim şuan sıkıntım yok şükür ona rağmen giremez miyim
Pazara kadar epey sıcak. Ama sonrası serinAy hadi inşallah canım. Bugün bana çok sıcak geldi valla.
Ben normalde giriyordum ama son 1 haftadır artık girmiyorum.Kızlar evde tekken duş felan alıyor musunuz ben bayadır evde kimse yokken girmiyorum da girsem bir şey olur mu diye merak ettim
Ohhh çok sevindim canım çok şükür.Pazara kadar epey sıcak. Ama sonrası serin
Haftasınu 36 gösteriyor. Denize gitmemek üzecekŞuan yanıyor ama
Anladım bende aslında normalde girmiyorum bugün giresim tuttu eşimde nöbetli çalışıyor yarın sabaha kadar yok. Yine riske atmayayım benYok risk olmasa da canım. Tansiyonun düşer, ayağın kayabilir Allah korusun. Akşam eşini bekle istersen.
Aynen canım en güzeli.Anladım bende aslında normalde girmiyorum bugün giresim tuttu eşimde nöbetli çalışıyor yarın sabaha kadar yok. Yine riske atmayayım ben
Evet canım yatış verdiler yine yatıyorum.aminnn inşallahAaa canım hastanede mi yatıyorsun? Aynen artık riskli günler bitti ne zaman gelir ise sağlıkla gelsin inşallah canım.Dualarımız seninle canım. Güzel haberlerini bekliyoruz.
İnşallah biter 38 hayırlısıyla kucağınıza alırsınızDurun bakalim belli olmaz, 39. Haftada isler degisebilir. Doktorunuzun izniyle belki yurume ya da alternatif hareketler yapabilirsiniz. Hurma oneriyorlar ama ise yariyor mu bilmem
Ayy ileri haftalara özeniyorum valla, hayirlisiyla benim de o zamanlarim gelse35+4’um, doktorum israrla yok yok dogmasin, 38 bitsin modunda.
Yaşadığım şehir çok sıcak umarım dayanabilirimHaziran ortası güzel olur
Bende dün gitmiştim sancı vs çıkmadı çantamı hazırlayayım mı dedim geleceğini sanmıyorum ama hazırla dediKontrolden az önce çıktım 41i bile görebilirsin rahat ol dedi banaçatı muayenesi de olmadım haftaya konuşuruz bunları hala yukarda dedi 6 Haziran öncesi bekliyorduk belki bayramdan sonra gelecek ağlayayım ben biraz yaa
Kendini üzme canım her insanın yapısı farklıdırBn şimdiye kadr doğsun diyordum ama son kontrolden sonra bebeğim baya zayıf kilo almamış diye şimdide kalsın diyorum ah annelik daha doğmadan nasıl üzülüyorum zayıf diye inşallah alıyordur kilo
36 haftanızı doldurup 37. Haftadan 2 gün almışsınız. Yani 37. Haftanın içindesiniz o yüzden öyle yazıyordur.Kızlar bir şey merak ettim. E nabızda bebeğin kaç haftalık olduğunu görüyoruz ya. Mesela ben 36+2 haftalığım orada 37. Hafta yazıyor. Neden böyle farklı ?
37. Haftanin icinde anlamindadir muhtemelenKızlar bir şey merak ettim. E nabızda bebeğin kaç haftalık olduğunu görüyoruz ya. Mesela ben 36+2 haftalığım orada 37. Hafta yazıyor. Neden böyle farklı ?
Aaa nerde yazıyor e nabız da hiç görmedim.Kızlar bir şey merak ettim. E nabızda bebeğin kaç haftalık olduğunu görüyoruz ya. Mesela ben 36+2 haftalığım orada 37. Hafta yazıyor. Neden böyle farklı ?
Bende halen daha kusuyorum yanlız değilsiniz ama prilam kullanıyorum gece yatarken iki tane gündüz almıyorum. Öyle kusmuyorum.Kızlar bende 38 i bitirdim. Bebeğimin gelesi yok ve hala kusuyorum. Birisi bana 9 ay kusacaksın dese inanmazdım ama bir şekilde geçti o günler. Galiba doğuma kadar kusacağım ben. Bebek bir an önce gelsin istiyorum artık. 39. Haftadan gün aldık artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?