2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Aaa canım hastanede mi yatıyorsun? Aynen artık riskli günler bitti ne zaman gelir ise sağlıkla gelsin inşallah canım. Dualarımız seninle canım. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Evet canım yatış verdiler yine yatıyorum.aminnn inşallah

İnşallah biter 38 hayırlısıyla kucağınıza alırsınız bakalım Çarşamba gel tekrar dedi ama hayırlısı artık

Kızlar bir şey merak ettim. E nabızda bebeğin kaç haftalık olduğunu görüyoruz ya. Mesela ben 36+2 haftalığım orada 37. Hafta yazıyor. Neden böyle farklı ?

Bende dün gitmiştim sancı vs çıkmadı çantamı hazırlayayım mı dedim geleceğini sanmıyorum ama hazırla dedi
Bayramdan önce olabilir seninki bence

Bn şimdiye kadr doğsun diyordum ama son kontrolden sonra bebeğim baya zayıf kilo almamış diye şimdide kalsın diyorum ah annelik daha doğmadan nasıl üzülüyorum zayıf diye inşallah alıyordur kilo

Bn şimdiye kadr doğsun diyordum ama son kontrolden sonra bebeğim baya zayıf kilo almamış diye şimdide kalsın diyorum ah annelik daha doğmadan nasıl üzülüyorum zayıf diye inşallah alıyordur kilo
Kendini üzme canım her insanın yapısı farklıdır
benim kızımada dün doktor zayıf ve uzun dedi yani aynı ben (hamilelikten önceki halim tabi)
Biz yeme içmemize dikkat edelim protein ağırlıklı beslenelim yapacak bişe yok bazı şeylerde genetik bence

Bende halen daha kusuyorum yanlız değilsiniz ama prilam kullanıyorum gece yatarken iki tane gündüz almıyorum. Öyle kusmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…