Kilosu güzel maşallah inşallah zamanını bekler bu dönemin bebişleri sabırsız biraz bende gece nstye gittim ilk defa doğum haneye aldılar bi tırsmadım değilBebişin kilosu 2839 dedi bugün doktor. 36+1 haftadayım. Bir hafta önden gidiyor dedi. Ay kanala giriyor ya hemen gelir mi ? Korktum.
Gözünüz aydın zor dönem bitti sayılır artıkKızlar şimdi kontrolden eve geldim. Çok şükür artık risk durumum bitti. 36 haftayı devirdik elhamdülillah. Doktor Adalatı kesiyoruz dedi, son kez yarın progestan iğneyi ol sonra onu da kes dedi. Ama ilaçları kestik diye hemen ayaklanmak yok 1 hafta daha yatış devam, bir 3 kg olduğunu görelim öyle ayaklanırsın dedi. Eşim de hemen o zaman hocam ilaçları kesmeyelim yine devam edelim olmaz mı bebek daha uzun durmuş olur diye sordu. Doktor da, yok olmaz ona da hakkımız yok, bebek artık içerde yerini sevmiyor çıkmak istiyorsa da 36 haftadan sonra onu daha fazla içerde tutmayı zorlamaya hakkımız yok artık ne zaman isterse o zaman doğacak biz karışamayız, ama sadece 3 kg olsun diye 1 hafta daha yatmasını öneriyorum haftaya 3 kg olur zaten dedi. Ondan sonra isterse 40ta bile gelebilir dedi. Çok şükür bugünleri gördük. İnşaallah tüm bebeklere vaktinde doğumlar diliyorum. Sağlıkla kucağımıza alalım inşaallah.
Kızlar daha aceleci olur derler hepKızlar benim kız sabredemiyor ne acelesi varsa gelmek için çok ısrarcı. Bgn daha önce yattigim hastane perinatoloji bölümünde randevum vardı ya. Suyum yine çok az göründü yatış verdiler ben anlamıyorum sınırda bile değil suyun çok iyi deyip gönderdiler geçen hafta şimdi bu hafta doğum olabilir diyorlar neyse artık korkmuyorum doğum olacaksa da olsun artık zaten çok stresli geçiyordu günlerim belki böylesi daha hayırlı. Sağlıkla kolaylıkla kavusalim inşallah bana da dua edin lütfen
En azından kafan rahat etmiş olur hayırlısı olsun. Sağ salim kucağına alırsın bebişini inşallahKızlar benim kız sabredemiyor ne acelesi varsa gelmek için çok ısrarcı. Bgn daha önce yattigim hastane perinatoloji bölümünde randevum vardı ya. Suyum yine çok az göründü yatış verdiler ben anlamıyorum sınırda bile değil suyun çok iyi deyip gönderdiler geçen hafta şimdi bu hafta doğum olabilir diyorlar neyse artık korkmuyorum doğum olacaksa da olsun artık zaten çok stresli geçiyordu günlerim belki böylesi daha hayırlı. Sağlıkla kolaylıkla kavusalim inşallah bana da dua edin lütfen
Rahim ağzı bayağı azalmış ama zaten 36 haftayı doldurduğunuz için normal. Hayırla en güzel vakitte gelsin inşaallah bebeğiniz.Kızlar ben bugün baskı artınca ve böyle jölemsi bir kıvamda akıntı gelince doktora koştum. Açıklık var mı bakıldı yoktu. Rahim ağzı boyum ölçüldü 11 mm civarına düşmüş. Bir hafta 10 gün içinde gelir bu bebek öyle tahmin ediyorum dedi doktor. Normal doğumu deneyelim dedi denemekte istedim. Bakalım beklemedeyim artık.
O da öyle dedi artık doğum beklenir zaten uzunluk çokta önemli değil dedi. Bakalım neler olacak açıklık yok rahim ağzı kapalı dedi.Rahim ağzı bayağı azalmış ama zaten 36 haftayı doldurduğunuz için normal. Hayırla en güzel vakitte gelsin inşaallah bebeğiniz.
Haftaniz baya ilerledi artık, geleceği varsa da gelsin diyelim hayirlisiylaKızlar benim kız sabredemiyor ne acelesi varsa gelmek için çok ısrarcı. Bgn daha önce yattigim hastane perinatoloji bölümünde randevum vardı ya. Suyum yine çok az göründü yatış verdiler ben anlamıyorum sınırda bile değil suyun çok iyi deyip gönderdiler geçen hafta şimdi bu hafta doğum olabilir diyorlar neyse artık korkmuyorum doğum olacaksa da olsun artık zaten çok stresli geçiyordu günlerim belki böylesi daha hayırlı. Sağlıkla kolaylıkla kavusalim inşallah bana da dua edin lütfen
10 gune daha ileri bir hafta oluyor, umarim sorunsuz gelir bebisKızlar ben bugün baskı artınca ve böyle jölemsi bir kıvamda akıntı gelince doktora koştum. Açıklık var mı bakıldı yoktu. Rahim ağzı boyum ölçüldü 11 mm civarına düşmüş. Bir hafta 10 gün içinde gelir bu bebek öyle tahmin ediyorum dedi doktor. Normal doğumu deneyelim dedi denemekte istedim. Bakalım beklemedeyim artık.
Amiin inşallahHaftaniz baya ilerledi artık, geleceği varsa da gelsin diyelim hayirlisiyla
10 gune daha ileri bir hafta oluyor, umarim sorunsuz gelir bebis
Aminnn inşallah canım en son ben dogururum diyordum aranızda normal doğum görünüyordu ya 10 gün öncesine kadar bekler 40 tamamlamayi diyordum ama kısmet artık bayram şekeri olmak için acele ediyor galibaEn azından kafan rahat etmiş olur hayırlısı olsun. Sağ salim kucağına alırsın bebişini inşallah
Evet bende öyle diyorum artikm madem bu kadar ısrarcı gelsin bakalımHaftaniz baya ilerledi artık, geleceği varsa da gelsin diyelim hayirlisiyla
10 gune daha ileri bir hafta oluyor, umarim sorunsuz gelir bebis
Valla bende şaşırıyorum doğumlar sıklaştı 4 bebiş oldu galiba. en sona ben kalacam sanırım 35+1imKızlar bu grubun kaçıncı Mayıs bebeği oldusayıyı bilen var mı
Benimki de ilk gelen bebeklerden olur diyordumValla bende şaşırıyorum doğumlar sıklaştı 4 bebiş oldu galiba. en sona ben kalacam sanırım 35+1im
Bebiş hazır hissediyorsa ve içerde kalması doktorun önermediği bir şeyse, haftanız zaten iyi Allahın izniyle sağlıkla kucağınıza alırsınız benceKızlar benim kız sabredemiyor ne acelesi varsa gelmek için çok ısrarcı. Bgn daha önce yattigim hastane perinatoloji bölümünde randevum vardı ya. Suyum yine çok az göründü yatış verdiler ben anlamıyorum sınırda bile değil suyun çok iyi deyip gönderdiler geçen hafta şimdi bu hafta doğum olabilir diyorlar neyse artık korkmuyorum doğum olacaksa da olsun artık zaten çok stresli geçiyordu günlerim belki böylesi daha hayırlı. Sağlıkla kolaylıkla kavusalim inşallah bana da dua edin lütfen
Bebişler bayramı dışarda geçirmek istiyor sanırımKızlar bu grubun kaçıncı Mayıs bebeği oldusayıyı bilen var mı
Hadi güzel haberlerini bekliyoruzEvet bende öyle diyorum artikm madem bu kadar ısrarcı gelsin bakalım
Bir de benValla bende şaşırıyorum doğumlar sıklaştı 4 bebiş oldu galiba. en sona ben kalacam sanırım 35+1im
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?