• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Kızlar ben 21.05.2025 saat 19.31 de vajinal doğum yaptım. Şuan hastanedeyim. 37+6 da doğum yaptım. Kilosu 3310 boyu 50 cm adını da Nehir koyduk. İnşallah sağlıkla sizde bebişlernizi kucağınıza alırsınız :)
Ay bir bebişimiz daha geldii maşallah çok iyi. Sağlıkla büyütün inşallah, haftası da çok iyimiş

Bende halen daha kusuyorum yanlız değilsiniz ama prilam kullanıyorum gece yatarken iki tane gündüz almıyorum. Öyle kusmuyorum.
Ben prilamı 1 aydır kullanmıyorum. Prilam içmekten de sıkıldım artık. Allah yardımcımız olsun İnşallah. Kusmak beni çok yordu. Yalnız olmamak iyi hissettirse de sizin için üzüldüm. Çok zor bir şey çünkü.

Ben prilamı 1 aydır kullanmıyorum. Prilam içmekten de sıkıldım artık. Allah yardımcımız olsun İnşallah. Kusmak beni çok yordu. Yalnız olmamak iyi hissettirse de sizin için üzüldüm. Çok zor bir şey çünkü.
Gerçekten öyle ama ben prilamı bırakıp kustuğum an psikolojim bozuluyor o yüzden böyle devam ediyorum belki elimdeki kutu bitince denerim ama denemek bile korkutucu🥲

Bende dün gitmiştim sancı vs çıkmadı çantamı hazırlayayım mı dedim geleceğini sanmıyorum ama hazırla dedi 😅
Bayramdan önce olabilir seninki bence 🥰
Çantam hazır kapıya yakın konumlandırdım her an doğurabilirim diye 😅😅Ayy hadi inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz🙏 🙏

Kızlar bende 38 i bitirdim. Bebeğimin gelesi yok ve hala kusuyorum. Birisi bana 9 ay kusacaksın dese inanmazdım ama bir şekilde geçti o günler. Galiba doğuma kadar kusacağım ben. Bebek bir an önce gelsin istiyorum artık. 39. Haftadan gün aldık artık.
Eminim cok zordur, benim bulanti kusma 17-18 hafta surdu o bile ne zordu. Cabucak gecsin su kalan gunlerinuz🙏🏼

Bn şimdiye kadr doğsun diyordum ama son kontrolden sonra bebeğim baya zayıf kilo almamış diye şimdide kalsın diyorum ah annelik daha doğmadan nasıl üzülüyorum zayıf diye inşallah alıyordur kilo
bizimki de zayıftı biraz ama bugün beklediğimizn bayağı üstünde çıktı kilosu. Bol bol ceviz+yarım avokado ve mutlaka yumurta tükettim her gün tahin+bal ekledim kahvaltılarda 1 kaşık kadar o etkiledi sanıyorum.

Yaşadığım şehir çok sıcak umarım dayanabilirim 😅 şuan bile 35 derece hava
Neredesiniz bilmiyorum ama Ankara bile 30 derece bugün, nemsiz kuru sıcak. Hava temizleyicilerle filan idare edeceğiz artık. Klima da açılmaz şimdi çocuk varken 🫤

bizimki de zayıftı biraz ama bugün beklediğimizn bayağı üstünde çıktı kilosu. Bol bol ceviz+yarım avokado ve mutlaka yumurta tükettim her gün tahin+bal ekledim kahvaltılarda 1 kaşık kadar o etkiledi sanıyorum.
Bnde hergğ tüketmeye bŞladım hamileliğim bıyunca yunurta yemedim üç gündğr sabahları haşlayıp yiyorum çiğ badem ceviz yiyorum pekmez yoğurda karıştırıp yiyorum. Umarım etkili olur

Kendini üzme canım her insanın yapısı farklıdır
benim kızımada dün doktor zayıf ve uzun dedi yani aynı ben 🥰(hamilelikten önceki halim tabi😂😂)
Biz yeme içmemize dikkat edelim protein ağırlıklı beslenelim yapacak bişe yok bazı şeylerde genetik bence 🫠🐣
Evet yapoısal olabilri ama bn oldum olası birazcık kilom fazla blkide baba tarafına çekicek ama bıyu faln iyi bnm taraf boylu eşimin tarafı minyon doktor dedi yanakları tombul ama kendisi zayıf k sırada eşim annesi yanaklı dedi bna benzetiyoruz zaten bakalım kilo aldırmaya çalışıyorum bn vitaminleri ve yememi aksattım ondam oldu herhalde

Merhaba arkadaşlar hamileliğimin başından beri üye olmadan burayı takip ediyorum siz beni bilmeseniz de :) Benim desteğe çok ihtiyacım var hemen üye olup size danışmak istedim yaşayan var mı diye. Normalde haziran sonu beklenen doğum. 34+4te nstye girdim 7dkda bir düzenli sancı çıktı. Ayrıca rahim ağzım da kısalmış alttan muayene yaptı ve açılma da var dedi. Erken doğum olabilir dedi Serum verip yolladı sancı olursa gel dedi gece yine 10-12 dkda bir kasılmalar hissettim ama gündüz çok rahatsız etmiyor yarın tekrar nst gircem. Daha önce yaşamış olan var mı çok endişeliyim
Benim de ilk gebelikte 34te sancım vardı, iki cm acilmam vardı serum da vermemislerdi, ha geldi ha gelecek diye bekleye bekleye 40+6da suyum geldi ertesi gün doğurdum 😂😂
Sen sancılarını takip et süreleri kisalirsa acile başvur ne olur ne olmaz ama hemen olacak diye de strese sokma kendini, hayırlısıyla sağlıcakla vakti saatinde gelir inşallah 😊

Back
X