2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    176
O hurafeyi biliyorum benim bi arkadaşım da sırf o yüzden kestirmemişti ama ben kıysam keserdim sanırım benim saçımla bebeğin ne alakası var aa

37 dolunca ayrılınıyor. Dün itibari ile benimde çalışır raporum doldu izne ayrıldım. Hiç korkma bende araba sürüyorum. Olumsuz düşünme bence.. İnsan ağırlaşıyor ama aşılmayacak şey yok sağlık olsun yeterki

O hurafeyi biliyorum benim bi arkadaşım da sırf o yüzden kestirmemişti ama ben kıysam keserdim sanırım benim saçımla bebeğin ne alakası var aa
Kesinlikle katılıyorum saç benim kök benim ne alaka yaaa kıyamıyorsanız ilgilenebiliyorsanız kestirmeyin zaten uzunmuş ilgilenmek ekstra yormaz sizi ben uzun saç olayına yabancı olduğumdan zor geldi

Alerji cok zor gercekten, Allah kolaylik versin size de. Hava temizleyicilerden aldik simdi, ise yarar umuduyla…

Alerji cok zor gercekten, Allah kolaylik versin size de. Hava temizleyicilerden aldik simdi, ise yarar umuduyla…
Biz de aldık. Ankara'da hava kalitesi gerçekten çok düşük. Hangisini aldınız? Biz Dyson'ın temizleyici + nemlendiricisini aldık. İlk trimesterda sabaha kadar açık tutuyordum. Şimdi yatmadan 1 saat kadar çalıştırıyorum. Hafiften serinlik de veriyor.

Kesinlikle katılıyorum saç benim kök benim ne alaka yaaa kıyamıyorsanız ilgilenebiliyorsanız kestirmeyin zaten uzunmuş ilgilenmek ekstra yormaz sizi ben uzun saç olayına yabancı olduğumdan zor geldi
Bana da hurafeleri söylediler ama herkesi dinleyip kendi bildiğimi yaptım havalar ısındıkça iyiki yapmışım diyorum yıkaması kurutması işti çünkü hep. Birde kısaltınca sanki dökülmesi de azaldı hafifledim önceye göre eğer istiyorsanız kestirin derim

Üşenmesem giderim şimdi

Ben 36+1 de bıraktım. Kendim gitmek istemedim. Evde daha mutlu olduğumu hissediyorum. Bir de bebeğimin eksikleriyle ilgilenmek istedim iyi de oldu
Evt evde olmak çok iyi geliyor. Ama doğumdan sonraki zamanlar da bebeğimle daha çok vakit geçirmek adına şuan bu zorlugu çekiyorum. Sağlıcakla kucaklayalim inşallah

Yaa ne güzel benmde 11 çıktı. İki doza çıkar dedi hemen. Başkada bişeyde düşüklük yok ama napalım tabiyiz biraz biraz da rahatım çok düşük değil diyerekten

Sağlıkla kucağıniza alın. Evt şuan böyle zorlanıyorum. Kabuslar falan. Ya arabada bişi olursa araba sürerken yakalarsa diyorum. Hayırlısı artik

Yaa ne güzel benmde 11 çıktı. İki doza çıkar dedi hemen. Başkada bişeyde düşüklük yok ama napalım tabiyiz biraz biraz da rahatım çok düşük değil diyerekten
11 gayet iyi, rahat olun. Emilim probleminiz yoksa iki doz ilaçla 11'in altına kolay kolay düşmez bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…