Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok hayır, gebelikte 10.5'in altına düştüğünde önlem almak gerekiyor. O zaman da serum veriliyor, daha önce konuşuldu burada epey. Onun üstü normal kan haplarıyla devam ettiriliyor. Benim de 11.2 şu an, hap bile vermedi, gayet iyi dedi.Kızlar hemoglobininiz kaç çıkıyor benim 11,6 çıkmış ama normal aralıkta gözüküyor hamilelikte aralıklar değişiyor mu ben 12 biliyodum alt sınır
Benim 1 ay önce 11.2 idi doktor normal dedi. Bir daha ölçülmediKızlar hemoglobininiz kaç çıkıyor benim 11,6 çıkmış ama normal aralıkta gözüküyor hamilelikte aralıklar değişiyor mu ben 12 biliyodum alt sınır
Ya evet ben 2 ayrı demir ilacı içiyorum kendimi zorlaya zorlaya , çok et yerim dikkat ederim kan yapıcı şeyler tüketmeye çalışırım oma rağmen değerim bu yaniPaxosAurora B brcubrcu0101 iyi bari yaa bende 12 nin altına hiç düşmemiştim bi endişe ettim normal olduğunu duymak iyi oldu zaten demir ilacı içmek zulüm
![]()
Bende kırmızı et her hafta iki gün felan kesin yiyorum gerçekten bebişlere vampir denilmesi bi yandan doğruYa evet ben 2 ayrı demir ilacı içiyorum kendimi zorlaya zorlaya , çok et yerim dikkat ederim kan yapıcı şeyler tüketmeye çalışırım oma rağmen değerim bu yani![]()
Doğru o şekildedir o zaman.Herhangi bir risk yoksa girebiliyorsunuz ilişkiye sadece 38 den sonra ya kadar korumasız ilişki önermiyorlar eğer 38 gecmisseniz ve vajinal doğum planlıyorsaniz doktorlar özellikle korumasız ilişkiye girmeniz daha iyi olur diyormuş benim doktorum bana böyle açıklamıştı bir ay önce falan sormuştum
35. Haftada bana da öyle söylendi. Havuç suyu içtim A vitamini içerdiği için fazlası zararlı olur dedi 1 hafta içinde 3 bardak havuç suyu ve bol bol su içtim geçen hafta gittiğimde suyu düzelmişti. Kilo da almaya devam ettiği için plasentasının yaşlanmasının problem olmadığını söyledi, sadece çok durmaz dedi şu an 37+1 imKızlar ben yarın 35. Haftaya giriyorum. Bugün doktora gittim bebeğimin suyu azalmış ve plasentam yaşlanmaya başlamış. 35 haftalık doğan bebeklerde ciğer geliştirici iğne yaparlar mı? Bununla ilgili bir şey demedi doktorum
Anladım şimdi sizin sıkıntı yok mu suları düzeldi diye35. Haftada bana da öyle söylendi. Havuç suyu içtim A vitamini içerdiği için fazlası zararlı olur dedi 1 hafta içinde 3 bardak havuç suyu ve bol bol su içtim geçen hafta gittiğimde suyu düzelmişti. Kilo da almaya devam ettiği için plasentasının yaşlanmasının problem olmadığını söyledi, sadece çok durmaz dedi şu an 37+1 im
Benim en son tahlilimde 13.2 çıkmış. Normal aralıkta gözüküyor. Doktorda bir şey demediKızlar hemoglobininiz kaç çıkıyor benim 11,6 çıkmış ama normal aralıkta gözüküyor hamilelikte aralıklar değişiyor mu ben 12 biliyodum alt sınır
Yazmaya bile korkar oldum canı çekebileceklerden biri de benimGeçmiş olsun size de, astım seviyesindeyse sizi epey zorluyordur. Bahsettiğiniz kür biraz daha astım hastalarına uygun. Yine de gebelikte dikkat etmek lazım. Ben kendi alerji ilacımı bile 6. aydan sonra kullanmaya başladım. Doktor her gün kullanabilirsin demişti, buna rağmen içime sinmedi. Çok zorlanırsam haftada bir kere anca kullandım. Ama şimdi daha rahatım, 36. haftanın içindeyiz deyip eskisi gibi çaya kahveye de başladım vallahi kendime geldimGerçi daha başka şeyler de var. Doğurduğum gün Allah kısmet ederse eşime birkaç siparişim olacak, şimdi buradan söylemeyeyim belki benim gibi çok sevip de canı çeken olur, onları alsın gelsin, şöyle bir yiyip içeceğim
![]()
Sizin iyiymiş baya maşallahhBenim en son tahlilimde 13.2 çıkmış. Normal aralıkta gözüküyor. Doktorda bir şey demedi
Şimdi baktım da benim de 11.6 çıkmış ama doktor bir şey dememişti. Risk olsa söylerdi diye düşünüyorumKızlar hemoglobininiz kaç çıkıyor benim 11,6 çıkmış ama normal aralıkta gözüküyor hamilelikte aralıklar değişiyor mu ben 12 biliyodum alt sınır
Demekkii normal karşılıyorlar daha da düşmesinler bize yeterŞimdi baktım da benim de 11.6 çıkmış ama doktor bir şey dememişti. Risk olsa söylerdi diye düşünüyorum
Yarasın minnaklaraBende kırmızı et her hafta iki gün felan kesin yiyorum gerçekten bebişlere vampir denilmesi bi yandan doğru![]()
Maşallahh hoşgelmiş bebişiniz sizede geçmiş olsunBen dogurdum 3600 gr 53 cm keyfimiz yerinde az snra yuruyecegim ayrintili anlaticm iyiyiz ama![]()
Yıllardır hep kısa kullanıyordum. Kısa saç aşırı rahat oluyor. Buralarda çok yaygın bir hurafeden ötürü kestirmeme kuaförüm dahil herkes karıştığı için uzatmak durumunda kaldımBirde saçı uzun olanlar var mı ya benim belimde saçım şuan zorlamıyor hani banyoda felan ama genelde hamilelikte hep kestirenleri görüyorum zorlar mı ilerde diye düşündüm ama kesmeye de kıyamam![]()