- 29 Haziran 2022
- 3.024
- 1.678
- 63
- 32
Gözünüz aydın sağlıkla büyütün bebişiniziBen dogurdum 3600 gr 53 cm keyfimiz yerinde az snra yuruyecegim ayrintili anlaticm iyiyiz ama![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözünüz aydın sağlıkla büyütün bebişiniziBen dogurdum 3600 gr 53 cm keyfimiz yerinde az snra yuruyecegim ayrintili anlaticm iyiyiz ama![]()
Yapsın yedirsin, can kan olsun inşallahYazmaya bile korkar oldum canı çekebileceklerden biri de benimneyse ki eşim Antepli mutfaktan çıkmıyor elleriyle yapsın
![]()
Yokmuş suyu düzeldi ve kilo aldığı için. içinizi ferah tutun havuç suyunun gerçekten işe yaradığına inanıyorumAnladım şimdi sizin sıkıntı yok mu suları düzeldi diye
O hurafeyi biliyorum benim bi arkadaşım da sırf o yüzden kestirmemişti ama ben kıysam keserdim sanırım benim saçımla bebeğin ne alakası var aaYıllardır hep kısa kullanıyordum. Kısa saç aşırı rahat oluyor. Buralarda çok yaygın bir hurafeden ötürü kestirmeme kuaförüm dahil herkes karıştığı için uzatmak durumunda kaldımdoğurup eve geleyim kendim bile kesebilirmişim gibi geliyor şu an
![]()
Maşallah bebişinizeBen dogurdum 3600 gr 53 cm keyfimiz yerinde az snra yuruyecegim ayrintili anlaticm iyiyiz ama![]()
Uzak doğu uzak kalıyor bizeYapsın yedirsin, can kan olsun inşallahBenim siparişler uzak doğudan
![]()
37 dolunca ayrılınıyor. Dün itibari ile benimde çalışır raporum doldu izne ayrıldım. Hiç korkma bende araba sürüyorum. Olumsuz düşünme bence.. İnsan ağırlaşıyor ama aşılmayacak şey yok sağlık olsun yeterkiNasıl dayandiniz kizlar ya. Valla ben 35 teyim. Bu iki hafta nasıl geçecek bilmiyorum. Bı de raporumda 32+5 te gitmiştim. Sekreter acemiydi Beni sistemde 32 başı olarak göstermiş. Normalde bayramda bitecek olan 13 üne sarktı. Aslında bu benim sonrası için güzel bir durum ama gidemem gibi geliyor bana. 38 sonu olacak o şekilde. Sizler 37 başında mi bitiminde mi çıktınız? Dediğiniz gibi çok zor oluyor bide ben arabayı sürüyorum yolda suyum patlar mı korkusu var hep![]()
Kesinlikle katılıyorum saç benim kök benim ne alaka yaaaO hurafeyi biliyorum benim bi arkadaşım da sırf o yüzden kestirmemişti ama ben kıysam keserdim sanırım benim saçımla bebeğin ne alakası var aa![]()
MaşallahBen dogurdum 3600 gr 53 cm keyfimiz yerinde az snra yuruyecegim ayrintili anlaticm iyiyiz ama![]()
Alerji cok zor gercekten, Allah kolaylik versin size de. Hava temizleyicilerden aldik simdi, ise yarar umuduyla…Mantıklı, doğrudan üflemeden evin her yerine eşit yayılan bir serinlik iyi olabilir. Yine de şimdi filtre temizliği deyince aklıma geldi. Özellikle alerjik bebeklerde klima kullanımını doktora bir danışmak lazım. Kendimden biliyorum, sık sık klimamızı temizletsek de beni bir şekilde etkiliyordu, alerjimi tetikliyordu. Ne çekmişim şu alerjiden ya her şey ona çıkıyor![]()
Benim de hayalim aynıYapsın yedirsin, can kan olsun inşallahBenim siparişler uzak doğudan
![]()
Biz de aldık. Ankara'da hava kalitesi gerçekten çok düşük. Hangisini aldınız? Biz Dyson'ın temizleyici + nemlendiricisini aldık. İlk trimesterda sabaha kadar açık tutuyordum. Şimdi yatmadan 1 saat kadar çalıştırıyorum. Hafiften serinlik de veriyor.Alerji cok zor gercekten, Allah kolaylik versin size de. Hava temizleyicilerden aldik simdi, ise yarar umuduyla…
Yakın mutfaklardan daha pişmiş bir şeyler denedim ama onun yerini tutmuyorBenim de hayalim aynınormalde çok sık aramam ama yasak ya çok canım çekiyor doğuracağım günü bekliyorum
![]()
Bana da hurafeleri söylediler ama herkesi dinleyip kendi bildiğimi yaptımKesinlikle katılıyorum saç benim kök benim ne alaka yaaakıyamıyorsanız ilgilenebiliyorsanız kestirmeyin zaten uzunmuş ilgilenmek ekstra yormaz sizi
ben uzun saç olayına yabancı olduğumdan zor geldi
![]()
Üşenmesem giderim şimdiBana da hurafeleri söylediler ama herkesi dinleyip kendi bildiğimi yaptımhavalar ısındıkça iyiki yapmışım diyorum yıkaması kurutması işti çünkü hep. Birde kısaltınca sanki dökülmesi de azaldı hafifledim önceye göre eğer istiyorsanız kestirin derim
![]()
Evt evde olmak çok iyi geliyor. Ama doğumdan sonraki zamanlar da bebeğimle daha çok vakit geçirmek adına şuan bu zorlugu çekiyorum. Sağlıcakla kucaklayalim inşallahBen 36+1 de bıraktım. Kendim gitmek istemedim. Evde daha mutlu olduğumu hissediyorum. Bir de bebeğimin eksikleriyle ilgilenmek istedim iyi de oldu![]()
Yaa ne güzel benmde 11 çıktı. İki doza çıkar dedi hemen. Başkada bişeyde düşüklük yok ama napalım tabiyiz birazYok hayır, gebelikte 10.5'in altına düştüğünde önlem almak gerekiyor. O zaman da serum veriliyor, daha önce konuşuldu burada epey. Onun üstü normal kan haplarıyla devam ettiriliyor. Benim de 11.2 şu an, hap bile vermedi, gayet iyi dedi.
Sağlıkla kucağıniza alın. Evt şuan böyle zorlanıyorum. Kabuslar falan. Ya arabada bişi olursa araba sürerken yakalarsa diyorum. Hayırlısı artikBenimde normalde yarın 37+0 ama dediğiniz gibi benimde sisteme 3 gün geri girilmiş . Aslında 3 gün daha iş e gidebilirim. Ama gitmek zorunda değiliz bende gitmeyeceğim çalışamaz raporu alıp. Haftaya doğumum var çünkğ yeterlş bu kadarbu arada bende sizin gibi 35 te iken kalamam falan diyoedım ama zaman su gibi geçiyor hiç merak etmeyin. Ama zorlanırsanız da bırakın raporunuzu alıp
![]()
Sağlıcakla kucaginiza alın inşallah. Son demlerimiz. Kimi 37.0 da kimi 37.6 da ayrılıyor. Kafam karıştıMerhaba,
Evet 37+0 olunca ayrılıyorsunuz.Benimde Çarşamba günü son.Pazartesi kontrol var bu nedenle son 2 iş günü diyebiliriz çok şükür bitiyor.
11 gayet iyi, rahat olun. Emilim probleminiz yoksa iki doz ilaçla 11'in altına kolay kolay düşmez bundan sonraYaa ne güzel benmde 11 çıktı. İki doza çıkar dedi hemen. Başkada bişeyde düşüklük yok ama napalım tabiyiz birazbiraz da rahatım çok düşük değil diyerekten