• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Kızlar selamlar . Dün duşta genital bölgemde bir şişlik farkettim dış tarafta . Sivilce gibi ama sanki kıl dönmesi gibi . Baktım hafif sıktım yok patlamadı bir şey olmadı . Neyse bugün lavaboya gittim iç çamaşırım kan :\ vajinadan geliş yok baktım ondan patlamış . Kan sukandırıcı da kullanıyorum epey kanadı . Malum göbekten zor görülüyor zor temizleniyor . Ne yapacağım ben durmuştu kanı . Şimdi baktım yine iç çamaşırına nokta gibi bulaşmış .

Kızlar selamlar . Dün duşta genital bölgemde bir şişlik farkettim dış tarafta . Sivilce gibi ama sanki kıl dönmesi gibi . Baktım hafif sıktım yok patlamadı bir şey olmadı . Neyse bugün lavaboya gittim iç çamaşırım kan :\ vajinadan geliş yok baktım ondan patlamış . Kan sukandırıcı da kullanıyorum epey kanadı . Malum göbekten zor görülüyor zor temizleniyor . Ne yapacağım ben durmuştu kanı . Şimdi baktım yine iç çamaşırına nokta gibi bulaşmış .
Kadın doğumcunuza söyleseniz kıl dönmesi yeni başlangıçsa bence hemen müdahale edilebilir bir şeydir. Oradan bir aletle hemen alır gibi düşünüyorum. Ya da ilaç merhem gibi bir şeyle geçecektir. Evde kendiniz sıkmaya çalışmayın bence. Doktor halleder diye düşünüyorum.

Genital bölgede bazen kıl kökü iltihap kapabiliyor, bazen de stresli dönemlerde çıbanımsı dışavurumlar olabiliyor. Başka sebepleri de olabilir. Yürürken batma, sızlama, ağrı gibi etkileri oluyor mu? Doktorunuz bir görsün. Yerine ve büyüklüğüne göre bazen antibiyotikli krem bazen de doğrudan hap veriliyor. Telaş etmeyin, sadece bazen bu tür iltihaplanmalar büyüyebiliyor, şimdi doğum arifesinde önlem almakta fayda var.

37 dolunca ayrılınıyor. Dün itibari ile benimde çalışır raporum doldu izne ayrıldım. Hiç korkma bende araba sürüyorum. Olumsuz düşünme bence.. İnsan ağırlaşıyor ama aşılmayacak şey yok sağlık olsun yeterki ☺️
İnşallah o vakite kadar kalabilirim. Bayram araya girmesi bir nebze de olsa dinlendircek. Araba sürerken bazen birden aşağıya çok kötü baskı yapıyor o kadar can acıtıyor ki o an ayaklar tutmuyor

Merhaba kızlar. Bugün doktorum gün verdi. Kısmet ise 37+4 te doğum olacak yani 29 Mayıs perşembe saat:11 de doğuma alıncam. Bebek aşağıda olduğu için beklemek riskli dedi doktorum. Şuan kilosu 2,800-2,900 civarı dedi. Sağlıklı gelsin de inşallah. Tarihi duyunca ağladım. Son nst me de girdim. Duygusalım.

Kadın doğumcunuza söyleseniz kıl dönmesi yeni başlangıçsa bence hemen müdahale edilebilir bir şeydir. Oradan bir aletle hemen alır gibi düşünüyorum. Ya da ilaç merhem gibi bir şeyle geçecektir. Evde kendiniz sıkmaya çalışmayın bence. Doktor halleder diye düşünüyorum.
Yarın kontrolüm var söyleyeceğim inşallah ama kanı görünce bi elim ayağıma dolaştı .
Genital bölgede bazen kıl kökü iltihap kapabiliyor, bazen de stresli dönemlerde çıbanımsı dışavurumlar olabiliyor. Başka sebepleri de olabilir. Yürürken batma, sızlama, ağrı gibi etkileri oluyor mu? Doktorunuz bir görsün. Yerine ve büyüklüğüne göre bazen antibiyotikli krem bazen de doğrudan hap veriliyor. Telaş etmeyin, sadece bazen bu tür iltihaplanmalar büyüyebiliyor, şimdi doğum arifesinde önlem almakta fayda var.
Evet canım bakalım yarın söyleyeceğim kadın doğumcuma yine de batikon gibi birşey aldım . Enfeksiyon riski olmasın diye sürerim .

Merhaba kızlar. Bugün doktorum gün verdi. Kısmet ise 37+4 te doğum olacak yani 29 Mayıs perşembe saat:11 de doğuma alıncam. Bebek aşağıda olduğu için beklemek riskli dedi doktorum. Şuan kilosu 2,800-2,900 civarı dedi. Sağlıklı gelsin de inşallah. Tarihi duyunca ağladım. Son nst me de girdim. Duygusalım.
Canım çok şükür sağlıkla gelsin . Tarih belli olunca garip bir duygu oluyor . 😊

Saglikla gelsin canim benim cok zor sureclerden gectinn insallah dogumun kolayca olsun evladinıza kavusun 🌸💕🤲

Ay hadi sağlıcakla alın kucağınıza 🙏🏻🙏🏻

Biz de aldık. Ankara'da hava kalitesi gerçekten çok düşük. Hangisini aldınız? Biz Dyson'ın temizleyici + nemlendiricisini aldık. İlk trimesterda sabaha kadar açık tutuyordum. Şimdi yatmadan 1 saat kadar çalıştırıyorum. Hafiften serinlik de veriyor.
Miu aldık ama esim ilgileniyor bu konularla hiç bilmiyorum tipini 🙈 surekli evde hava temiz diyor, alali 2-3 gun ancak oldu. Tavsiyeniz varsa dinlerim. Oglumuz alerjik oldugu icin aldik. Simdi sabaha kadar acik ama fark var mi bilemiyorum 🤷🏻‍♀️ hafiften serinlik olayini ben de fark ettim, hos ☺️

Sağlıkla gelsin bebis, cok sukur gordunuz bugunleri 💐

Saglikla gelsin canim benim cok zor sureclerden gectinn insallah dogumun kolayca olsun evladinıza kavusun 🌸💕🤲
Amin canım çok teşekkür ederim. Senin de kolayca olsun inşallah canım. Gerçekten sabırla bekledik. Her an ne olacak kaygısı vardı. Doktorum da iyi beklediniz bebekle ikiniz de maşallah dedi. Allah yardım etti çok şükür. Inşallah bundan sonra herşey çok güzel olsun. 🌸🌼

Hayırlısıyla sağlıkla al kucağına canım ❤️
Zaten hamileliği zor geçirdin bugünlere kolay gelmedin hep yattın doğunca çok daha kolay olacak inanıyorum 🥰 enerjini bebişkoya verip hızlıca büyütürsün

Hayırlısıyla sağlıkla al kucağına canım ❤️
Zaten hamileliği zor geçirdin bugünlere kolay gelmedin hep yattın doğunca çok daha kolay olacak inanıyorum 🥰 enerjini bebişkoya verip hızlıca büyütürsün
Inşallah canım çok teşekkür ederim. Sabrın sonu selamet gerçekten. Çok şükür. Evet kolayca büyütürüm inşallah. Sıra siz de hadi bakalım. 😊

Back
X