2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    176
Arkadaşlar çikolata konuşulmuş, kimler bahsetmişti hatırlayamadım ama ortaya yazayım. Ben Trendyol'da bir kadın girişimciye denk geldim. 72 adet çikolata için fiyatları makul olduğu gibi Elit marka çikolata kullanıyor. Numune göndermiş, hemen yedim tabii Çok lezzetli çıktı Üstelik siparişi verdiğimin ertesi günü kargom geldi. Ben memnun kaldım. Denemek isteyenler için link bırakıyorum: Bebek Çikolatası

Bende de eşime bir şey olmasın gibi bir his baş gösterdi. Çok şükür bir rahatsızlığı filan yok, gencecik adam. Ama mesela arabaya biniyor, ben içimden dua ede ede bir hal oluyorum aman bir kaza yapmasın diye Sonra anne babama bakıyorum, her geçen gün daha yaşlı görünüyorlar. Ya çocuğum onlarla uzun vakit geçiremezse diye bir de buna dertleniyorum Çok yoğun yaşıyoruz duygularımızı son zamanlarda. Geçecek

Benim baya oldu yaptıralı, evin serin odasında giysi dolabına koydum oda sıcaklığının çok üstüne çıkmadığı sürece sorun olmaz zaten raf ömrü oluyor dediler. Bakkallardaki gibi düşünün, yeter ki çok açık, güneş vuran yerde olmasın

Çok geçmiş olsun Emzirme süreci de uzun olacak çürük diş çok bekleyince farklı sıkıntılar yaratabilir ben olsam ilerlemeden yaptırırım.

Teşekkür ederim kızlar ben de bir görünsem iyi olacak o zaman. Diş hekiminin dediğine göre hareket ederiz, belki şimdi belki doğumdan sonra.

Kutusuyla beraber çok güzel görünüyorlar daha önce görsem kesin bundan alırdım

Kaç haftalıksınız şu an? Eğer 36 hafta tamamlanmadıysa ve düzenli bir şekilde ağrılar geliyorsa doktora gitmenizde fayda var, doğum atakları başlamışsa durdurmaya çalışırlar. 36dan sonraysanız ağrı aralıklarını kontrol edin 10 dk da bir 5 dk da bir olduğunda hastaneye gidersiniz. Herkesin ağrı eşiği farklı oluyor bazı insan ilk ağrılarda çok bir şey hissetmiyor sonra ilerledikçe şiddetleniyor, bazı insan ilk etaptan itibaren yerden yere atıyor kendini. Yani ağrı hissiyatı bir kriter değil, düzenli olup olmaması bir kriter.

Kızlar bende sancı yok ama böyle sanki karnımdaki kaslar ağrıyor gibi hissediyorum o neden olabilir acaba yani çok hafif derinden geliyor rahatsız hissettiren bir şey değil. Sizde de var mı böyle bir şey ?

Şu eş e bi şey olmasın hissi bende de çok arttı . Özellikle araba kullandığında gideceği yere varsı mı diye mutlaka arıyorum . İş yeri biraz uzak her sabah arıyorum vardı mı diye . Bunlar cidden beni de baya yoruyor son zamanlards

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…