- 4 Mart 2025
- 748
- 1.075
- 28
Sanki koyulmaz gibi aklımda ama mecbur dolaptan başka çare yok dışarda hiç durmaz erir çikolata.Ben buzdolabına bıraktım. Hata mı ettim
Buzdolabında yağını kusuyor, beyazlaşıyor. Kuytu, karanlık, ışık almayan bir yere kaldırın derim. Biraz tuhaf bir yer ama gardrobun içine kaldırınBen buzdolabına bıraktım. Hata mı ettim
Evet Haziran ayi gelsin diye iple cekiyodum Haziran yaklasinca böyle değişik bı ruh haline girdim sanki hazır değilmişim daha yapamicakmisim gibiBen ee aynıyım canım. O duygu 1 haftadır var bende de. Sanki hiç doğurmıcam gibi geliyordu. Bi garip his içindeyim
Bende de eşime bir şey olmasın gibi bir his baş gösterdi. Çok şükür bir rahatsızlığı filan yok, gencecik adam. Ama mesela arabaya biniyor, ben içimden dua ede ede bir hal oluyorum aman bir kaza yapmasın diyeÇok şükür destek alabileceğim insanlar yakindalar çevremde normalde de biraz fazla duygusal biriyim hamilelik hormonları beni biraz fazla yoruyo duygusal acidan kendime eziyet ediyorum biraz annemi görünce duygulaniyorum kocamı görünce duygulaniyorum ona da yazık diye böyle devasa bı empati süngeri gibi bı şey oldum son zamanlarda hep gözlerim dolu dolu
İlk fırsatta bakıyorum ona daChicco One4ever gayet güzel çıktı
Benim baya oldu yaptıralı, evin serin odasında giysi dolabına koydum oda sıcaklığının çok üstüne çıkmadığı sürece sorun olmaz zaten raf ömrü oluyor dediler. Bakkallardaki gibi düşünün, yeter ki çok açık, güneş vuran yerde olmasınHava nasıl sıcak nasıl sıcak… Eşim diyor bugün pastaneye gideyim çikolataları ayarlayayım. Dedim alsak çikolatayı nereye koyacağız nerde saklayacağız bu sıcakta… Doğum olduğu gün alınsa daha mantıklı yani bencezaten ne var direkt alınacak, onlar bile tepsiyi süslüyorlar tülle. Ama öncekinde ben çikolataları süslemiştim, kağıt kaplı almıştık pastaneden, ben de üstlerine kırtasiyeden çiçek alıp yapıştırmıştım silikonla. Yine öyle yapsam tabi yine çok güzel olur, ama o zaman kış mevsimiydi, balkonda beklemişti 1-2 hafta filan. Şimdi zaten çikolataları dolaba koymayı önermiyorlar nerede saklanacak o kadar çikolata…
Çok geçmiş olsunEmzirme süreci de uzun olacak çürük diş çok bekleyince farklı sıkıntılar yaratabilir ben olsam ilerlemeden yaptırırım.
Canım benimde diş etimde şişlik var doktorum rapor verdi diş tedavisi olabilir diye (antibiyotik için vs) kurşun yelek giyip film çekilebiliyor doktorum hepsini yaptırabilirsin enfeksiyon daha tehlikeli bunlardan dedi. dişçiye gittim dişçi hamileyim diye pek yapmak istemedidoğuma bişe kalmamış enfeksiyon görünmüyor düzelmezse doğumdan sonra bakalım dedi
Çürük yüzeyselse dayanırsan uyuşturmadan bile düzeltebiliyorlar bir muayene olmanda fayda var belki basit birşeydir
Teşekkür ederim kızlar ben de bir görünsem iyi olacak o zaman. Diş hekiminin dediğine göre hareket ederiz, belki şimdi belki doğumdan sonra.Çok geçmiş olsun.
On gün önce azı dişim beni her hava ve su temasında havaya zıplatacak kadar rahatsız etmeye başladı.Diş kökünde çürük oluşmuş. Korktum dişçiye gitmeye ama 2 günden fazla dayanamadım. Nihayetinde gittim. Hekim çok güzel müdahale etti. Hatta iğne bile yapmadan spreyle temizleyerek üstünü kapattı.
İlk üç ay diş tedavileri bebeğin henüz organ gelişimi tamamlanmadığı için tehlikeli olabileceğinden uygun değil. Ama 2 ve 3. Trismesterda gerekli olan müdahaleler yapılabiliyor.
Arkadaşlar çikolata konuşulmuş, kimler bahsetmişti hatırlayamadım ama ortaya yazayım. Ben Trendyol'da bir kadın girişimciye denk geldim. 72 adet çikolata için fiyatları makul olduğu gibi Elit marka çikolata kullanıyor. Numune göndermiş, hemen yedim tabiiÇok lezzetli çıktı Üstelik siparişi verdiğimin ertesi günü kargom geldi. Ben memnun kaldım. Denemek isteyenler için link bırakıyorum: Bebek Çikolatası
Sizinki de eminim çok güzeldirKutusuyla beraber çok güzel görünüyorlar daha önce görsem kesin bundan alırdım
Sizinki de eminim çok güzeldir
Kaç haftalıksınız şu an? Eğer 36 hafta tamamlanmadıysa ve düzenli bir şekilde ağrılar geliyorsa doktora gitmenizde fayda var, doğum atakları başlamışsa durdurmaya çalışırlar. 36dan sonraysanız ağrı aralıklarını kontrol edin 10 dk da bir 5 dk da bir olduğunda hastaneye gidersiniz. Herkesin ağrı eşiği farklı oluyor bazı insan ilk ağrılarda çok bir şey hissetmiyor sonra ilerledikçe şiddetleniyor, bazı insan ilk etaptan itibaren yerden yere atıyor kendini. Yani ağrı hissiyatı bir kriter değil, düzenli olup olmaması bir kriter.Arkadaşlar bişey sorucam. Geceden beri düzenli kasılmalar var hafif bel ağrısıyla birlikte ama şiddeti çok fazla artmıyor öyle ağır ağrılar yok. Ama kararsız kaldım hastaneye gidip gitmemek konusunda. Su veya kanama tarzı şeylerde yok.
Aaa hatırladım, çok güzellerdiKendim yaptımetiketlerim yetişmedi yarın eşim kalanını basıp getirecek tamamlayacağım
Teşekkür ederim kalan günler içinde öyle yapayım o zamanBuzdolabında yağını kusuyor, beyazlaşıyor. Kuytu, karanlık, ışık almayan bir yere kaldırın derim. Biraz tuhaf bir yer ama gardrobun içine kaldırın
Kendim yaptımetiketlerim yetişmedi yarın eşim kalanını basıp getirecek tamamlayacağım
Ben de düşünmüyor değilim alerjiyi. Hamilelikten oldu galiba, benim hiç böyle bir alerjim yoktu. Oğlum sürekli böyle de, aynı onun gibi oldum. Yaırn büyük ihtimalle ikinci kez antibiyotik içmek zorunda kalıcam.Alerji desem
Buzdolabında beyazlar malesef, 24-25 derecede henüz erimez çikolatalar.Ben buzdolabına bıraktım. Hata mı ettim
Şu eş e bi şey olmasın hissi bende de çok arttı . Özellikle araba kullandığında gideceği yere varsı mı diye mutlaka arıyorum . İş yeri biraz uzak her sabah arıyorum vardı mı diye . Bunlar cidden beni de baya yoruyor son zamanlardsBende de eşime bir şey olmasın gibi bir his baş gösterdi. Çok şükür bir rahatsızlığı filan yok, gencecik adam. Ama mesela arabaya biniyor, ben içimden dua ede ede bir hal oluyorum aman bir kaza yapmasın diyeSonra anne babama bakıyorum, her geçen gün daha yaşlı görünüyorlar. Ya çocuğum onlarla uzun vakit geçiremezse diye bir de buna dertleniyorum Çok yoğun yaşıyoruz duygularımızı son zamanlarda. Geçecek
Burası iki gündür 36 derece desemBuzdolabında beyazlar malesef, 24-25 derecede henüz erimez çikolatalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?