2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar doğum yapalı 7 gün oluyor normal doğum yapmıştım bu dikişler ne zaman düşer sizce
Genelde 1-2 haftada düzelir. Her tuvaletten sonra Batikonla taharet alıyor musunuz? Fito krem gibi bir merhem kullanıyor musunuz? İlk başta intim jel önermişti doktor bana, onunla köpüklü yıkadıktan sonra batikon sürüp sonra tuvalet kağıdı ile ıslaklığı silmek değil de, mendil havlu gibi yumuşak pamuklu bir şeyle yavaş yavaş kurulanıp sonra Fito krem sürüyordum.

Kızlar enfeksiyonum 6 gözüküyor böyle olupta doktoru müdahale eden oldu mu ilaç vesaire ?

Kontrolum vardı bugün doktor yatış verdi. Galiba suni sancıyla doğumu başlatıcaz dualarınızı bekliyorum
Allah kolaylık versin bir avazda kavuştursun bebeğinle
Kızlar enfeksiyonum 6 gözüküyor böyle olupta doktoru müdahale eden oldu mu ilaç vesaire ?
Benim 12 ydi ama hiç belirtim yoktu enfeksiyona dair o yüzden bir şey yapmadı birkaç gün sonra tekrar vermemi istedi kan testini o zaman da 7 çıktı kendiliğinden düşüyordu yani ilaç vermedi o yüzden

Canım dün hastaneye gittim sinuzit sebebiyle crp degerim 48 cikti ve yatış verdiler. Bugün antibiyotik tedavisine başlıyoruz ama seninki çok yüksek diil bana sorarsan.
Geçmiş olsunn aynen benim geçen ay kan verdiğimde de 6 çıkmıştı ama sonuçlarımı doktora gösterme fırsatım olmuyor

ooooo hanımlar bizim grup görmeyeli coşmuş yorumlarla aktif değildi bu kadar dedim ne olmuş :)

bu arada kontrolüm vardı doktorum 1 gün bile bizim önemli dedi ve tarih haziran 5.verdi yani arife günü geliyor bayram 1 gün dedi ben zor ikna ettim yani 38+4 doğum olacak Allah nasip ederse

Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Insan tarihi duyunca heyecanlanıyor.
Sayfamız birer birer doğuruyor evet, benim de kısmet ise perşembe günü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…