2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Hadi hayırlısı olsun inşallah ben de çarş öğrenicem tarihi, arka arkaya doğurcaz hayırlısıyla

Ben neden halen doğmayacakmışım gibi hissediyorum sanki hamileliğin bitmesine daha aylar var gibi geliyor. Bebek konusunda da endişelerim yok cahil özgüvenimi var acaba
Yani ben de tarih belli olana kadar öyle hissediyordum. Tarih belli olunca gerçeklerle yüzleşmek zorunda kaldım ama hala sanki ben değilmişim doğuracak gibi hissediyorum.

Doğumları duyunca bana bir bulantı geldi, galiba ilk kez doğuma bağlı stres yaptım. Allah sizlere kolaylık versin, sağlıkla geçsin süreçleriniz Duam sizinle Bizim gibi beklemedekilere de sakinlik versin
Evet haklısın canım. O korku ile karışık stres oluyor. Amin inşallah hepimize yardım etsin Allah.

Ben neden halen doğmayacakmışım gibi hissediyorum sanki hamileliğin bitmesine daha aylar var gibi geliyor. Bebek konusunda da endişelerim yok cahil özgüvenimi var acaba
Hayır cahillikle bir ilgisi yok. Önceden doğum yapmış, bebek bakmış kişiler de dahil hiç kimsenin psikolojisi bir değil. Başına ne geleceğini bilip rahat olanlar da çok, başına ne geleceğini bilip eteği dolananlar da çok. Nasıl ki endişelenen, türlü senaryolar kafasından geçen anne adayının duyguları çok normalse, sizin de olumlu düşünmeniz, endişelenmemeniz çok normal ve bence çok güzel bir avantaj. Kendinize güveniyorsunuz, inanıyorsunuz. Allah da karşınıza o şekilde çıkaracak inşaallah dua dua dua

Evet haklısın canım. O korku ile karışık stres oluyor. Amin inşallah hepimize yardım etsin Allah.
Çok tuhaf ama ya... Bugüne kadar en ufak stresim yoktu. Bin yıllardır herkes nasıl doğurmuşsa biz de doğururuz diyordum ki hala o kafadayım aslına bakarsanız. Ama kafayla ruh galiba aynı frekansta değil bugün

Son a gelince böyle oluyor ya :) ama bir şekilde o bebek çıkacak mecburen herkesler doğuruyor, biz böyle düşünmeye devam edelim

İyi günler kızlar doğumu olacaklara sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah doganlarda hosgelmis
Ben kaç gündür ceza yemiştim neden yedim bilmiyorum
Cuma kontrole gitmiştim bende bebeğim kalbi çok hizli attığı için yatırdılar düzelmezse sezaryana alacaktilar çok şükür sürekli takip ve serumla düzeldi çıktık bı hafta sonraya kontrol istendi ama randevu bulamıyorum direk giderim bulamazsam bide hastane tuvaletlerinden galiba enfeksiyon kaptım çok kötü yanma kaşıntım var

Kızlar şu sürekli paylaşılan bir bakım çantası var ya ekte ilettiğim. Bu gerekli mi bu kadar cidden? Boyutu fazlaca büyük evde çok yer kaplar diye almadım . İnsanlar içerisinde ateş ölçer tırnak makası vs gibi her şeyi bırakıyor da onlar hergün kullanılan şeyler değil neticede. Bana şöyle sadece içerisine günlük ihtiyacım kadar bez ıslak mendil be pişik kremi bırakabileceğim bir şey önerir misiniz ? Sürekli çekmeceden bezmiş ıslak mendilmiş çıkarmamak için. Şu ekte ilettiğim bana gereksiz büyük geldi. Ben sadece günlük alt değiştirme ihtiyaçlarını bıeakmak istiyorum

Eklentiler

• 0B4BDCE1-14BC-4B27-8B67-23985DDC0CB5.webp
    34 KB · Görüntüleme: 15
İnşallahh ne güzel yazmışsınız Bakalım hepimizi neler bekliyor Allah kolaylıkla atlatıp her şeyin üstesinden kolaylıkla güzellikle gelmemizi nasip etsin…

Bence alın. O kadar büyük değiller, epey kompaktlar ve dağınıklığı çok güzel toplayacaklar gibi görünüyor. Ben iki tane aldım Babyjem olan çok iyi, dimdik sağlam duruyor. Diğeri keçe, onu Bim'den almıştım. O biraz yamuluyor. Keçe olanı anneannemize bırakırız, gittiğimizde lazım olur diye düşündüm.

Bende şifonyerde ikeanın sepetlerinden var, içinde ıslak mendil, bez, pişik kremi vardı. Alt değiştirmeyi hep aynı yerde yaptım, evde başka yerlere taşımadım. O yüzden ihtiyacım olmadı.

Canım günümüz günümüzü tutmuyor. Kimi gün rahat mutluyuz kimi gün heyecanlı stresli. Hormonlar da tabi devreye giriyor.

Çok teşekkürler canım. Aaaa çok geçmiş olsun. Şimdi iyi olmana sevindim. Bebiş te saglikliymis çok şükür. Kalabalık tuvaletlerde oturmamak lazım evet. Bol su iç ama gezmez ise doktora şöyle mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…