Okudukça heyecanlanıyorum bende doğuracak gibi hissetmeye başladımBugün 3 tane doğumumuz var sayfada. Çok heyecanlı. Sağlıkla gelsin bebisler inşallah.
Valla sürekli doğum olunca insan artık öyle hissetmeye başlıyor.Okudukça heyecanlanıyorum bende doğuracak gibi hissetmeye başladım
35+5im daha belli değil canımValla sürekli doğum olunca insan artık öyle hissetmeye başlıyor.
Senin tarih belli değil daha de mi canım?
Hadi hayırlısı olsun inşallahooooo hanımlar bizim grup görmeyeli coşmuş yorumlarla aktif değildi bu kadar dedim ne olmuş :)
bu arada kontrolüm vardı doktorum 1 gün bile bizim önemli dedi ve tarih haziran 5.verdi yani arife günü geliyor bayram 1 gün dedi ben zor ikna ettim yani 38+4 doğum olacak Allah nasip ederse
Yani ben de tarih belli olana kadar öyle hissediyordum. Tarih belli olunca gerçeklerle yüzleşmek zorunda kaldım ama hala sanki ben değilmişim doğuracak gibi hissediyorum.Ben neden halen doğmayacakmışım gibi hissediyorum sanki hamileliğin bitmesine daha aylar var gibi geliyor. Bebek konusunda da endişelerim yok cahil özgüvenimi var acaba
Evet haklısın canım. O korku ile karışık stres oluyor. Amin inşallah hepimize yardım etsin Allah.Doğumları duyunca bana bir bulantı geldi, galiba ilk kez doğuma bağlı stres yaptım. Allah sizlere kolaylık versin, sağlıkla geçsin süreçlerinizDuam sizinle Bizim gibi beklemedekilere de sakinlik versin
Hayır cahillikle bir ilgisi yok. Önceden doğum yapmış, bebek bakmış kişiler de dahil hiç kimsenin psikolojisi bir değil. Başına ne geleceğini bilip rahat olanlar da çok, başına ne geleceğini bilip eteği dolananlar da çok. Nasıl ki endişelenen, türlü senaryolar kafasından geçen anne adayının duyguları çok normalse, sizin de olumlu düşünmeniz, endişelenmemeniz çok normal ve bence çok güzel bir avantaj. Kendinize güveniyorsunuz, inanıyorsunuz. Allah da karşınıza o şekilde çıkaracak inşaallahBen neden halen doğmayacakmışım gibi hissediyorum sanki hamileliğin bitmesine daha aylar var gibi geliyor. Bebek konusunda da endişelerim yok cahil özgüvenimi var acaba
Çok tuhaf ama ya... Bugüne kadar en ufak stresim yoktu. Bin yıllardır herkes nasıl doğurmuşsa biz de doğururuz diyordum ki hala o kafadayım aslına bakarsanız. Ama kafayla ruh galiba aynı frekansta değil bugünEvet haklısın canım. O korku ile karışık stres oluyor. Amin inşallah hepimize yardım etsin Allah.
Son a gelince böyle oluyor ya :) ama bir şekilde o bebek çıkacak mecburenÇok tuhaf ama ya... Bugüne kadar en ufak stresim yoktu. Bin yıllardır herkes nasıl doğurmuşsa biz de doğururuz diyordum ki hala o kafadayım aslına bakarsanız. Ama kafayla ruh galiba aynı frekansta değil bugün
Tarih etki etmiş olabilir evett az kaldı miniğe kavuşmanızaYani ben de tarih belli olana kadar öyle hissediyordum. Tarih belli olunca gerçeklerle yüzleşmek zorunda kaldım ama hala sanki ben değilmişim doğuracak gibi hissediyorum.
İnşallahh ne güzel yazmışsınızHayır cahillikle bir ilgisi yok. Önceden doğum yapmış, bebek bakmış kişiler de dahil hiç kimsenin psikolojisi bir değil. Başına ne geleceğini bilip rahat olanlar da çok, başına ne geleceğini bilip eteği dolananlar da çok. Nasıl ki endişelenen, türlü senaryolar kafasından geçen anne adayının duyguları çok normalse, sizin de olumlu düşünmeniz, endişelenmemeniz çok normal ve bence çok güzel bir avantaj. Kendinize güveniyorsunuz, inanıyorsunuz. Allah da karşınıza o şekilde çıkaracak inşaallahdua dua dua
Bence alın. O kadar büyük değiller, epey kompaktlar ve dağınıklığı çok güzel toplayacaklar gibi görünüyor. Ben iki tane aldımKızlar şu sürekli paylaşılan bir bakım çantası var ya ekte ilettiğim. Bu gerekli mi bu kadar cidden? Boyutu fazlaca büyük evde çok yer kaplar diye almadım . İnsanlar içerisinde ateş ölçer tırnak makası vs gibi her şeyi bırakıyor da onlar hergün kullanılan şeyler değil neticede. Bana şöyle sadece içerisine günlük ihtiyacım kadar bez ıslak mendil be pişik kremi bırakabileceğim bir şey önerir misiniz ? Sürekli çekmeceden bezmiş ıslak mendilmiş çıkarmamak için. Şu ekte ilettiğim bana gereksiz büyük geldi. Ben sadece günlük alt değiştirme ihtiyaçlarını bıeakmak istiyorum
Bende şifonyerde ikeanın sepetlerinden var, içinde ıslak mendil, bez, pişik kremi vardı. Alt değiştirmeyi hep aynı yerde yaptım, evde başka yerlere taşımadım. O yüzden ihtiyacım olmadı.Kızlar şu sürekli paylaşılan bir bakım çantası var ya ekte ilettiğim. Bu gerekli mi bu kadar cidden? Boyutu fazlaca büyük evde çok yer kaplar diye almadım . İnsanlar içerisinde ateş ölçer tırnak makası vs gibi her şeyi bırakıyor da onlar hergün kullanılan şeyler değil neticede. Bana şöyle sadece içerisine günlük ihtiyacım kadar bez ıslak mendil be pişik kremi bırakabileceğim bir şey önerir misiniz ? Sürekli çekmeceden bezmiş ıslak mendilmiş çıkarmamak için. Şu ekte ilettiğim bana gereksiz büyük geldi. Ben sadece günlük alt değiştirme ihtiyaçlarını bıeakmak istiyorum
Canım günümüz günümüzü tutmuyor. Kimi gün rahat mutluyuz kimi gün heyecanlı stresli. Hormonlar da tabi devreye giriyor.Çok tuhaf ama ya... Bugüne kadar en ufak stresim yoktu. Bin yıllardır herkes nasıl doğurmuşsa biz de doğururuz diyordum ki hala o kafadayım aslına bakarsanız. Ama kafayla ruh galiba aynı frekansta değil bugün
Çok teşekkürler canım. Aaaa çok geçmiş olsun. Şimdi iyi olmana sevindim. Bebiş te saglikliymis çok şükür. Kalabalık tuvaletlerde oturmamak lazım evet. Bol su iç ama gezmez ise doktora şöyle mutlaka.İyi günler kızlar doğumu olacaklara sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah doganlarda hosgelmis
Ben kaç gündür ceza yemiştim neden yedim bilmiyorum
Cuma kontrole gitmiştim bende bebeğim kalbi çok hizli attığı için yatırdılar düzelmezse sezaryana alacaktilar çok şükür sürekli takip ve serumla düzeldi çıktık bı hafta sonraya kontrol istendi ama randevu bulamıyorum direk giderim bulamazsam bide hastane tuvaletlerinden galiba enfeksiyon kaptım çok kötü yanma kaşıntım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?