- 4 Mart 2025
- 1.062
- 1.494
- 48
Ah geberteceğim o hormonlarıCanım günümüz günümüzü tutmuyor. Kimi gün rahat mutluyuz kimi gün heyecanlı stresli. Hormonlar da tabi devreye giriyor.
Aynı şekilde. Sanki ben değil başkası doğuracakmış ben hep hamile kalacakmışım gibi hissediyorumNe yalan söyleyim benim de bugün 37. Hafta bitti. Ben de hazır hissetmiyordum hiç. Ve değişik bir duygu yoğunluğu içerisindeyim.
Ya bende Instagram'da duygusal videolara denk gelince baya baya ağlıyorum komik videolara hiç gulmedigim kadar guluyorum hormonlardan galiba değişik bir hal aldım son zamanlardaAynı şekilde. Sanki ben değil başkası doğuracakmış ben hep hamile kalacakmışım gibi hissediyorumbir de sürekli gelen duygusallaşma ağlama atakları var eğer onu kast ediyorsan
Bence de hormonlar ben eskiden aştığım ve o zaman ağlamadığım olayları bile hatırlayıp helal olsun sana nasıl atlatmışsın diye bile birkaç dakika içli içli ağlayıp yoluma öyle devam ediyorumYa bende Instagram'da duygusal videolara denk gelince baya baya ağlıyorum komik videolara hiç gulmedigim kadar guluyorum hormonlardan galiba değişik bir hal aldım son zamanlarda
Hala ağrı var birazYa ben ikisinde de dikiş düşmesi hatırlamıyorum. Bir haftaya normale dönmüştüm tamamen. Sizde ne gibi sıkıntılar var
bence al mantıklı derli toplu olur yanında devamlı ben trenyoldan sipariş vermiştim çok güzel geldi kullanışlıKızlar şu sürekli paylaşılan bir bakım çantası var ya ekte ilettiğim. Bu gerekli mi bu kadar cidden? Boyutu fazlaca büyük evde çok yer kaplar diye almadım . İnsanlar içerisinde ateş ölçer tırnak makası vs gibi her şeyi bırakıyor da onlar hergün kullanılan şeyler değil neticede. Bana şöyle sadece içerisine günlük ihtiyacım kadar bez ıslak mendil be pişik kremi bırakabileceğim bir şey önerir misiniz ? Sürekli çekmeceden bezmiş ıslak mendilmiş çıkarmamak için. Şu ekte ilettiğim bana gereksiz büyük geldi. Ben sadece günlük alt değiştirme ihtiyaçlarını bıeakmak istiyorum
Sadece batikon kullanıyorum pansuman yapıyorumGenelde 1-2 haftada düzelir. Her tuvaletten sonra Batikonla taharet alıyor musunuz? Fito krem gibi bir merhem kullanıyor musunuz? İlk başta intim jel önermişti doktor bana, onunla köpüklü yıkadıktan sonra batikon sürüp sonra tuvalet kağıdı ile ıslaklığı silmek değil de, mendil havlu gibi yumuşak pamuklu bir şeyle yavaş yavaş kurulanıp sonra Fito krem sürüyordum.
Fito krem de sürün derim, hızlı iyileştirici etkisi var. Dikişler aslında genelde kendiliğinden eriyen dikişler oluyor, belki 1-2 tane doktorun müdahale edip alacağı dikiş olabilir. Doktora doğumdan sonra muayene oldunuz mu?Sadece batikon kullanıyorum pansuman yapıyorum
Benim için de öyle şuan valla. Tabi bi de lohusalık var. İnşallah kolaylıkla geçsin valla.Ah geberteceğim o hormonlarıCidden huyumuz suyumuz değişti. Dün açık alanda tanımadığım küçük çocuklar top oynuyordu önümde. Yaşlı teyzeler gibi hadi çocuğum azıcık ötede oynayın dedim Katlanamadım onların koşturmacasına. Ki normalde topu bana da atın da beraber oynayalım diyecek bir insanım. Ama şu an kafam ne gürültü kaldırıyor, ne hareket, ne sohbet muhabbet. En büyük sosyal etkileşimim kadınlar kulübü
Bebişli hayat nasıl gidiyor canım?Sadece batikon kullanıyorum pansuman yapıyorum
İyiydik böyle takılıyorduk güzel güzelKızlaaar ben daha 3-5 gün önceye kadar doğuracakmışım gibi hissediyordum ama şuan sanki 37 haftalık değilmişim de daha uzun zaman varmış gibi geliyor yaaa
Aynı şekilde. Sanki ben değil başkası doğuracakmış ben hep hamile kalacakmışım gibi hissediyorumbir de sürekli gelen duygusallaşma ağlama atakları var eğer onu kast ediyorsan
[/QUOTE
Tam da aynı duygular. Ağlama atağı, başkası doğuracak hissi. Ben sanki dışarıdan izliyorum olayları.
Teşekkür ederim canımÇok teşekkürler canım. Aaaa çok geçmiş olsun. Şimdi iyi olmana sevindim. Bebiş te saglikliymis çok şükür. Kalabalık tuvaletlerde oturmamak lazım evet. Bol su iç ama gezmez ise doktora şöyle mutlaka.
Her doğum yapan için içimden oh o da atlattı diyorum . Perşembe sizin için de öyle dicemPerşembe sanki ben değil başkası doğuracak.valla değişik duygular. Sürekli yatıyım uyıyım istiyorum. Herhalde o gün ameliyathaneye girince anlıcam.
Sırada sen de varsın canım.Her doğum yapan için içimden oh o da atlattı diyorum . Perşembe sizin için de öyle dicemama sanki ben doğurmicakmışım gibi herkes doğurcakta ben nasıl doğurcam diye kaygılanmaya devam edecekmişim hibi hissediyorum
Hepimiz aynıymışız gerçekten. Inşallah yeni hayatımıza da kolayca alışırız.Ben de hiç doğurcakmışım gibi gelmiyor son günler halbukidemek hepimizde benzer hissiyatlar oluyormuş o kadar bir rutinin içindeyim ki kızımla, doğurup geleyim bitse de gitsek modundayım çok.
Hergün okula götür yemek yap oyun oyna rutin işler son güne kadar böyle herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?