2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Canım günümüz günümüzü tutmuyor. Kimi gün rahat mutluyuz kimi gün heyecanlı stresli. Hormonlar da tabi devreye giriyor.
Ah geberteceğim o hormonları Cidden huyumuz suyumuz değişti. Dün açık alanda tanımadığım küçük çocuklar top oynuyordu önümde. Yaşlı teyzeler gibi hadi çocuğum azıcık ötede oynayın dedim Katlanamadım onların koşturmacasına. Ki normalde topu bana da atın da beraber oynayalım diyecek bir insanım. Ama şu an kafam ne gürültü kaldırıyor, ne hareket, ne sohbet muhabbet. En büyük sosyal etkileşimim kadınlar kulübü

Ne yalan söyleyim benim de bugün 37. Hafta bitti. Ben de hazır hissetmiyordum hiç. Ve değişik bir duygu yoğunluğu içerisindeyim.
Aynı şekilde. Sanki ben değil başkası doğuracakmış ben hep hamile kalacakmışım gibi hissediyorum bir de sürekli gelen duygusallaşma ağlama atakları var eğer onu kast ediyorsan

Aynı şekilde. Sanki ben değil başkası doğuracakmış ben hep hamile kalacakmışım gibi hissediyorum bir de sürekli gelen duygusallaşma ağlama atakları var eğer onu kast ediyorsan
Ya bende Instagram'da duygusal videolara denk gelince baya baya ağlıyorum komik videolara hiç gulmedigim kadar guluyorum hormonlardan galiba değişik bir hal aldım son zamanlarda

Ya bende Instagram'da duygusal videolara denk gelince baya baya ağlıyorum komik videolara hiç gulmedigim kadar guluyorum hormonlardan galiba değişik bir hal aldım son zamanlarda
Bence de hormonlar ben eskiden aştığım ve o zaman ağlamadığım olayları bile hatırlayıp helal olsun sana nasıl atlatmışsın diye bile birkaç dakika içli içli ağlayıp yoluma öyle devam ediyorum

bence al mantıklı derli toplu olur yanında devamlı ben trenyoldan sipariş vermiştim çok güzel geldi kullanışlı

Eklentiler

• Ekran Alıntısı.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 39
Sadece batikon kullanıyorum pansuman yapıyorum

Sadece batikon kullanıyorum pansuman yapıyorum
Fito krem de sürün derim, hızlı iyileştirici etkisi var. Dikişler aslında genelde kendiliğinden eriyen dikişler oluyor, belki 1-2 tane doktorun müdahale edip alacağı dikiş olabilir. Doktora doğumdan sonra muayene oldunuz mu?

Benim için de öyle şuan valla. Tabi bi de lohusalık var. İnşallah kolaylıkla geçsin valla.

Perşembe sanki ben değil başkası doğuracak.valla değişik duygular. Sürekli yatıyım uyıyım istiyorum. Herhalde o gün ameliyathaneye girince anlıcam.

Teşekkür ederim canım
Maalesef kendi evim dışında tuvalete gidince psikolojik mi gerçekten mi bilmiyorum hemen enfeksiyon kapıyorum inşallah çabuk geçer geçmezse dediğin gibi doktora söylerim

Perşembe sanki ben değil başkası doğuracak.valla değişik duygular. Sürekli yatıyım uyıyım istiyorum. Herhalde o gün ameliyathaneye girince anlıcam.
Her doğum yapan için içimden oh o da atlattı diyorum . Perşembe sizin için de öyle dicem ama sanki ben doğurmicakmışım gibi herkes doğurcakta ben nasıl doğurcam diye kaygılanmaya devam edecekmişim hibi hissediyorum

Sırada sen de varsın canım. senin de 2 haziran miydi? Hepimiz sağlıkla geçirelim inşallah. Sonra burda bebek mevzuları başlıcak. Mayis annelerinde olduğu gibi. Yeter ki mutlulukla kolaylıkla atlatalım ınşallah. Sonra da güzel doğum hikayeleri paylaşalım. 🏵

Ben de hiç doğurcakmışım gibi gelmiyor son günler halbuki demek hepimizde benzer hissiyatlar oluyormuş o kadar bir rutinin içindeyim ki kızımla, doğurup geleyim bitse de gitsek modundayım çok.
Hergün okula götür yemek yap oyun oyna rutin işler son güne kadar böyle herhalde

Hepimiz aynıymışız gerçekten. Inşallah yeni hayatımıza da kolayca alışırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…