Bnmde bacakalrımda çok az çıkıyor ama kol koştuk altımıda epilasyon aletiyle çok kolay hallediyoruö sadece özel bölge kaş bıyuk halledeyim o zmn bayram öncesi inşallah çabuk çıkmazdoğum tarihinize göre haftaya bayram öncesi gitseniz iyi olur gibi geldi bana. benim tarih 12 haziran ben de bayram öncesi manikür pedikür ve ağda yaptırmayı düşünüyorum. 2-3 aydır kol ve bacaklarımda hiç uzama olmadı heralde hormonlardan. 1 hafta dayanır gibi geliyor. geçen doğumumda da 1 hafta önce yaptırıp gitmiştim.
Kendim yapmama mümkün değil zaten kuaföre giderim diye düşündümOfff ben de aynı dertten müzdaribim. Ne zaman yapmalı bilmiyorum. Kendim de zor temizliyorum zaten
Ama evin içinde ne kirlenip tozşanacak evi hergğn temizliyoruz zaten bnce bu kadr takılmayın bnmkiler hala dikilmedi dikildipi gibi serecem hazır olsun ne olır ne olmaz yada üzerine bişey örterimAynen bende tozlanmasın kirlenmesin diye son dklara bırakıyorum. Olmadı hazır eder üzerini büyük bi çarşafla örterim
Bana geçen hafta elle açıklık var mı diye baktılar. Henüz bir şeyi tetiklemedi. Ne olur bilmiyorum.Doğumu tetikliyor mu peki bana birisi öyle dedi ama çok mantıklı da gelmedi sonuçta ilişkiye bile girenler oluyor
Bazı doktorlar diyor ki; her bebek annesinin pelvisine uyumlu olarak doğar, annesinin çatısıyla uyumludur. O yüzden çatı muayenesi yapmıyorlar.Sebebini söyledi mi acaba? Benim cumartesi günü kontrolüm var, çatıya bakarız dedi :/
Bence bunda da görüş ayrılıkları var ve tek doğru yok her doktor farklı bişey söylüyordur benim zorunlu sezeryan olduğu icin muayene icin doktorum bişey demedi ama mesela ablamda doğum başladığı halde açılma olamadı çatısı dar demiştiler yanlış hatırlamıyorsam bebek kanala girdiği halde doğum bı turlu olamadi bebeğin kalbi sıkışmaya başlayınca hemen sezeryana aldılar ve 3.bebeginde erken su gitmeleri başlamıştı erken doğum riski vardı doktor açılmasının olmamasını şans saymıştı eğer açılması olsaydı 5 aylık doğumu olacaktıBazı doktorlar diyor ki; her bebek annesinin pelvisine uyumlu olarak doğar, annesinin çatısıyla uyumludur. O yüzden çatı muayenesi yapmıyorlar.
Evet görüş farklılıkları var. Bana doktorumun söylediği mantıklı geldi. Bende öyle düşünüyorum. Çatı muayenesini tercih etmiyorum. Ama en iyisini doktorlarımız bilir.Bence bunda da görüş ayrılıkları var ve tek doğru yok her doktor farklı bişey söylüyordur benim zorunlu sezeryan olduğu icin muayene icin doktorum bişey demedi ama mesela ablamda doğum başladığı halde açılma olamadı çatısı dar demiştiler yanlış hatırlamıyorsam bebek kanala girdiği halde doğum bı turlu olamadi bebeğin kalbi sıkışmaya başlayınca hemen sezeryana aldılar ve 3.bebeginde erken su gitmeleri başlamıştı erken doğum riski vardı doktor açılmasının olmamasını şans saymıştı eğer açılması olsaydı 5 aylık doğumu olacaktı
Testler aşılarda olduğu gibi ben bunu da yaptırma taraftarıyım bilinmezliktense garantiye alınmış olur bebiş tehlikeye girmez böylelikle
Haydi güzel haberlerle inşaallahKızlar saat 5 gibi suyum geldi. Açılma sadece 1 cm ama su gelince yatış verdiler. Dua edin bana olur mu
Allah yardımcı olsun canım bir avazda kurtul inşallahKızlar saat 5 gibi suyum geldi. Açılma sadece 1 cm ama su gelince yatış verdiler. Dua edin bana olur mu
Aaa görünce çok şaşırdım daha sabah konuşmuştukKızlar saat 5 gibi suyum geldi. Açılma sadece 1 cm ama su gelince yatış verdiler. Dua edin bana olur mu
Bütün duam sizinleKızlar saat 5 gibi suyum geldi. Açılma sadece 1 cm ama su gelince yatış verdiler. Dua edin bana olur mu
Ne zaman doğuracam derken derken bir anda oldu bakKızlar saat 5 gibi suyum geldi. Açılma sadece 1 cm ama su gelince yatış verdiler. Dua edin bana olur mu
spekulum sanirim. Yani soyle 20 sn ancadir eliyle muayene ediyor. Sanmiyorum bence başlatmaz, yoksa cogu kisi cati muayenesi sonrasi dogururdu.Transvajinal ultrason yapıldı, sürüntü testi verdiğim oldu ve makas gibi bir şeyle bakılıyor adını unuttum şimdi, onunla da bakıldı ama elle olmadı hiç hayır :/ Bir arkadaşım baya kurcalıyor demişti doğumu başlatmaz herhalde değil mi?
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar saat 5 gibi suyum geldi. Açılma sadece 1 cm ama su gelince yatış verdiler. Dua edin bana olur mu
Chicconun bir tirnak makasi var, ben bir tek onu kullandım. Set de Hic almadim. Kesmesi de guvenliydi.Tecrübeli anneler, tırnak törpüsü mü yoksa tırnak makası mı? Tırnak törpüsü ile elli saatte tamamlanmıyormuş tırnak kesme içi. Ama tecrübesiz biri de tırnak makası ile kbelki kesemeyebilir. Siz me düşünüyorsunuz?
Ayy çok heyecanlı. Hadi inşallah bir avazdaKızlar saat 5 gibi suyum geldi. Açılma sadece 1 cm ama su gelince yatış verdiler. Dua edin bana olur mu
Teşekkür ederim bende chicconun setini almıştım içerisinde makasta var. O zaman hiç ek olarak törpü almayayımChicconun bir tirnak makasi var, ben bir tek onu kullandım. Set de Hic almadim. Kesmesi de guvenliydi.
Bu bizim makas;
Chicco Bebek Tırnak Makası/mavi - Fiyatı, Yorumları
Chicco Bebek Tırnak Makası/mavi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?