2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Ay kızlar şu incik cincikleri nasıl ütülediniz
Sinirlerim bozuldu bişey almadım diye söyleniyordum bugün ütüleyince gördüm dünya kaç bucakmis bitmek bilmedi minicik minicik kıyafetler bide Diyarbakır sıcağının bastıracağı tuttu sabah 9 dan şimdiye kadar anca ütüleyip hastane çantasını hazırladım bekleyenler kervanına bende katılabildim cok şükür
Şimdi biraz dinlenip beşiği kuracam tüm sökülen yerleri söküp bebek arabasıyla birlikte yıkadım düzenleme beni bekler
Bu arada benimde anne yanı park beşik içine orta sertlikte sünger aldı annem içinde yatak çıkmamıştı sadece annemin aldığını koyacam kalınlığı 10 cm falan yeterli diye düşünüyorum

Bnmde bacakalrımda çok az çıkıyor ama kol koştuk altımıda epilasyon aletiyle çok kolay hallediyoruö sadece özel bölge kaş bıyuk halledeyim o zmn bayram öncesi inşallah çabuk çıkmaz

Aynen bende tozlanmasın kirlenmesin diye son dklara bırakıyorum. Olmadı hazır eder üzerini büyük bi çarşafla örterim
Ama evin içinde ne kirlenip tozşanacak evi hergğn temizliyoruz zaten bnce bu kadr takılmayın bnmkiler hala dikilmedi dikildipi gibi serecem hazır olsun ne olır ne olmaz yada üzerine bişey örterim

Tecrübeli anneler, tırnak törpüsü mü yoksa tırnak makası mı? Tırnak törpüsü ile elli saatte tamamlanmıyormuş tırnak kesme içi. Ama tecrübesiz biri de tırnak makası ile kbelki kesemeyebilir. Siz me düşünüyorsunuz?

Bazı doktorlar diyor ki; her bebek annesinin pelvisine uyumlu olarak doğar, annesinin çatısıyla uyumludur. O yüzden çatı muayenesi yapmıyorlar.
Bence bunda da görüş ayrılıkları var ve tek doğru yok her doktor farklı bişey söylüyordur benim zorunlu sezeryan olduğu icin muayene icin doktorum bişey demedi ama mesela ablamda doğum başladığı halde açılma olamadı çatısı dar demiştiler yanlış hatırlamıyorsam bebek kanala girdiği halde doğum bı turlu olamadi bebeğin kalbi sıkışmaya başlayınca hemen sezeryana aldılar ve 3.bebeginde erken su gitmeleri başlamıştı erken doğum riski vardı doktor açılmasının olmamasını şans saymıştı eğer açılması olsaydı 5 aylık doğumu olacaktı
Testler aşılarda olduğu gibi ben bunu da yaptırma taraftarıyım bilinmezliktense garantiye alınmış olur bebiş tehlikeye girmez böylelikle

Evet görüş farklılıkları var. Bana doktorumun söylediği mantıklı geldi. Bende öyle düşünüyorum. Çatı muayenesini tercih etmiyorum. Ama en iyisini doktorlarımız bilir.

spekulum sanirim. Yani soyle 20 sn ancadir eliyle muayene ediyor. Sanmiyorum bence başlatmaz, yoksa cogu kisi cati muayenesi sonrasi dogururdu.

Chicconun bir tirnak makasi var, ben bir tek onu kullandım. Set de Hic almadim. Kesmesi de guvenliydi.

Bu bizim makas;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…