Offf ben de aynı dertten müzdaribim. Ne zaman yapmalı bilmiyorum. Kendim de zor temizliyorum zatenKızlar doğum için vicut temizliğini ne zmn yapmalıyım kıllardan bahsediyorum malesef hamilelik boyunca başıma dert oldular çünkü gebelikten önce sadece 3 sean gitmiştim lazere haliyle var hala bide pko da olunca bnde malesef önümğxdeki hafta ağdaya gitsem nasıl olır acaba doğuma kadr çıkarmı acaba yada hmn ani doğum olursa bu şekilde çok utanıyorum ve hiç rahat değilim
elle vajinal muayene olduysanız daha önce bir farkı yok diyebilirim.Yine her kafadan bir sesin çıktığı bir konuŞeker yüklemesinde de son dk böyle kafam karışmıştı, gerekli değil tarzı videolar görmüştüm. Yaptırdım, bi aksilik olmadı gibi çok şükür şimdi yine doktorumuza güvenmek en iyisi olacak sanırım Umarım sizin için de iyi geçer, muayeneden sonra tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim sanırım henüz çatı muayenesi olan olmadı grupta
doğum tarihinize göre haftaya bayram öncesi gitseniz iyi olur gibi geldi bana. benim tarih 12 haziran ben de bayram öncesi manikür pedikür ve ağda yaptırmayı düşünüyorum. 2-3 aydır kol ve bacaklarımda hiç uzama olmadı heralde hormonlardan. 1 hafta dayanır gibi geliyor. geçen doğumumda da 1 hafta önce yaptırıp gitmiştim.Kızlar doğum için vicut temizliğini ne zmn yapmalıyım kıllardan bahsediyorum malesef hamilelik boyunca başıma dert oldular çünkü gebelikten önce sadece 3 sean gitmiştim lazere haliyle var hala bide pko da olunca bnde malesef önümğxdeki hafta ağdaya gitsem nasıl olır acaba doğuma kadr çıkarmı acaba yada hmn ani doğum olursa bu şekilde çok utanıyorum ve hiç rahat değilim
Doğumu tetikliyor mu peki bana birisi öyle dedi ama çok mantıklı da gelmedi sonuçta ilişkiye bile girenler oluyorelle vajinal muayene olduysanız daha önce bir farkı yok diyebilirim.
Son durumumuz nedir merak ettim ben de 37 haftadayım bugün sümüks akıntı ilk defa bende de geldi yarın kontrolüm var merak ettim 2 gün önce sancım yoktuKizlar minik birsey soracagim 37+4 teyim ve 3 gundur vajinada agri hissediyorum bugun beyaz sumuksu bir akinti geldi, yuruyus yapamiyorumm bu agridan dolayi ayakta bir 10 dk dursam vajinadaki agri artiyor, 39+3 e sezaryan gunu verdiler ama acaba erken dogma belirtisi mi bunlar diye merak ediyorum. Ya da bir sorun olabilir mi, boyle agri ceken oldu mu hic?
Teşekkür ederim detaylı anlatımınız içinIkınmada hiçbir problem yaşamadım. Aksine konuşa konuşa doğurdum. Ama hep ebeye bağlıyorum. O kadar güzel yönlendiriyorduki. Zaten nstde de sancıları bende görüyordum Heh geliyor diyip başlıyordum ıkınmayabi bacağımdan eşim birinden ebem tutup destek oluyorlardı.
Bende yan etkisi olmadı çok şükür. Ama bende sizin gibi duyuyorum. Bazılarında bel bazılarında baş ağrısı vs kalıyor diyorlar. Bende elhamdülillah negatif hiçbir durum olmadı
ben öyle bir şey yaşamadım, ama forumdan bir arkadaşımıza soyma gibi bir işlem yapmıştı doktoru (sebebini de bilmiyorum erkenden uyardı rahmi), o tetikledi doğumu.Doğumu tetikliyor mu peki bana birisi öyle dedi ama çok mantıklı da gelmedi sonuçta ilişkiye bile girenler oluyor
Yani benmde bi çıkarıp ayarlamam lazım. O yüzden son haftaya göre bakıcam. Gün belirsiz olunca insan ne yapacağını bilemiyorO da mantıklı. Bende bir gün kala hazırlarım dedim ama 2-3 günde hastane derken yine kirlenir mi acabagerçi bebeği öyle direkt yatağa bırakmayız en kötü müslin örtü vs de sereriz altına. Bir sürü müslin örtü aldım , bebeği pusete anakucağına koltuğu yatağa nereye bırakırsam örtü çıkarıp sererim diye düşündüm . Çünkü havalar çok sıcak kapı pemcere açık anında tozlanıyor her şey
MaşallahBence bi kaç dilim yemenizde bir sorun olmaz . Ama internette öyle okumuştum bende doğumu hızlndırıyormuş. İlk aylarda ise düşüğe sebep olabiliyormuş. Ben bu bilgiyi bilmeden önce 4 aylıkken oturup 1 tam ananası tek başıma yemiştim. Sonra karşıma gebelikte ananasın zararları diye bir story çıkmıştı. Bir kaç gün boyunca bunalıma girmiştim bir şey olur mu diye
Evet ya bence de bir şey olmamalıbence abartmadan yenirse bir şey olmaz :)
şeker yüklemesi olmadan önce dikkat ediyordumYine her kafadan bir sesin çıktığı bir konuŞeker yüklemesinde de son dk böyle kafam karışmıştı, gerekli değil tarzı videolar görmüştüm. Yaptırdım, bi aksilik olmadı gibi çok şükür şimdi yine doktorumuza güvenmek en iyisi olacak sanırım Umarım sizin için de iyi geçer, muayeneden sonra tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim sanırım henüz çatı muayenesi olan olmadı grupta
Çok iyiymiş uzama olmamasıdoğum tarihinize göre haftaya bayram öncesi gitseniz iyi olur gibi geldi bana. benim tarih 12 haziran ben de bayram öncesi manikür pedikür ve ağda yaptırmayı düşünüyorum. 2-3 aydır kol ve bacaklarımda hiç uzama olmadı heralde hormonlardan. 1 hafta dayanır gibi geliyor. geçen doğumumda da 1 hafta önce yaptırıp gitmiştim.
Bana çatı muayenesi yapıldı daha önce kasılma çıkınca açılma var mı diye elle muayene yine yapılmıştı her ikisinden sonra 2 gün süren kahverengi akıntı gibi kanamam oldu ama doğuma dair bir şey olmadıDoğumu tetikliyor mu peki bana birisi öyle dedi ama çok mantıklı da gelmedi sonuçta ilişkiye bile girenler oluyor
kaş bıyık onlarda hiçbir etkisi olmuyor sağolsun, ama kol bacak tek tük belki çıktı. benim göbeğimde de hafif kıllanma var ama pek dert etmiyorumÇok iyiymiş uzama olmamasıBenim lazerli bölgelerimde pek tüy yok halen ama karnımın her yerinde ayva tüyü dediğimiz tüyler kıla dönmeye başladı. Estetisyene sordum, sakın almayın onlar kendiliğinden dökülecek dedi ama bilemedim. Erkek çocuğunun testosteronu sağ olsun, yaktı beni Daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu? Hani çıkıp sonra dökülen?
Anladımm farklı bir işlem yapılmış.ben öyle bir şey yaşamadım, ama forumdan bir arkadaşımıza soyma gibi bir işlem yapmıştı doktoru (sebebini de bilmiyorum erkenden uyardı rahmi), o tetikledi doğumu.
Anladım teşekkür ederimmBana çatı muayenesi yapıldı daha önce kasılma çıkınca açılma var mı diye elle muayene yine yapılmıştı her ikisinden sonra 2 gün süren kahverengi akıntı gibi kanamam oldu ama doğuma dair bir şey olmadı
Ay inşallah dökülürkaş bıyık onlarda hiçbir etkisi olmuyor sağolsun, ama kol bacak tek tük belki çıktı. benim göbeğimde de hafif kıllanma var ama pek dert etmiyorumbence de almayın, dökülebilir.
ben zamanında lazere koltuk altı ve alt bacak için gittim. diğer bölgelerin acısına özellikle özel bölge asla dayanamadımsiz nasıl dayandınız, helal olsun diyeceğim
16 Haziran da mı olacak sizin doğumBugün de bitti sayılır.
Bir gün daha yaklaştık bebelere
Benim şafak 20
Afiyetler olsunDediğiniz gibi, miktar önemli galiba.
Sizin doktorunuz da 1-2 dilim diyerek miktar belirlemiş. O zaman ben niyet ettim Allah rızası için bir miktar yemeye
Transvajinal ultrason yapıldı, sürüntü testi verdiğim oldu ve makas gibi bir şeyle bakılıyor adını unuttum şimdi, onunla da bakıldı ama elle olmadı hiç hayır :/ Bir arkadaşım baya kurcalıyor demişti doğumu başlatmaz herhalde değil mi?elle vajinal muayene olduysanız daha önce bir farkı yok diyebilirim.
Buz lazer mi? Onu cok ovuyorlar. Benim de araya pandemi ve hamilelik girdi, giris o giris :)Ay inşallah dökülürKol, bacak acımıyor da dediğiniz gibi genital biraz acıtıyor. Ben yıllar önce İstanbul'da yaptırmıştım. Acıya acıya alexandrite yaptırdım. Ama geçen sene yine çıkmaya başladı. Öyle olunca Ankara'da tekrar başlayayım dedim. Gittiğim klinikte harika bir cihaza denk geldim. Çok kuvvetli soğuk hava üflüyordu, etkisine inanamadım. Yine acıyordu ama çok kısa sürüyordu seans. Üflerken kaşla göz arasında bitiriyorlardı. Derken gebe kaldım, lazer yalan oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?