2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Offf ben de aynı dertten müzdaribim. Ne zaman yapmalı bilmiyorum. Kendim de zor temizliyorum zaten

elle vajinal muayene olduysanız daha önce bir farkı yok diyebilirim.

doğum tarihinize göre haftaya bayram öncesi gitseniz iyi olur gibi geldi bana. benim tarih 12 haziran ben de bayram öncesi manikür pedikür ve ağda yaptırmayı düşünüyorum. 2-3 aydır kol ve bacaklarımda hiç uzama olmadı heralde hormonlardan. 1 hafta dayanır gibi geliyor. geçen doğumumda da 1 hafta önce yaptırıp gitmiştim.

Son durumumuz nedir merak ettim ben de 37 haftadayım bugün sümüks akıntı ilk defa bende de geldi yarın kontrolüm var merak ettim 2 gün önce sancım yoktu

Teşekkür ederim detaylı anlatımınız için

Doğumu tetikliyor mu peki bana birisi öyle dedi ama çok mantıklı da gelmedi sonuçta ilişkiye bile girenler oluyor
ben öyle bir şey yaşamadım, ama forumdan bir arkadaşımıza soyma gibi bir işlem yapmıştı doktoru (sebebini de bilmiyorum erkenden uyardı rahmi), o tetikledi doğumu.

Yani benmde bi çıkarıp ayarlamam lazım. O yüzden son haftaya göre bakıcam. Gün belirsiz olunca insan ne yapacağını bilemiyor

Maşallah Ben de her sabah ahududu pekmezi yedim epey bir süre. Meğer o da doğuma doğru yenmeliymiş
bence abartmadan yenirse bir şey olmaz :)
Evet ya bence de bir şey olmamalı

şeker yüklemesi olmadan önce dikkat ediyordum yaptırınca da nasılsa şekerim yok diye baya saldım. Bana dezavantajı da bu oldu

Çok iyiymiş uzama olmaması Benim lazerli bölgelerimde pek tüy yok halen ama karnımın her yerinde ayva tüyü dediğimiz tüyler kıla dönmeye başladı. Estetisyene sordum, sakın almayın onlar kendiliğinden dökülecek dedi ama bilemedim. Erkek çocuğunun testosteronu sağ olsun, yaktı beni Daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu? Hani çıkıp sonra dökülen?

Doğumu tetikliyor mu peki bana birisi öyle dedi ama çok mantıklı da gelmedi sonuçta ilişkiye bile girenler oluyor
Bana çatı muayenesi yapıldı daha önce kasılma çıkınca açılma var mı diye elle muayene yine yapılmıştı her ikisinden sonra 2 gün süren kahverengi akıntı gibi kanamam oldu ama doğuma dair bir şey olmadı

kaş bıyık onlarda hiçbir etkisi olmuyor sağolsun, ama kol bacak tek tük belki çıktı. benim göbeğimde de hafif kıllanma var ama pek dert etmiyorum bence de almayın, dökülebilir.
ben zamanında lazere koltuk altı ve alt bacak için gittim. diğer bölgelerin acısına özellikle özel bölge asla dayanamadım siz nasıl dayandınız, helal olsun diyeceğim

ben öyle bir şey yaşamadım, ama forumdan bir arkadaşımıza soyma gibi bir işlem yapmıştı doktoru (sebebini de bilmiyorum erkenden uyardı rahmi), o tetikledi doğumu.
Anladımm farklı bir işlem yapılmış.
Anladım teşekkür ederimm

Ay inşallah dökülür Kol, bacak acımıyor da dediğiniz gibi genital biraz acıtıyor. Ben yıllar önce İstanbul'da yaptırmıştım. Acıya acıya alexandrite yaptırdım. Ama geçen sene yine çıkmaya başladı. Öyle olunca Ankara'da tekrar başlayayım dedim. Gittiğim klinikte harika bir cihaza denk geldim. Çok kuvvetli soğuk hava üflüyordu, etkisine inanamadım. Yine acıyordu ama çok kısa sürüyordu seans. Üflerken kaşla göz arasında bitiriyorlardı. Derken gebe kaldım, lazer yalan oldu

Bugün de bitti sayılır.
Bir gün daha yaklaştık bebelere
Benim şafak 20
16 Haziran da mı olacak sizin doğum
Banada sezeryana 16 Haziran sabah 7 ye verildi ama oğluşun hiç o günü bekleyeceğini düşünmüyorum

elle vajinal muayene olduysanız daha önce bir farkı yok diyebilirim.
Transvajinal ultrason yapıldı, sürüntü testi verdiğim oldu ve makas gibi bir şeyle bakılıyor adını unuttum şimdi, onunla da bakıldı ama elle olmadı hiç hayır :/ Bir arkadaşım baya kurcalıyor demişti doğumu başlatmaz herhalde değil mi?

Buz lazer mi? Onu cok ovuyorlar. Benim de araya pandemi ve hamilelik girdi, giris o giris :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…