2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Teşekkür ederim bende chicconun setini almıştım içerisinde makasta var. O zaman hiç ek olarak törpü almayayım
Bana gore oyle. Siz de denersiniz. Ilk dogdugunda eldiven takıyorlar ama eve gelir gelmez cikarmistik, dunyayi elleriyle kesfettikleri icin. Hemen kesmistik tirnaklarini yoksa yuzunu cizmisti hep

Tum dogum yapan arkadaslarimiza kilayliklar diliyorum. Saglikla gelsin bebisler. benim 2 haftam var, umarim o zamana kadar ailecek iyilesiriz. Virusler bizi bitirdi son 2 aydie

Merhaba hanımlar ben Mayıs annelerinden geliyorum bizim oğluşun içerde keyfi iyi gibi gelmeye niyeti yok bugün 39+2 randevuma gittim açıklık 1cm kendiliğinden başlamazsa bayrama denk gelmemesi için 2 haziranda fitille doğumu başlatmayı planladık doktorumla ben de sizden biri olacağım gibi görünüyor

Benim de ilk doğumum 41. Haftada fitille başlamıştı. Ben de Mayıs annesi olucam. Yer değiştirdik desene.

Oy cok az kalmisss nasil hissediyorsun hazır mısın :)
Yani ruhen kendimi hazır hissetmeye çalışıyorum canım. Ama tabi heyecan korku oluyor. Fakat güzel düşünceler içine girip büyütmemekte çalışıyorum kafamda canım. Çok düşünmek iyi olmuyor akışa bırakmaya çalışıyorum.

:)) hepsini annemle kız kardeslerim halletti
Çocuğu zor taşıyorum ben

Kesinlikle akışa bırakmak en güzeli.. zaman gecmiyor resmen :)
Biz bu sabah bir korku yaşadık 24 saatlik idrar sonucum referansin ustunde geldi
Doktor bir gun önce sonuca gore dogumu erken alabilirim demisti
Dedim ayy doguruyorum kesin doktora da ulasamadik 1 saat :) ne yapacagimizi sasirdik ama sonra doktor kontrol altina alabilir. Tansiyon takibiyle 2 sini bekleyelim dedi.
Simdi beklemedeyiz :)
Hemen ağda mağda ne varsa hallettim bugün
Gelse de farketmez daha

Bnmde bacakalrımda çok az çıkıyor ama kol koştuk altımıda epilasyon aletiyle çok kolay hallediyoruö sadece özel bölge kaş bıyuk halledeyim o zmn bayram öncesi inşallah çabuk çıkmaz
Ben hiç kuaförde ağda yaptırmadım özel bölgeme ama elim yetmiyor artık . Ağdadan gözüm korkuyor biraz jiletle vs almazlar mı acaba

Aynen canım gelmek istiyor ise de buyursun gelsin. ben de yarın hazırlık yapıcam. Çantalar hazır zaten. Valla hayırlısı olsun canım ya. Öyle böyle geldik yolun sonuna.

Aynen canım gelmek istiyor ise de buyursun gelsin. ben de yarın hazırlık yapıcam. Çantalar hazır zaten. Valla hayırlısı olsun canım ya. Öyle böyle geldik yolun sonuna.

Amin canim valla iyi direndik
Sonu da mutlu, sağlıklı, hayırlı olur insallah
Çok yorma kendini son son tadını çıkar.. heyecanla güzel haberlerini bekliyorum
Dualarım seninle

Amin canim valla iyi direndik
Sonu da mutlu, sağlıklı, hayırlı olur insallah
Çok yorma kendini son son tadını çıkar.. heyecanla güzel haberlerini bekliyorum
Dualarım seninle
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim. Herşey güzel olacak diye diye geldik bugünlere şükür. Allah razı olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…