- 29 Haziran 2022
- 3.762
- 2.131
- 83
- 32
Sağlıkl kucağınıza alınKızlar saat 5 gibi suyum geldi. Açılma sadece 1 cm ama su gelince yatış verdiler. Dua edin bana olur mu
Bana gore oyle. Siz de denersiniz. Ilk dogdugunda eldiven takıyorlar ama eve gelir gelmez cikarmistik, dunyayi elleriyle kesfettikleri icin. Hemen kesmistik tirnaklarini yoksa yuzunu cizmisti hepTeşekkür ederim bende chicconun setini almıştım içerisinde makasta var. O zaman hiç ek olarak törpü almayayım
Biz öyle yapıcaz canım. Ben yapamıyorum da annem öyle yapacak. Yani yarın hazırlıcaz. Bir gün önce oluyor.Kızlar siz bebişlerin yatağına çarşaftır vs dir serdiniz mi ? Doğuma 1 gün kala mı her şeyini hazır edelim kirlenmemesi için
Benim de ilk doğumum 41. Haftada fitille başlamıştı. Ben de Mayıs annesi olucam. Yer değiştirdik desene.Merhaba hanımlar ben Mayıs annelerinden geliyorum bizim oğluşun içerde keyfi iyi gibi gelmeye niyeti yok bugün 39+2 randevuma gittim açıklık 1cm kendiliğinden başlamazsa bayrama denk gelmemesi için 2 haziranda fitille doğumu başlatmayı planladık doktorumla ben de sizden biri olacağım gibi görünüyor
Oy cok az kalmisssEvet canım 29 Mayıs perşembe. Saat: 11 de Hayırlısı olsun bakalım. Previadan dolayı doktorum çok beklemek istemiyor, 37+4 olucak canım kısmet ise.
Bir ya da iki gün önce yapılabilir. 1 hafta önce de olur.Offf ben de aynı dertten müzdaribim. Ne zaman yapmalı bilmiyorum. Kendim de zor temizliyorum zaten
Yani ruhen kendimi hazır hissetmeye çalışıyorum canım. Ama tabi heyecan korku oluyor. Fakat güzel düşünceler içine girip büyütmemekte çalışıyorum kafamda canım. Çok düşünmek iyi olmuyor akışa bırakmaya çalışıyorum.Oy cok az kalmisssnasil hissediyorsun hazır mısın :)
:)) hepsini annemle kız kardeslerim hallettiAy kızlar şu incik cincikleri nasıl ütülediniz
Sinirlerim bozuldu bişey almadım diye söyleniyordum bugün ütüleyince gördüm dünya kaç bucakmis bitmek bilmedi minicik minicik kıyafetler bide Diyarbakır sıcağının bastıracağı tuttu sabah 9 dan şimdiye kadar anca ütüleyip hastane çantasını hazırladım bekleyenler kervanına bende katılabildim cok şükür
Şimdi biraz dinlenip beşiği kuracam tüm sökülen yerleri söküp bebek arabasıyla birlikte yıkadım düzenleme beni bekler
Bu arada benimde anne yanı park beşik içine orta sertlikte sünger aldı annem içinde yatak çıkmamıştı sadece annemin aldığını koyacam kalınlığı 10 cm falan yeterli diye düşünüyorum
Aaaa daha yeni konuşmuştuk. Hayırlı kolay doğumlar olsun inşallah.Kızlar saat 5 gibi suyum geldi. Açılma sadece 1 cm ama su gelince yatış verdiler. Dua edin bana olur mu
Yani ruhen kendimi hazır hissetmeye çalışıyorum canım. Ama tabi heyecan korku oluyor. Fakat güzel düşünceler içine girip büyütmemekte çalışıyorum kafamda canım. Çok düşünmek iyi olmuyor akışa bırakmaya çalışıyorum.
Ben hiç kuaförde ağda yaptırmadım özel bölgeme ama elim yetmiyor artık . Ağdadan gözüm korkuyor biraz jiletle vs almazlar mı acabaBnmde bacakalrımda çok az çıkıyor ama kol koştuk altımıda epilasyon aletiyle çok kolay hallediyoruö sadece özel bölge kaş bıyuk halledeyim o zmn bayram öncesi inşallah çabuk çıkmaz
Allah kolaylaştırsın canım bir avazda gelsin inşallah . Çok heyecanlıKızlar saat 5 gibi suyum geldi. Açılma sadece 1 cm ama su gelince yatış verdiler. Dua edin bana olur mu
Aynen canım gelmek istiyor ise de buyursun gelsin.Kesinlikle akışa bırakmak en güzeli.. zaman gecmiyor resmen :)
Biz bu sabah bir korku yaşadık 24 saatlik idrar sonucum referansin ustunde geldi
Doktor bir gun önce sonuca gore dogumu erken alabilirim demisti
Dedim ayy doguruyorum kesin doktora da ulasamadik 1 saat :) ne yapacagimizi sasirdik ama sonra doktor kontrol altina alabilir. Tansiyon takibiyle 2 sini bekleyelim dedi.
Simdi beklemedeyiz :)
Hemen ağda mağda ne varsa hallettim bugün
Gelse de farketmez daha
Aynen canım gelmek istiyor ise de buyursun gelsin.ben de yarın hazırlık yapıcam. Çantalar hazır zaten. Valla hayırlısı olsun canım ya. Öyle böyle geldik yolun sonuna.
Evet 16.0616 Haziran da mı olacak sizin doğum
Banada sezeryana 16 Haziran sabah 7 ye verildi ama oğluşun hiç o günü bekleyeceğini düşünmüyorum
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim. Herşey güzel olacak diye diye geldik bugünlere şükür.Amin canim valla iyi direndik
Sonu da mutlu, sağlıklı, hayırlı olur insallah
Çok yorma kendini son son tadını çıkar.. heyecanla güzel haberlerini bekliyorum
Dualarım seninle
Yok canım bekler dahaYarın kontrolüm var tam 37 bitiyor. Sanki doğum yapacakmışım gibi geliyor. Çünkü ilki 39+3 de doğmuştu, ikinci 38+1 de doğdu, üçüncü de 37+0 da olur gibi geliyor istatistiksel olarakbenim mantık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?