- 14 Ağustos 2011
- 28.803
- 4.542
- 448
Haklisin canim. Ağrı cok olunca insan rahatlamak ister artık. Aslında ben de 5 aydır çıkamadım sokağa. Artık yürürken de ağrılarım oluyor. Zaten bir tek tuv alete yürüyorum. Aman bisey olmasın diye banyo bile yaparken hep tedirginlik oluyor. O korku kalkacak simdi.Belim bacağım sakat olmasa belki ben de öyle düşünebilirdimama artık zorlanmadan oturup kalkabilmek desteksiz uzanabilmek falan istiyorum iyileşince hamileliği bir tekrar değerlendirebilirim tabii belli de olmaz
Zamanı geliş şeklini hep bebek seçiyor yaDogum sirasinda bebegin kemikleri de esneyebildigi icin cati muayenesi yapmayan doktorlar olabiliyor. Benimki yapmisti ilk dogumda. Hatta sezaryene donunce tuh normale de uygundun demisti.
2 saatte bir emzirmek icin uyandırma servisi seansları oluyor mu? Allah yardımcımız olsun canım.Uykusuz geceler canım alışmaya çalışıyorum
Aynen bende tozlanmasın kirlenmesin diye son dklara bırakıyorum. Olmadı hazır eder üzerini büyük bi çarşafla örterimKızlar siz bebişlerin yatağına çarşaftır vs dir serdiniz mi ? Doğuma 1 gün kala mı her şeyini hazır edelim kirlenmemesi için
Ayyy Allah razı olsun canım. Ben de inan burda dogum yapan her anneye dua ediyorum. Allah bu yolda herkesin yüzünü güldürsün insallah. Perşembe 11 den sonra dualarınıza talibim. Bu zorlu yolculuğum guzel bitsin inşallah. 1
O da mantıklı. Bende bir gün kala hazırlarım dedim ama 2-3 günde hastane derken yine kirlenir mi acabaAynen bende tozlanmasın kirlenmesin diye son dklara bırakıyorum. Olmadı hazır eder üzerini büyük bi çarşafla örterim
Yine her kafadan bir sesin çıktığı bir konuBenimki de perşembe bakıcak , bende internette bir doktorun videosunu gördüm diyor işte yapılması gereken bir muayene değil senin fiziksel bir rahatsızlığın yoksa işte ya da çok zayıf çok kısa değilsen genelde herkesin aynıdır felan. Ama mesela devlette normal doğum tercih olduğu halde normal mi olur sezeryan mı olur diye bunu yapıyorlarsa demekki gerekte var yani. Ben akışına bırakacağım
Evet öyle ama özler miyiz acaba bu günleri diyorumSon zamanlarda insanın sabrı daha çok azalıyor ama dayanmaktan başka çare yok
UmarımmYine her kafadan bir sesin çıktığı bir konuŞeker yüklemesinde de son dk böyle kafam karışmıştı, gerekli değil tarzı videolar görmüştüm. Yaptırdım, bi aksilik olmadı gibi çok şükür şimdi yine doktorumuza güvenmek en iyisi olacak sanırım Umarım sizin için de iyi geçer, muayeneden sonra tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim sanırım henüz çatı muayenesi olan olmadı grupta
Miktarı önemli diye biliyorum normal bir porsiyonda yemede sıkıntı yok diye okumuştumArkadaşlar hızlı bir soruyla geldim. Ananas yememizde sakınca var mı? Doğuma hazırlık yiyecekleri arasında geçiyordu gibi bir şey kalmış aklımda. Doğuma yaklaştırmasın da canım çekti dye yiyeyim istiyorum. Ne diyorsunuz yenir mi?
Benim doktorum attığı listede 36 hafta itibariyle günde 1-2 dilim ananas yazmıştı, hele 37yi geçtiyseniz ve normal doğum düşünüyorsanız iyi bile olur benceArkadaşlar hızlı bir soruyla geldim. Ananas yememizde sakınca var mı? Doğuma hazırlık yiyecekleri arasında geçiyordu gibi bir şey kalmış aklımda. Doğuma yaklaştırmasın da canım çekti dye yiyeyim istiyorum. Ne diyorsunuz yenir mi?
Dediğiniz gibi, miktar önemli galiba.Miktarı önemli diye biliyorum normal bir porsiyonda yemede sıkıntı yok diye okumuştum
Sizin doktorunuz da 1-2 dilim diyerek miktar belirlemiş. O zaman ben niyet ettim Allah rızası için bir miktar yemeyeBenim doktorum attığı listede 36 hafta itibariyle günde 1-2 dilim ananas yazmıştı, hele 37yi geçtiyseniz ve normal doğum düşünüyorsanız iyi bile olur bence
Bence bi kaç dilim yemenizde bir sorun olmaz . Ama internette öyle okumuştum bende doğumu hızlndırıyormuş. İlk aylarda ise düşüğe sebep olabiliyormuş. Ben bu bilgiyi bilmeden önce 4 aylıkken oturup 1 tam ananası tek başıma yemiştim. Sonra karşıma gebelikte ananasın zararları diye bir story çıkmıştı. Bir kaç gün boyunca bunalıma girmiştim bir şey olur mu diyeArkadaşlar hızlı bir soruyla geldim. Ananas yememizde sakınca var mı? Doğuma hazırlık yiyecekleri arasında geçiyordu gibi bir şey kalmış aklımda. Doğuma yaklaştırmasın da canım çekti dye yiyeyim istiyorum. Ne diyorsunuz yenir mi?
Önemli olan yaysız ve pamuk olması zaten canım, inceliğine bakma. Babynestler de içi elyaf dolu, elyaf zaten hiç sağlıklı bi şey değil. Belki reflü yatağı alabilirsin. Ya da beşiğin ölçülerine göre daha uzun ömürlü bir yatak bakabilirsin. Anladığım kadarıyla uzun süreli kullanmayı planladığın bi beşikKızlar bir şey soracağım. Gündemimiz doğum biliyorum ama ben hazırlıkları hep son dk yaptığım için bu zamana kaldı. Ben bebişe elele park yatak almıştım. İçinden çkan hediye verdikleri yatak sizce yeterli mi? Bilenler yorumlasa. Bana biraz ince gibi geldi. Omurga sağlığı için illa ortopedik markalı bir yatak mı olmalı sizce yoksa içerisindeki sünger yeter mi veya babynest alıp koyanlar da oluyor. Bende kalın bir alt açma minderi var mesela ama içi elyaf dolgulu sağlıklı mıdır bilemiyorum.
Bu konuda araştırma yapanınız oldu mu hazır bilgiye konayım
Evet 2 saatte bir uyandırıp emziriyorum bazen uyanmak istemiyor zar zor hallediyorum2 saatte bir emzirmek icin uyandırma servisi seansları oluyor mu? Allah yardımcımız olsun canım.
en önemlisi o gerçekten. sağlıkla kavuşalım da doğum şekli hiç önemli değil.Zamanı geliş şeklini hep bebek seçiyor yaHayırlısı bakalım nasıl olur bizim
bence abartmadan yenirse bir şey olmaz :)Arkadaşlar hızlı bir soruyla geldim. Ananas yememizde sakınca var mı? Doğuma hazırlık yiyecekleri arasında geçiyordu gibi bir şey kalmış aklımda. Doğuma yaklaştırmasın da canım çekti dye yiyeyim istiyorum. Ne diyorsunuz yenir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?