2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Belim bacağım sakat olmasa belki ben de öyle düşünebilirdim ama artık zorlanmadan oturup kalkabilmek desteksiz uzanabilmek falan istiyorum iyileşince hamileliği bir tekrar değerlendirebilirim tabii belli de olmaz
Haklisin canim. Ağrı cok olunca insan rahatlamak ister artık. Aslında ben de 5 aydır çıkamadım sokağa. Artık yürürken de ağrılarım oluyor. Zaten bir tek tuv alete yürüyorum. Aman bisey olmasın diye banyo bile yaparken hep tedirginlik oluyor. O korku kalkacak simdi. sen de değerlendirirsin tekrar canim.

Dogum sirasinda bebegin kemikleri de esneyebildigi icin cati muayenesi yapmayan doktorlar olabiliyor. Benimki yapmisti ilk dogumda. Hatta sezaryene donunce tuh normale de uygundun demisti.
Zamanı geliş şeklini hep bebek seçiyor ya Hayırlısı bakalım nasıl olur bizim

Kızlar siz bebişlerin yatağına çarşaftır vs dir serdiniz mi ? Doğuma 1 gün kala mı her şeyini hazır edelim kirlenmemesi için

Kızlar siz bebişlerin yatağına çarşaftır vs dir serdiniz mi ? Doğuma 1 gün kala mı her şeyini hazır edelim kirlenmemesi için
Aynen bende tozlanmasın kirlenmesin diye son dklara bırakıyorum. Olmadı hazır eder üzerini büyük bi çarşafla örterim

Aynen bende tozlanmasın kirlenmesin diye son dklara bırakıyorum. Olmadı hazır eder üzerini büyük bi çarşafla örterim
O da mantıklı. Bende bir gün kala hazırlarım dedim ama 2-3 günde hastane derken yine kirlenir mi acaba gerçi bebeği öyle direkt yatağa bırakmayız en kötü müslin örtü vs de sereriz altına. Bir sürü müslin örtü aldım , bebeği pusete anakucağına koltuğu yatağa nereye bırakırsam örtü çıkarıp sererim diye düşündüm . Çünkü havalar çok sıcak kapı pemcere açık anında tozlanıyor her şey

Yine her kafadan bir sesin çıktığı bir konu Şeker yüklemesinde de son dk böyle kafam karışmıştı, gerekli değil tarzı videolar görmüştüm. Yaptırdım, bi aksilik olmadı gibi çok şükür şimdi yine doktorumuza güvenmek en iyisi olacak sanırım Umarım sizin için de iyi geçer, muayeneden sonra tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim sanırım henüz çatı muayenesi olan olmadı grupta

Arkadaşlar hızlı bir soruyla geldim. Ananas yememizde sakınca var mı? Doğuma hazırlık yiyecekleri arasında geçiyordu gibi bir şey kalmış aklımda. Doğuma yaklaştırmasın da canım çekti dye yiyeyim istiyorum. Ne diyorsunuz yenir mi?

Umarımm paylaşırım tabikii

Miktarı önemli diye biliyorum normal bir porsiyonda yemede sıkıntı yok diye okumuştum

Benim doktorum attığı listede 36 hafta itibariyle günde 1-2 dilim ananas yazmıştı, hele 37yi geçtiyseniz ve normal doğum düşünüyorsanız iyi bile olur bence

Miktarı önemli diye biliyorum normal bir porsiyonda yemede sıkıntı yok diye okumuştum
Dediğiniz gibi, miktar önemli galiba.
Benim doktorum attığı listede 36 hafta itibariyle günde 1-2 dilim ananas yazmıştı, hele 37yi geçtiyseniz ve normal doğum düşünüyorsanız iyi bile olur bence
Sizin doktorunuz da 1-2 dilim diyerek miktar belirlemiş. O zaman ben niyet ettim Allah rızası için bir miktar yemeye

Bence bi kaç dilim yemenizde bir sorun olmaz . Ama internette öyle okumuştum bende doğumu hızlndırıyormuş. İlk aylarda ise düşüğe sebep olabiliyormuş. Ben bu bilgiyi bilmeden önce 4 aylıkken oturup 1 tam ananası tek başıma yemiştim. Sonra karşıma gebelikte ananasın zararları diye bir story çıkmıştı. Bir kaç gün boyunca bunalıma girmiştim bir şey olur mu diye

Önemli olan yaysız ve pamuk olması zaten canım, inceliğine bakma. Babynestler de içi elyaf dolu, elyaf zaten hiç sağlıklı bi şey değil. Belki reflü yatağı alabilirsin. Ya da beşiğin ölçülerine göre daha uzun ömürlü bir yatak bakabilirsin. Anladığım kadarıyla uzun süreli kullanmayı planladığın bi beşik

bence abartmadan yenirse bir şey olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…