Bendim o bırakan. Doktorum yorum yapmamıştı ama cidden ağrılarım çok fena ya. Canım çıkacak gibi. Bebek de aşağı indi biraz, bel ağrısı kalça ağrısı konforum sıfır. Başlayayım bari geri bende sizinki de doktor sonuçtaMuayeneden geldim eve. Bebek 3 kg olmuş tam, doktor ayaklanabilirsin artık dedi. Yaşasın özgürlüüüükNst temiz çıktı. Tansiyonum da iyi. Bebeğin suyu da iyi. Doğumla ilgili bir belirti yok şu an. Sadece biraz açıklık var yine o kadar. Burada magnezyumu bırakma konusu konuşulmuştu. Onu sordum, hayır bırakma, bebek aşağı inmeye başlarken ağrı yapar magnezyum içersen onları hissetmezsin, iyi olur senin için dedi. Salı günü çağırdı randevuya.
Bir bir masadan eksiliyor dostlarBen de bu sabah regl olmuşum gibi uyandım öyle bi halsizlik karnımda hassasiyet mide bulantısı hissi ara ara üşüme soğuk terleme hiç özlememişimturuncu sürüntü şeklinde bir iki damla bir şey gelmiş akıntı denecek miktarda değil hadi hayırlısı
O kadar video izledim ki ne gerekli ne değil çorba oldu kafamBenim bir tane hastane çıkışında aşırı ince vardı onu koydum ne olur ne olmaz diye de ayrı olarak çıt çıtlı da koydum çünkü şimdiye kadar izlediğim her videoda koyuldu zıbın. Ne kadar sıcak olsada dışa uyum sağlayamıyorlar ya hemen sıcacık olmaları lazım ben 7 tane almıştım ama bazı kıyafetlerinin de kendi zıbını var.
Normal zıbınlar var bende de bu farklıymış içlik diye geçince gerek olmaz gibi gelmiştiBen de hemşireye verileceklere koydum yedek de aldım. Yazın çoğunlukla zıbınla durur diye düşündüm 10 tane aldım kaka taşması terleme durumunda sık sık değiştiririz
Sen bundan bahsediyorsan benim bi tane var hastane çıkışının başka almadım yaO kadar video izledim ki ne gerekli ne değil çorba oldu kafameksikler hiç bitmeyecek gibi
Bende sipariş edeyim en iyisi
Normal zıbınlar var bende de bu farklıymış içlik diye geçince gerek olmaz gibi gelmiştibende alayım 5-6 tane
Baktılar hemde defalarca. Hiçbir sıkıntı yok. Protein kaçağı da yok.Idrariniza hic baktilar mı?
Ay oyle hiç yapamam ya kuaföre gideyim onlar haşetsin bayram öncesi giderimEdos63 klozete oturup, eldivenle almak da pratik geldi bana. Ama bende lazerliyim çok az old için zorlanmadım. Yoğunsa ağda daha mantıklı.
Hayırlısı olsun inşallah. Tam kaç günlükken alınmış olacak ?Selam kızlar ben de dr dan çıktım şimdi
2 haziran pazartesi saat 11 de olcak doğumum hayırlısıyla arka arkaya doğurcaz inşallah
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyütün inşallahKızlar ben 10:03te doğurdum saat 9a kadar sadece açılmayı hızlandırsın diye sadece 1 kez görünümü vazeline benzeyen bir krem uyguladılar. 9dan sonra da suni sancı verdiler ama benim doğumum çoktan başlamıştı sancı sıklığı artsın diye verdiler sanırımşu an için bebiş de iyi ben de çok şükür hepinize kolay doğumlar dilerim
Önü yelek gibi değişik bir şey o di mi? hiç gerek yok bana göre. geçen sefer biz almıştık, hemşire o zaman da gerek yok demişti.Kızlar iç zıbın aldınız mı? Hemşireye verileceklere arkadaşım koymayı unutmuş hemşirede göbek bağı zarar görmesin diye keşke koysaydın demiş. Ben hava sıcak diye almamıştım. Fotolarda çok incecik bir şey gibi görünüyor. Sonrasında da göbek düşüne kadar kullanılır galiba alanlar kaç tane aldınız?
hayırlı uğurlu olsun, gözünüz aydın :)Kızlar ben 10:03te doğurdum saat 9a kadar sadece açılmayı hızlandırsın diye sadece 1 kez görünümü vazeline benzeyen bir krem uyguladılar. 9dan sonra da suni sancı verdiler ama benim doğumum çoktan başlamıştı sancı sıklığı artsın diye verdiler sanırımşu an için bebiş de iyi ben de çok şükür hepinize kolay doğumlar dilerim
bizim de son 2 ayda sayamadığım kaçıncı hastalık. eşim ve ben 3 kez hastalandık. oğlum iyileşip iyileşip hastalanıyor. doğuma sağlıklı girmek istiyorum. burnum öyle bir tıkalıydı ki gerçekten nefes alamıyordum. bugün 10. gün doktorun verdiği damlayla (3gün kullandım) yeni açılıyor. neyse çocuklar allahtan çabuk hastalanıp, çabuk toparlıyor. doğumunuza ne kadar var? o zamana toparlarlar bence.Kızlar ya benim kız hasta oluyor gece burnu tıkandı, sabah boğazım ağrıyor diyerek uyandı. Eşim aradı işten, o da hasta oluyor gibiyim sen nasılsın diye? Benim hergün baş ağrım old için anlamadım bi şey henüz ama eğer doğum yaparsam evde hastalarla nasıl olacak yaçok canım sıkıldı. Yenidoğan bi taraftan birde annem gelecek doğuma, kronik hast var bağışıklığı çok düşük en ufak bir şeyde kapıyor. Kızı uzak tutsam zaten kıskançlığı var. Doğuma da eşim girsin istiyordum yanıma. Herşey de vardır bir hayır da inş tam gelmeden gider hayır yani bütün kışı rahat geçirdik şu son bir ayda ikinci hastalık oluyor.
Bilmiyorum ki sanki her an doğuracakmışım gibi hissediyorum benbizim de son 2 ayda sayamadığım kaçıncı hastalık. eşim ve ben 3 kez hastalandık. oğlum iyileşip iyileşip hastalanıyor. doğuma sağlıklı girmek istiyorum. burnum öyle bir tıkalıydı ki gerçekten nefes alamıyordum. bugün 10. gün doktorun verdiği damlayla (3gün kullandım) yeni açılıyor. neyse çocuklar allahtan çabuk hastalanıp, çabuk toparlıyor. doğumunuza ne kadar var? o zamana toparlarlar bence.
ben böyle durumlarda 10 damla umca veriyorum 4 yaşında oğlum. 3 yaşa da veriliyor. serum fizyolojik, nebulizator ile sf veriyorum yine. bir bakın bakalım inşallah basit bir enfeksiyondur.Bilmiyorum ki sanki her an doğuracakmışım gibi hissediyorum ben37 deyim ve karnım aşağı indi. İnş hemen gider ya vitamin falan içircem çabuk toparlarlar belki.
Gözün aydın. Maşaallah. Allah hayırla büyütmeni nasip etsinKızlar ben 10:03te doğurdum saat 9a kadar sadece açılmayı hızlandırsın diye sadece 1 kez görünümü vazeline benzeyen bir krem uyguladılar. 9dan sonra da suni sancı verdiler ama benim doğumum çoktan başlamıştı sancı sıklığı artsın diye verdiler sanırımşu an için bebiş de iyi ben de çok şükür hepinize kolay doğumlar dilerim
Evet bu çok ince birşey zaten alt kısmı olmadığı için daha kolay üst değişir gibi geldi aslındaSen bundan bahsediyorsan benim bi tane var hastane çıkışının başka almadım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?