2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Bendim o bırakan. Doktorum yorum yapmamıştı ama cidden ağrılarım çok fena ya. Canım çıkacak gibi. Bebek de aşağı indi biraz, bel ağrısı kalça ağrısı konforum sıfır. Başlayayım bari geri bende sizinki de doktor sonuçta

Bir bir masadan eksiliyor dostlar şaka bi yana hadi hayırlısı diyelim

O kadar video izledim ki ne gerekli ne değil çorba oldu kafam eksikler hiç bitmeyecek gibi
Bende sipariş edeyim en iyisi
Ben de hemşireye verileceklere koydum yedek de aldım. Yazın çoğunlukla zıbınla durur diye düşündüm 10 tane aldım kaka taşması terleme durumunda sık sık değiştiririz
Normal zıbınlar var bende de bu farklıymış içlik diye geçince gerek olmaz gibi gelmişti bende alayım 5-6 tane

Edos63 klozete oturup, eldivenle almak da pratik geldi bana. Ama bende lazerliyim çok az old için zorlanmadım. Yoğunsa ağda daha mantıklı.

Sen bundan bahsediyorsan benim bi tane var hastane çıkışının başka almadım ya

Eklentiler

• IMG_4707.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar ya benim kız hasta oluyor gece burnu tıkandı, sabah boğazım ağrıyor diyerek uyandı. Eşim aradı işten, o da hasta oluyor gibiyim sen nasılsın diye? Benim hergün baş ağrım old için anlamadım bi şey henüz ama eğer doğum yaparsam evde hastalarla nasıl olacak ya çok canım sıkıldı. Yenidoğan bi taraftan birde annem gelecek doğuma, kronik hast var bağışıklığı çok düşük en ufak bir şeyde kapıyor. Kızı uzak tutsam zaten kıskançlığı var. Doğuma da eşim girsin istiyordum yanıma. Herşey de vardır bir hayır da inş tam gelmeden gider hayır yani bütün kışı rahat geçirdik şu son bir ayda ikinci hastalık oluyor.

Kızlar ben 10:03te doğurdum saat 9a kadar sadece açılmayı hızlandırsın diye sadece 1 kez görünümü vazeline benzeyen bir krem uyguladılar. 9dan sonra da suni sancı verdiler ama benim doğumum çoktan başlamıştı sancı sıklığı artsın diye verdiler sanırım şu an için bebiş de iyi ben de çok şükür hepinize kolay doğumlar dilerim

Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyütün inşallah ne güzel böyle pozitif şeyler dinlemek

Önü yelek gibi değişik bir şey o di mi? hiç gerek yok bana göre. geçen sefer biz almıştık, hemşire o zaman da gerek yok demişti.

hayırlı uğurlu olsun, gözünüz aydın :)

bizim de son 2 ayda sayamadığım kaçıncı hastalık. eşim ve ben 3 kez hastalandık. oğlum iyileşip iyileşip hastalanıyor. doğuma sağlıklı girmek istiyorum. burnum öyle bir tıkalıydı ki gerçekten nefes alamıyordum. bugün 10. gün doktorun verdiği damlayla (3gün kullandım) yeni açılıyor. neyse çocuklar allahtan çabuk hastalanıp, çabuk toparlıyor. doğumunuza ne kadar var? o zamana toparlarlar bence.

Bilmiyorum ki sanki her an doğuracakmışım gibi hissediyorum ben 37 deyim ve karnım aşağı indi. İnş hemen gider ya vitamin falan içircem çabuk toparlarlar belki.

Bilmiyorum ki sanki her an doğuracakmışım gibi hissediyorum ben 37 deyim ve karnım aşağı indi. İnş hemen gider ya vitamin falan içircem çabuk toparlarlar belki.
ben böyle durumlarda 10 damla umca veriyorum 4 yaşında oğlum. 3 yaşa da veriliyor. serum fizyolojik, nebulizator ile sf veriyorum yine. bir bakın bakalım inşallah basit bir enfeksiyondur.

Gözün aydın. Maşaallah. Allah hayırla büyütmeni nasip etsin tebrik ederim.

Kızlar karnınızın aşağıya indiğini nasıl anlıyorsunuz benim erkek bebek olduğu için hep aşağıya doğruydu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…