Evet zarf gibi kapanıyor ben hastane için alıcam nolur ne olmazÖnü yelek gibi değişik bir şey o di mi? hiç gerek yok bana göre. geçen sefer biz almıştık, hemşire o zaman da gerek yok demişti.
Evet canım bir görünsen iyi olur sanki. Hem için rahat eder.Kızlar 2 gündür özellikle sabaha karşı bel ve kasıklarımda regl olacakmisim gibi ağrım oluyo ne sağıma donebiliyorum ne soluma bebek taş gibi kaskatı oluyo hicbi şekilde rahat edemiyorum böyle geçip tekrar baslamiyo mesela şu an 45 dakikadir sürekli devam ediyo bel ve kasıklarımdaki ağrı şiddeti degisiyo arada bebek hareket ettiğinde de çok sert hareket ediyo ya da sertleşip kaliyo hiç rahatım yok acilden bı gorunsem mi bilemedim
Çok sevindim canım gözün Aydın. Ben de artık kısmet ise bebekle çıkıcam sokağa herhalde. Git bira hava Al hakettin canım maşallah.Muayeneden geldim eve. Bebek 3 kg olmuş tam, doktor ayaklanabilirsin artık dedi. Yaşasın özgürlüüüükNst temiz çıktı. Tansiyonum da iyi. Bebeğin suyu da iyi. Doğumla ilgili bir belirti yok şu an. Sadece biraz açıklık var yine o kadar. Burada magnezyumu bırakma konusu konuşulmuştu. Onu sordum, hayır bırakma, bebek aşağı inmeye başlarken ağrı yapar magnezyum içersen onları hissetmezsin, iyi olur senin için dedi. Salı günü çağırdı randevuya.
Yaaa haydi inşaallah sen de yarın kavuşuyorsun inşaallah özgürlüğüneÇok sevindim canım gözün Aydın. Ben de artık kısmet ise bebekle çıkıcam sokağa herhalde. Git bira hava Al hakettin canım maşallah.
38+3 olmuş olucak çok teşekkür ederimHayırlısı olsun inşallah. Tam kaç günlükken alınmış olacak ?
Evet içmek mantıklı geldi bana da, boşuna doğumun başlamasıyla ilgisi olmayan ağrıları hissetmeye gerek yokBendim o bırakan. Doktorum yorum yapmamıştı ama cidden ağrılarım çok fena ya. Canım çıkacak gibi. Bebek de aşağı indi biraz, bel ağrısı kalça ağrısı konforum sıfır. Başlayayım bari geri bende sizinki de doktor sonuçta
Bilmediğim için soruyorum kusuruma bakmayın38+3 olmuş olucak çok teşekkür ederim
Selam kızlar ben de dr dan çıktım şimdi
2 haziran pazartesi saat 11 de olcak doğumum hayırlısıyla arka arkaya doğurcaz inşallah
Amin canim insallah tesekkur ederim. Daha özgürlüğüme 20 gün sonra kavusurum herhalde.Yaaa haydi inşaallah sen de yarın kavuşuyorsun inşaallah özgürlüğünehayırla sağlıkla gelsin bebeğin
Merhaba evet oldum sorun yok dedi nişn değilmiş bebek aşağı dönmüş yola gidip gelincede baskıdan kanama olmuş olabilir dedi nst sancısız çıktı 12hazirana kadar bekleyeceğiz 36haftalık oldu bayramdan sonra doğacak diye bekliyoruz pilatesi yoğayı ilişkiyi hiçbir şeyide yasaklamadı gayet iyi gidiyorMerhaba, naptınız doktora muayene oldunuz mu?
Yok ne kusuruuu hepimiz sağlıkla alalım inşallah ilk kızım 39+0 daydı şimdi bayram diye beklemiyoruzBilmediğim için soruyorum kusuruma bakmayıntekrardan sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu
İyi Maşaallah güzel haberler almışsınızMerhaba evet oldum sorun yok dedi nişn değilmiş bebek aşağı dönmüş yola gidip gelincede baskıdan kanama olmuş olabilir dedi nst sancısız çıktı 12hazirana kadar bekleyeceğiz 36haftalık oldu bayramdan sonra doğacak diye bekliyoruz pilatesi yoğayı ilişkiyi hiçbir şeyide yasaklamadı gayet iyi gidiyor
Gassal izleyenler belli oluyorİki orta bir sade haydi bana müsadeDeliliğe vuruyorum şuan. Yarın için heyecanlıyım yoksa.
Hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı bizeKızlar ben 10:03te doğurdum saat 9a kadar sadece açılmayı hızlandırsın diye sadece 1 kez görünümü vazeline benzeyen bir krem uyguladılar. 9dan sonra da suni sancı verdiler ama benim doğumum çoktan başlamıştı sancı sıklığı artsın diye verdiler sanırımşu an için bebiş de iyi ben de çok şükür hepinize kolay doğumlar dilerim
Ben tansiyon problemi yaşıyorum. Hoca sanırım haftaya 4 Haziran da alacak bebeğimi. 38+1 de almış olacak erken mi ? Diye telaş ettimYok ne kusuruuu hepimiz sağlıkla alalım inşallah ilk kızım 39+0 daydı şimdi bayram diye beklemiyoruz
Elazer diye bir cihaz bu. Üç farklı dalga boyutunda atış yapabiliyormuş. Benim anladığım, bildiğimiz tüm lazer türlerini (Diode, Nd yağ ve Alexandrite) içinde barındırıyor. Ankara'da çok fazla yerde yok. Gittiğim klinikte vardı sadece. Çok memnun kalmıştım. Çene bölgesine mesela normalde iğneli yapılıyor, orada çeneye de bu aletle birkaç atış yaptılar ve hemen etki etti.Buz lazer mi? Onu cok ovuyorlar. Benim de araya pandemi ve hamilelik girdi, giris o giris :)
Ben izlemedim de instagramda gördüm canim. Ordan sarkl aklıma geldi. Arada gülmekten iyi olurGassal izleyenler belli oluyorbiz de başladık izlemeye 5 bölüm bitirdik güzel gidiyor ama önceki sezon gibi çok duygusal değil, sanki daha komedi ağırlıklı geldi bana ama böyle de sevdim. Bakalım ilerki bölümlerde ne oluyor…
Yok canım 37+4 te dogum yapicam ben de. Hayırlısı olsun inşallah.Ben tansiyon problemi yaşıyorum. Hoca sanırım haftaya 4 Haziran da alacak bebeğimi. 38+1 de almış olacak erken mi ? Diye telaş ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?