2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Evet canım bir görünsen iyi olur sanki. Hem için rahat eder.

Çok sevindim canım gözün Aydın. Ben de artık kısmet ise bebekle çıkıcam sokağa herhalde. Git bira hava Al hakettin canım maşallah.

Kızlar evde olunca her şey insana kirli dağınık geliyormuş . Yapmicam yapmicam kendimi yormicam diyorum ama durmadan hi şeyler yıkayıp düzenlemek istiyorum. Yaptıktan sonra da yoruluyorum pişman oluyorum bebeğe rahat vermedim diye bugün yine saçma sapan bir sürü iş yaptım uzanmalı eğilip kalkmalı. Şimdi oturdum pişman oldum niye yaptım ya bebeğe bir şey olursa diye

Evet içmek mantıklı geldi bana da, boşuna doğumun başlamasıyla ilgisi olmayan ağrıları hissetmeye gerek yok

Selam kızlar ben de dr dan çıktım şimdi
2 haziran pazartesi saat 11 de olcak doğumum hayırlısıyla arka arkaya doğurcaz inşallah
Yaaa haydi inşaallah sen de yarın kavuşuyorsun inşaallah özgürlüğüne hayırla sağlıkla gelsin bebeğin
Amin canim insallah tesekkur ederim. Daha özgürlüğüme 20 gün sonra kavusurum herhalde.

Merhaba, naptınız doktora muayene oldunuz mu?
Merhaba evet oldum sorun yok dedi nişn değilmiş bebek aşağı dönmüş yola gidip gelincede baskıdan kanama olmuş olabilir dedi nst sancısız çıktı 12hazirana kadar bekleyeceğiz 36haftalık oldu bayramdan sonra doğacak diye bekliyoruz pilatesi yoğayı ilişkiyi hiçbir şeyide yasaklamadı gayet iyi gidiyor

İyi Maşaallah güzel haberler almışsınız

İki orta bir sade haydi bana müsade Deliliğe vuruyorum şuan. Yarın için heyecanlıyım yoksa.
Gassal izleyenler belli oluyor biz de başladık izlemeye 5 bölüm bitirdik güzel gidiyor ama önceki sezon gibi çok duygusal değil, sanki daha komedi ağırlıklı geldi bana ama böyle de sevdim. Bakalım ilerki bölümlerde ne oluyor…

Merhaba kızlar,
Bizde bugün vedalaşıp işten ayrıldık,artık kızımla evdeyiz.
Bugün 37+0 haftalığız.
Pazartesi günü kontrol ve tahliller(sezaryen ameliyat öncesi) yapilacak.
Artık o duruma göre,bayram sonrası 11 12 13 sanırım birine gün verilecek.
Kendimi bir güçlü hissediyorum korkmuyorum,bir de korkup endişeye kapılıyorum git gelli bir sürece girdim

Hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı bize

Buz lazer mi? Onu cok ovuyorlar. Benim de araya pandemi ve hamilelik girdi, giris o giris :)
Elazer diye bir cihaz bu. Üç farklı dalga boyutunda atış yapabiliyormuş. Benim anladığım, bildiğimiz tüm lazer türlerini (Diode, Nd yağ ve Alexandrite) içinde barındırıyor. Ankara'da çok fazla yerde yok. Gittiğim klinikte vardı sadece. Çok memnun kalmıştım. Çene bölgesine mesela normalde iğneli yapılıyor, orada çeneye de bu aletle birkaç atış yaptılar ve hemen etki etti.

Ben izlemedim de instagramda gördüm canim. Ordan sarkl aklıma geldi. Arada gülmekten iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…