Hayır 36dan sonra her vakit normal, ben de 2. bebeğimi 38+1 de doğum yapmıştım, gayet sağlıklıydı. Eminim sizin de öyle olur inşaallah.Ben tansiyon problemi yaşıyorum. Hoca sanırım haftaya 4 Haziran da alacak bebeğimi. 38+1 de almış olacak erken mi ? Diye telaş ettim
Üzülme canim kilosumiyi bebisin. Benim de öyle,doğacak. Tabi ki keşke beslenseydi. Hayırlı haberler alirsin cumartesi insallah.Kızlar kontrolden çıktım ben plasenta yeterince beslemiyor artık gelişim geriliği başlamış istediğimiz oranda almamış kilo dedi doktor 2700 ölçüm yaptı cumartesi tekrar görmek istedi duruma göre cumartesi ya da çarşamba kesin doğumu yaptırırız dedi doğum şekli hala belli değil açılma için ilaç vericez bebek isterse normal yaptırırım dedi aşırı gerildim çok duygusallaştım
Amin teşekkür ederiz canim,. Senin de hayırlı uğurlu olsun inşallah. Bebeginle mutlu bir hayat diliyorum.Kızlar ben 10:03te doğurdum saat 9a kadar sadece açılmayı hızlandırsın diye sadece 1 kez görünümü vazeline benzeyen bir krem uyguladılar. 9dan sonra da suni sancı verdiler ama benim doğumum çoktan başlamıştı sancı sıklığı artsın diye verdiler sanırımşu an için bebiş de iyi ben de çok şükür hepinize kolay doğumlar dilerim
Çok teşekkür ederim desteğiniz içinHayır 36dan sonra her vakit normal, ben de 2. bebeğimi 38+1 de doğum yapmıştım, gayet sağlıklıydı. Eminim sizin de öyle olur inşaallah.
İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım başka bir şey istemiyorum.Yok canım 37+4 te dogum yapicam ben de. Hayırlısı olsun inşallah.
Aynen canım ben de. İnşallah hersey yolunda gitsin ve hersey cok güzel olsun.İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım başka bir şey istemiyorum.
Amin canım insallah. Merak etme hersey cok güzel olsun inşallah. Haklisin ama bebeğin saglikli cok sukur.Kızlar bende bugün kontrole gittim çok şükür nst bu defa diğerlerinden daha iyi çıktı ama yine kalp atışları yüksekti hafif taşikardi dedi doktor ve 20 günde 150 gram almış doktor haftasına göre iyi dedi ama benim çok kafama takıldı öncelerde çok güzel kilo alıyordu şimdi yavaşlamış 2550 gram olmuş bende hiç kilo almamışım 86 olarak kalmışım 1 ay önceki kilomdayim
Taşikardinin çözümü yok diyo internette ciddi bı rahatsızlıkmış doktora doğumdan sonra kalbiyle ilgili sıkıntı olacak mı dedim sanmıyorum dedi ama kesin bişey demedi bende hipotroidiyim zaten ve tetiklenme sebebi de hastalığımmış çok canım sıkıldı
18 günümüz kaldı sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah ilk aylar ve son haftalar gerçekten çok yorucu korkutucu hep bı sorun sıkıntı çıkıyor
Yok yok hiç etmeyin telaş dışarda da büyür allahın izniyleBen tansiyon problemi yaşıyorum. Hoca sanırım haftaya 4 Haziran da alacak bebeğimi. 38+1 de almış olacak erken mi ? Diye telaş ettim
Taşikardi Allah'ın izniyle doğumdan sonra devam etmez diye düşünüyorum. Canınızı sıkmayın. Kilo artışının durması da gayet doğal. Artık eskisi gibi yarım kilo şeklinde büyük artışlar beklememeliymişiz, ben de daha bugün okudumKızlar bende bugün kontrole gittim çok şükür nst bu defa diğerlerinden daha iyi çıktı ama yine kalp atışları yüksekti hafif taşikardi dedi doktor ve 20 günde 150 gram almış doktor haftasına göre iyi dedi ama benim çok kafama takıldı öncelerde çok güzel kilo alıyordu şimdi yavaşlamış 2550 gram olmuş bende hiç kilo almamışım 86 olarak kalmışım 1 ay önceki kilomdayim
Taşikardinin çözümü yok diyo internette ciddi bı rahatsızlıkmış doktora doğumdan sonra kalbiyle ilgili sıkıntı olacak mı dedim sanmıyorum dedi ama kesin bişey demedi bende hipotroidiyim zaten ve tetiklenme sebebi de hastalığımmış çok canım sıkıldı
18 günümüz kaldı sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah ilk aylar ve son haftalar gerçekten çok yorucu korkutucu hep bı sorun sıkıntı çıkıyor
Üzülmeyin, kilo artışı aslında çok fazla beklenmiyormuş son dönemde. Belki Cumartesi gittiğinizde biraz daha artış görür, fikri değişir. 2700 de zaten gayet iyi bir ağırlık. Burada 3000 ölçülüp 3600 doğan biri olmuştu diye hatırlıyorum. Cihazlar da yanıltabiliyor. Siz üzülmeyinKızlar kontrolden çıktım ben plasenta yeterince beslemiyor artık gelişim geriliği başlamış istediğimiz oranda almamış kilo dedi doktor 2700 ölçüm yaptı cumartesi tekrar görmek istedi duruma göre cumartesi ya da çarşamba kesin doğumu yaptırırız dedi doğum şekli hala belli değil açılma için ilaç vericez bebek isterse normal yaptırırım dedi aşırı gerildim çok duygusallaştım
Çok şükür sağlıkla kavuşmuşsunuz. 41i görmedin bak, geldi bayram şekerinKızlar ben 10:03te doğurdum saat 9a kadar sadece açılmayı hızlandırsın diye sadece 1 kez görünümü vazeline benzeyen bir krem uyguladılar. 9dan sonra da suni sancı verdiler ama benim doğumum çoktan başlamıştı sancı sıklığı artsın diye verdiler sanırımşu an için bebiş de iyi ben de çok şükür hepinize kolay doğumlar dilerim
Deme öyle deme, bi 2 hafta daha dursun, iyice büyüsün. Mümkün olduğunca yat senBilmiyorum ki sanki her an doğuracakmışım gibi hissediyorum ben37 deyim ve karnım aşağı indi. İnş hemen gider ya vitamin falan içircem çabuk toparlarlar belki.
Yapma yapma son zamanlarımız zaten. Şöyle düşün, bebek doğduktan sonra da yapılabilir bazı şeyler. Ayrıca bazı şeylerin de gerçekten bi sonu yok, çamaşır, bulaşık, dolap düzenleme vs. Bunlar sonsuz işKızlar evde olunca her şey insana kirli dağınık geliyormuş . Yapmicam yapmicam kendimi yormicam diyorum ama durmadan hi şeyler yıkayıp düzenlemek istiyorum. Yaptıktan sonra da yoruluyorum pişman oluyorum bebeğe rahat vermedim diyebugün yine saçma sapan bir sürü iş yaptım uzanmalı eğilip kalkmalı. Şimdi oturdum pişman oldum niye yaptım ya bebeğe bir şey olursa diye
Hemen üzülme. Bazen yanlış ölçüm de yapabiliyorlar. Cumartesiye kadar başka bi doktora da görünebilirsen görünseneKızlar kontrolden çıktım ben plasenta yeterince beslemiyor artık gelişim geriliği başlamış istediğimiz oranda almamış kilo dedi doktor 2700 ölçüm yaptı cumartesi tekrar görmek istedi duruma göre cumartesi ya da çarşamba kesin doğumu yaptırırız dedi doğum şekli hala belli değil açılma için ilaç vericez bebek isterse normal yaptırırım dedi aşırı gerildim çok duygusallaştım
Hayırlısıyla güzellikle kucağına alırsım inşallahYarın 11 de doğuma giricem kızlar., Bana da dualarınızda yer verirseniz çok sevinirim.oğlum agladi korkuyor benim için. Beni duygulandirdi.
Karışık duygular içindeyim. İnşallah size pozitif bir doğum hikayesi ile dönmeyi umuyorum.
Yarın 11 de doğuma giricem kızlar., Bana da dualarınızda yer verirseniz çok sevinirim.oğlum agladi korkuyor benim için. Beni duygulandirdi.
Karışık duygular içindeyim. İnşallah size pozitif bir doğum hikayesi ile dönmeyi umuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?