2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Ben tansiyon problemi yaşıyorum. Hoca sanırım haftaya 4 Haziran da alacak bebeğimi. 38+1 de almış olacak erken mi ? Diye telaş ettim
Hayır 36dan sonra her vakit normal, ben de 2. bebeğimi 38+1 de doğum yapmıştım, gayet sağlıklıydı. Eminim sizin de öyle olur inşaallah.

Kızlar kontrolden çıktım ben plasenta yeterince beslemiyor artık gelişim geriliği başlamış istediğimiz oranda almamış kilo dedi doktor 2700 ölçüm yaptı cumartesi tekrar görmek istedi duruma göre cumartesi ya da çarşamba kesin doğumu yaptırırız dedi doğum şekli hala belli değil açılma için ilaç vericez bebek isterse normal yaptırırım dedi aşırı gerildim çok duygusallaştım

Üzülme canim kilosumiyi bebisin. Benim de öyle,doğacak. Tabi ki keşke beslenseydi. Hayırlı haberler alirsin cumartesi insallah.

Amin teşekkür ederiz canim,. Senin de hayırlı uğurlu olsun inşallah. Bebeginle mutlu bir hayat diliyorum.

Kızlar bende bugün kontrole gittim çok şükür nst bu defa diğerlerinden daha iyi çıktı ama yine kalp atışları yüksekti hafif taşikardi dedi doktor ve 20 günde 150 gram almış doktor haftasına göre iyi dedi ama benim çok kafama takıldı öncelerde çok güzel kilo alıyordu şimdi yavaşlamış 2550 gram olmuş bende hiç kilo almamışım 86 olarak kalmışım 1 ay önceki kilomdayim
Taşikardinin çözümü yok diyo internette ciddi bı rahatsızlıkmış doktora doğumdan sonra kalbiyle ilgili sıkıntı olacak mı dedim sanmıyorum dedi ama kesin bişey demedi bende hipotroidiyim zaten ve tetiklenme sebebi de hastalığımmış çok canım sıkıldı
18 günümüz kaldı sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah ilk aylar ve son haftalar gerçekten çok yorucu korkutucu hep bı sorun sıkıntı çıkıyor

Amin canım insallah. Merak etme hersey cok güzel olsun inşallah. Haklisin ama bebeğin saglikli cok sukur.

Taşikardi Allah'ın izniyle doğumdan sonra devam etmez diye düşünüyorum. Canınızı sıkmayın. Kilo artışının durması da gayet doğal. Artık eskisi gibi yarım kilo şeklinde büyük artışlar beklememeliymişiz, ben de daha bugün okudum

Üzülmeyin, kilo artışı aslında çok fazla beklenmiyormuş son dönemde. Belki Cumartesi gittiğinizde biraz daha artış görür, fikri değişir. 2700 de zaten gayet iyi bir ağırlık. Burada 3000 ölçülüp 3600 doğan biri olmuştu diye hatırlıyorum. Cihazlar da yanıltabiliyor. Siz üzülmeyin

Çok şükür sağlıkla kavuşmuşsunuz. 41i görmedin bak, geldi bayram şekerin

Bilmiyorum ki sanki her an doğuracakmışım gibi hissediyorum ben 37 deyim ve karnım aşağı indi. İnş hemen gider ya vitamin falan içircem çabuk toparlarlar belki.
Deme öyle deme, bi 2 hafta daha dursun, iyice büyüsün. Mümkün olduğunca yat sen

Yapma yapma son zamanlarımız zaten. Şöyle düşün, bebek doğduktan sonra da yapılabilir bazı şeyler. Ayrıca bazı şeylerin de gerçekten bi sonu yok, çamaşır, bulaşık, dolap düzenleme vs. Bunlar sonsuz iş rahat olmaya çalış biraz

Hemen üzülme. Bazen yanlış ölçüm de yapabiliyorlar. Cumartesiye kadar başka bi doktora da görünebilirsen görünsene
Haftası güzel ama biraz daha içerde büyüse iyi olur. Tabii plasentanın işlevini yerine getirmesi gerekir

Hayırlısıyla güzellikle kucağına alırsım inşallah pozitif doğum hikayeni bekliyoruz kendine geldiğin vakit

Yaa kiyamam kaç yaşında abi ?
İnsanin çocuğu varken doğuma gitmesi çok zormuş gerçekten ben de onu anladim.
Güvendiği insanların yaninda kalsin, okuluna da normal gitsin, rutini bozulmasin. Benim ebem öyle önerdi 8 yaşındaki oğlum icin. Biz öyle yapacağız ilave olarak öğretmenine ekstra bilgi verecegiz o gün duygu durumu karışık olursa idare etsin bi de o gün müsait bir yakinimizin numarasını vereceğiz öğretmene bir şey olursa ona ulaşsın diye
Hayırlısı olsun, sağlıkla kucağınıza alin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…