2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Şaka bir yana bir arkadaşımın hep öncekiler 37-38 aralığında olmasına rağmen 4. bebeği 41 hafta bittikten sonra su gelerek olmuştu. Bizim hesaplara da uymuyor Allah ne gösterecek bakalım.
Ahhahaha gerçekten mi ya hep daha erken olurmuş gibi kafamda.
Tabi ne zaman gelmek isterlerse artık napalım.
İlla çıkacak bigün

elle vajinal muayene olduysanız daha önce bir farkı yok diyebilirim.
Benim daha önce açılma var mı diye bakıldı elle çok hızlı olup bitmişti korktuğum gibi olmamıştı şimdi pazartesi günü çatı muayenesi yapılacak biraz daha ileriye dogru bakiyolar diye tedirginim inşallah açıklık muayenesinden cok farklı değildir hiç acı hissetmemistim onda sadece bı rahatsızlık hissi vardı 4-5 sn içinde bitmişti zaten

Kolaylıkla, sağlıkla kucağınıza alın insallah her şey bittiğinde suni sancı deneyimlerinizi öğrenmek isterim. Doktorum eğer haftaya kadar gelmezse bana da suni sancı vereceğini söyledi.

Kızlar 2 gündür özellikle sabaha karşı bel ve kasıklarımda regl olacakmisim gibi ağrım oluyo ne sağıma donebiliyorum ne soluma bebek taş gibi kaskatı oluyo hicbi şekilde rahat edemiyorum böyle geçip tekrar baslamiyo mesela şu an 45 dakikadir sürekli devam ediyo bel ve kasıklarımdaki ağrı şiddeti degisiyo arada bebek hareket ettiğinde de çok sert hareket ediyo ya da sertleşip kaliyo hiç rahatım yok acilden bı gorunsem mi bilemedim

Benim de oluyor ve son 2 gündür arttı baya. Dönemiyorum, çok acılı bi ağrım oluyor. Ama benim bi gayret kalkıp yürüyünce hareket edince baya azalıyor, rahatlıyor. Adet sancısı gibiyse kasılmalarınız var demek, vücut doğuma hazırlanıyor. Ama düzenli olmadığı için doğum kasılmaları sayılmaz. Bende bi yusuf yusufum, doğum yakın hissediyorum artık ne zaman gelirse.

Evet böyle her an regl olacakmisim gibi geliyo bana da Kanama su falan yok çok şükür ama ağlatacak kivama getiriyo sancılar şu an 36+3 um pazartesi çatı muayenesi yapacak doktorum ben de cumartesi agdaya gitmeyi dusunuyodum acilden gitmeye karar verirsem bugünden ağda yaptirmak zorunda kalcam açıklık var mı diye bakiyolar çünkü ne kadar geç yaptirsam o kadar iyi diyodum oof oof ne zor kadın olmak şu durumda bile kıl tüy derdi hesaplamasi

Lazer çok büyük kolaylıkmış diyorum bende gebelikten çoook önceleri gitmiştim halletmişti o işi. Tabi %100 bitmiyor ama kalanlar için ağda yaptığın zaman neredeyse 4-5 ay çıkmıyor. Bende çıkablar için ağırlaşmadan önce 3 ay önce almıştım şükür ki çıkmadı bu vakite kadar.

Sir ağda ile yapacaksanız zaten şuan yapsanız 1 ay rahat oluyorsunuz 20 gün önceden çıkmaya başlamaz bence zaten lazer gitmişsiniz eskiye oranla daha seyrek ve az çıkıyor olması lazım

Kolaylıkla, sağlıkla kucağınıza alın insallah her şey bittiğinde suni sancı deneyimlerinizi öğrenmek isterim. Doktorum eğer haftaya kadar gelmezse bana da suni sancı vereceğini söyledi.
Doğum tarihimiz aynı gözüküyor benim de haftaya gelmezse fitil ve suni sancı deneyerek doğum başlatılacak sağlıkla alalım inşallah

Muayeneden geldim eve. Bebek 3 kg olmuş tam, doktor ayaklanabilirsin artık dedi. Yaşasın özgürlüüüük Nst temiz çıktı. Tansiyonum da iyi. Bebeğin suyu da iyi. Doğumla ilgili bir belirti yok şu an. Sadece biraz açıklık var yine o kadar. Burada magnezyumu bırakma konusu konuşulmuştu. Onu sordum, hayır bırakma, bebek aşağı inmeye başlarken ağrı yapar magnezyum içersen onları hissetmezsin, iyi olur senin için dedi. Salı günü çağırdı randevuya.

Ben lazerliyim o yuzden bikini bölgesi hariç diğer yerlerde hiç çıkmadı gebelikte.
Dün de bikiniyi hallettim.. 5 dk da alıyorlar kapat gözlerini, bir sakız at ağzına stresini alır
5 dk sonra oh dünya varmış diyeceksin :)
Kuaforler o kadar rahat ki en kötü bir daha oraya gitmezsin "aman nereden gorecegim bir daha" diye sakinleştir kendini:)

Kızlar iç zıbın aldınız mı? Hemşireye verileceklere arkadaşım koymayı unutmuş hemşirede göbek bağı zarar görmesin diye keşke koysaydın demiş. Ben hava sıcak diye almamıştım. Fotolarda çok incecik bir şey gibi görünüyor. Sonrasında da göbek düşüne kadar kullanılır galiba alanlar kaç tane aldınız?

Ben de bu sabah regl olmuşum gibi uyandım öyle bi halsizlik karnımda hassasiyet mide bulantısı hissi ara ara üşüme soğuk terleme hiç özlememişim turuncu sürüntü şeklinde bir iki damla bir şey gelmiş akıntı denecek miktarda değil hadi hayırlısı

Benim bir tane hastane çıkışında aşırı ince vardı onu koydum ne olur ne olmaz diye de ayrı olarak çıt çıtlı da koydum çünkü şimdiye kadar izlediğim her videoda koyuldu zıbın. Ne kadar sıcak olsada dışa uyum sağlayamıyorlar ya hemen sıcacık olmaları lazım ben 7 tane almıştım ama bazı kıyafetlerinin de kendi zıbını var.

Ben de hemşireye verileceklere koydum yedek de aldım. Yazın çoğunlukla zıbınla durur diye düşündüm 10 tane aldım kaka taşması terleme durumunda sık sık değiştiririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…