- 21 Kasım 2022
- 696
- 782
- 33
Anladım çok teşekkür ederim bilmiyordumHayır, 37 hafta tamamlanmış ve 38den gün almaya başladınız demek oluyor. Yarın 37+1 de 38den 1 günü doldurmuş olacaksınız.
Bilmiyordum öğrendim çok teşekkür ederim37 hafta dolmuş 38den gün almaya başlanmış oluyor sanki
Ahhahaha gerçekten mi yaŞaka bir yana bir arkadaşımın hep öncekiler 37-38 aralığında olmasına rağmen 4. bebeği 41 hafta bittikten sonra su gelerek olmuştu. Bizim hesaplara da uymuyorAllah ne gösterecek bakalım.
Benim daha önce açılma var mı diye bakıldı elle çok hızlı olup bitmişti korktuğum gibi olmamıştı şimdi pazartesi günü çatı muayenesi yapılacak biraz daha ileriye dogru bakiyolar diye tedirginim inşallah açıklık muayenesinden cok farklı değildirelle vajinal muayene olduysanız daha önce bir farkı yok diyebilirim.
Kolaylıkla, sağlıkla kucağınıza alın insallahHepinize çok teşekkür ederimhissettiğim bir sancı vs hiç yok ama regl ağrısı gibi bir his yokluyor arada. nstde sancı çok çıkıyormuş ama onu da hissetmiyorum. Açıklığım artsın diye birazdan suni sancı da vereceklermiş ebe böyle söyledi ama anlamadım ne alaka
Benim de oluyor ve son 2 gündür arttı baya. Dönemiyorum, çok acılı bi ağrım oluyor. Ama benim bi gayret kalkıp yürüyünce hareket edince baya azalıyor, rahatlıyor. Adet sancısı gibiyse kasılmalarınız var demek, vücut doğuma hazırlanıyor. Ama düzenli olmadığı için doğum kasılmaları sayılmaz. Bende bi yusuf yusufum, doğum yakın hissediyorumKızlar 2 gündür özellikle sabaha karşı bel ve kasıklarımda regl olacakmisim gibi ağrım oluyo ne sağıma donebiliyorum ne soluma bebek taş gibi kaskatı oluyo hicbi şekilde rahat edemiyorum böyle geçip tekrar baslamiyo mesela şu an 45 dakikadir sürekli devam ediyo bel ve kasıklarımdaki ağrı şiddeti degisiyo arada bebek hareket ettiğinde de çok sert hareket ediyo ya da sertleşip kaliyo hiç rahatım yok acilden bı gorunsem mi bilemedim
Evet böyle her an regl olacakmisim gibi geliyo bana daBenim de oluyor ve son 2 gündür arttı baya. Dönemiyorum, çok acılı bi ağrım oluyor. Ama benim bi gayret kalkıp yürüyünce hareket edince baya azalıyor, rahatlıyor. Adet sancısı gibiyse kasılmalarınız var demek, vücut doğuma hazırlanıyor. Ama düzenli olmadığı için doğum kasılmaları sayılmaz. Bende bi yusuf yusufum, doğum yakın hissediyorumartık ne zaman gelirse.
Lazer çok büyük kolaylıkmış diyorum bende gebelikten çoook önceleri gitmiştim halletmişti o işi. Tabi %100 bitmiyor ama kalanlar için ağda yaptığın zaman neredeyse 4-5 ay çıkmıyor. Bende çıkablar için ağırlaşmadan önce 3 ay önce almıştım şükür ki çıkmadı bu vakite kadar.Evet böyle her an regl olacakmisim gibi geliyo bana daKanama su falan yok çok şükür ama ağlatacak kivama getiriyo sancılar şu an 36+3 um pazartesi çatı muayenesi yapacak doktorum ben de cumartesi agdaya gitmeyi dusunuyodum acilden gitmeye karar verirsem bugünden ağda yaptirmak zorunda kalcam açıklık var mı diye bakiyolar çünkü ne kadar geç yaptirsam o kadar iyi diyodum oof oof ne zor kadın olmak şu durumda bile kıl tüy derdi hesaplamasi
Sir ağda ile yapacaksanız zaten şuan yapsanız 1 ay rahat oluyorsunuz 20 gün önceden çıkmaya başlamaz bence zaten lazer gitmişsiniz eskiye oranla daha seyrek ve az çıkıyor olması lazımKızlar doğum için vicut temizliğini ne zmn yapmalıyım kıllardan bahsediyorum malesef hamilelik boyunca başıma dert oldular çünkü gebelikten önce sadece 3 sean gitmiştim lazere haliyle var hala bide pko da olunca bnde malesef önümğxdeki hafta ağdaya gitsem nasıl olır acaba doğuma kadr çıkarmı acaba yada hmn ani doğum olursa bu şekilde çok utanıyorum ve hiç rahat değilim
günün belli bir gün önceden serip gidersin üstüne de çarşaf atarsan gelince için rahat olur temiz temiz koyarsın bebişiKızlar siz bebişlerin yatağına çarşaftır vs dir serdiniz mi ? Doğuma 1 gün kala mı her şeyini hazır edelim kirlenmemesi için
Doğum tarihimiz aynı gözüküyor benim de haftaya gelmezse fitil ve suni sancı deneyerek doğum başlatılacak sağlıkla alalım inşallahKolaylıkla, sağlıkla kucağınıza alın insallahher şey bittiğinde suni sancı deneyimlerinizi öğrenmek isterim. Doktorum eğer haftaya kadar gelmezse bana da suni sancı vereceğini söyledi.
Kızlar doğum için vicut temizliğini ne zmn yapmalıyım kıllardan bahsediyorum malesef hamilelik boyunca başıma dert oldular çünkü gebelikten önce sadece 3 sean gitmiştim lazere haliyle var hala bide pko da olunca bnde malesef önümğxdeki hafta ağdaya gitsem nasıl olır acaba doğuma kadr çıkarmı acaba yada hmn ani doğum olursa bu şekilde çok utanıyorum ve hiç rahat değilim
Evde daha yüksek olduğu da oldu. Sürekli bir normal bir yüksek oluyor. Şaşırdım ne yapacağımı.. inşallah sağlıkla kucağıma alırım.
İnşallahDoğum tarihimiz aynı gözüküyor benim de haftaya gelmezse fitil ve suni sancı deneyerek doğum başlatılacak sağlıkla alalım inşallah
Ben de bu sabah regl olmuşum gibi uyandım öyle bi halsizlik karnımda hassasiyet mide bulantısı hissi ara ara üşüme soğuk terleme hiç özlememişimEvet böyle her an regl olacakmisim gibi geliyo bana daKanama su falan yok çok şükür ama ağlatacak kivama getiriyo sancılar şu an 36+3 um pazartesi çatı muayenesi yapacak doktorum ben de cumartesi agdaya gitmeyi dusunuyodum acilden gitmeye karar verirsem bugünden ağda yaptirmak zorunda kalcam açıklık var mı diye bakiyolar çünkü ne kadar geç yaptirsam o kadar iyi diyodum oof oof ne zor kadın olmak şu durumda bile kıl tüy derdi hesaplamasi
Benim bir tane hastane çıkışında aşırı ince vardı onu koydum ne olur ne olmaz diye de ayrı olarak çıt çıtlı da koydum çünkü şimdiye kadar izlediğim her videoda koyuldu zıbın. Ne kadar sıcak olsada dışa uyum sağlayamıyorlar ya hemen sıcacık olmaları lazım ben 7 tane almıştım ama bazı kıyafetlerinin de kendi zıbını var.Kızlar iç zıbın aldınız mı? Hemşireye verileceklere arkadaşım koymayı unutmuş hemşirede göbek bağı zarar görmesin diye keşke koysaydın demiş. Ben hava sıcak diye almamıştım. Fotolarda çok incecik bir şey gibi görünüyor. Sonrasında da göbek düşüne kadar kullanılır galiba alanlar kaç tane aldınız?
Ben de hemşireye verileceklere koydum yedek de aldım. Yazın çoğunlukla zıbınla durur diye düşündüm 10 tane aldım kaka taşması terleme durumunda sık sık değiştiririzKızlar iç zıbın aldınız mı? Hemşireye verileceklere arkadaşım koymayı unutmuş hemşirede göbek bağı zarar görmesin diye keşke koysaydın demiş. Ben hava sıcak diye almamıştım. Fotolarda çok incecik bir şey gibi görünüyor. Sonrasında da göbek düşüne kadar kullanılır galiba alanlar kaç tane aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?