2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Arkadaşlar günaydın ben dün gece 3te normal doğum yaptım 38+3’te. Sabahtan regl gibi uyanmıştım turuncu bi sürüntü vardı kasılma regl ağrısı şeklinde aralıklı dayanılabilir boyuttaydı kahvaltı yaptım duş aldım müge anlıyı bile izledim biraz uyudum ara ara sancı uyandırdı ama 2 saat kadar dinlenebildim. Saat gece 10a kadar evde durdum artık sancı geldiğinde başka hiçbir şeye odaklanamıyordum nefesimi kontrol edebildim sadece. Hastaneye gittik 4 cm açılma olmuş ama sancılar düzensizdi 2 saat müşahedede bekledim nst öncesi muayene ettiler 5 cm olmuş yatışımı yaptılar. Saat 1den sonra aralığı sıklaştı eşim yanımda konuşsa da ona cevap bile vermek istemedim sadece nefese odaklandım saat 3e kadar her şey epey zordu tam açıklıktan sonra 4 5 ıkınmada bebek çıktı o an tamamen hafifledim her şey geçti. Şimdi yanımda uyuyor evet kolay değil zor ama doğumdan 2 saat sonra yemek yedim tuvalete gittim epizyotomi dikişleri zorlamadı. Umarım kolaylıkla geçer sizin de doğumlarınız

O kadar sakin relax davranmış ve durumu kontrol altına almışsınız ki tebrik ederim sağlıkla büyüsün yavrunuz darısı bizlere sağlıklı ve kolay bir şekilde

Hiçte abes değil. Bende hiç emzirmedim kv yanında.
Eşim kendi annem bide çocuklarımın yanında rahat takılırım gerisi kusura bakmasın. 3.de de öyle olur benim.

Ama sizin belki zamanla fikriniz de değişebilir. Şimdiden streste sokmasaydınız kendinizi. Akışa bırakın derim

Ya ne güzel maşaAllah. Böyle güzel doğum hikayelerine ihtiyaç var gerçekten. Rabbim kolaylıkla da büyütme nasip etsin

Senin yine iyi. Benimki kayınbabamla gelecek kayınbabam için otel ayarladık son çare tabi bi kaç gün cinnet geçirdim. Kayınvalidem kalacak ve kendisi hasta

Kızlar ben doğum yaptım. Gece suyum geldi apar topar geldik. Çünkü riskliydi çocuk aşağıdaydı ama kurtuldu çok şükür fakat daha yanıma gelemedi. Dua edin gelsin inşallah.
Ay hadi hYırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin yanınıza inşallah erkenci kuş bekleyemedi saatini nasılsınız ağrınız sıznın var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…