2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Nolacak böyle meme ucumuz kopmaz inşallah

4. Ayda uyku gerilemesi var. Uykuları yetişkin uykusuna dönüyor. O dönem gündüz uyutmak çok zor olur, gece de sık uyanabilirler. O dönem geçtikten sonra bebeğine bağlı ve ne kadar destekli uyuduklarına bağlı. Memesiz, az sallayarak, pışpışla vs uyutursak uyandıklarında o desteği aramazlar ve uzun uyuyabilirler. Ancak bu beceri bebekten bebeğe çok değişir. Benim büyük oğlum gece beslenmesini kesene kadar -20 ay civarı/ uyanıp uyanıp emerdi.

Akşamüstü uyuyor mu? 5ten sonra inat edip uyumadığı günlerde gece daha iyi uyuduğunu fark ediyorum

Kızlar gece 4 te uykumuzun derinliği azalıyormuş ve vucut uyanıyormuş yetişkinler tekrar uykuya dalabiliyorken bebekler henüz kendi kendini tekrar uykuya geçiremedikleri için genelde o saatlerde uyanırmışlar

sabah ben öğleden sonra eşim akşam ben gece yine ben bakıcı için çok minik seneye birini bulabiliriz umarım

Çalışma saatleriniz epey avantajlı.
Bebeğin anneye çok ihtiyaç duymasi, emmek istemesi halinde eşin iş yerine getirebilir bebeği. Arabada bi 10 dakika emzirebilirsin.

Akşamüstü uyuyor mu? 5ten sonra inat edip uyumadığı günlerde gece daha iyi uyuduğunu fark ediyorum
Evet gün içi kısa kısa yapıp akşam genelde uzun bi uyku yapıyor. Uyku bastırınca uyanık tutmak imkansız yoksa ben de diyorum 6dan sonra uyumasa daha erken saatte gece uykusuna yatırsam ama aşırı huzursuz oluyor max 1,5 saat ayık olma süresi. 15 dk kadar sürse de olsa dalmak istiyor

Boyle olmasi da bir sans ve cok uzun saatler ayri olmamaniz da guzel
planladığım gibi olursa günlük 4-5 saat çalışmayı düşünüyorum. bebiko 36 aydan küçük olduğu için yönetmeliğe göre hakkım var bakalım bizi ne bekleyecek
Çalışma saatleriniz epey avantajlı.
Bebeğin anneye çok ihtiyaç duymasi, emmek istemesi halinde eşin iş yerine getirebilir bebeği. Arabada bi 10 dakika emzirebilirsin.
Ders ve teneffüs zilleri zamanlı okulda emziremem
Hanımefendi yarım saat meme emiyor teneffüs 7 dakika biberona alışacak bir şekilde

Sizin 3. Ay kontrolünde 600 gr mı almıştı? Sanki bu ay benimde bebeğim max o kadar alcak gibi . Doktor bir şey dedi mi?
Evet ilk iki ay 1/1,2 kilo aldı , bu ay 650gr fln aldı . Doktor normal dedi alımı iyi persantilinde ilerliyor dedi
Nolacak böyle meme ucumuz kopmaz inşallah
İnşallah
Kızlar bebekleriniz için kaç.numara bez kullanıyorsunuz şuan?
Canım biz 2 numara prima kullanıyoruz

Bana kabızlıkla ilgili hiçbir şey vermedi doktor gazini çıkarıyorsa ve huzursuz değilse yedi ile on güne kadar sorun olmuyor dedi. Ama mesela ben kontrolden 1.02 gün önce fitil atmıştım yapsın diye kakasını bildiğin bütün gün kaka yaptı ve bence ondan az kilo aldı bu ay. Çünkü bana bir arkadaş söyledi de kaka yapmayan bebeklerde süt yaradığı için bebekte kaka yapmıyormuş . Ne kadar doğru bilmiyorum ama ben fitil atınca bu sefer çok fazla yapıyor

Öğretmen derse kaç kalinca bayram yapardik, siralara fln cikardik o geldi aklima. Senin öğrencilerinin de hakkı değil mi sevinmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…