Nolacak böyle meme ucumuz kopmaz inşallahVallahi bizimki de öyle ama amaç emmek değil sadece temas kurmak bence, emek olsaydı üçüncü ayında 600 gram almazdı 1,5 kg alırdı o kadar çok emziriyorum çünkü
Canım hayatta öğrendiğim birşey var sa oda bişeyi içime atmamak, bnce otur eşine anlat duygularını
Biz yaşıyoruz ama hiç rahatsız değil. En son geçen cuma yaptı
4. Ayda uyku gerilemesi var. Uykuları yetişkin uykusuna dönüyor. O dönem gündüz uyutmak çok zor olur, gece de sık uyanabilirler. O dönem geçtikten sonra bebeğine bağlı ve ne kadar destekli uyuduklarına bağlı. Memesiz, az sallayarak, pışpışla vs uyutursak uyandıklarında o desteği aramazlar ve uzun uyuyabilirler. Ancak bu beceri bebekten bebeğe çok değişir. Benim büyük oğlum gece beslenmesini kesene kadar -20 ay civarı/ uyanıp uyanıp emerdi.Benimki direkt cin gibi kalkıyor ya etrafa laf atıyor hatta
Bizim de gece 4 evet, zamanla gece uyanmaları artar mı azalır mı acaba
Maşallah cimcimeye9 da uyumaz benim kız, gün içinde kısa kısa uyuyup 11de gece uykusuna dalıyor 4te kalkıyor bir saate geri yatıp 8.30 gibi kalkıyor
Hahsg çok usluymuş maşallah ona anneyi hiç yormuyor
Akşamüstü uyuyor mu? 5ten sonra inat edip uyumadığı günlerde gece daha iyi uyuduğunu fark ediyorumBenimki direkt cin gibi kalkıyor ya etrafa laf atıyor hatta
Bizim de gece 4 evet, zamanla gece uyanmaları artar mı azalır mı acaba
Maşallah cimcimeye9 da uyumaz benim kız, gün içinde kısa kısa uyuyup 11de gece uykusuna dalıyor 4te kalkıyor bir saate geri yatıp 8.30 gibi kalkıyor
Hahsg çok usluymuş maşallah ona anneyi hiç yormuyor
Sonra kim bakacak bebişe? Siz olmazsanız o duruma da adapte olur bence29 Eylülde başlamam gerekiyor. Umarım bir ayda bunları aşabiliriz
sabah ben öğleden sonra eşim akşam ben gece yine benSonra kim bakacak bebişe? Siz olmazsanız o duruma da adapte olur bence
Boyle olmasi da bir sans ve cok uzun saatler ayri olmamaniz da guzelsabah ben öğleden sonra eşim akşam ben gece yine benbakıcı için çok minik seneye birini bulabiliriz umarım
sabah ben öğleden sonra eşim akşam ben gece yine benbakıcı için çok minik seneye birini bulabiliriz umarım
Evet gün içi kısa kısa yapıp akşam genelde uzun bi uyku yapıyor. Uyku bastırınca uyanık tutmak imkansız yoksa ben de diyorum 6dan sonra uyumasa daha erken saatte gece uykusuna yatırsam ama aşırı huzursuz oluyor max 1,5 saat ayık olma süresi. 15 dk kadar sürse de olsa dalmak istiyorAkşamüstü uyuyor mu? 5ten sonra inat edip uyumadığı günlerde gece daha iyi uyuduğunu fark ediyorum
planladığım gibi olursa günlük 4-5 saat çalışmayı düşünüyorum. bebiko 36 aydan küçük olduğu için yönetmeliğe göre hakkım var bakalım bizi ne bekleyecekBoyle olmasi da bir sans ve cok uzun saatler ayri olmamaniz da guzel
Ders ve teneffüs zilleri zamanlı okulda emzirememÇalışma saatleriniz epey avantajlı.
Bebeğin anneye çok ihtiyaç duymasi, emmek istemesi halinde eşin iş yerine getirebilir bebeği. Arabada bi 10 dakika emzirebilirsin.
3e geçtik doktor büyük numara kullanın dedi erkek bebişlerde yumurtalıklar yukarıya kaymasın diyeKızlar bebekleriniz için kaç.numara bez kullanıyorsunuz şuan?
Tamam canım teşekkür ederim ben de öyle yapıyım. 4-9 kg arası diyor 3 numara için.3e geçtik doktor büyük numara kullanın dedi erkek bebişlerde yumurtalıklar yukarıya kaymasın diye
Evet ilk iki ay 1/1,2 kilo aldı , bu ay 650gr fln aldı . Doktor normal dedi alımı iyi persantilinde ilerliyor dediSizin 3. Ay kontrolünde 600 gr mı almıştı? Sanki bu ay benimde bebeğim max o kadar alcak gibi . Doktor bir şey dedi mi?
İnşallahNolacak böyle meme ucumuz kopmaz inşallah
Canım biz 2 numara prima kullanıyoruzKızlar bebekleriniz için kaç.numara bez kullanıyorsunuz şuan?
Bana kabızlıkla ilgili hiçbir şey vermedi doktor gazini çıkarıyorsa ve huzursuz değilse yedi ile on güne kadar sorun olmuyor dedi. Ama mesela ben kontrolden 1.02 gün önce fitil atmıştım yapsın diye kakasını bildiğin bütün gün kaka yaptı ve bence ondan az kilo aldı bu ay. Çünkü bana bir arkadaş söyledi de kaka yapmayan bebeklerde süt yaradığı için bebekte kaka yapmıyormuş . Ne kadar doğru bilmiyorum ama ben fitil atınca bu sefer çok fazla yapıyorKızlar burda kabızlık sorunu yaşayan çok bebek görüyorum. Ne kadar etkili bilmiyorum ama biz probiyotik kullanıyoruz bebeğim günde 2 kaka yapıyor sadece anne sütü içiyor. Geçen probiyotiğibib yorumlarına baktımda insanlar kabızlık sorunumu çözüldü yaznış. Tam emin değilim ama bir araştırın doktorunuza soorun biz 3 aylık olana kadar kullanacakmışız. İsmi forbıome
Ben 2 kullanıyorum iki paket kaldı onlar bitince 3e geçerizKızlar bebekleriniz için kaç.numara bez kullanıyorsunuz şuan?
Tamam canım teşekkür ederim ben de öyle yapıyım. 4-9 kg arası diyor 33e geçtik doktor büyük numara kullanın dedi erkek bebişlerde yumurtalıklar yukarıya kaymasın diye
Aynen benim de 2 numara az kaldı. Şimdi 3 numara sipariş ettim..Ben 2 kullanıyorum iki paket kaldı onlar bitince 3e geçeriz
Ben prima 2 kullanıyorum bir süre daha da böyle gidecek gibiKızlar bebekleriniz için kaç.numara bez kullanıyorsunuz şuan?
planladığım gibi olursa günlük 4-5 saat çalışmayı düşünüyorum. bebiko 36 aydan küçük olduğu için yönetmeliğe göre hakkım var bakalım bizi ne bekleyecek
Ders ve teneffüs zilleri zamanlı okulda emziremem
Hanımefendi yarım saat meme emiyor teneffüs 7 dakikabiberona alışacak bir şekilde
Çocuk sevindirmek sevap doğru söylüyorsunÖğretmen derse kaç kalinca bayram yapardik, siralara fln cikardiko geldi aklima. Senin öğrencilerinin de hakkı değil mi sevinmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?