- 14 Ağustos 2011
- 28.445
- 4.332
- 448
Evet 6 kisi falan yapti biz de. Yarın da ben yapıyorum kismet ise. Bayram öncesi yapacak arkadaşlarımız da var.Arkadaşlar hiç doğum yapan oldu mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 6 kisi falan yapti biz de. Yarın da ben yapıyorum kismet ise. Bayram öncesi yapacak arkadaşlarımız da var.Arkadaşlar hiç doğum yapan oldu mu
İnşallah. Canim guzel düşünelim guzel olsun inşallah. Çok tesekkurler.Sağlıkla gelsin minnoş kolay geçsin inşallah![]()
Oyy kıyamam be çok geçmiş olsun evde anestol krem varsa belki o işe yarar yoksa da banyoda ılık su tutmak çok rahatlatıyor onun dışında aklıma gelen bir şey yokKızlar basur için önereceğiniz bir şeh var mı? Ptesi doğumum var ve şuan basur ağrısından uyuyamıyorum(
Nasılsınız? Bebeğin durumunu merak ettim, her şey yolunda gidiyordur inşaallah.Kızlar ben doğum yaptım saat 20:20 de ben iyiyim ama bebeğim yoğun bakıma alındı siyami erseğe sevk edildi kalbinden dolayı
Dün öğle saatlerinde bebeğimi kaybettik olmadı tutunamadı yavrum iki gün savaştı olmadıNasılsınız? Bebeğin durumunu merak ettim, her şey yolunda gidiyordur inşaallah.![]()
Sabah aç karna bir yemek kaşığı zeytinyağı icmenizi öneririm. Benzer şekilde zeytinyagina batırılmış bir pamuk aracılığı ile bolgedeki ağrıyı hafifletebilirsinizOyy kıyamam be çok geçmiş olsun evde anestol krem varsa belki o işe yarar yoksa da banyoda ılık su tutmak çok rahatlatıyor onun dışında aklıma gelen bir şey yok![]()
Benim ilk doğumda doktorum çatı muayenesi yapmadı. Anneannen zamanında var mıymış sezeryan, başka bir sıkıntı yoksa her kadın doğurabilir fizyolojik olarak buna uygundur demişti. O zaman bu cümle bana acayip bi güç vermişti. Bunda da zaten 2. Old için konuşmadık bile. Aldığım eğitimde ebeler çatı muayenesinin gerekli olmadığını illa yapılacaksa aktif doğum fazında değerlendirilebieleceğini söylediler ( yani açıklık 5 cm i geçince).Kızlar siz çatı muayenesi oldunuz mu ? İnternette yine herkes birbirine ayrı fikirlerde bu konuda. Yarın çatı muayenem var ve anladığım kadarıyla vajinal muayene oluyor. Bu da doğum sürecini hızlandırıyor diyenler bile var. Tecrübeleriniz veya doktorunuzun yaklaşımı nasıl ?
Bakımını güzel yaparsanız dikişlerin durumuna göre değişmekle birlikte 1 haftaya iyileşir inş. Biraz acıyabilir ilk günler özellikle oturup kalkarken, normal. Kuru tutmaya çalışın. Ne verdiler krem olarak?Kızlar ya bu epizyo dikişleri ne zaman iyileşir tahmini? Bilgisi olan var mı
Dualarım seninleEvet 6 kisi falan yapti biz de. Yarın da ben yapıyorum kismet ise. Bayram öncesi yapacak arkadaşlarımız da var.
Çok üzüldüm, başınız sağolsun. Allah sabırlar versinDün öğle saatlerinde bebeğimi kaybettik olmadı tutunamadı yavrum iki gün savaştı olmadı
Bende senin gibi düşünüyordum. Bırak kv annem bile görsün istemiyordum aşırı rahatsız ediyordu düşüncesi. Sonra göğsüm yara oldu ve kapatamadım. Evin içinde herkes var ve ben canımın derdiyle açık gezdim hep. Annem gülüyor, bunca yıl sakladın aklın çıktı görecez diye şimdi de örtemiyorsun diyeAy arkadaşlar ben kaşık ağrılarımı bıraktım sinirimden uyuyamıyorum ya kv gelip kalacak doğumdan sonra doğumunda ne zaman olacağı belli değil de 38+0 olduk olabilir her an annem de gelecek ve farklı şehirde yaşıyoruz ikisi de burada kalacakben kv geliyor diye anneme emzirirken ihtiyacım olursa seslenirim yoksa tek emzireceğim dedim şimdi anneme gel dersem kv ye demeyince ayıp olur diye bi de aslında bi derdim yok ama kv m görsün istemiyorum ve sürekli doymadı doymadı diyecek gibi hissediyorum. eşime de söylettim annesine delirdi arkadaşlar beni kızı olarak görüyormuş tabii ki benim bir yerlerimi görecekmiş ben de onun görecekmişim öyle şey mi olurmuş Fesuphanallah yani. İlk bebeğimiz eşim tarafındanda bizden de o yüzden ben de tam anlamıyorum birilerinin yanında emzirmek istememek abes bi durum mu
Henüz bir şey vermediler. Kontrol için doktoru bekliyoruz verirse onu yazarım. Sadece krem mi veriyorlar pekiBakımını güzel yaparsanız dikişlerin durumuna göre değişmekle birlikte 1 haftaya iyileşir inş. Biraz acıyabilir ilk günler özellikle oturup kalkarken, normal. Kuru tutmaya çalışın. Ne verdiler krem olarak?
Dikiş old için antibiyotik de verirler muhtemelen enfeksiyon olmaması için. Krem verirler (fito, madecassol gibi). Hyperimax diye bi krem varmış reçetesiz satılan bitkisel, onu da öneriyorlar. Sormak isterseniz doktorunuza, söylemiş olayım. Ama doktorun verdikleri de yeterli gelir bence.Henüz bir şey vermediler. Kontrol için doktoru bekliyoruz verirse onu yazarım. Sadece krem mi veriyorlar peki
Çok teşekkür ederimDikiş old için antibiyotik de verirler muhtemelen enfeksiyon olmaması için. Krem verirler (fito, madecassol gibi). Hyperimax diye bi krem varmış reçetesiz satılan bitkisel, onu da öneriyorlar. Sormak isterseniz doktorunuza, söylemiş olayım. Ama doktorun verdikleri de yeterli gelir bence.
Siz eve gidince 2,5 lt suya 100 ml batikon döküp su hazırlayın, bununla yıkama yapın tuvalette. Kuru tutmak önemli, kremleri düzenli kullanırsınız. Başka bir şey aklıma gelmedi, size söylerlerse paylaşın bizde faydalanalım. Çok geçmiş olsun. Bu arada hayırlı olsun![]()
Başınız sağolsun Allah sabır versinDün öğle saatlerinde bebeğimi kaybettik olmadı tutunamadı yavrum iki gün savaştı olmadı