- 5 Mart 2021
- 6.152
- 8.998
- 148
Teşekkür ederimAllah analı babalı büyütsün. Hepsi aceleci![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimAllah analı babalı büyütsün. Hepsi aceleci![]()
Aminn inşallahSağlıkla mutlulukla büyüsünve darısı başıma
siz nasılsınız bebiş nasıl
Teşekkür ederimAaaa hayırlı uğurlu olsun canım. Suyun mu geldi evde? Bebek ve sen nasılsınız?
gözünaydın canım sağlıkla mutlulukla büyütürsün inşallahKızlar ben doğum yaptım. Gece suyum geldi apar topar geldik. Çünkü riskliydi çocuk aşağıdaydı ama kurtuldu çok şükür fakat daha yanıma gelemedi. Dua edin gelsin inşallah.![]()
Teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun tebrik ederim. Nasılsınız siz ve bebek?
aa sürpriz yapmış, umarım çabucak toparlar gelir yanınıza. hayırlı uğurlu olsun.Kızlar ben doğum yaptım. Gece suyum geldi apar topar geldik. Çünkü riskliydi çocuk aşağıdaydı ama kurtuldu çok şükür fakat daha yanıma gelemedi. Dua edin gelsin inşallah.![]()
Benimde plasentayla uğraştılar baya hatta bir kısmı içerde kalmış söylenmedi. Ertesi sabah kendi düştüBu arada durum güncellemesi , ben dün resmen vajinal doğum ile plasentayı doğurdum. Fakat vajinada kaldı apar topar ameliyathaneye alındım . Plasentayı aldılar rahmimi kurtardıkdoğum sancısı hayatta gördüğüm en zor sancı diyebilirim , yada bu plasenta olduğu içinmi böyleydi bilmiyorum ama öldüm resmen
Çok teşekkür ederimGözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün![]()
![]()
En az 5 6 defa oldum ben hatta son seferinde belki doğumu hızlandırır diye doktorum serviksi esnetti parmaklarıyla ama başlamadı canım 39+4 oldum bugünKızlar siz çatı muayenesi oldunuz mu ? İnternette yine herkes birbirine ayrı fikirlerde bu konuda. Yarın çatı muayenem var ve anladığım kadarıyla vajinal muayene oluyor. Bu da doğum sürecini hızlandırıyor diyenler bile var. Tecrübeleriniz veya doktorunuzun yaklaşımı nasıl ?
ilk doğumumda reflü yatakla desteklemiştim belli bir süre direkt o ince süngere yatırmadım. Sonrada biraz babynest (hediye gelmişti). Ondan sonra bir daha park yatakta yatmadı 7 aylıktan beri benle yatıyorduKızlar bir şey soracağım. Gündemimiz doğum biliyorum ama ben hazırlıkları hep son dk yaptığım için bu zamana kaldı. Ben bebişe elele park yatak almıştım. İçinden çkan hediye verdikleri yatak sizce yeterli mi? Bilenler yorumlasa. Bana biraz ince gibi geldi. Omurga sağlığı için illa ortopedik markalı bir yatak mı olmalı sizce yoksa içerisindeki sünger yeter mi veya babynest alıp koyanlar da oluyor. Bende kalın bir alt açma minderi var mesela ama içi elyaf dolgulu sağlıklı mıdır bilemiyorum.
Bu konuda araştırma yapanınız oldu mu hazır bilgiye konayım![]()
Hayırlı uğurlu olsunn Allah analı babalı büyütsünKızlar ben doğum yaptım. Gece suyum geldi apar topar geldik. Çünkü riskliydi çocuk aşağıdaydı ama kurtuldu çok şükür fakat daha yanıma gelemedi. Dua edin gelsin inşallah.![]()
Canım gözün aydın ben de gittin mi hastaneye diyecektim sürpriz yapmış bebişKızlar ben doğum yaptım. Gece suyum geldi apar topar geldik. Çünkü riskliydi çocuk aşağıdaydı ama kurtuldu çok şükür fakat daha yanıma gelemedi. Dua edin gelsin inşallah.![]()
Çok geçmiş olsun gece bekleyememiş minnoş bebişKızlar ben doğum yaptım. Gece suyum geldi apar topar geldik. Çünkü riskliydi çocuk aşağıdaydı ama kurtuldu çok şükür fakat daha yanıma gelemedi. Dua edin gelsin inşallah.![]()
ŞükürTeşekkür ederimYine insaflı işten izine çıkmamı bekledi saolsun
![]()
Biraz doktoruma güveneceğim gibi duruyor. 37. Haftadayım doğum başlasa da artık çok büyük problem yok ama anne karnında ne kadar durursa o kadar iyi diye düşünüyorum. NasipBenim ilk doğumda doktorum çatı muayenesi yapmadı. Anneannen zamanında var mıymış sezeryan, başka bir sıkıntı yoksa her kadın doğurabilir fizyolojik olarak buna uygundur demişti. O zaman bu cümle bana acayip bi güç vermişti. Bunda da zaten 2. Old için konuşmadık bile. Aldığım eğitimde ebeler çatı muayenesinin gerekli olmadığını illa yapılacaksa aktif doğum fazında değerlendirilebieleceğini söylediler ( yani açıklık 5 cm i geçince).
Bir defalık işlemle çok anlamlı bir doğum hızlandırma olacağını sanmıyorum ben açıkçası. Ama sürekli bakılırsa etkileyebilir. Birde yapanlar son haftalarda yapıyor zaten
Maşaallah çok sevindim canım gözün aydın. İnşaallah tez zamanda kavuşursunuz.Kızlar ben doğum yaptım. Gece suyum geldi apar topar geldik. Çünkü riskliydi çocuk aşağıdaydı ama kurtuldu çok şükür fakat daha yanıma gelemedi. Dua edin gelsin inşallah.![]()
Kızlar ben doğum yaptım. Gece suyum geldi apar topar geldik. Çünkü riskliydi çocuk aşağıdaydı ama kurtuldu çok şükür fakat daha yanıma gelemedi. Dua edin gelsin inşallah.![]()