2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar ben doğum yaptım. Gece suyum geldi apar topar geldik. Çünkü riskliydi çocuk aşağıdaydı ama kurtuldu çok şükür fakat daha yanıma gelemedi. Dua edin gelsin inşallah.
Gözün aydın canım çok geçmiş olsun inşallah biran önce bebisinle kavuşursunuz sağlıkla çıkarsınız hastaneden

Size yazdıktan sonra suyum geldi benim de nasıl içten dua ettiysem şimdi oğlumla eve dönüyoruz

Ayyy doğuran doğurana hepiniz sağlıkla büyütün, darısı biz bekleyenlerin başına benim elenmeme de 4 gün kaldı. Pozitif hikayemi yazarım bende inşallah. Hem çok heyecanlı ve mutluyum sonunda bebeğimle tanışacağım ve herkes dünyanın en güzel duygusu olduğunu söylüyor. Hemde kafada bitmeyen endişeler.
Sadece mutluluğu düşünmek istiyorum sonrasında pişman olmwmwk için her an ın keyfini çıkarmak istiyorum . Ameliyatw girişimi, bebişin doğuşunu , odaya geldiğimde emzirişimi hepsini mutlulukla yapmak istiyorum. Endişelenip korkup o anlarımı berbat etmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…