- 29 Haziran 2022
- 3.743
- 2.124
- 83
- 32
Sezaryen nasıl geçti ? Sizde benim gibi endişeliydiniz.Amin çok teşekkür ederim. 5 saat oldu bakalım. Biraz oluyor tabi. Ama dayanılmaz değil.
Gözün aydın canım çok geçmiş olsun inşallah biran önce bebisinle kavuşursunuz sağlıkla çıkarsınız hastanedenKızlar ben doğum yaptım. Gece suyum geldi apar topar geldik. Çünkü riskliydi çocuk aşağıdaydı ama kurtuldu çok şükür fakat daha yanıma gelemedi. Dua edin gelsin inşallah.
Dün öğle saatlerinde bebeğimi kaybettik olmadı tutunamadı yavrum iki gün savaştı olmadı
Ahhhh bu bebeler şimdiden iş kesiyorlarŞükürbenimki işten ayrıldıktan sonra tansiyon problemimi ortaya çıkardı acile gidip geliyoruz arada
Apar topar oldu genel olarak Kolay canım. Biraz mide bulantısı oluyor ilaç veriyorlar. Şimdi sonda var yatıyorum canım ama bir hissetme yok.Sezaryen nasıl geçti ? Sizde benim gibi endişeliydiniz.
Çok şükür. Bebişinde hemen gelir sağlıkla eve dönersiniz inşallahApar topar oldu genel olarak Kolay canım. Biraz mide bulantısı oluyor ilaç veriyorlar. Şimdi sonda var yatıyorum canım ama bir hissetme yok.
Teşekkür ederim sağlıkla kucağımıza alaydık daha bir şey istemiyorum.Ahhhh bu bebeler şimdiden iş kesiyorlargeçmiş olsun
Size yazdıktan sonra suyum geldi benim deAminn inşallahBugün daha iyiyim. Doğumdan sonra karın, alt bölge, bacak ve böbrek taraflarım birkaç gün ağrıdı. Normalmiş ıkınma vs den dolayı sanırım. Bebişte iyi çok şükür sadece bir üfürüm varmış kalpte onun için kontrole gidicez.
Hayırlı olsun balım Allah analı babalı büyütsün inşallahApar topar oldu genel olarak Kolay canım. Biraz mide bulantısı oluyor ilaç veriyorlar. Şimdi sonda var yatıyorum canım ama bir hissetme yok.
Hayırlı olsun sana da canım tek tek herkes eleniyorSize yazdıktan sonra suyum geldi benim denasıl içten dua ettiysem şimdi oğlumla eve dönüyoruz
Dün öğle saatlerinde bebeğimi kaybettik olmadı tutunamadı yavrum iki gün savaştı olmadı
Başınız sağolsun. Allah sabır versin.Dün öğle saatlerinde bebeğimi kaybettik olmadı tutunamadı yavrum iki gün savaştı olmadı
Bana bide söz vermiştinnSize yazdıktan sonra suyum geldi benim denasıl içten dua ettiysem şimdi oğlumla eve dönüyoruz
Hayırlı olsun. Sağlıcakla büyütün bebeğiniziKızlar ben doğum yaptım. Gece suyum geldi apar topar geldik. Çünkü riskliydi çocuk aşağıdaydı ama kurtuldu çok şükür fakat daha yanıma gelemedi. Dua edin gelsin inşallah.
Sözüm söz buralardayım yineBana bide söz vermiştinn
Merhaba,Kızlar basur için önereceğiniz bir şeh var mı? Ptesi doğumum var ve şuan basur ağrısından uyuyamıyorum(
Merhaba,Kızlar basur için önereceğiniz bir şeh var mı? Ptesi doğumum var ve şuan basur ağrısından uyuyamıyorum(
Başınız sağolsun rabbim sabır versin inşallahDün öğle saatlerinde bebeğimi kaybettik olmadı tutunamadı yavrum iki gün savaştı olmadı
Mayıs annesi olmak varmış nasipte demek kiHayırlı olsun sana da canım tek tek herkes eleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?