- 8 Ekim 2020
- 299
- 207
- 53
- 36
Gözünüz aydın o kendi saatini seçmiş demek ki:) sağlıkla kavusmussunuzdur inşallahKızlar ben doğum yaptım. Gece suyum geldi apar topar geldik. Çünkü riskliydi çocuk aşağıdaydı ama kurtuldu çok şükür fakat daha yanıma gelemedi. Dua edin gelsin inşallah.
Ben de burada böyle böyle yazıyordum pazartesi salı bugün oğlumla eve gelmek nasip olduAy yok ya. Çok yoruldum. Ağrılar mahvetti beni. Artık erken de sayılmaz gelebilir, hatta gelse benceBirde benim ilki de bu haftalarda gelmişti, bence bu da öyle olacak öyle hissediyorum. 1 hafta içerisinde gelecek gibi hissediyorum ama bakalım.
170 200 arası çıkıyordu 1 gece yatış yapıp takip ettiler dün 160 140 arası çıktı doktor hafif taşikardi dedi seninki sınırda iyi sayılabilecek sayıda benimde baktığım kadarıyla 140 160 arası normalmiş baş aşağı döndükleri için nstde strese girebiliyorlarmışZerolika Senin bebişte taşikardi var demiştin kaçta çıkıyor kalp atışı benimde okuduğum şeylere göre benim bebeğin yüksek ama doktor bir şey demedi. 150 lerde hep benimkininde.
Korkup stres yapma kendine benimde normalde mesela kasılmalarım olmazken nst de o cihazları bağladıklarında kasılmam oluyor vucut tepki veriyor gibi ve bebekte vuruyor o cihazlara seninde öyle oluyodur belki heyecanlanıyodur bebek. Birde çok sık kontrole gidiyoruz ya her gittiğimizde bir şey çıkıyor o anlık olan bir şeydir belki de olanlar. Sağ salim alırız bebeğimizi kucağımıza inşallah170 200 arası çıkıyordu 1 gece yatış yapıp takip ettiler dün 160 140 arası çıktı doktor hafif taşikardi dedi seninki sınırda iyi sayılabilecek sayıda benimde baktığım kadarıyla 140 160 arası normalmiş baş aşağı döndükleri için nstde strese girebiliyorlarmış
İnşallah hiçbirimizde olmasın stres ve yorgunluk sebepli olsun inşallah taşikardi tehlikeli bişeymiş elim hep karnimda hareket takibindeyim en ufak azalma kanama sanci veya su gelmesinde hemen gel diyerek dahada korkuttular beni
Amin inşallah tek duam hepimizin sağlıkla kucağımıza almasıKorkup stres yapma kendine benimde normalde mesela kasılmalarım olmazken nst de o cihazları bağladıklarında kasılmam oluyor vucut tepki veriyor gibi ve bebekte vuruyor o cihazlara seninde öyle oluyodur belki heyecanlanıyodur bebek. Birde çok sık kontrole gidiyoruz ya her gittiğimizde bir şey çıkıyor o anlık olan bir şeydir belki de olanlar. Sağ salim alırız bebeğimizi kucağımıza inşallah
Eve geldik birkaç saat önce. Sizin söylediklediklerinizden bir fazlasını söylemediler birebir aynısıDikiş old için antibiyotik de verirler muhtemelen enfeksiyon olmaması için. Krem verirler (fito, madecassol gibi). Hyperimax diye bi krem varmış reçetesiz satılan bitkisel, onu da öneriyorlar. Sormak isterseniz doktorunuza, söylemiş olayım. Ama doktorun verdikleri de yeterli gelir bence.
Siz eve gidince 2,5 lt suya 100 ml batikon döküp su hazırlayın, bununla yıkama yapın tuvalette. Kuru tutmak önemli, kremleri düzenli kullanırsınız. Başka bir şey aklıma gelmedi, size söylerlerse paylaşın bizde faydalanalım. Çok geçmiş olsun. Bu arada hayırlı olsun
Epizyotomiyi gidişata göre mi yaptılar yoksa en başından kolay olsun diye miiEve geldik birkaç saat önce. Sizin söylediklediklerinizden bir fazlasını söylemediler birebir aynısıreçetesiz önerdiği bir krem oldu o farklı ama adını hatırlamıyorum valize bir yere koymuşumdur ama çok da mühim değil zaten. Teşekkür ederim bilgiler için
Bana hiç vakit olarak bir şey demiyorlar ya bana bugün sadece karnın da küçük sen normal doğurabilirsin uygunsun dedi haftaya kontrole gel dedi36.hafta kontrolüme gittim. Bi suyu fazla dedi ama önemsenecek bi durum yok dedi. Doğumu da 40ı bulabilir dediben kendimi 39a hazırlıyordum. Amannn napayım hamileliğin tadını çıkarmaya çalışayım artık.
Sezeryan olacağım için kan istedi verdim sonuçları anestezi uzananına gösterdim sorular sordu işte alerji hastalık filan vardı die sonra o da rapor tarzı birsyler yazdı gelirken yanında getir dediKızlar sezaryen öncesi ne gibi tetkikler yapılıyor ? Bazı arkadaşlar yazmıştı sezaryenden önceki günlerden birinde gidip tetkikleri yaptık yazmıştı. Ben en son ctesi kontrole gittim normal ultrason ve nst çekildi. Ptesi sabah ı da doğum olcak. 7de hastanede ol 9 da alacağız dedi doktorum. Acaba o arada mı bir şeyler yapılacak ?
Benim demekki sezaryen sabahı yapılcak bunlar . Hiç yapılmaması olmaz herhaldeSezeryan olacağım için kan istedi verdim sonuçları anestezi uzananına gösterdim sorular sordu işte alerji hastalık filan vardı die sonra o da rapor tarzı birsyler yazdı gelirken yanında getir dedi
aynen ama siz yine her ihtimale karşı gece 12 den sonra bir şey yemeğin bana hemşire 12 den sonra yeme yediBenim demekki sezaryen sabahı yapılcak bunlar . Hiç yapılmaması olmaz herhaldedoğum 9da doktorum 7 de hastanede ol dedi. O arada yapılcak demekki bilemedim bende hiç sormadım
Başından değil kesin ama ortalarda yaptılar sanırım devamından emin değilim çünküEpizyotomiyi gidişata göre mi yaptılar yoksa en başından kolay olsun diye mii
120-160 arası normal.Zerolika Senin bebişte taşikardi var demiştin kaçta çıkıyor kalp atışı benimde okuduğum şeylere göre benim bebeğin yüksek ama doktor bir şey demedi. 150 lerde hep benimkininde.
Başınız sağ olsun, çok üzüldümDün öğle saatlerinde bebeğimi kaybettik olmadı tutunamadı yavrum iki gün savaştı olmadı
Başınız sağ olsun, çok üzüldümAllah size sabır versin, dayanma gücü versin. Çok üzgünüm gerçekten
Doktorum 12 den sonra bir şey yeme içme dedi bende öyle yapacağımaynen ama siz yine her ihtimale karşı gece 12 den sonra bir şey yemeğin bana hemşire 12 den sonra yeme yedi
bu arada benim doğum şehir hastanesinde olacak doktorum çocuk kardiyoloji olsun hastanede dedi büyük hastaneye yönlendirdi
Ayyyy ne güzel hayırlı uğurlu olsunSize yazdıktan sonra suyum geldi benim denasıl içten dua ettiysem şimdi oğlumla eve dönüyoruz
Başın saolsun ne desek boş Allahım dayanma gücü versinDün öğle saatlerinde bebeğimi kaybettik olmadı tutunamadı yavrum iki gün savaştı olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?