- 5 Mart 2021
- 6.167
- 9.013
- 148
Yok niye abes olsun çok haklısın ama bizim insanımız anlayışlı değil. İlk doğumumda tepeme dikildi göğsümün kenarına bastırdı kendi kendine sanki bana bir iş yapıyorAy arkadaşlar ben kaşık ağrılarımı bıraktım sinirimden uyuyamıyorum ya kv gelip kalacak doğumdan sonra doğumunda ne zaman olacağı belli değil de 38+0 olduk olabilir her an annem de gelecek ve farklı şehirde yaşıyoruz ikisi de burada kalacakben kv geliyor diye anneme emzirirken ihtiyacım olursa seslenirim yoksa tek emzireceğim dedim şimdi anneme gel dersem kv ye demeyince ayıp olur diye bi de aslında bi derdim yok ama kv m görsün istemiyorum ve sürekli doymadı doymadı diyecek gibi hissediyorum. eşime de söylettim annesine delirdi arkadaşlar beni kızı olarak görüyormuş tabii ki benim bir yerlerimi görecekmiş ben de onun görecekmişim öyle şey mi olurmuş Fesuphanallah yani. İlk bebeğimiz eşim tarafındanda bizden de o yüzden ben de tam anlamıyorum birilerinin yanında emzirmek istememek abes bi durum mu
15 güne iyileşip dökülüyorlar sanırım. İlkinde ne kadar olmuştu hatırlamadım ama bu sefer sordum ebe öyle dedi.Kızlar ya bu epizyo dikişleri ne zaman iyileşir tahmini? Bilgisi olan var mı
Antibiyotik orda damaryolundan veriyorlar, ağrı kesicide.. çıkarken reçete veriyorlar. Antibiyotik ve ağrı kesici, hametan krem. 3. Günde de kontrole çağırılıyor. Kendi pansuman etti. Günde iki kere batikon ve krem sür dedi. İlk doğumumda birşey sür dememişti.Henüz bir şey vermediler. Kontrol için doktoru bekliyoruz verirse onu yazarım. Sadece krem mi veriyorlar peki
Allah rahmet eylesin. Cennette sizi bekleyen bir bebeğiniz var İnşallah. Rabbim şifa versin, dayanma gücü versin...Rabbim sizin bebeklerinize ömür sağlık versin sizide üzmek istemiyorum doğum sevinçlerinizi yaşayın doya doya
Rica ederim, çok geçmiş olsunEve geldik birkaç saat önce. Sizin söylediklediklerinizden bir fazlasını söylemediler birebir aynısıreçetesiz önerdiği bir krem oldu o farklı ama adını hatırlamıyorum valize bir yere koymuşumdur ama çok da mühim değil zaten. Teşekkür ederim bilgiler için
Nolur öyle söylemeyin, ben sizin acınızı hissediyorum. Allah sizin yüreğinizi hafifletsin, sabrını versin inşallah. Hep dualarımda olacaksınızRabbim sizin bebeklerinize ömür sağlık versin sizide üzmek istemiyorum doğum sevinçlerinizi yaşayın doya doya
Bende öyle oldum bu senenin haziran bebekleri çok aceleci çıktıMayıs annesi olmak varmış nasipte demek ki
Bende pazartesi günü olucam kısmetse ben bı tık abartildigini düşünüyorum direkt doğum sürecini başlatan ya da hızlandıran bı şey olsa günü geçen bebeklere çatı muayenesi yapılırdı sık sıkKızlar siz çatı muayenesi oldunuz mu ? İnternette yine herkes birbirine ayrı fikirlerde bu konuda. Yarın çatı muayenem var ve anladığım kadarıyla vajinal muayene oluyor. Bu da doğum sürecini hızlandırıyor diyenler bile var. Tecrübeleriniz veya doktorunuzun yaklaşımı nasıl ?
Hadi inşallah dökülsün bir an önce bu da geçsin biz de güzel bir perdeden devam edelim hayatımıza15 güne iyileşip dökülüyorlar sanırım. İlkinde ne kadar olmuştu hatırlamadım ama bu sefer sordum ebe öyle dedi.
Çok geçmiş olsun sağlıkla büyütünApar topar oldu genel olarak Kolay canım. Biraz mide bulantısı oluyor ilaç veriyorlar. Şimdi sonda var yatıyorum canım ama bir hissetme yok.
Kızlar boşuna endişe etmişim doktorum da çatı muayenesini gereksiz buluyorum zaten sancıların sıklaştığında orada bakıyoruz durumuna dedi ki şöyle doğru 37. Haftadayım bu haftaki kilosuyla eğer 40 da doğarsa aynı olmayacak mesela. Literatürde de önermiyorlar dedi ben de benzeri düşünüyordum böyle düşünmenize sevindim dedim. Fakat dediğiniz gibi yapalım deseydi ben de teslim olmuştum. Herşey güzellikle olsun eğer içinize siniyorsa doktorunuza güvenin :)Bende pazartesi günü olucam kısmetse ben bı tık abartildigini düşünüyorum direkt doğum sürecini başlatan ya da hızlandıran bı şey olsa günü geçen bebeklere çatı muayenesi yapılırdı sık sıkdoktordan doktora degisiyo dediğiniz gibi doktorum yapalım dedi tamam dedim yapmayalım gerek yok deseydi ona da tamam derdim çok önemli bı ayrıntı gibi gelmiyo bana siz yaptirmis olmalısınız nasıldı
Bende bugünü uyayarak geçirdim nerdeyse doğru düzgün biseyde yapamadim tahlillerde bazı değerlerim düşük çıktı benimde belki ondandırKızlar ya bir kaç gündür aşırı uykum var. Gece az uyumadığım halde gündüzleri aşırı bi uyku halindeyim. Hani ağrı yüzünden sık sık uyanıyorum geceleri ama yine de uyuyorum sonuçta. Birde uyuyorum uyanıyorum ama yetmiyor sanki. Hiç uyumamış gibi oluyorum, yorgun ve uykusuz. Sürekli uykum var sürekli. Sizde de var mı bu durum? Demirim düşüktü acaba ondan mı oldu ya
Ben de aynıyım gece saat başı uyanıyorum gündüz de saat başı devriliyorum bulduğum ilk yere. Bugün güya hareket olsun doğum kolaylaşsın diye evde epey iş yapacaktım ama düşündüğümün yalnızca %50-60ını yapabildim. Benim de demirim çok düşük çıkmıştı bu arada ve serum aldım ama çok bir gelişme yok gibi :/Kızlar ya bir kaç gündür aşırı uykum var. Gece az uyumadığım halde gündüzleri aşırı bi uyku halindeyim. Hani ağrı yüzünden sık sık uyanıyorum geceleri ama yine de uyuyorum sonuçta. Birde uyuyorum uyanıyorum ama yetmiyor sanki. Hiç uyumamış gibi oluyorum, yorgun ve uykusuz. Sürekli uykum var sürekli. Sizde de var mı bu durum? Demirim düşüktü acaba ondan mı oldu ya
Gözün aydın canım sağlıklı uzuuuunnn yılları olsun yavrununArkadaşlar günaydın ben dün gece 3te normal doğum yaptım 38+3’te. Sabahtan regl gibi uyanmıştım turuncu bi sürüntü vardı kasılma regl ağrısı şeklinde aralıklı dayanılabilir boyuttaydı kahvaltı yaptım duş aldım müge anlıyı bile izledimbiraz uyudum ara ara sancı uyandırdı ama 2 saat kadar dinlenebildim. Saat gece 10a kadar evde durdum artık sancı geldiğinde başka hiçbir şeye odaklanamıyordum nefesimi kontrol edebildim sadece. Hastaneye gittik 4 cm açılma olmuş ama sancılar düzensizdi 2 saat müşahedede bekledim nst öncesi muayene ettiler 5 cm olmuş yatışımı yaptılar. Saat 1den sonra aralığı sıklaştı eşim yanımda konuşsa da ona cevap bile vermek istemedim sadece nefese odaklandım saat 3e kadar her şey epey zordu tam açıklıktan sonra 4 5 ıkınmada bebek çıktı o an tamamen hafifledim her şey geçti. Şimdi yanımda uyuyor evet kolay değil zor ama doğumdan 2 saat sonra yemek yedim tuvalete gittim epizyotomi dikişleri zorlamadı. Umarım kolaylıkla geçer sizin de doğumlarınız
Allah sabır versin kardeşim, çok üzüldüm, başın sağolsunDün öğle saatlerinde bebeğimi kaybettik olmadı tutunamadı yavrum iki gün savaştı olmadı
Serum ben aldıktan bir ay sonra gibi yükseltmiş hemogrami yükselmiş halı şuan 10.5 ama baya düşüktü benim 4.4 e kadar düşmüştüBen de aynıyım gece saat başı uyanıyorum gündüz de saat başı devriliyorum bulduğum ilk yere. Bugün güya hareket olsun doğum kolaylaşsın diye evde epey iş yapacaktım ama düşündüğümün yalnızca %50-60ını yapabildim. Benim de demirim çok düşük çıkmıştı bu arada ve serum aldım ama çok bir gelişme yok gibi :/
Ne demek bi taraflarını görecekmiş, bu nasıl bir haddini bilmezlik ya, sen nasıl izin verirsen o olur. Mahremiyetine saygı duyması gerekir duysun da ister isteyerek isterse de zorla. Ayyy sinir oldum yaaAy arkadaşlar ben kaşık ağrılarımı bıraktım sinirimden uyuyamıyorum ya kv gelip kalacak doğumdan sonra doğumunda ne zaman olacağı belli değil de 38+0 olduk olabilir her an annem de gelecek ve farklı şehirde yaşıyoruz ikisi de burada kalacakben kv geliyor diye anneme emzirirken ihtiyacım olursa seslenirim yoksa tek emzireceğim dedim şimdi anneme gel dersem kv ye demeyince ayıp olur diye bi de aslında bi derdim yok ama kv m görsün istemiyorum ve sürekli doymadı doymadı diyecek gibi hissediyorum. eşime de söylettim annesine delirdi arkadaşlar beni kızı olarak görüyormuş tabii ki benim bir yerlerimi görecekmiş ben de onun görecekmişim öyle şey mi olurmuş Fesuphanallah yani. İlk bebeğimiz eşim tarafındanda bizden de o yüzden ben de tam anlamıyorum birilerinin yanında emzirmek istememek abes bi durum mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?