2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Yok niye abes olsun çok haklısın ama bizim insanımız anlayışlı değil. İlk doğumumda tepeme dikildi göğsümün kenarına bastırdı kendi kendine sanki bana bir iş yapıyor

Henüz bir şey vermediler. Kontrol için doktoru bekliyoruz verirse onu yazarım. Sadece krem mi veriyorlar peki
Antibiyotik orda damaryolundan veriyorlar, ağrı kesicide.. çıkarken reçete veriyorlar. Antibiyotik ve ağrı kesici, hametan krem. 3. Günde de kontrole çağırılıyor. Kendi pansuman etti. Günde iki kere batikon ve krem sür dedi. İlk doğumumda birşey sür dememişti.

Rica ederim, çok geçmiş olsun

Geçen hafta nst ye beraber girdiğim iki kişi bugün hastaneden taburcu oluyordu ona rağmen halen aylar varmış gibi hissediyorum

Kızlar ya bir kaç gündür aşırı uykum var. Gece az uyumadığım halde gündüzleri aşırı bi uyku halindeyim. Hani ağrı yüzünden sık sık uyanıyorum geceleri ama yine de uyuyorum sonuçta. Birde uyuyorum uyanıyorum ama yetmiyor sanki. Hiç uyumamış gibi oluyorum, yorgun ve uykusuz. Sürekli uykum var sürekli. Sizde de var mı bu durum? Demirim düşüktü acaba ondan mı oldu ya

Bende pazartesi günü olucam kısmetse ben bı tık abartildigini düşünüyorum direkt doğum sürecini başlatan ya da hızlandıran bı şey olsa günü geçen bebeklere çatı muayenesi yapılırdı sık sık doktordan doktora degisiyo dediğiniz gibi doktorum yapalım dedi tamam dedim yapmayalım gerek yok deseydi ona da tamam derdim çok önemli bı ayrıntı gibi gelmiyo bana siz yaptirmis olmalısınız nasıldı

Kızlar boşuna endişe etmişim doktorum da çatı muayenesini gereksiz buluyorum zaten sancıların sıklaştığında orada bakıyoruz durumuna dedi ki şöyle doğru 37. Haftadayım bu haftaki kilosuyla eğer 40 da doğarsa aynı olmayacak mesela. Literatürde de önermiyorlar dedi ben de benzeri düşünüyordum böyle düşünmenize sevindim dedim. Fakat dediğiniz gibi yapalım deseydi ben de teslim olmuştum. Herşey güzellikle olsun eğer içinize siniyorsa doktorunuza güvenin :)

Bende bugünü uyayarak geçirdim nerdeyse doğru düzgün biseyde yapamadim tahlillerde bazı değerlerim düşük çıktı benimde belki ondandır

Ben de aynıyım gece saat başı uyanıyorum gündüz de saat başı devriliyorum bulduğum ilk yere. Bugün güya hareket olsun doğum kolaylaşsın diye evde epey iş yapacaktım ama düşündüğümün yalnızca %50-60ını yapabildim. Benim de demirim çok düşük çıkmıştı bu arada ve serum aldım ama çok bir gelişme yok gibi :/

Gözün aydın canım sağlıklı uzuuuunnn yılları olsun yavrunun

Serum ben aldıktan bir ay sonra gibi yükseltmiş hemogrami yükselmiş halı şuan 10.5 ama baya düşüktü benim 4.4 e kadar düşmüştü

Ne demek bi taraflarını görecekmiş, bu nasıl bir haddini bilmezlik ya, sen nasıl izin verirsen o olur. Mahremiyetine saygı duyması gerekir duysun da ister isteyerek isterse de zorla. Ayyy sinir oldum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…