- 4 Mayıs 2023
- 1.184
- 1.091
- 63
- 34
Yani dinimizde kayınpeder bile görebilir mi o konuda bilgim hiç yok ama insan kendisi karar vermeli neresinin ne kadar görünebilecegini bu bir mahremiyetdir ve buna herkes saygı duymalidir bence illa görecem ben demek çok saçma. Yani ben problem etmem şahsen bu durumu ama görünmesini istemeyen herkes de son derece haklı kv de açsın kendi memesine baksın çok görmek istiyorsaBende senin gibi düşünüyordum. Bırak kv annem bile görsün istemiyordum aşırı rahatsız ediyordu düşüncesi. Sonra göğsüm yara oldu ve kapatamadım. Evin içinde herkes var ve ben canımın derdiyle açık gezdim hep. Annem gülüyor, bunca yıl sakladın aklın çıktı görecez diye şimdi de örtemiyorsun diyeBirde sürekli emziriyorsun zaten ve etrafında destek olacak birileri lazım illa görünecek. Emzirmek çok farklı bir şey bu arada. O an hissettiğin şey; görünen memen değil, bebeğin doyduğu bir şeye dönüşüyor. Takılmıyorsun. Yani bende böyle oldu.
Birde dinimizde kayınpederin yanında bile emzirebilirsin diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin ama.
Birde doğum yaptığım gece annem kalsın istemiştim sağım solum açılacak her yerim görünecek kanamam olacak diye ama annem hastalandı ben doğumdayken stresten. Eve gönderdik onu. Hiç planladığım gibi olmadı ama Allah razı olsun sabaha kadar baktı bize kv. Annem kalsa bakamazdı o halde, sabaha kadar uyumamıştı çünkü bebeğim. Destek almaktan çekinmeyin. Hastalık durumlarında bence de görebilir diye düşünüyorum artık ben.
Canim gözün aydın, çok değişik süreçlerden geçtik hepimiz tek tek kavuşuyoruz bebelerimize. İnşallah bebeğin hemen gelir yanına ya da gelmiştir artık yanına. Nasılsın iyi misin bebek nasılKızlar ben doğum yaptım. Gece suyum geldi apar topar geldik. Çünkü riskliydi çocuk aşağıdaydı ama kurtuldu çok şükür fakat daha yanıma gelemedi. Dua edin gelsin inşallah.
Gözün aydın canım, gelsin artık gelsin artık diye diye doğurdun bebeğiniKızlar ben 10:03te doğurdum saat 9a kadar sadece açılmayı hızlandırsın diye sadece 1 kez görünümü vazeline benzeyen bir krem uyguladılar. 9dan sonra da suni sancı verdiler ama benim doğumum çoktan başlamıştı sancı sıklığı artsın diye verdiler sanırımşu an için bebiş de iyi ben de çok şükür hepinize kolay doğumlar dilerim
Oh şükür canım evde olmana sevindimKızlar ben bgn taburcu oldum suyu yine biraz daha yükselmis 3 günde bir kontrole gel bakalım dediler. Ben konuştuğum özel hastanedeki doktoruma gittim direkt oda baktı suyun evet az bir hafta içinde en geç Perşembe ye almış oluruz bebeği dedi ama yine de 3 günde bir kontrol ederek gidecez bakalım bekletebildigimiz kadar bekletelim dedi. İki haftadır bu hafta doğum olabilir denilio hala dogurmadimbende hala bayram sonu olabilir gidecez bı bir umut var sorun değil artık ne zaman gelmek isterse haftası da kilosu da iyi çok şükür ama ana yüreği biraz daha içerde dursa daha iyi diyoruz işte bakalım neler olacak inşallah evde suyum bitti mi bitecekmi stresine girmem
Amiiinnn inşallahOh şükür canım evde olmana sevindimsağlıkla en hayırlı zamanda gelsin inşallah
Yine iyi bi yükseliş olmuş benim ferritin 9.9 du çarpıntı yapıyordu ama henüz 10 gün falan oldu. Siz kaç doz almıştınız?Serum ben aldıktan bir ay sonra gibi yükseltmiş hemogrami yükselmiş halı şuan 10.5 ama baya düşüktü benim 4.4 e kadar düşmüştü
Allah güç ve sabır versin başınız sağ olsun acaba bir sebebi var mıydı merak ettim sanırım haftanız benimle aynıydı yanlış anlamazsanızRabbim sizin bebeklerinize ömür sağlık versin sizide üzmek istemiyorum doğum sevinçlerinizi yaşayın doya doya
Karnı küçük olanlar mı normal doğurabiliyormuş yaniBana hiç vakit olarak bir şey demiyorlar ya bana bugün sadece karnın da küçük sen normal doğurabilirsin uygunsun dedi haftaya kontrole gel dedi
Kendi memesine baksınYani dinimizde kayınpeder bile görebilir mi o konuda bilgim hiç yok ama insan kendisi karar vermeli neresinin ne kadar görünebilecegini bu bir mahremiyetdir ve buna herkes saygı duymalidir bence illa görecem ben demek çok saçma. Yani ben problem etmem şahsen bu durumu ama görünmesini istemeyen herkes de son derece haklı kv de açsın kendi memesine baksın çok görmek istiyorsa
Benmde fazlaymışKızlar ben bgn taburcu oldum suyu yine biraz daha yükselmis 3 günde bir kontrole gel bakalım dediler. Ben konuştuğum özel hastanedeki doktoruma gittim direkt oda baktı suyun evet az bir hafta içinde en geç Perşembe ye almış oluruz bebeği dedi ama yine de 3 günde bir kontrol ederek gidecez bakalım bekletebildigimiz kadar bekletelim dedi. İki haftadır bu hafta doğum olabilir denilio hala dogurmadimbende hala bayram sonu olabilir gidecez bı bir umut var sorun değil artık ne zaman gelmek isterse haftası da kilosu da iyi çok şükür ama ana yüreği biraz daha içerde dursa daha iyi diyoruz işte bakalım neler olacak inşallah evde suyum bitti mi bitecekmi stresine girmem
Evet evet çok kötüydü benim bu hale gelmesi bile çok güzel benim için. Ben hamilelikte iki kez aldım ama iki farklı zamanlarda bir 7 haftalık falan ameliyat olmuştum o zmn verdiler bide birbucuk ay önce falan işteYine iyi bi yükseliş olmuş benim ferritin 9.9 du çarpıntı yapıyordu ama henüz 10 gün falan oldu. Siz kaç doz almıştınız?
Aynen geldi çok şükür yine de durabildikleri kadar dursunlar içerde sağlıkla büyüsünler öyle gelsinler inşallah kolaylıkla sağlıkla kavusalim hepimizBenmde fazlaymışşekeri çok tüketme dedi. Valla bende dikkat ediyordum şeker yüklemesini yaptırınca bi rahatlama gelmişti dedim
Fazlası zarar azlığı ayrı bi dert.
Neyseki doğum zamanları geldi artık çok şükür
Valla ben 3 haftadır doğdu doğacak durumu olduğu için (çok şükür olmadı) 3 haftadır sürüyorum lansinohun kremini çok güzel nemlendiriyorKızlar göğüs ucu kremi kullanmaya başladınız mı ben iki gündür sürüyorum meğer kupkuruymuş buna ihtiyacı varmışkullanmasam emzirmeye başlayınca net yara olurmuş sizede hatırlatmak istedim
İnşaallah çok rahat bir emzirme süreciniz olur, bebek hemen memenizi tutar, sütünüz bol olur, o zaman hiiiiiç stressiz tek başınıza odanızda emzirirsiniz. Ama C Corpuss arkadaşın dediğine tamamen katılıyorum ben de. İlk acemilikte bazen öyle bir durum olabiliyor ki, Allah aşkına yeter ki bebek emsin kim neremi görürse görsün düşüncesinde oluyorsunuz. Ben de öyle oldum ondan biliyorum. Normalde ben de ablamdan, annemden bile çekinirken, ilk günler memeyi bebeğin ağzına tutturacağım derdinden, aman sütüm geliyor mu gelmiyor mu, mastit mi oluyorum meselelerinden evde çoğunluk çıplak gibi bir durumda geziyordum, yani mecburen. Ama noldu 2. bebekte zaten ben çok rahatım, annelerin umrunda bile değil ben napıyorum, bir önceki bebeğimi zaten 2 sene emzirmişim, bana akıl mı verecekler, hepsi çekildi kenara ben gidip odama rahat rahat emziriyordum. Yine bu da öyle olur inşaallahAy arkadaşlar ben kaşık ağrılarımı bıraktım sinirimden uyuyamıyorum ya kv gelip kalacak doğumdan sonra doğumunda ne zaman olacağı belli değil de 38+0 olduk olabilir her an annem de gelecek ve farklı şehirde yaşıyoruz ikisi de burada kalacakben kv geliyor diye anneme emzirirken ihtiyacım olursa seslenirim yoksa tek emzireceğim dedim şimdi anneme gel dersem kv ye demeyince ayıp olur diye bi de aslında bi derdim yok ama kv m görsün istemiyorum ve sürekli doymadı doymadı diyecek gibi hissediyorum. eşime de söylettim annesine delirdi arkadaşlar beni kızı olarak görüyormuş tabii ki benim bir yerlerimi görecekmiş ben de onun görecekmişim öyle şey mi olurmuş Fesuphanallah yani. İlk bebeğimiz eşim tarafındanda bizden de o yüzden ben de tam anlamıyorum birilerinin yanında emzirmek istememek abes bi durum mu
Çok üzüldüm, başın sağolsun. Allah sabır versin. Kendine dikkat et. Ne zaman ne yazmak istersen burda seni dinleyecek kız arkadaşların varDün öğle saatlerinde bebeğimi kaybettik olmadı tutunamadı yavrum iki gün savaştı olmadı
Sende çok stresli zamanlar geçirdin inşallah doğru zamanda sağlıkla alırsın kucağınaValla ben 3 haftadır doğdu doğacak durumu olduğu için (çok şükür olmadı) 3 haftadır sürüyorum lansinohun kremini çok güzel nemlendiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?