özel hastanede ise mama oluyor. biz sadece ilk 10 gün azıcık takviye ettik, bebek küçük diye doktor önermişti. hipp kullanmıştık. anne sütüne en yakın diye bir şey var mı bilmiyorum.Günaydın kızlargünler yaklaştıkça gerçekten stres heyecan uyutmuyor artık 15 gün kaldı yaa
Bu heyecanla erkenden dogurmazsam tabii
Size bı sorum olacaktı sezeryan olacağım için hemen süt gelmeyebilir her ihtimale karşı yanıma mama almak istiyorum gerekli olursa kullanılsın diye bebişim sarılık olmasın sütü beklerken hangi mama anne sütüne daha yakın acaba hangisinden alsam
bir defa başıma geldi benim de, vajina kısmına peçeteyle bastır eğer bir şey yoksa, yoktur. olursa muhtemelen devamı gelir zaten.Peçete ile kontrol etmeye çalıştım basur diye anladım. Yani basurun üzerine dokunduğunda nokta gibi leke gördüm diğer tarafta bi şey yok.Yine de içime kurt düştü
Canım ben özellikle beslenme sonrası reflü yatağını kullanmayı planlıyorum kusma vs çok oluyormuş. Beşiğin içine yine reflü yatağı ile koyulur kanepeye koyulur odadan odaya öyle taşınır her yere koyulur bence çok kullanışlı olacak gibiKızlar daha önce konuşuldu sanırım ama ben hastane falan olayları kafamı çok veremedim. Bu anne yani küçük beşik alanlar içine yatak olarak nasıl bir yol izlediniz? ben diyorum ki fazla bebek battaniyeleri var büyük olanlardan onu katlayıp güzelce nevresimleyip biraz yükseltmiş olarum iki tane de reflü yatağı var birini sürekli beşikte kalacak olarak ona koyayım yeterli olur mu sizce bebek için sürekli reflü yataginda yatması sakıncalı mı olur iyi mi olur nasıl olur ay hiç bişey bilmiyorum ben yaaaahiç yardimci olacak kimsem yok eve geldim hastaneden ama yavaş yavaş birşeyleri halletmeye çalışıyorum, kafam hem doğum hem süreç hem hazırlık olarak çok karışık
Evet ilk aklıma gelen öyle yapmak oldu görür görmez. Bir şey yoktu vajinr kısmına peçete ile bastırdığımda. Basurun üzerine bastırdığımda bi iki kes bastırdım bi nokta şeklinde ordan geldi.bir defa başıma geldi benim de, vajina kısmına peçeteyle bastır eğer bir şey yoksa, yoktur. olursa muhtemelen devamı gelir zaten.
Golden goat 1Günaydın kızlargünler yaklaştıkça gerçekten stres heyecan uyutmuyor artık 15 gün kaldı yaa
Size bı sorum olacaktı sezeryan olacağım için hemen süt gelmeyebilir her ihtimale karşı yanıma mama almak istiyorum gerekli olursa kullanılsın diye bebişim sarılık olmasın sütü beklerken hangi mama anne sütüne daha yakın acaba hangisinden alsam
Götürmene gerek yok zaten bebiş beslenmezse hemşireler mama hazırlıyor size getiriyor artı biberon ile degilde kaşk tipi yada şırınganın uc kısmı olmadan veriyorlarGünaydın kızlargünler yaklaştıkça gerçekten stres heyecan uyutmuyor artık 15 gün kaldı yaa
Evet reflü yatağı kullanışlı olur diye bir tane almıştım, bir tane de kız kardeşimden geldi yıkadım tertemiz herseylerini onu koyarım artık, annem; yeğenim ilik nakli olduğu için onlarla birlikte başka bir şehirde, yigenim yarın biopsi olacak, anca doğum için gün alınca o gün gelebilecek anacığım da, ben burda yalnızım bi tane arkadaşım var bana yardımcı olan sağolsun ama o kadar duygusalim ki yalniz hissediyorum kendimi, Haftaya Perşembeye kadar doğum olabilir, ben hastaneden dün taburcu oldum kafam allak bullak ne yapacağımı asla bilmiyorum doktor sürekli yat demiyorum ama kendini sakın yorma daha çok dinlenme halinde ol ki bekletebildigimiz kadar bekletelim dediCanım ben özellikle beslenme sonrası reflü yatağını kullanmayı planlıyorum kusma vs çok oluyormuş. Beşiğin içine yine reflü yatağı ile koyulur kanepeye koyulur odadan odaya öyle taşınır her yere koyulur bence çok kullanışlı olacak gibi
Küçük beşik için hazır yatak maalesef bulunmuyor bizim burda pamuk yatak yapılır beşiğin ölçüsünde yaptırdık içinde sabit kalacak 2-3 ay reflü yatağı sonrası normal pamuk yatağı kullanıcaz
Alezde almak lazım kazalar için almayan aklına gelmeyen varsa hatırlatayım
O zaman en iyisi hastaneden bilgi alması çünkü benim arkadaşımın sezeryan olduğu hastanede vermediler mama mesela o an eczanede ne varsa onu almak zorunda kaldılarGötürmene gerek yok zaten bebiş beslenmezse hemşireler mama hazırlıyor size getiriyor artı biberon ile degilde kaşk tipi yada şırınganın uc kısmı olmadan veriyorlar
benim ilk doğumda öyle olmuştu ama şimdi sistem değiştimi bilmiyorum doktor kontrol gidince hastane ebesinden bilgi alabilirsin
ben gün almaya gittiğim zaman ebe bilgi vermişti süreç hakkında biberon emzik mama gerek yok getirmene dedi sonra istersen kahve getirebilirsin ihtiyacın olur genelde doğumdan sonra anneler kahve içmeyi seviyor dedi :) çantana kettle ekle dedi
Gözünüz aydınÇok teşekkür ederim canım. Çok şükür kavuştuk. Uykusuz bir annecim bir de ağrı oluyor tabi. Darısı başınıza inşallah i.
Allah şifa versin daha çok ihtiyacı olan olunca ailelerde bölünüyor maalesefEvet reflü yatağı kullanışlı olur diye bir tane almıştım, bir tane de kız kardeşimden geldi yıkadım tertemiz herseylerini onu koyarım artık, annem; yeğenim ilik nakli olduğu için onlarla birlikte başka bir şehirde, yigenim yarın biopsi olacak, anca doğum için gün alınca o gün gelebilecek anacığım da, ben burda yalnızım bi tane arkadaşım var bana yardımcı olan sağolsun ama o kadar duygusalim ki yalniz hissediyorum kendimi, Haftaya Perşembeye kadar doğum olabilir, ben hastaneden dün taburcu oldum kafam allak bullak ne yapacağımı asla bilmiyorum doktor sürekli yat demiyorum ama kendini sakın yorma daha çok dinlenme halinde ol ki bekletebildigimiz kadar bekletelim dediçok karışığım duygusal olarak
Bende bilmiyorum öyle bişey var mıözel hastanede ise mama oluyor. biz sadece ilk 10 gün azıcık takviye ettik, bebek küçük diye doktor önermişti. hipp kullanmıştık. anne sütüne en yakın diye bir şey var mı bilmiyorum.
Devlet hastanesi olduğu için garantiye almak istiyorum olurda vermezlerse eczanede ne varsa ona kalmayalımGötürmene gerek yok zaten bebiş beslenmezse hemşireler mama hazırlıyor size getiriyor artı biberon ile degilde kaşk tipi yada şırınganın uc kısmı olmadan veriyorlar
benim ilk doğumda öyle olmuştu ama şimdi sistem değiştimi bilmiyorum doktor kontrol gidince hastane ebesinden bilgi alabilirsin
ben gün almaya gittiğim zaman ebe bilgi vermişti süreç hakkında biberon emzik mama gerek yok getirmene dedi sonra istersen kahve getirebilirsin ihtiyacın olur genelde doğumdan sonra anneler kahve içmeyi seviyor dedi :) çantana kettle ekle dedi
Teşekkürler baktım şimdi keçi sütlüymüş anne sütüne en yakın diye geçiyor demekki varmış öyle bişeyGolden goat 1
Bir de kaşık biberon bulundurun o zamanBende bilmiyorum öyle bişey var mı
Anlamadığım için iyisi bebeğe en uygunu anlamında demiştim devlette olacak doğum daha önce doğum yapanlara verilmiş hastanede ama ne olur ne olmaz yanımda bulundurmak istiyorum hipp e bakacam teşekkür ederim
bende şehir hastanesine döndüm doktorumun yönlendirmesi ile hiç riske atmayalım dedi kalpte minik delik vardı son kontrol de gözükmedi ama her ihtimale karşı çocuk kardiyoloji olan hastanede yap dediDevlet hastanesi olduğu için garantiye almak istiyorum olurda vermezlerse eczanede ne varsa ona kalmayalım
Kontrolüm doğumdan 4 gün önce olacak olurda unutursam diye şimdiden hazır bulunsun
Kettle kahve çay bardak vs hepsini şimdiden hazırladım unuttuklarimi ekliyorum aklınıza gelen olursa fikirlerinize açığım ekleyip çıkarabilirim
Ne demekk bende araştırmıştım tecrübeli kişilerden öneri olarak aldım yorumlarına bakınca gaz vesaire de diğer mamalara göre yapmıyormuş. Zaten gaz yapan inek sütü oluyor bebişlerin sindirim sistemi inek sütünü tamamen sindirebilecek işlevde olmuyor bir süreTeşekkürler baktım şimdi keçi sütlüymüş anne sütüne en yakın diye geçiyor demekki varmış öyle bişey
Amin inşallahBir de kaşık biberon bulundurun o zamansağlıkla gelsin, afiyetle emsinler :)
Yakın zamanda doğum yapanlara sordum varmış dediğiniz gibi gereken durumda kendileri getiriyorlarmış ama yanımızda da bulunsunbende şehir hastanesine döndüm doktorumun yönlendirmesi ile hiç riske atmayalım dedi kalpte minik delik vardı son kontrol de gözükmedi ama her ihtimale karşı çocuk kardiyoloji olan hastanede yap dedi
ondan biliyorum gün almak için gittiğimiz de birimde ki ebe ile görüşmüştüm oda söylemişti ama aklınız da kalmaktansa alıp koyun
Evet bende baktım şimdi baby goat ve golden goat öneriliyor baby goat yerli üretim ve daha az koruyucu içeriyormuş golden goatta kanola yağı da varmış ondan dolayı baby goat öneriliyor karşılaştırma listelerinde 9.9 baby goat öneriliyor istersen sende bı bak pek anlamıyorum internette çıktığı kadarıyla baktımNe demekk bende araştırmıştım tecrübeli kişilerden öneri olarak aldım yorumlarına bakınca gaz vesaire de diğer mamalara göre yapmıyormuş. Zaten gaz yapan inek sütü oluyor bebişlerin sindirim sistemi inek sütünü tamamen sindirebilecek işlevde olmuyor bir süre
Ben baby goatın tadının ve kokusunun kötü olduğunu duydum. Birde gaz yapıyormuş diye okumuştum. Yapay zekada karşılaştırdım şimdi böyle yazdı.Amin inşallahkaşık biberon henüz almadım haftasonu onuda halledecem inşallah
Yakın zamanda doğum yapanlara sordum varmış dediğiniz gibi gereken durumda kendileri getiriyorlarmış ama yanımızda da bulunsun
Evet bende baktım şimdi baby goat ve golden goat öneriliyor baby goat yerli üretim ve daha az koruyucu içeriyormuş golden goatta kanola yağı da varmış ondan dolayı baby goat öneriliyor karşılaştırma listelerinde 9.9 baby goat öneriliyor istersen sende bı bak pek anlamıyorum internette çıktığı kadarıyla baktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?