- 21 Kasım 2022
- 690
- 781
- 33
Bende devlette doğum yapacağım Allah’ın izniyle. Sağlık ocağındaki hemşire mutlaka sen götür mama orada başka marka verirler dedi. Bizde aldık koyduk çantaya.Bende bilmiyorum öyle bişey var mı
Anlamadığım için iyisi bebeğe en uygunu anlamında demiştim devlette olacak doğum daha önce doğum yapanlara verilmiş hastanede ama ne olur ne olmaz yanımda bulundurmak istiyorum hipp e bakacam teşekkür ederim
Mama konusunda çok fikrim yok, ama babymom’ın dediği gibi golden goat alerjik bebekler için öneriliyor olabilir. Öncelikle hemen keçi sütü gerekli mi doktorla görüşmek iyi olur.Ben baby goatın tadının ve kokusunun kötü olduğunu duydum. Birde gaz yapıyormuş diye okumuştum. Yapay zekada karşılaştırdım şimdi böyle yazdı.
Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah bebişinizi. Diğer şeyler de çözülür zamanla hiç üzülmeyin. Tam kaç haftalıkken alınmış olacak bebek ?Kızlar pazartesi doğumum var. Haftasonu itibariyle hengameye gireceğim bana dua ve şans dileyin lütfenkayınvalidem(hasta suyunu zor alıyor), kayınbabam, annem, ben ve kocambey 70m2 evde doğum sürecini geçireceğiz. Ekstradan eş dost ziyaretleri olur mu gelirler mi onları saymıyorum.
Sonuç olarak naptıysak bir şeyi çözemedik ve böyle bi hengameye düşeceğiz . Stresle çözülmiceğini sadece kendimş yıprattığımla kalacağımı anladım (inşallah anlamışımdır) . Şans diliyorum kendime , kontrolümden çıktı artık o sebeple kendi kendine hi şeylerin bu hafta benim için düzgün ilerlemesini ümit ediyorum ve bol şans dileklerinizi istiyorun
Akışına bırakmak en iyisi. Doğum öncesi enfeksiyon olmasın diye ziyaretçi kabul etmezsiniz artık bir şekilde ifade edersiniz. Çok az kalmış darısı başımıza :) sağlıkla gelsin.Kızlar pazartesi doğumum var. Haftasonu itibariyle hengameye gireceğim bana dua ve şans dileyin lütfenkayınvalidem(hasta suyunu zor alıyor), kayınbabam, annem, ben ve kocambey 70m2 evde doğum sürecini geçireceğiz. Ekstradan eş dost ziyaretleri olur mu gelirler mi onları saymıyorum.
Sonuç olarak naptıysak bir şeyi çözemedik ve böyle bi hengameye düşeceğiz . Stresle çözülmiceğini sadece kendimş yıprattığımla kalacağımı anladım (inşallah anlamışımdır) . Şans diliyorum kendime , kontrolümden çıktı artık o sebeple kendi kendine hi şeylerin bu hafta benim için düzgün ilerlemesini ümit ediyorum ve bol şans dileklerinizi istiyorun
Teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla alalım. 38+2 de alınacakHayırlısıyla kucağınıza alın inşallah bebişinizi. Diğer şeyler de çözülür zamanla hiç üzülmeyin. Tam kaç haftalıkken alınmış olacak bebek ?
Çok teşekkür ederim inşallah hepimizsağlıkla doğurup burda bebişlerden bahsederizAkışına bırakmak en iyisi. Doğum öncesi enfeksiyon olmasın diye ziyaretçi kabul etmezsiniz artık bir şekilde ifade edersiniz. Çok az kalmış darısı başımıza :) sağlıkla gelsin.
Çok teşekkürlerBen baby goatın tadının ve kokusunun kötü olduğunu duydum. Birde gaz yapıyormuş diye okumuştum. Yapay zekada karşılaştırdım şimdi böyle yazdı.
Bende alıp koyacam lazım olmaz inşallah ama olursa da o an onun stresini yaşamayızBende devlette doğum yapacağım Allah’ın izniyle. Sağlık ocağındaki hemşire mutlaka sen götür mama orada başka marka verirler dedi. Bizde aldık koyduk çantaya.
Doktora doğumdan 4 gün önce randevu bulabildim unutmazsam sorarım unutursam da hazırda bulunsun o an ebelere gösterir onaylatırımMama konusunda çok fikrim yok, ama babymom’ın dediği gibi golden goat alerjik bebekler için öneriliyor olabilir. Öncelikle hemen keçi sütü gerekli mi doktorla görüşmek iyi olur.Zerolika
Canım değiştiremeyeceğin şeylere takılma bebişkona ve kendine odaklanKızlar pazartesi doğumum var. Haftasonu itibariyle hengameye gireceğim bana dua ve şans dileyin lütfenkayınvalidem(hasta suyunu zor alıyor), kayınbabam, annem, ben ve kocambey 70m2 evde doğum sürecini geçireceğiz. Ekstradan eş dost ziyaretleri olur mu gelirler mi onları saymıyorum.
Unutmamak için ben not kağıdına yazıp giriyordum hehehe çünkü o konuşuyor anlatıyor bende hımm tmm okey yaparım diyip çıkıyordum sonra yoldayken aklıma geliyordu sorular o yüzen aklıma geldikçe yazıp öyle gitmeye başlamıştımDoktora doğumdan 4 gün önce randevu bulabildim unutmazsam sorarım unutursam da hazırda bulunsun o an ebelere gösterir onaylatırım
Hersey oluruna varsın de kendini strese koyma bebisine odaklan çok az kaldı kavuşmanıza gelen gidene takılma suyunu bile kendi alamayacak biri eşiyle birlikte size yük olacağını düşünmeyip geliyorsa seninde yapabileceğin bişey yok sende takma hizmet edecem diye kendini sakın yorma sende yemeğini suyunu tuvalet temizliğini eşinden iste yapsın anneciğinde bebişe bakmana yardım eder ilk haftayı atlatırsan inşallah herşey rayına girecektirKızlar pazartesi doğumum var. Haftasonu itibariyle hengameye gireceğim bana dua ve şans dileyin lütfenkayınvalidem(hasta suyunu zor alıyor), kayınbabam, annem, ben ve kocambey 70m2 evde doğum sürecini geçireceğiz. Ekstradan eş dost ziyaretleri olur mu gelirler mi onları saymıyorum.
Yaa mantıklıUnutmamak için ben not kağıdına yazıp giriyordum hehehe çünkü o konuşuyor anlatıyor bende hımm tmm okey yaparım diyip çıkıyordum sonra yoldayken aklıma geliyordu sorular o yüzen aklıma geldikçe yazıp öyle gitmeye başlamıştımson aylarda
haydi hayırlısı olsun sağlıkla kavuş bebişine hiç birşey için sıkma canını akışına bırak sen hastaneden eve gelince ev ortamı kalabalık olacağı için bence onlar torunları görüp dönerler misafirler için de kardeş anne baba onlar geliyor ilk 40 gün filan araya bayram girince zaten herkes başka bir yerlere gidince gelen giden olmaz ohh mis gibi rahat edersinKızlar pazartesi doğumum var. Haftasonu itibariyle hengameye gireceğim bana dua ve şans dileyin lütfenkayınvalidem(hasta suyunu zor alıyor), kayınbabam, annem, ben ve kocambey 70m2 evde doğum sürecini geçireceğiz. Ekstradan eş dost ziyaretleri olur mu gelirler mi onları saymıyorum.
BendeÇok teşekkürleralmışken iyisi olsun o zaman şu yapay zekaya Google amcadan daha çok güveniyorum nedense
Çok teşekkür ederim hepimşz sağöıklı kavuşalım. Ben zaten kimseye hizmet edemem biliyorlar da anneme güvenip gelşyorlarHersey oluruna varsın de kendini strese koyma bebisine odaklan çok az kaldı kavuşmanıza gelen gidene takılma suyunu bile kendi alamayacak biri eşiyle birlikte size yük olacağını düşünmeyip geliyorsa seninde yapabileceğin bişey yok sende takma hizmet edecem diye kendini sakın yorma sende yemeğini suyunu tuvalet temizliğini eşinden iste yapsın anneciğinde bebişe bakmana yardım eder ilk haftayı atlatırsan inşallah herşey rayına girecektir
Bol şans diliyorum sağlıkla kolaylıkla kavuş inşallah miniginle
Ahahah iyi ettin yaB brcubrcu0101 senin yerini ben aldım bugünlük
Bir soru daha geliyor kızlar
Kendiniz için çantaya neler koydunuz bebişi hallettim kendime başörtü depend 2 pijama takımı 1 emzirme sütyeni çorap ıslak mendil peçete tuvalet kağıdı kettle kahve çay bardak koydum iç çamaşırı ve atlet alacam terlik giyip gidecem başka ne koymalıyım
Tek temennim kısa kalmalarıhaydi hayırlısı olsun sağlıkla kavuş bebişine hiç birşey için sıkma canını akışına bırak sen hastaneden eve gelince ev ortamı kalabalık olacağı için bence onlar torunları görüp dönerler misafirler için de kardeş anne baba onlar geliyor ilk 40 gün filan araya bayram girince zaten herkes başka bir yerlere gidince gelen giden olmaz ohh mis gibi rahat edersin
ilk 20 gün gelen giden zaten düşüncesiz oluyor bence bana göre
Merhabalar uzun süredir takip ediyorum ve sizin asıl süreciniz olan doğum dışında her şeye stres yaşadığınızı okuyorum sürekli. Bir bırakın etrafta olan biteni, kendi yaşayacağınız mucizeye odaklanın artık. Unutmayın ki mutlu anne mutlu bebek. Tüm süreç istediğiniz şekilde geçsinÇok teşekkür ederim hepimşz sağöıklı kavuşalım. Ben zaten kimseye hizmet edemem biliyorlar da anneme güvenip gelşyorlartüm yük annemin boynuna kalqcak ve annemde de bir sürü rahatsızlık var ona üzüldüm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?