2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Bende devlette doğum yapacağım Allah’ın izniyle. Sağlık ocağındaki hemşire mutlaka sen götür mama orada başka marka verirler dedi. Bizde aldık koyduk çantaya.

Ben baby goatın tadının ve kokusunun kötü olduğunu duydum. Birde gaz yapıyormuş diye okumuştum. Yapay zekada karşılaştırdım şimdi böyle yazdı.
Mama konusunda çok fikrim yok, ama babymom’ın dediği gibi golden goat alerjik bebekler için öneriliyor olabilir. Öncelikle hemen keçi sütü gerekli mi doktorla görüşmek iyi olur. Zerolika

Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah bebişinizi. Diğer şeyler de çözülür zamanla hiç üzülmeyin. Tam kaç haftalıkken alınmış olacak bebek ?

Akışına bırakmak en iyisi. Doğum öncesi enfeksiyon olmasın diye ziyaretçi kabul etmezsiniz artık bir şekilde ifade edersiniz. Çok az kalmış darısı başımıza :) sağlıkla gelsin.

Akışına bırakmak en iyisi. Doğum öncesi enfeksiyon olmasın diye ziyaretçi kabul etmezsiniz artık bir şekilde ifade edersiniz. Çok az kalmış darısı başımıza :) sağlıkla gelsin.
Çok teşekkür ederim inşallah hepimizsağlıkla doğurup burda bebişlerden bahsederiz

Ben baby goatın tadının ve kokusunun kötü olduğunu duydum. Birde gaz yapıyormuş diye okumuştum. Yapay zekada karşılaştırdım şimdi böyle yazdı.
Çok teşekkürler almışken iyisi olsun o zaman şu yapay zekaya Google amcadan daha çok güveniyorum nedense

Bende devlette doğum yapacağım Allah’ın izniyle. Sağlık ocağındaki hemşire mutlaka sen götür mama orada başka marka verirler dedi. Bizde aldık koyduk çantaya.
Bende alıp koyacam lazım olmaz inşallah ama olursa da o an onun stresini yaşamayız

Mama konusunda çok fikrim yok, ama babymom’ın dediği gibi golden goat alerjik bebekler için öneriliyor olabilir. Öncelikle hemen keçi sütü gerekli mi doktorla görüşmek iyi olur. Zerolika
Doktora doğumdan 4 gün önce randevu bulabildim unutmazsam sorarım unutursam da hazırda bulunsun o an ebelere gösterir onaylatırım

Canım değiştiremeyeceğin şeylere takılma bebişkona ve kendine odaklan
Aylardır bugünleri bekliyoruz kucağına alacağın anı düşün ona odaklan herkes kendi başının çaresine baksın senin tek odağın oğlun olmalı

Doktora doğumdan 4 gün önce randevu bulabildim unutmazsam sorarım unutursam da hazırda bulunsun o an ebelere gösterir onaylatırım
Unutmamak için ben not kağıdına yazıp giriyordum hehehe çünkü o konuşuyor anlatıyor bende hımm tmm okey yaparım diyip çıkıyordum sonra yoldayken aklıma geliyordu sorular o yüzen aklıma geldikçe yazıp öyle gitmeye başlamıştım son aylarda

Hersey oluruna varsın de kendini strese koyma bebisine odaklan çok az kaldı kavuşmanıza gelen gidene takılma suyunu bile kendi alamayacak biri eşiyle birlikte size yük olacağını düşünmeyip geliyorsa seninde yapabileceğin bişey yok sende takma hizmet edecem diye kendini sakın yorma sende yemeğini suyunu tuvalet temizliğini eşinden iste yapsın anneciğinde bebişe bakmana yardım eder ilk haftayı atlatırsan inşallah herşey rayına girecektir
Bol şans diliyorum sağlıkla kolaylıkla kavuş inşallah miniginle

Yaa mantıklı

haydi hayırlısı olsun sağlıkla kavuş bebişine hiç birşey için sıkma canını akışına bırak sen hastaneden eve gelince ev ortamı kalabalık olacağı için bence onlar torunları görüp dönerler misafirler için de kardeş anne baba onlar geliyor ilk 40 gün filan araya bayram girince zaten herkes başka bir yerlere gidince gelen giden olmaz ohh mis gibi rahat edersin
ilk 20 gün gelen giden zaten düşüncesiz oluyor bence bana göre

B brcubrcu0101 senin yerini ben aldım bugünlük
Bir soru daha geliyor kızlar
Kendiniz için çantaya neler koydunuz bebişi hallettim kendime başörtü depend 2 pijama takımı 1 emzirme sütyeni çorap ıslak mendil peçete tuvalet kağıdı kettle kahve çay bardak koydum iç çamaşırı ve atlet alacam terlik giyip gidecem başka ne koymalıyım

Çok teşekkür ederim hepimşz sağöıklı kavuşalım. Ben zaten kimseye hizmet edemem biliyorlar da anneme güvenip gelşyorlar tüm yük annemin boynuna kalqcak ve annemde de bir sürü rahatsızlık var ona üzüldüm ben

Ahahah iyi ettin ya bence yeterli ya her şeyi düşünmüşsün :) göğüs kremi, gümüş kapak vs var ise onları koyarsın işte. Depend dışında ben gece boy ped de bıraktım çünkğ bazı doktorlar depend önermiyormuş yaranın hava almasını istiyormuş vs.

Tek temennim kısa kalmaları

Merhabalar uzun süredir takip ediyorum ve sizin asıl süreciniz olan doğum dışında her şeye stres yaşadığınızı okuyorum sürekli. Bir bırakın etrafta olan biteni, kendi yaşayacağınız mucizeye odaklanın artık. Unutmayın ki mutlu anne mutlu bebek. Tüm süreç istediğiniz şekilde geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…