2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Yok canim her şeyi hazırladılar henüz almadılar
Ilk ben alınacakmışım bekliyoruz
Gebelik zehirlenmesi ihtimaline karşı erkene çekti doktor riske atamadı
Bencede canım gerek yok. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden canım. Kolay doğumlar diliyorum. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

İnşallah kolay olur herseyimiz ama biz onlar için herşeyi kabul edip girdik bu yola artık neler olacak bakalım. Hepimiz için temennim kolaylıkla büyütelim bebelerimizi sağlıkla, bolluk bereket içinde inşallah

Kızlar afedersiniz ama bu sabah çamaşırımda çoook hafif bi kan izi gördüm ama böyle çok hafif . Aynı zamanda kaç gündür bende basur var ve çamaşırıma kan gelen kısım daha çok arka kısım gibi ben basurdan kaynaklıdır diye düşünüyorum . Ama ola ki basurdan kaynaklı değilse doktora gitmem gerekiyor mu? Dediğim gibi çok çok hafif bi leke

Peçete ile kontrol etmeye çalıştım basur diye anladım. Yani basurun üzerine dokunduğunda nokta gibi leke gördüm diğer tarafta bi şey yok.Yine de içime kurt düştü

Kızlar daha önce konuşuldu sanırım ama ben hastane falan olayları kafamı çok veremedim. Bu anne yani küçük beşik alanlar içine yatak olarak nasıl bir yol izlediniz? ben diyorum ki fazla bebek battaniyeleri var büyük olanlardan onu katlayıp güzelce nevresimleyip biraz yükseltmiş olarum iki tane de reflü yatağı var birini sürekli beşikte kalacak olarak ona koyayım yeterli olur mu sizce bebek için sürekli reflü yataginda yatması sakıncalı mı olur iyi mi olur nasıl olur ay hiç bişey bilmiyorum ben yaaaa hiç yardimci olacak kimsem yok eve geldim hastaneden ama yavaş yavaş birşeyleri halletmeye çalışıyorum, kafam hem doğum hem süreç hem hazırlık olarak çok karışık

Yani çok anlamıyorum tatlım ben ama hastaneye gidip sancı kasilman falan var mı baktirsan mi ama açılma var mı diye de bakarlar sanırım böyle bişey var desen

Tecrübeli anneler daha iyi bilir ama ben de beşik içi reflü yatağı kullanacağım, beşik dışında da full yataş juno da yatıranlar var zararlı bir şey olduğunu sanmıyorum ama aksini bilen varsa aydınlatsın lütfen sonrası için de zaten bilerek çok yükseltmeyi düşünmüyorum doğrulur vs diye

Peçete ile kontrol etmeye çalıştım basur diye anladım. Yani basurun üzerine dokunduğunda nokta gibi leke gördüm diğer tarafta bi şey yok.Yine de içime kurt düştü
Muhtemelen arka taraftandır. Bidahaki kontrolünüz ne zamandı? Eğer arası çoksa bi gidin isterseniz. Ben olsam beklerdim muhtemelen
Ama basur vs içinde yönlendirmesi olurdu belki

Muhtemelen arka taraftandır. Bidahaki kontrolünüz ne zamandı? Eğer arası çoksa bi gidin isterseniz. Ben olsam beklerdim muhtemelen
Ama basur vs içinde yönlendirmesi olurdu belki
Kontrolüm yok ama ptesi sabahı doğum var. Akıntıdan dolayı günlük ped takmıştım o olmada muhtemelen fark etmeyeceğim kadar az bi şey idi. Ama akıntının olduğu yer in çok gerisindeydi . Aslında peçete ile de kontrol sağladom basurun üzerine dokundurduğumda gördüm. %90 eminim neredeyse ama yine de bi kurt düştü .

Ben zaten küçük şu sallanan beşikler varya 6 7 ay için ondan aldım çünkü oda takımı da aldık Montessori yatağı var 7. Ay gibi odasına yollarım onu doye düşünüyorum bakalım işte bunlarda küçük bi beşik olduğu için içini nasıl yapacam kafam karıştı annemi aradım saolsun o gelince halledecek içine ince bı yün yatak üstüne de reflü yatağını koyarız yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…