2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kesinlikle katiliyorum, gak diyince meme guk diyince meme ilk zamanlar biraz daha buyudukce bir emzirme rutini oluyor. Benim oglum ancak 4 aylikken 2 saatte bir emmeye baslamisti.

Ben
Bi kere hep kullandığım dus jelinin farkli kokulusunu kullandim. Her yerimi karincalar isirdi sanki, cok kasindim. Sabuna geçtim rahatladım.
Bir de fark ettim ki naylon karışım tisort giydigimde kirmizi benekler oluyor karnımda, deli kaşınıyor.
%100 pamuk tişört giyiyorum mutlaka ve evde hep yukarı sıyırıp göbeğim açık duruyorum, o şekilde rahatladim. Ama içinde az naylon olan bi tişörtü bi kereliğine giyeyim yine 2-3 gün kasiniyorum

Evet çok haklısınız. Kesinlikle saygı duyulmalı. Ama konuyu açan arkadaşı da gaza getirmemek lazım. Bazen düşünceler de şartlara göre değişebiliyor. Ben kv de kötü niyet göremedim, kızım gibi demiş. Gerçi insan bazen annesi bile görsün istemeyebilir de. Herneyse çok rahatsız olunuyorsa emzirme örtüsü kullanır karşı tarafta anlar herhalde

Gözün aydın canım, gelsin artık gelsin artık diye diye doğurdun bebeğini rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah. Nasılsın şimdi bebiş nasıl bizi merakta bırakmayın taze anneler
Öyle oldu gerçekten çok teşekkür ederim iyiyiz çok şükür hastane beni yordu sadece. Eşim de bugün çalışmak zorundaydı beni eve bırakıp işe gitti geldi salıdan beri toplam 8 saat uyumamışımdır heralde. Şimdi emzirdim eşim ilgileniyor. Biraz uyurum bu gece

Emzirme eğitimi aldım ve uzman aynen bunları söyledi. Ben şok. Bekliyorum ki şey diyecek her iki memeden emzir, önsütü çok almasın son emzirdiğini ver falan filan. Hiç böyle şeylere girmeyin, içgüdülerinizle emzirin, bebek zaten yönlendirir sizi dedi. Siz kendi tecrübenizle bulmuşsunuz zaten

Aa hiç o şekil düşünmemiştim, normalde pek alerjik bi bünyem yok ama hamilelik süreci şaşırtmıyor artık Teşekkür ederim bi de öyle deneyeyim

Yok gaza getirmek değilde konu kv olduğu içinde değil bir insan biseyi istemediğini belirtmişse karşıdaki kişi neden ısrar edip sınırı aşmak ister ki, konu hele ki mahremiyetse, benim bir konuda sınırım varsa buna saygı duyulmasını isterim şahsen.

Salıdan beri 8 saat uyumak mı şaka demi şaka, şaka olmalı, lütfen bize şaka olduğunu söyle

Bende de oldu kaşınmıyor ama benek benek. Sebebi de şort giymiştim pamuklu değildi kumaşı karışıktı havalar da çok sıcak malum terleyince oldu bende .

Bu sabahki sinirlenmemde yorumlarınız için teşekkür ederim kv ile ilgili olan hepsini okudum ama hepsini alıntılamayı beceremedim çok yeniyim anneme de söyledim sen bilirsin dedi içinden ben seni görürüm demiştir kesin Nasıl bir his olduğunu bilmiyorum emzirme olayının yani bebeği besleyecek ama henüz cinsel organım olduğu gerçeğini de gözardı edemiyorum. Bir de hep mesafeliydim onlara karşı çok güzel de korudum aramızdaki sevgi-saygı meselesini çünkü sınırı aşmasına izin versem tutup beni günlerine Mevlütlerine götürmek isteyecek biri sevmiyorum ben böyle şeyleri, heralde onunda bu kadar görmeye hevesli olması beni çok gerdi kurduğum her şey yıkılacak diye bir de el atmaya çalışacak süt gelmeyecek sıkmaya çalışacak böyle hayal ediyorum anksiyetem vuruyor ama haklısınız, gelişine bırakacağım. Kendimi her şeye rağmen rahatsız hissediyorsam çıkmasını isterim kırılırsa da sağlık olsun ben saygı çerçevesinden çıkmayacağım sonuçta, bir şeyleri onun alıştığından farklı istemekte hakkım. Teşekkür ederim yorumlarınız için

Salıdan beri 8 saat uyumak mı şaka demi şaka, şaka olmalı, lütfen bize şaka olduğunu söyle
Yok değil maalesef ama endişelenmeyin ben bel ağrısından dolayı çok uykusuzluk çekiyordum hastaneye de uykusuz gittim ondan böyle oldu. Öncesinde tam olarak uykumu alabilsem bu kadar etkilemezdi. Sizi benimki gibi ekstra bir durumunuz yoksa etkilemeyecek emin olun

Canim gözün aydın, çok değişik süreçlerden geçtik hepimiz tek tek kavuşuyoruz bebelerimize. İnşallah bebeğin hemen gelir yanına ya da gelmiştir artık yanına. Nasılsın iyi misin bebek nasıl
Çok teşekkür ederim canım. Çok şükür kavuştuk. Uykusuz bir annecim bir de ağrı oluyor tabi. Darısı başınıza inşallah i.

Günaydın kızlar günler yaklaştıkça gerçekten stres heyecan uyutmuyor artık 15 gün kaldı yaa
Bu heyecanla erkenden dogurmazsam tabii
Size bı sorum olacaktı sezeryan olacağım için hemen süt gelmeyebilir her ihtimale karşı yanıma mama almak istiyorum gerekli olursa kullanılsın diye bebişim sarılık olmasın sütü beklerken hangi mama anne sütüne daha yakın acaba hangisinden alsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…