Evet ter çok oluyor ama bebişe zararlı diye şuanda sabahları göğüslerimi ve koltuk altimi sıcağa yakın suyla yıkıyorum pek terleme olmuyorYaaa evet de lohusalık da çok ter oluyor yine yakınlarımdan gördüğüm kadarıyla, Siveninun doğal icerikli roll onunu aldım o yüzden
Bence farketmez hepsi hasta külodu diye geçiyor diye biliyorumKızlar ben normalde depend alıcaktım sonra onu henüz almamışken bir markette de emici külot çıktı önüme markası farklı ondan aldım denk gelmişken sizce bi farklılığı var mıdır çok önemli midir ?
Ay benim kabusumdu doğumdan sonra ki hiç öyle terlemem kokmam kendimden iğreniyodum sürekli banyo yapmak istiyodum sonra geçti çok şükür o histe terlemede bende çok şükürYaaa evet de lohusalık da çok ter oluyor yine yakınlarımdan gördüğüm kadarıyla, Siveninun doğal icerikli roll onunu aldım o yüzden
Bı farklılık yok diye biliyorum depend sezeryanda dikis izleri için rahat oluyor diyorlar ama bencede hepsi aynıdırKızlar ben normalde depend alıcaktım sonra onu henüz almamışken bir markette de emici külot çıktı önüme markası farklı ondan aldım denk gelmişken sizce bi farklılığı var mıdır çok önemli midir ?
Sırf o koku olmasın diye hem yıkanabilir miyim soracam hemde 2 paket ıslak mendil aldım yanıma onlarla hep kendimi silecemAy benim kabusumdu doğumdan sonra ki hiç öyle terlemem kokmam kendimden iğreniyodum sürekli banyo yapmak istiyodum sonra geçti çok şükür o histe terlemede bende çok şükür
Benim şuanda da böyle . Lohusayken dsha mı kötü?Ay benim kabusumdu doğumdan sonra ki hiç öyle terlemem kokmam kendimden iğreniyodum sürekli banyo yapmak istiyodum sonra geçti çok şükür o histe terlemede bende çok şükür
Ben hipp kullandım ilk başlarda sonra bebelac reflü maması kulandık kusuyordu diye , bir de emziriodum ayrıyetten ama öyle bağımlılık vs yaşamadık severek içiyordu cadımSma Aptamil falan şeker oranı yüksek bağımlılık yapıp meme reddi yapıyormuş arkadaşımızın önerdiği golden goat mamadan alacam içeriği en temiz önerilenlerden biriymiş
Bende golden goat 1 aldım. Ama ona da keçi sütü yenidoğana verilir mi diyen de var. Her kafadan bir ses çıkıyor artık aldıkSma Aptamil falan şeker oranı yüksek bağımlılık yapıp meme reddi yapıyormuş arkadaşımızın önerdiği golden goat mamadan alacam içeriği en temiz önerilenlerden biriymiş
Maalesef hormonal olarak olabiliyor herhalde ben de ettafımdan duymuştum çnkü çok üzülüodum sürekli kokuyomuyum diye soruodum anneme eşime roll on a rağmennBenim şuanda da böyle . Lohusayken dsha mı kötü?bende gebelikten önce terleme nedir bilmezdim . Şimdi her sabah leş gibi uyanıyorum duş a kendimi koşarak atıyorum . Düzelir hemen inşallah
Belki olmaz stres yapmayın herkesin bünyesi başka tabi kiSırf o koku olmasın diye hem yıkanabilir miyim soracam hemde 2 paket ıslak mendil aldım yanıma onlarla hep kendimi silecem
Ay çok biliyolar ne alakaa 1 no çıkarmış demekki veriliyo, alerjik bebelere izin olursa dr dan ek gıda da en çok keçi sütü içeren yoğurt tercih edilio zaten hiç kalbinizi bozmayın. İhtiyaç kalmaz belki bol bol sütlerimiz olsunBende golden goat 1 aldım. Ama ona da keçi sütü yenidoğana verilir mi diyen de var. Her kafadan bir ses çıkıyor artık aldık
Valla anlamadım. Sağlık ocağındaki hemşiremiz bu marka alın güzel dedi. Aldık bir heyecan. Hastanedeki hemşire keçi sütü var ya neyse filan dedi. Artık aldık yapacak bir şey yok. İnşallah dediğiniz gibi olur. Zaten 38+1 erken mi sezeryanla diye düşünmekten bir hal oldumAy çok biliyolar ne alakaa 1 no çıkarmış demekki veriliyo, alerjik bebelere izin olursa dr dan ek gıda da en çok keçi sütü içeren yoğurt tercih edilio zaten hiç kalbinizi bozmayın. İhtiyaç kalmaz belki bol bol sütlerimiz olsun
Benim de 38+3 hiç üzülmeyin annesi dışarda aldırırsınız kilo daValla anlamadım. Sağlık ocağındaki hemşiremiz bu marka alın güzel dedi. Aldık bir heyecan. Hastanedeki hemşire keçi sütü var ya neyse filan dedi. Artık aldık yapacak bir şey yok. İnşallah dediğiniz gibi olur. Zaten 38+1 erken mi sezeryanla diye düşünmekten bir hal oldumbir de bunu düşünemicem.
Ay aynı gün doğumumuzBen de çantamı hazırladım kendi kuaför bakımlarımı hallettim hazırım 2 hazirana9 ay nerdeyse hergün yemek yaptım bugün kapadım mutfağı artık , 5 gün okula 2 gün spora götürdüm çocuğumu, bilimum park ve gezmeler tozmalarla artık 2024-2025 sezonunu kapatıp yaz ı açıyorum
38+1 erken değil bence. Benimde 38+2 de alınacak herhangi bir sıkıntımız da yok. Normal bir tarih demekki :)Valla anlamadım. Sağlık ocağındaki hemşiremiz bu marka alın güzel dedi. Aldık bir heyecan. Hastanedeki hemşire keçi sütü var ya neyse filan dedi. Artık aldık yapacak bir şey yok. İnşallah dediğiniz gibi olur. Zaten 38+1 erken mi sezeryanla diye düşünmekten bir hal oldumbir de bunu düşünemicem.
Sorun esimde odaklanmiyoeBence kendinize bi gün belirlryin eşinle ve o gün akşama kadar düşünüp netleştireceğiz diyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?